2015. január 12. hétfő

jan. 12
0:00
Videó: Neymart brutálisan felrúgták, vérzett a bokája (She)
A Barcelona labdarúgócsapata 3–1-re nyert az Atlético Madrid ellen az élvonalbeli spanyol bajnokság (Primera División) 18. fordulójában. A győzelem azonban majdnem vezéráldozatot követelt, az első gólt szerző Neymart olyan csúnyán lerúgták, hogy vérzett a bokája, de a brazil végigjátszotta a mérkőzést.
jan. 12
0:04
Dakar-rali: Alradzsié a szakasz, Sebestyénék is a célban (She)
A szaúdi Jazid Alradzsi nyerte meg vasárnap az autósok között a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali 8. szakaszát, melyet Sebestyén Sándorék a 63. idővel zártak.
jan. 12
0:08
Videó: Gábriel arkangyallal 100 évben egyeztünk meg - Buzánszky (She)
Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat jobbhátvédje. Buzánszky Jenő Dombóváron kezdte karrierjét, majd 1947 és 1966 között 330 mérkőzésen szerepelt a Dorogi Bányászban. Innen került be a válogatottba is, amelyben végigjátszotta az Aranycsapat legendás mérkőzését, az 1953. november 25-én, Londonban rendezett Anglia–Magyarország találkozót. A 49-szeres válogatott…
jan. 12
0:18
NS: volt egyszer egy Aranycsapat; Federer ezredes - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
jan. 12
0:36
Messiék gáláztak az Atléticó ellen (Infostart)
Az FC Barcelona két góllal legyőzte a címvédő Atlético Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi rangadóján.
jan. 12
1:30
Fantasztikus fotók Hosszú Katinkáról! (Infostart)
Hosszú Katinka 2014-ben öt világrekordot állított fel, hat Európa-bajnoki érmet (közte három egyéni aranyat), 68 világkupa-érmet (közte 51 aranyat) szerzett, 122 győzelemmel ő vezeti a vk-történet örökranglistáját.
jan. 12
1:30
Gólkirály lett a bundavádlott (Blikk)
SALGÓTARJÁN – Az újpesti focisták sikerével zárult az öregfiúkcsapatokat felvonultató Gabora-gála, a döntőben a lilák az ősi rivális ferencvárosiakat verték 2-1-re.
jan. 12
2:24
NFL: Manningéket megviccelve AFC-döntőben a Colts (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Amerikai főcsoportjának konferencia-elődöntőjében az Indianapolis Colts 24–13-ra nyert a Denver Broncos otthonában.
jan. 12
7:12
Légiósok: Németh K. a 9-es mezben játszik új csapatában (She)
Németh Krisztián a 9-es mezben fog játszani az amerikai profi ligában szereplő Sporting Kansas Cityben – derül ki a klub hivatalos honlapjáról.
jan. 12
7:12
Hoppá! Totti-selfie a pályán (Blikk)
Róma - Francesco Totti halad a korral. Az AS Roma focistája előbb duplázott a Lazio elleni rangadón, majd önmagát fotózta le a pályán. A fotó már nyilvános...
jan. 12
7:48
Anglia: az Újpest volt kapusa úgy érzi, kinőtte az NB I-et (She)
Az Újpesttől nemrég az angol másodosztályban szereplő Charltonhoz igazoló Marko Dmitrovics szerint kinőtte a magyar bajnokságot. A kapus szeretne minél hamarabb a kezdőcsapatba kerülni az utóbbi időben nagyon gyengén szereplő együttesben.
jan. 12
7:48
Legyőzte az Atléticót a Barcelona (Metropol)
A katalán együttesben Neymar, Luis Suarez és Lionel Messi is eredményes volt.
jan. 12
7:50
FTC: a zöld-fehérekkel kezdheti meg a felkészülést Varga Roland (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Varga Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa a Ferencvárossal kezdheti meg hétfőn a felkészülést.
jan. 12
7:52
ETO: a 600 ezres szlovén a Győrt és a Wislát is kikosarazta? (She)
Lengyel lapértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO-nak, valamint a lengyel Wisla Krakównak is nemet mondott a szlovén Boban Jovic.
jan. 12
8:24
Videoton: „Szeretnénk megtartani Nikolicsot” (She)
Kovács Ferenc, a Videoton tiszteletbeli elnöke szeretné, ha a fehérvári csapat megtartaná Nikolics Nemanját.
jan. 12
8:26
Barcelona: Hazugság az egész! Hazugság minden… - Messi (She)
Lionel Messi, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona támadója nem akarja elhagyni a katalánokat, valamint elmondta, az is hazugság, hogy összeveszett volna edzőjével, Luis Enriquével.
jan. 12
8:42
NBA: LA-ben kapott ki a Clippers és a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában Los Angelesben kapott ki a Clippers és a Lakers, előbbit a Miami Heat múlta felül 14 ponttal, utóbbit a Portland Trail Blazers 12-vel. Túlórában kerekedett a Memphis Grizzlies a Phoenix Suns fölé, a hosszabbításban csak a hazaiak „voltak” parketten, hiszen 21–9-re hozták a pluszperceket.
