2015. január 17. szombat

jan. 17
0:00
Sznúker: három világbajnok jutott a négy közé a Mastersen (She)
A pénteki két mérkőzéssel kialakult a legjobb négy mezőnye a sznúker londoni Masters-bajnokságán. Az elődöntő négy résztvevője között három korábbi világbajnok is megtalálható.
jan. 17
0:04
La Liga: egy-egy piros lap és gól a forduló nyitó meccsén (She)
A spanyol Primera División 19. fordulójának nyitó mérkőzésén a Córdoba hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Eibarral. A találkozón mindkét csapatból kiállítottak egy-egy játékost.
jan. 17
0:18
Férfi kosár Euroliga: már a Milannak is van győzelme (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének 3. fordulójában megszerezte első győzelmét a Laboral Kutxa és az EA 7 Milan, így már csak a Crvena zvezda és az Unicaja Málaga nyeretlen.
jan. 17
6:54
PL: meglett a gólok jutalma; Pellegrini utolérte Mourinhót (She)
A Manchester City menedzserét, Manuel Pellegrinit és a Queens Park Rangers csatárát, Charlie Austint választották meg a hónap legjobbjainak a Premier League-ben.
jan. 17
7:12
NHL: négygólos vezér a főcsoport élére ugró Islandersben (She)
Kétgólos hátrányból győzte le a New Yorkl Islenders a Pittsburgh Penguinst az NHL legutóbbi játéknapján, köszönhetően elsősorban Kyle Okposónak, aki a harmadik harmadban 11 perc alatt klasszikus mesterhármast ért el, s összesen négy góllal zárta a találkozót. Győzelmével az Islanders visszaállt az élre a Keleti főcsoportban. Nyugaton a Nashville és az Anaheim is nyert, előbbi tartja kétpontos…
jan. 17
7:14
DVTK: közös megegyezéssel bontottak Debrecenivel (She)
A Diósgyőri VTK pénteken közös megegyezéssel felbontotta Debreceni András szerződését, így a 25 éves védő szabadon igazolható lett.
jan. 17
7:30
NBA: LeBron James újabb mérföldkövön túl, nyert is a Cavs (She)
A Cleveland Cavaliers Los Angelesben győzte le az LA Clipperst az NBA-ben, a vendégeknél 32 pontig jutó LeBron James a liga történetének legfiatalabb játékosaként lépte át a 24 ezer pontos határt. A Torontót legyőző Atlanta zsinórban 11. diadalát aratta, míg a Brooklyn annak örülhetett, hogy a Washington ellen megszakadt hét vereségből álló sorozata.
jan. 17
7:48
Sampdoria: Eto’o megint korábbi klubja ellen debütálhat (She)
Akár már szerdán, az Internazionale elleni Olasz Kupa-mérkőzésen bemutatkozhat a Sampdoriában Samuuel Eto’o, az Everton kameruni csatára, aki angol és olasz sajtóértesülések szerint is közel jár ahhoz, hogy két és fél éves szerződést kössön a genovaiakkal.
jan. 17
8:24
Férfi kézi-vb: a rendező Katar Chile ellen folytatja - program (She)
Szombaton az A- és a B-csoport mérkőzéseivel folytatódik a katari férfi kézilabda-világbajnokság. A vb nyitó meccsén Brazíliát legyőző Katar újabb dél-amerikai rivális, Chile ellen szeretné folytatni jó szereplését.
jan. 17
8:26
Videoton: Ivanovszki is utazik a csapattal Málagába (She)
Reggel hét órakor a Sóstói Stadiontól elindult a Videoton busza a bécsi repülőtérre, ahonnan 11.20-kor száll fel a Spanyolországba tartó gép. A csapat 16.30 körül érkezik meg Málagába, ahol már ma edzést tart Joan Carrillo vezetőedző.
jan. 17
9:00
Ajánló: elkezdik az NB I-esek, rajt az Afrika-kupán - program (She)
Ma két NB I-es csapat is lejátssza első mérkőzését a bajnokság téli szünetében, ezzel elkezdődik a felkészülés intenzív szakasza. A Dunaújváros és a Paks is NB III-as csapattal „melegít”, miközben Angliában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban változatlanul nagyüzem van. A kontinensviadalok közül Ázsiában a csoportkör az utolsó fordulójához érkezett, Afrikában viszont most…
jan. 17
9:09
Premier League: Edzőbuktatásra készül a United (Agroinform)
A MU akár meg is buktathatja Harry Redknappet, a forduló rangadóján a City az Arsenallal meccsel. PL előzetes.
