2015. január 19. hétfő

jan. 19
0:00
NS: Jarni kemény kritikája; Pápán nincs pánik; folytatásos pechszéria Győrben - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
jan. 19
0:36
NFL: hosszabbítás után Super Bowlban a Seattle Seahawks (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) a Nemzeti Főcsoport döntőjét drámai végjátékban a Seattle Seahawks nyerte meg a Green Bay Packersszel szemben, így bejutott a Super Bowlba!
jan. 19
0:54
NFL: Patriots-Colts AFC-döntő élőben az NSO-n! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es szezonjának utolsó előtt mérkőzésén, az Amerikai konferencia döntőjében a New England Patriots az Indianapolis Coltsot fogadja.
jan. 19
1:09
Miklós Edit idei legjobb eredményét érte el (Síelők)
A pálya felső és alsó felében szenzációsan teljesített, amivel a futam közepén elkövetett hibáján is sokat javított Miklós Edit a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának vasárnapi lesikló versenyén, Cortina d'Ampezzo-ban. Sízőnk a 16. helyen végzett, és ez eddigi legjobb eredménye ebben a szezonban.
jan. 19
4:30
NFL: gálázott és Super Bowlba jutott a New England Patriots (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es szezonjának utolsó előtti mérkőzésén, az Amerikai konferencia döntőjében a New England Patriots 45–7-re kiütötte az Indianapolis Coltsot.
jan. 19
5:06
A Juventus négygólos győzelmet aratott a Verona ellen (Infostart)
A listavezető Juventus 4-0-ra nyert a vendég Verona ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén, és ezzel öt pontra növelte előnyét az AS Roma előtt.
jan. 19
6:54
Álomdöntő lesz az idei Super Bowl (Infostart)
A címvédő Seattle Seahawks és a New England Patriots vívja majd a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, a Super Bowlt február 1-jén az arizonai Glendale-ben.
jan. 19
7:12
Aus. Open: Nadal és Murray nyert, Ivanovics máris kiesett (She)
Egyaránt háromszettes győzelemmel kezdett a teniszezők ausztrál nemzetközi bajnokságán (Australian Open) Rafael Nadal és Andy Murray.
jan. 19
7:30
Messi triplázott, nyert a Barcelona (Metropol)
A négyszeres aranylabdás argentin támadó pályafutása 33. mesterhármasát szerezte.
jan. 19
7:48
NHL: 3-0-s vezetés után is maradt a kátyúban a Sabres (She)
Hiába vezetett 3–0-ra az első harmad végén a Buffalo Sabres jégkorongcsapata Detroitban, ezúttal sem tudta megtörni negatívszériáját a legrosszabb formában lévő NHL-csapat.
jan. 19
7:50
NBA: Durant 28 perc játékidővel elintézte az Orlandót (She)
Kis híján tripla duplát (21 pont, 11 lepattanó, 8 assziszt) ért el mindössze 27:32 perc játékidő alatt Kevin Durant, az Oklahoma City Thunder vezére az Orlando Magic otthonában. A vendégek 34 ponttal vezettek a nagyszünetben, a meccs hajrájában a lazítás is belefért számukra – Durant számára pedig a pihenés a padon –, így is 127 pontig jutottak, és nyertek 28 ponttal.
jan. 19
8:24
Rögbi: kinyitotta a célzsákot a címvédő Toulon (She)
A rögbi Heineken-kupa (a sportági Bajnokok Ligájának felel meg) csoportkörének ötödik fordulójában a címvédő francia Toulon 60(!) pontot ért el a sorozatban szintén meghatározó alakulatnak számító – 1999-ben győztes, 2012-ben döntős – ír Ulster ellen, amely célbónusszal vigasztalódott. A Toulon a mezőnyből elsőként biztosította a helyét a negyeddöntős folytatásban.
jan. 19
8:26
Légiósok: közel az egyezség, 3 ezer eurót kereshet a magyar? (She)
Sajtóhírek szerint a szabadon igazolható Sváb Dániel hamarosan aláírhatja szerződését a bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő CSZKA Szófiával.
jan. 19
8:42
Primera División - Negyedik a Sevilla (Infostart)
A negyedik helyre jött fel a Málaga elleni 2-0-s sikerével a Sevilla a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapját követően.
jan. 19
8:42
Videó: Neymar két Depor-védőt vert át egymás után (She)
Neymar nagyon élt a Deportivo elleni spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Az alábbi videókon látható jelenetben a Barcelona támadója ismét bitonyította: ért a cselezéshez...
