2015. január 24. szombat

jan. 24
0:57
Miklós Edit St. Moritz-ban gyűjthet újabb pontokat (Síelők)
Alpesi sízőnk egykori sikerének helyszínén versenyez a hétvégén. Szombaton lesiklásban, vasárnap szuper-G-ben áll rajthoz. A szombati versenyen a mezőny elején indul, a másodiknak vág neki a versenynek.
jan. 24
7:09
Australian Open: Babosék két és fél órát küzdöttek, de búcsúztak (She)
Kiesett az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság 2. fordulójában a Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros, miután 6:4, 6:7, 4:6-os vereséget szenvedett Bethanie Mattek-Sands és Lucie Safarová duójától.
jan. 24
7:27
NBA: 37 pont egy negyedben, sosem volt még ilyen (She)
Kétségtelenül Klay Thompson, a Golden State Warriors kosárlabdázója írta a nap sztoriját az NBA-ben, miután elképesztő teljesítményével ligatörténeti rekordot állított fel. Thompson a Sacramento Kings elleni mérkőzés harmadik negyedében 37 pontot (!) dobott, mind a 13 kísérlete pontos volt, egy játékrész alatt kilenc triplát küldött a helyére. Ezzel két NBA-rekordot is megdöntött: az egy…
jan. 24
7:45
Ajánló: pályán a nagy spanyol trió, FA-kupa 4. kör - program (She)
A négy legnagyobb európai labdarúgó-bajnokság közül a hétvégén csak a spanyol Primera Divisiónban és az olasz Serie A-ban rendeznek mérkőzéseket – a Bundesliga még téli szünetet tart, az angolok pedig a liga helyett az FA-kupával foglalják el magukat a hétvégén. Lezárul a 2. kör az Afrika-kupán, az Ázsia-kupán a január 26-i első elődöntőig pihennek a csapatok.
jan. 24
8:03
Nyíregyháza: Ivanovs kell, Vidics és Prljics nem (She)
Eddig hat futballistát szerződtetett a Nyíregyháza Spartacus, így a két grúzt, Zurab Arzianit és Dato Darcimeliját, a magyar Bosnjak Predragot, a két szlovákot, Juraj Halenárt és Igor Zofcákot, valamint a francia L'Imam Seydit – és bővül még a keret.
jan. 24
8:06
Föld alatt az ellenség felé (Behaviour)
Francia aknászok a lövészárok-háborúban. Nyugati front, 5 méterrel a német vonalak alatt. Ki robbant először? Versenyfutás az idővel
jan. 24
8:08
Országos hír (Behaviour)
Hirsch Jenő szüleinek életében voltak a békekölcsönök, amelyeket kötelező jelleggel kellett az állampolgároknak jegyezniük...
jan. 24
8:21
NB II: a tartozások ellenére lesz meccs Kaposváron; visszatér egy ismerős arc (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint továbbra sem rendezték a játékosok felé fennálló tartozásokat a Kaposvári Rákóczi NB II-es labdarúgócsapatánál.
jan. 24
8:39
Hajduk: aláírt a splitiekhez a volt FTC-kapus (She)
Aláírta szerződését a Hajduk Split labdarúgócsapatához Marko Ranilovic, a Ferencváros és a Kaposvári Rákóczi volt kapusa.
jan. 24
8:57
Lechia: Kádár vagy Gerson Spanyolországban csatlakozhat (She)
Jerzy Brzeczek, a lengyel élvonalbeli Lechia Gdansk vezetőedzője elmondta: amennyiben a DVTK-s Kádár Tamás vagy a volt FTC-játékos Gerson aláír csapatához, akkor egyből utazhat a gdanskiak spanyolországi edzőtáborába.