jan. 17
9:18
PL: a Pool, az Arsenal és a Spurs csatázhat az iráni Messiért (She)
Olasz és angol sajtóhírek szerint a Premier League élklubjai küzdenek meg egymással azért, hogy szerződtessék a Rubin Kazany 20 éves iráni tehetségét, Szardar Azmunt, akit Oroszországban és hazájában is az iráni Messiként emlegetnek.
jan. 17
9:36
Videó: hárított a kapus, majd egész pályás gólt lőtt (She)
Reto Berra látványosan szerezte meg első szezonbeli gólját a Chicago Wolves–Lake Erie Monsters jégkorong-mérkőzésen. A svájci kapus egy támadás hárítása után az egész játékteret átszelő ütésével talált a hazaiak üresen hagyott kapujába. Ehhez hasonló gólt előtte csupán tíz kapus ért el a második számú amerikai profi jégkorongbajnokság (AHL) történetében. A mérkőzést a vendégek nyerték meg…
jan. 17
9:54
FTC: Kubatov tetováltatna és nem büntetné a trágárságot (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke nem ért egyet a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, abban, hogy a csúnya beszéd miatt büntetést szabnak ki a klubokra.
jan. 17
10:12
Légiósok: a Lazio elnökének tetszik Dzsudzsák, de… (She)
Dzsudzsák Balázs elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Dinamo Moszkvával, miközben a Nemzeti Sport Online olasz forrásból úgy értesült, a Lazio elnökének tetszik a magyar szélső, de más előrébb van a sorban.
jan. 17
10:30
NB II: Debreceni két és fél évre a Vasashoz szerződött (She)
A Diósgyőrrel pénteken szerződést bontó Debreceni András két és fél évre az NB II-ben éllovas Vasashoz szerződött.
jan. 17
10:39
Kosárlabda: Mégsem marad el a Szolnok meccse! (Agroinform)
Ha tinédzserekkel is, de kiáll a Levszki Szófia a Szolnoki Olaj ellen az Adria Liga 18. fordulójában.
jan. 17
10:48
Milan: megvették a Liverpool mellőzött támadóját (She)
A Liverpool hivatalosan bejelentette, hogy végleg eladta a Milannak a 21 éves spanyol Susót.
jan. 17
10:50
PAFC: már edz a hátvéd, de hosszú az út a visszatérésig (She)
Elkezdte a rehabilitációs edzéseket Margitics Andor, a Puskás Akadémia 24 éves hátvédje, aki decemberben szenvedett keresztszalag-szakadást.
jan. 17
11:06
F1: megvan a Honda első sikere, pedig még nem is tesztelnek (She)
Engedett a Nemzetközi Automobil-szövetség a Honda kérésének, így a Formula–1-be idén visszatérő japán márkának is lesz lehetősége motorja fejlesztésére a szezon közben.
jan. 17
11:08
Videó: guillotine-ba fogták, fennakadt szemekkel ájult el (She)
Ijesztő jelenetnek lehettek tanúi néhány másodpercig a Georgi Karakhanyan–Bubba Jenkinks pehelysúlyú párharcra kilátogatók. Herb Deant a vegyes harcművészet (Bellator MMA) egyik legelismertebb amerikai bírójaként tartják számon, ám most sokan kritizálják őt a küzdőtéren történtek miatt. Karakhanyan hosszú másodpercekig tartotta guillotine-ban korábbi amerikai egyetemi bajnok honfitársát, akit…
jan. 17
11:24
Játékossors: hazatért a „majdnem újpesti” izraeli csatár (She)
David „Dudu” Biton – akiről a nyáron az Újpest bejelentette, hogy szerződteti, ám végül a Mariborhoz került – hazájában, a Hapoel Tel-Avivban folytatja pályafutását.