jan. 12
8:42
Katinka és a drágaságai (Metropol)
Még jó, hogy tud úszni, különben belefulladna az érmekbe.
jan. 12
8:44
NHL: visszavonultatták Selänne mezét, nyert az Anaheim (She)
Az Anaheim Ducks szétlövéssel 5–4-re nyert a vendég Winnipeg Jets ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnapi játéknapján.
jan. 12
9:00
Gyász: „Szerencsés vagyok, játszhattam ellene” - Göröcs (She)
Göröcs János szerencsésnek tartja magát, hogy játszhatott Buzánszky Jenő ellen. Mint ismert, az Aranycsapat játékosa tegnap este hunyt el.
jan. 12
9:02
Videó: Messi-merénylet - majdnem lerúgta a kapus fejét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában a Barcelona 3–1-re legyőzte a címvédő Atlético Madridot. A találkozón számos érdekes és vitatott jelenet volt, amit most újra megtekinthetnek. Íme!
jan. 12
9:18
Hanga Ádámék ott lesznek az Olasz Kupán (Infostart)
Hanga Ádám csapata, az Avellino a bajnokság nyolcadik helyezettjeként részt vehet a férfi kosárlabda Olasz Kupa februári nyolcas döntőjében.
jan. 12
9:18
Paks: nincs konkrétum Kovács Gábor ügyében (She)
A Paks várakozás feletti szereplésének egyik kulcsfigurája Kovács Gábor, aki az ősszel csapata valamennyi bajnoki meccsét végigjátszotta, és hogy a teljesítményét nem érheti kritika, azt az is bizonyítja, hogy az általa irányított paksi védelemnél csupán a Videoton, a Debrecen és az Újpest hátsó alakzata kapott kevesebb gólt az őszi idényben.
jan. 12
9:20
FTC: Doll egy csapatban Bobiccsal és Kretzschmarral (She)
Március végén telt házasnak várt jótékonysági mérkőzésen lép pályára Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgóinak német szakvezetője.
jan. 12
9:22
Aranylabda: Neuer a Fekete Pók nyomdokába lépne (She)
Estig kell várni arra, hogy kiderüljön, ki nyeri el a 2014-es esztendő FIFA-Aranylabdáját – a három jelölt: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Manuel Neuer –, a Bayern kapusa már a háromba kerülésével hatalmas bravúrt hajtott végre. Az Aranylabda és a nemzetközi szövetség Év játékosa címének 2010-es összevonása óta ugyanis Neuer az első kapuvédő (és az első német labdarúgó!), aki eljutott a…
jan. 12
9:24
Labdarúgás: Elment az utolsó mohikán - Orbán Viktor (She)
„Elment az utolsó mohikán. Isten veled, Jenő bácsi!” – írta Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök a 89 éves korában vasárnap elhunyt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás labdarúgója előtt tisztelegve.
jan. 12
9:27
Heti műsor: Kezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság! (Agroinform)
A kézi vb mellett NFL főcsoportdöntők, illetve jobbnál jobb futballrangadók kerülnek megrendezésre. Heti előzetes.
jan. 12
9:36
DVTK: Kádár ára 800 ezer euró, Eleket csak külföldre engedik (She)
Árki Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatójának elmondása szerint nincs esélyük versenyezni a külföldi klubok ajánlataival.
jan. 12
9:38
Aranylabda: a gála felvezetése élőben az NSO-n! (She)
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo vagy Manuel Neuer? – ez itt a kérdés. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ma 18.30 órakor Zürichben tartja gáláját, amelyen többek között a 2014 legjobb futballistájának járó díj, a FIFA-Aranylabda is kiosztásra kerül. Kövesse folyamatosan frissülő cikkünkkel a nap eseményeit!
jan. 12
9:54
Krivacsevics Tijána szlovák kupagyőztes lett (Infostart)
Krivacsevics Tijána vezetésével a Good Angels Kosice nyerte meg vasárnap a női kosárlabda Szlovák Kupát.
jan. 12
9:54
Tenisz: Fucsovics és Babos is javított egy helyet (She)
A sencseni torna második fordulójában búcsúzó Babos Tímea és a Happy Valleyben rendezett challengerverseny hasonló szakaszában kieső Fucsovics Márton is egy helyet javított a női, illetve a férfi teniszezők világranglistáján.
jan. 12
9:54
Véres sérülést szerzett Neymar - videó! (Blikk)
Barcelona - Súlyos sérülést úszott meg Neymar, a spanyol labdarúgó-bajnokságban második helyen álló FC Barcelona játékosa.
jan. 12
10:12
Pécs: kanadai kötelezettsége akadt a légiósnak (She)
Hazája válogatottjával edzőtáborozik a 21 éves kanadai James Manjrekar , a Pécsi MFC középpályása.
jan. 12
10:14
Ázsia-kupa: négygólos sikerrel kezdett a címvédő (She)
Az Ausztráliában zajló Ázsia-kupa D-csoportjának első fordulójában a japán válogatott esélyeshez méltó módon 4–0-ra legyőzte Palesztinát.