jan. 24
8:59
Aus. Open: Valkusz győzött, Babos legyőzője kiesett (She)
Valkusz Máté 5:7, 7:5, 6:2-re nyert a kínai Tö Zsi-kolö ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon a junior fiúk 1. fordulójában. Női egyesben az első fordulóban Babos Tímeát búcsúztató Barbora Záhlavová-Strycová csak megszorítani tudta Viktorija Azarenkát, a fehérorosz játékos 6:4, 6:4-es sikerrel jutott a nyolcaddöntőbe.
jan. 24
9:00
Babosék nagy csatában búcsúztak (Metropol)
Babos egyesben, párosban és vegyespárosban is kiesett.
jan. 24
9:00
Történelmi lecke 2015-re (Behaviour)
Mindent nagyon elölről kell kezdeni, kevés folytonossággal, ha érdemi változást akarunk.
jan. 24
9:15
Babosék nagy csatában búcsúztak (Infostart)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán három játszmában, 2 óra 27 perc alatt kikapott a Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh kettőstől a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének második fordulójában.
jan. 24
9:15
Videó: hétméteresátok ül a lengyel válogatotton (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságon Lengyelország a papírformának megfelelően 32–13-ra kiütötte Szaúd-Arábiát. Érdekesség, hogy a lengyelek a hat hétméteresük egyikét sem tudták belőni. Ebben természetesen nagy szerepe volt a kapusnak, Ali al-Szaffarnak, aki háromszor hárított, valamint Mohammed al-Naszfannak, aki egyszer akadályozta meg, hogy értékesítsék a büntetőt, kétszer nem kellett…
jan. 24
9:33
Wawrinka könnyedén jutott tovább (Infostart)
A címvédő svájci Stan Wawrinka három játszmában győzte le a finn Jarkko Nieminent és jutott a nyolcaddöntőbe a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 24
9:45
Sportfogadás: Nem kell többé aggódnod az iksz miatt! (Agroinform)
A Betway-en megéri kézilabdára fogadni, mivel iksz esetén sem vesztesz, a tétedet freebet formájában visszakapod!
jan. 24
9:51
FA-kupa: a hősies Cambridge meggazdagszik az MU-ból (She)
A hatalmas sportszakmai siker mellett óriási bevételt is jelent az angol negyedik ligás Cambridge United labdarúgócsapatának, hogy a hazai 0–0-val megismételt mérkőzésre kényszerítette a Manchester Unitedet az FA-kupa 4. fordulójában.
jan. 24
9:53
Videó: „Többet érzek magamban, mint hogy az NB I-ben játsszam” (She)
Nehéz helyzetben várja a labdarúgó NB I tavaszi rajtját a PMFC, amely csak tíz pontot szerzett az ősszel, s az utolsó helyen áll a tabellán. A Nemzeti Sport Online Pécsen mérte fel, hogyan készülnek a baranyaiak a számukra létkérdést jelentő tavaszi folytatásra. Többrészes terepszemlénkben már megszólaltak a klubvezetők, most pedig halljunk két kulcsjátékost, Szatmári Lórándot és Márkvárt Dávidot,…
jan. 24
9:54
A MU nem bírt ellenfelével (Metropol)
A Manchester United gól nélküli döntetlent játszott a negyedosztályú Cambridge United vendégeként.
jan. 24
10:09
Férfi kézi-vb: orosz-argentin csata a nyolcaddöntőért (She)
Szombaton a C- és a D-csoport küzdelmei is véget érnek a katari férfi kézilabda-világbajnokságon. Íme, a mai program.
jan. 24
10:27
Győri ETO: a havazás miatt elmaradnak a mai meccsek (She)
A Győri ETO hivatalos honlapján adott tájékoztatást, hogy a havazás miatt elmaradnak a szombatra tervezett edzőmeccsek.
jan. 24
10:29
NB II: a romániai balhátvéd sikeres próbája Soroksáron (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint romániai játékossal erősít a Soroksár NB II-es labdarúgócsapata.