jan. 17
11:26
Tenisz: harminc éve nem látott brit bravúr Hobartban (She)
A szerb Viktor Troicki Sydneyben, a cseh Jirí Vesely az új-zélandi Aucklandben melegített tornagyőzelemmel a hétfőn kezdődő Australian Openre. A cseh élete első ATP-tornagyőzelmét aratta.
jan. 17
11:42
Ciprus: magyar helyett cseh klubot választott a lett csatár (She)
A cseh Jablonecben folytatja pályafutását Valerijs Sabala, a ciprusi Anorthoszisz lett válogatott csatára, akiről helyi lapok azt írták, magyar csapathoz szerződhet. Nem így lett.
jan. 17
12:00
Ázsia-kupa: Dél-Korea legyőzte a házigazda Ausztráliát (She)
Dél-Korea 1–0-ra legyőzte a házigazda Ausztráliát az Ázsia-kupa A-csoportjának 3. fordulójában, így csoportelsőként jutott a legjobb nyolc közé.
jan. 17
12:18
Újpest: Roland Duchatelet cáfolja a Hapoel megvásárlását (She)
Az Újpestet is magába foglaló „Duchatelet futballcsalád” feje, Roland Duchatelet cáfolta a belga sajtónak, hogy megvásárolni készül az izraeli Hapoel Tel-Avivot.
jan. 17
12:20
NB II: Kenesei megegyezett a Vasassal, visszatér (She)
Debreceni András után Kenesei Krisztiánnal is megegyezett az NB II-ben éllovas Vasas, így a Diósgyőrt elhagyó védőhöz hasonlóan a Pápáról távozó csatár is egy osztállyal lejjebb folytatja pályafutását.
jan. 17
12:22
FTC: Holman Dávid a Lech Poznané egy évre - hivatalos (She)
Holman Dávid, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros támadója a lengyel élvonalbeli Lech Poznanhoz került kölcsönbe egy évre.
jan. 17
12:27
Serie A: Ismét a Juventus fordulóját rendezhetik Olaszországban (Agroinform)
A Juventus tovább növelheti előnyét a Romával szemben, amelytől pontvesztést várunk Palermóban.
jan. 17
12:54
Alpesi sí: a havazás miatt csúszik Miklós Editék programja (She)
Az erős havazás miatt vasárnapra tették át a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombatra tervezett Cortina d’Ampezzó-i lesiklóversenyét.
jan. 17
12:56
Bayern: így motivál Guardiola, „szerelmet vallott” a védőnek (She)
Pep Guardiola egy szenvedélyes edző, bátran kimutatja az érzelmeit, főleg, ha futballról van szó. A Katarban edzőtáborozó Bayern München katalán mesterét az egyik tréningen Holger Badstuber késztette röpke vallomásra jó teljesítményével.
jan. 17
13:12
Sífutó-vk: a kis Northug első sikere - nagy norvég fölény (She)
Az észtországi Otepää-ben klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál pedig honfitársa, Tomas Northug nyerte meg a versenyt.
jan. 17
13:14
Inter: madridi kiszemelt, az Atlético pedig Icardit akarja (She)
Az Internazionale kétmillió eurót ajánlott az Atlético Madridnak azért, hogy az idény végéig megkapja kölcsönbe Mario Suárezt, a spanyol bajnok 27 éves spanyol védekező középpályását. Madridban hajlanak az üzletre, sőt, Mauro Icardit, az Inter 21 éves argentin csatárát is belevonnák az üzletbe.
jan. 17
13:30
Videó: íme, a spanyol szezon leggyorsabb gólja! (She)
A kezdősípszó utáni kilencedik másodpercben szerezte meg a vezetést Florin Andone, a Córdoba futballistája csapata Eibar elleni pénteki bajnokiján a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A vendégek a 73. percben egyenlítettek, a találkozó 1–1-es döntetlennel végződött. A találat a szezonban eddig a leghamarabban szerzett, a La Liga történetének pedig a 4. leggyorsabban lőtt…
jan. 17
13:32
Felkészülés: Hahn duplázott, négy gólt szerzett a Paks (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks felkészülési mérkőzésen 4–1-re legyőzte a Baját.
jan. 17
13:48
Testnevelési Egyetem: Mocsai világszínvonalú oktatást ígér (She)
Világszínvonalú oktatást ígért az ősszel önállóvá vált Testnevelési Egyetemen (TF) Mocsai Lajos, az intézmény közelmúltban kinevezett új rektora.