jan. 19
8:44
Kézi-vb: balkáni rangadó, pályán két nagy esélyes - program (She)
A csoportkör harmadik fordulójával folytatódik két csoportban a férfi kézilabda-világbajnokság. Az A jelű hatosban a címvédő spanyolok Chilével, míg az eddig két meccset nyerő házigazda katariak Szlovéniával mérkőznek. A B-csoportban a vb-címre a spanyolokhoz hasonlóan eséllyel pályázó horvátok Irán ellen lépnek pályára, érdekes csatát ígér a balkáni rangadó Bosznia-Hercegovina és Macedónia…
jan. 19
8:46
Nyíregyháza: Bajzát nem sérelmek vagy mellőzöttség miatt távozik (She)
Bár a téli felkészülést a Nyíregyháza Spartacussal kezdte el Bajzát Péter, hétfő délelőtt minden bizonnyal elbúcsúzik a társaktól, délután pedig már a másodosztályban szereplő Mezőkövesdnél jelentkezik edzésre. A feljutásra pályázó klub ugyanis bejelentkezett a csatárért pénteken, s mivel a két egyesület vezetői mindenben megegyeztek, a harminchárom éves labdarúgó tavasszal kölcsönben…
jan. 19
9:00
Serie A - Öt pontra nőtt a Juventus előnye (Infostart)
A listavezető Juventus a Verona elleni vasárnap esti győzelmével öt pontra növelte előnyét a szombaton döntetlent játszó AS Romával szemben az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulóját követően.
jan. 19
9:00
Chelsea: Utálom a Gerrard-dalt, elég volt! - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a Liverpool elleni angol Ligakupa-találkozó előtt a „kékek” szurkolóihoz szólt.
jan. 19
9:09
Heti műsor: Megismétlik a Barca-Atléticót! (Agroinform)
Kezdődik az Australian Open, folytatódik a kézi vb, jön a Győr-Fradi, újra medencében a Benedek-csapat. Heti előzetes.
jan. 19
9:15
NBA - Hatvankilenc pontig jutott a Utah (Infostart)
A Utah Jazz mindössze 69 pontra volt képes a címvédő San Antonio Spurs otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
jan. 19
9:17
Nadal és Murray nyert, Ivanovic kiesett (Infostart)
A spanyol Rafael Nadal és a brit Andy Murray szettveszteség nélkül nyert, a volt világelső szerb Ana Ivanovic ugyanakkor meglepetésre már a nyitókörben kiesett hétfőn a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 19
9:18
Rövid pályás gyorskorcsolya ob: Burján és Bácskai a bajnok (She)
A férfiaknál Burján Csaba, a nőknél pedig Bácskai Sára Luca nyerte a rövid pályás gyorskorcsolyázók összetett országos bajnokságát a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban.
jan. 19
9:20
Labdarúgás: Ghána-Szenegál rangadó az Afrika-kupán - program (She)
Hétfőn két-két mérkőzéssel folytatódik az Ázsia- és az Afrika-kupa is. Előbbi kontinensviadalon Irán és az Egyesült Arab Emírségek a csoportelsőségért száll harcba, míg utóbbin Ghána–Szenegál rangadóval indul a C jelű kvartett küzdelemsorozata.
jan. 19
9:36
Juve: Az Aranylabdát akarom, de egy eurót sem érek - Pogba (She)
Paul Pogba, a Juventus labdarúgócsapatának francia középpályása úgy érzi, jelenleg egyetlen eurót sem ér az átigazolási piacon.
jan. 19
9:36
Mit eszünk? - Feketén feldolgozott húskészítmények (Behaviour)
Négy tonnányi termék eredetét nem tudták igazolni.
jan. 19
9:38
Félmillió muzulmánt várnak a fővárosba (Behaviour)
"Aki a Charlie Hebdót támogatja, az én személyes ellenségem”
jan. 19
9:40
Maláriája van a válogatott csapatkapitányának (Behaviour)
Szerencsére a kórt még egy igen korai stádiumban fedezték fel.
jan. 19
9:42
Hajsza a terroristák után (Behaviour)
Mégis lehet kapcsolat a szombati görög letartóztatások és a tervezett belgiumi merényletek között.
jan. 19
9:44
Nincs előrelépés Irán ügyében (Behaviour)
Márciusig dűlőre kellene jutni az atomprogramot érintő legvitásabb témákban.
jan. 19
9:46
Furcsa vb Katarban (Behaviour)
A közel-keleti arab emírségben férfi kézilabda világbajnokság zajlik.
jan. 19
9:48
Netanjahu Ázsia felé fordul (Behaviour)
Az izraeli miniszterelnök szerint Európát "cionizmus ellenesség rázta meg.”
jan. 19
9:50
Izraeli légitámadás Szíriában (Behaviour)
A Golán-fennsíkon történt bombázások során a libanoni síita Hezbollah hat tagja vesztette életét.