jan. 24
10:45
Videó: C. Ronaldo és James sírva nevetett a könyvbemutatón (She)
Madridban bemutatták két sportújságíró könyvét (a címe: The Key Mendes), amely a labdarúgásban dolgozó játékosügynökről, a többek között Cristiano Ronaldót és James Rodríguezt képviselő Jorge Mendesről szól. Az alkotást a menedzser mutatta be a jelenlévőknek. CR és James nagyokat nevetett, például amikor Mendes utánozni próbálta Ronaldo aranylabdás üvöltését.
jan. 24
11:21
Dunaújváros: megvan a Milinte-utód, aláírt Jahic (She)
A Dunaújváros PASE NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a ZTE és a Kaposvári Rákóczi volt kapusát, Safet Jahicot.
jan. 24
11:21
Miklós Edit káprázatos sikere a svájci versenyen! (Síelők)
Pályafutása legjobb eredményét érte el Miklós Edit a svájci St. Moritz-ban rendezett lesikló versenyen. Miklós Edit a harmadik (!) helyen végzett, és ezzel a fantasztikus teljesítménnyel első magyar síelőként állhatott dobogóra a világkupa versenyek történetében!
jan. 24
11:23
Alpesi sí: sporttörténelmi siker, Miklós Edit 3. lett St. Moritzban (She)
Pályafutásának legjobb eredményét elérve a 3. helyen végzett Miklós Edit a St. Moritzban megrendezett lesikló-világkupaversenyen. Az MTK magyar versenyzője mögött olyan világklasszisok végeztek, mint az amerikai Lindsey Vonn és a szlovén Tina Maze. A téli sportversenyek történetében ezzel Miklós Edité a valaha volt legjobb magyar vk-eredmény.
jan. 24
11:25
Síugró-vk: mindkét sorozatot Prevc nyerte Szapporóban (She)
Szombaton a japán Szapporóban folytatódott a sírugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a szlovén Peter Prevc szerezte meg az osztrák Stefan Kraft és a cseh Roman Koudelka előtt. Az északiösszetett-versenyzők vk-futamát a német Eric Frenzel nyerte.
jan. 24
11:33
La Liga: Előzne a Valencia, simázhatnak a nagyok (Agroinform)
Megkezdődik a spanyol bajnokság második fele, a 19. fordulóban mindhárom nagyágyúra kötelező győzelem vár.
jan. 24
11:57
Felkészülés: kiütéses Vasas-győzelem a Dorog ellen (She)
Az NB II-ben szereplő Vasas labdarúgócsapata a Fáy utcában felkészülési mérkőzésen 5–0-s győzelmet aratott az NB III élmezőnyébe tartozó Dorog ellen.
jan. 24
12:15
Chelsea: Ibrahimovic is büszke lenne az U21-es pazar góljára (She)
Kasey Palmer fenséges góllal járult hozzá a Chelsea U21-es csapatának a West Ham United fiataljai felett aratott 3–1-es sikeréhez. A 18 éves, londoni születésű, a Charlton Athletictől érkező középpályás egy középmagasan érkező beadásba tette bele tökéletes ütemben a sarkát, a labda a kapu jobb oldalába hullott, a kapusnak nem sok esélye volt. A találat még a szürreális gólok fekete öves…
jan. 24
12:17
Inter: Yaya Touré belemenne a fizetéscsökkentésbe - sajtóhír (She)
Olasz sajtóértesülés szerint Yaya Touré hajlandó lenne a nyáron a Manchester Cityből az Internazionale labdarúgócsapatába igazolni.
jan. 24
12:33
Alpesi sí: sporttörténelmi siker, Miklós Edit 3. lett St. Moritzban (She)
Pályafutásának legjobb eredményét elérve a 3. helyen végzett Miklós Edit a St. Moritzban megrendezett lesikló-világkupaversenyen. Az MTK magyar versenyzője mögött olyan világklasszisok végeztek, mint az amerikai Lindsey Vonn és a szlovén Tina Maze.