jan. 17
13:50
Felkészülés: könnyed győzelem, öttel nyert a Dunaújváros PASE (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE felkészülési mérkőzésen hazai pályán 6–1-re legyőzte odahaza a Bölcskét.
jan. 17
14:06
Női kosár Eb: a soproni arénát a címvédő spanyolok avatják fel (She)
Elkészült a magyar-román közös rendezésű 2015-ös női kosárlabda Európa-bajnokság magyarországi csoportmérkőzéseinek időbeosztása. Eszerint a kontinenstorna nyitó mérkőzésén a címvédő spanyol válogatott Litvánia legjobbjaival mérkőzik meg.
jan. 17
14:08
Haladás: a Juventus kapusa hétfőtől a csapattal edz (She)
Hétfőtől a Haladással edz Laurentiu Branescu, a Juventus román kapusa. Amint azt két hete megírtuk, van rá esély, hogy a 20 éves kapus az NB I-ben folytassa pályafutását.
jan. 17
14:24
Úszás: Hosszú bronzéremmel folytatta Austinban (She)
Hosszú Katinka a nyitó napi két ezüst után bronzérmet nyert az egyesült államokbeli Austinban zajló nemzetközi úszóviadalon.
jan. 17
14:26
Stuttgart: kőkemény edzés - Ibisevic torkon ragadta társát (She)
Pörgős helyett indulatoktól fűtött edzést tartott Huub Stevens, a VfB Stuttgart vezetőedzője a Bundesligában a kiesés elől menekülő klub portugáliai edzőtáborának második napján. Szombat délelőtt Vedad Ibisevic esett Martin Harnik torkának az edzőpályán.
jan. 17
14:33
Premier league: Jó és rossz híre is van Pellegrininek a rangadó előtt (Agroinform)
Samir Nasri kihagyja az Arsenal elleni rangadót, ám Vincent Kompany, Edin Dzeko és Sergio Agüero ott lehet a pályán.
jan. 17
14:42
Kosárlabda - Megvan az Eb-menetrend (Infostart)
Elkészült a 2015-ös női kosárlabda Európa-bajnokság magyarországi csoportmérkőzéseinek időbeosztása.
jan. 17
14:42
Videó: Müller „felöklelte” társát, mégis ő került a földre (She)
Thomas Müller megpróbálta „felöklelni” csapattársát, Sebastian Rodét a Bayern München edzésén, de szerencsétlenségére saját magát sodorta el, így ő került a földre. A bajor klub futballistái a labdatartást gyakorolták, amelyben egyébként 46 érintésig jutottak el.
jan. 17
14:42
Hosszú Katinka bronzéremmel folytatta (Metropol)
A magyar úszónő a nyitónapi két ezüst után bronzérmet nyert az egyesült államokbeli Austinban zajló nemzetközi úszóviadalon.
jan. 17
14:44
Kosárlabda: eltiltották az edzőt, mert 161-2-re nyertek (She)
Kalifornia történetének egyik legnagyobb különbségű győzelme után sportszerűtlenség miatt két mérkőzésre szóló eltiltást kapott az Arroyo Valley középiskola kosárlabdaedzője – írja a BBC.
jan. 17
14:46
Női vízilabda Euroliga: az UVSE 26-0-s sikerrel folytatta (She)
Gólt sem kapott, miközben 26-ot lőtt második mérkőzésén az UVSE a női vízilabda Euroliga franciaországi selejtezőcsoportjában: a magyar csapat a szerb Crvena zvezdára mért kiütéses vereséget szombat délben.
jan. 17
14:48
Bayern: Robbent megharapta egy krokodil az edzésen (She)
A Bild értesülései szerint váratlan baleset érte Arjen Robbent a Bayern München edzőtáborában, Katarban.
jan. 17
15:00
Női vízilabda Euroliga - Az UVSE kiütötte szerb ellenfelét (Infostart)
Gólt sem kapott, miközben 26-ot lőtt második mérkőzésén az UVSE a női vízilabda Euroliga franciaországi selejtezőcsoportjában: a magyar csapat a szerb Crvena zvezdára mért kiütéses vereséget szombat délben.

Keresés