jan. 12
10:16
NB II: korábbi élvonalbeli középpályást igazolt a Soroksár (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár szerződést kötött a legutóbb Nyíregyházán futballozó középpályással, Huszák Tamással, miközben elengedte ifj. Nyilas Eleket Mezőkövesdre – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 12
10:30
Győr: a Miriuta által kiszemelt „őrült” maradna a CFR-nél (She)
Hosszú nyilatkozatot adott Ionut Rada a stiridesport.ro oldalnak, Miriuta Vasile egyik kolozsvári kiszemeltje szíve szerint a CFR-ből menne nyugdíjba, a győri lehetőségről említést sem tett.
jan. 12
10:30
Babos 95. a világranglistán (Metropol)
A női teniszezők ranglistáját változatlanul az amerikai Serena Williams vezeti.
jan. 12
10:32
NB II: Sólyom Sándor marad a Kaposvár többségi tulajdonosa (She)
Sólyom Sándor a Szita Károly polgármesterrel történt egyeztetése után úgy döntött, folytatja a munkát a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC csapatánál.
jan. 12
10:34
PSG: Zlatan Ibrahimovic is a terroristák célpontja? (She)
Múlt héten tragikus esemény rázta meg Franciaországot, Európát és az egész világot. Tizenhét ember halt meg két és fél nap alatt egy terrorista akciósorozatban Franciaországban.
jan. 12
10:39
Barcelona: Hazugság minden - Messi (Agroinform)
A katalánok tízese szerint az elmúlt napokban megjelent híreknek közük nincs a valósághoz.
jan. 12
10:48
MTK: Torghelle és Kálnoki nélkül kezdődött a felkészülés (She)
Megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK. Az első tréningen nem vett részt a rutinos támadó, Torghelle Sándor, viszont a csapattal edzett a spanyol Sergio Tamayo és a Vasastól visszatérő Rodenbücher István is.
jan. 12
10:50
Tenisz: a korábbi világelső megsérült, feladta meccsét (She)
A korábbi világelső dán Caroline Wozniacki 4:6, 1:1-es állásnál csuklósérülés miatt feladni kényszerült a cseh Barbora Záhlavová-Strycová elleni mérkőzést a Sydneyben zajló kemény pályás női tenisztorna első fordulójában. A címvédő bolgár Cvetana Pironkova két szettben legyőzte a nyolcadik kiemelt olasz Flavia Pennettát, míg a Babos Tímeát a selejtezőben búcsúztató szlovén Polona Hercog…
jan. 12
10:52
DVSC: nyolc saját nevelésű fiatallal kezdi el a Loki (She)
Ma elkezdődik az érdemi munka a DVSC-Teva labdarúgói számára. A héten sok edzés vár a csapatra, és szombaton lejátsszák az idei első edzőmeccset. A csapattal együtt készül nyolc saját nevelésű fiatal játékos is – olvasható  a dvsc.hu-n.
jan. 12
11:06
Kajak-kenu: Janics akkor is folytatja, ha lemarad a vb-ről (She)
Douchev-Janics Natasa a Telekom Sporthírszolgálatnak elárulta, hogy akkor sem fejezi be sportolói karrierjét, ha a 2014-es esztendőt követően 2015-ben is lemarad a világbajnokságról. A háromszoros olimpiai bajnok kiválóság hónapok óta Mexikóban edzőtáborozik, a múlt év világversenyeit gerincműtétje és elhúzódó felépülése miatt hagyta ki.
jan. 12
11:24
Kiesett Babos legyőzője és párja is (Infostart)
A selejtező utolsó körében Babos Tímeát búcsúztató Polona Hercog a főtábla első fordulójában kiesett a sydneyi keménypályás tenisztorna női versenyében.
jan. 12
11:24
NB II: 2.5 évre írt alá a Szeged első szerzeménye - hivatalos (She)
A 30 éves, magyar állampolgárságú Veszelinov Vlagyimirrel két és fél éves szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011 – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 12
11:26
Videó: Buffon pazar csellel csapta be Higuaínt (She)
Olaszországban a Napoli–Juventus rangadóval zárult a 18. forduló. A „zebrák” Paul Pogba, Martín Cáceres és Arturo Vidal találatával 3–1-re legyőzték a hazaiakat. Tekintse meg az összefoglalót és Buffon lenyűgöző cselét Higuaínnal szemben.
jan. 12
11:28
Aranycipő: Messi javított, de CR még mindig nagyon távol (She)
Bár 2013 szeptembere óta először nem szerzett gólt a Santiago Bernabéu Stadionban bajnokin, még mindig fölényesen vezeti az Aranycipőért folyó versenyfutást Cristiano Ronaldo, a Real Madrid (most még?) kétszeres aranylabdás klasszisa.
jan. 12
11:42
Férfi tenisz-világranglista - Változatlan az élcsoport (Infostart)
Nem történt változás az élcsoportban a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján: az élen a szerb Novak Djokovic áll a vasárnap Brisbane-ben győztes svájci Roger Federer előtt.
jan. 12
11:42
FTC: az ETO-nál megerősítették, Varga a Fradival tárgyal (She)
Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO sportigazgatója a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette, Varga Roland tárgyalásban van az FTC-vel.

Keresés