jan. 19
9:51
NHL - Vergődik a Buffalo (Infostart)
A Detroit Red Wings az első harmad után még háromgólos hátrányban volt, ám végül többek között a svéd Henrik Zetterberg mesterhármasának és gólpasszának köszönhetően 6-4-re nyert a vendég Buffalo Sabres ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
jan. 19
9:52
Bekábítóztak, és elraboltak egy híres sportolót (Behaviour)
jan. 19
9:54
Ázsia-kupa: a torna lepipálta a vb-t is, megdőlt a világcsúcs (She)
Világrekord született az Ausztráliában zajló labdarúgó Ázsia-kupán: a jelentős futballtornák történetében ugyanis még egyszer sem fordult elő, hogy 20 mérkőzés közül egy se végződjön döntetlenre.
jan. 19
10:09
Megdőlt egy világrekord az ausztráliai tornán (Infostart)
Világrekord született az Ausztráliában zajló labdarúgó Ázsia Kupán: a jelentős futballtornák történetében ugyanis még egyszer sem fordult elő, hogy 20 mérkőzés közül egy se végződjön döntetlenre.
jan. 19
10:12
Nem volt döntetlen az Ázsia Kupán (Metropol)
Az Ausztráliában zajló tornán ezzel új világrekord született: korábban még sohasem fordult elő, hogy 20 mérkőzés közül egy se végződjön döntetlenre.
jan. 19
10:45
Aranylabda: „Abszurd, hogy CR nyert, ez az egész komolytalan!” (She)
Johan Cruyff, a Barcelona labdarúgócsapatának korábbi játékosa és edzője szerint abszurd, hogy újra Cristiano Ronaldo kapta a FIFA-Aranylabdát.
jan. 19
10:47
Győri ETO: se ruandai válogatott, se Aitor Monroy (She)
A Győri ETO továbbra is két új szerzeménnyel rendelkezik a téli átigazolási időszakban, annak ellenére, hogy különböző források újabb érkezőkről számoltak be.
jan. 19
11:03
Győri ETO: sem ruandai válogatott, sem Aitor Monroy (She)
A Győri ETO-nak továbbra is „csak” két új szerzeménye van eddig a téli átigazolási időszakban, annak ellenére, hogy különböző források újabb érkezőkről számoltak be.
jan. 19
11:05
Női kézi: Kényszermegoldást kell keresni - Kelecsényi (She)
Mint beszámoltunk róla, elszakadt az elülső keresztszalag Jelena Grubisic jobb térdében, így a Győri Audi ETO KC kapusára műtét és féléves kihagyás vár. A Bajnokok Ligája-címvédőnél gondolkoznak a horvát kapuvédő pótlásán, ám a zöld-fehérek egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben.
jan. 19
11:07
Serie A: argentin gólvadászok az első négy helyen (She)
Érdekes képet mutat az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság góllövőlistája: az első négy helyen argentin játékos található.
jan. 19
11:21
Aus. Open: Federer megtette az első lépést az ötödik felé (She)
A versenyt korábban négyszer megnyerő Roger Federer három szettben győzött a tajvani Lu Jen-hszün ellen az Australian Open első fordulójában. A svájci teniszezőre a második körben az olasz Simone Bolelli vár.
jan. 19
11:33
Topligák: Tovább nőtt a Manchester City és a Roma hátránya (Agroinform)
Spanyolországban papírforma eredmények születtek, Angliában viszont kikapott a Manchester City.
jan. 19
11:39
Varga Dániel nem utazott el a válogatottal Görögországba (Infostart)
Belázasodott, így nem utazhatott el a férfi vízilabda-válogatottal a görögországi világliga-selejtezőre Varga Dániel, az együttes csapatkapitánya.
jan. 19
11:39
Férfi vízi világliga: a „cséká” nem utazott el a válogatottal (She)
Belázasodott, így nem utazhatott el a férfi vízilabda-válogatottal a görögországi világliga-selejtezőre Varga Dániel, az együttes csapatkapitánya.
jan. 19
11:41
Aranycipő: Messi már 2., de továbbra is CR az élen (She)
Lionel Messi két hét alatt az ötödik pozícióból a másodikra lépett elő, de így is magasan vezet Cristiano Ronaldo az európai labdarúgók gólversenyében, amelynek tétje az Aranycipő.
jan. 19
11:57
Remekeltek a magyar légfegyveresek (Infostart)
Péni István szombaton, Sidi Péter pedig vasárnap nyerte meg a férfi puskások versenyét a szlovéniai Ruséban rendezett nemzetközi légfegyveres viadalon.
jan. 19
11:57
Dortmund: korábbi Real-játékos jöhet, de az Inter is képben? (She)
Sajtóhírek szerint a Borussia Dortmund labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat Lassana Diarrával, aki hamarosan aláírhat a BVB-hez. Már ha nem csap le rá az Internazionale…

Keresés