jan. 24
12:51
Alpesi sí vk - Miklós Edit harmadik St. Moritzban (Infostart)
Miklós Edit sporttörténelmet írva harmadik lett a női alpesi sízők világkupa-sorozatába tartozó, szombati St. Moritz-i lesiklóversenyen.
jan. 24
13:09
Felkészülés: NB III-as verte meg a Pécset, ikszelt a Szpari (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-ra kikapott az NB III-as Kozármislenytől, a Nyíregyháza pedig nem bírt az NB II-es sereghajtó Balmazújvárossal.
jan. 24
13:11
Fiorentina: túl az orvosin, Gilardino örömmel tér vissza (She)
A Fiorentina labdarúgócsapata kölcsönveszi Alberto Gilardinót a kínai bajnok Kuangcsou Evergrande-tól. A világbajnok olasz csatár már az orvosi vizsgálatokon is túlesett Firenzében.
jan. 24
13:12
Miklós Edit csodálatos sikere (Metropol)
A magyar síelő sporttörténelmet írva dobogóra állhatott a világkupa-sorozatban.
jan. 24
13:13
Anglia: „Szükségünk lett volna kapusra, de csak az Újpest tartalékja jött" (She)
Bob Peeters, az angol másodosztályban szereplő Charlton nemrég menesztett menedzsere kritizálta Roland Duchatelet tulajdonost – többek közt azért, amiért mindössze az Újpest „tartalékkapusa" érkezett az angol csapathoz.
jan. 24
13:27
Aus. Open: a 19 éves amerikai kiejtette a wimbledoni bajnokot (She)
Madison Keys 6:4, 7:5-re legyőzte a kétszeres wimbledoni bajnok Petra Kvitovát az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének 3. fordulójában. A 19 éves amerikai játékos a nyolcaddöntőben honfitársával, Madison Brengle-lel találkozik.
jan. 24
13:45
Felkészülés: öt próbajátékos és négy pápai gól (She)
Pápán szakadó hóesésben játszott felkészülési mérkőzést a Lombard és az Ajka labdarúgócsapata. A Lombardban öt próbajátékos kapott szerepet: az első félidőben Venczel Balázst, Haris Mehmedagicot, Stieber Andrást és Enes Rujovicsot, a másodikban a brazil Leandro Silva Lopezt tesztelték a bakonyaljaiak. Az első félidőt követően még az Ajka vezetett, ám a második játékrészben fordított a Pápa,…
jan. 24
13:47
Felkészülés: a Fradi négy gólt szerezve győzte le a Senicát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros idei második felkészülési mérkőzésén 4–1-re nyert a szlovák FK Senica ellen a Népligetben. A magyar együttes góljait Roland Lamah, Hajnal Tamás, Gera Zoltán és Varga Roland szerezte.
jan. 24
14:03
Djokovicnak csak az első játszma volt nehéz (Infostart)
A világranglista-vezető Novak Djokovic egy szoros és két sima játszmában nyert a spanyol Fernando Verdasco ellen, és bejutott a nyolcaddöntőbe férfi egyesben a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 24
14:03
Videó: így néz ki egy fanatikus Real-drukker Lamborghinije (She)
2014 örömteli év volt a Real Madrid szurkolóinak, köztük annak a dubai drukkernek, aki a királyiak májusban elhódított, 10. BEK-/BL-trófeájának tiszteletére sivatag sárga Lamborghinijét a klub sikereinek szimbólumaiba öltöztette.
jan. 24
14:05
Felkészülés: kikapott a Honvéd, a KTE legyőzte a PAFC-ot (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata meglepetésre kikapott felkészülési mérkőzésen az NB II-es Soproni VSE-től, míg a Kecskeméti TE 2–0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia felett.
jan. 24
14:21
Elhunyt a Chicago Cubs baseballcsapat legendás játékosa (Infostart)
Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Ernie Banks, a Chicago Cubs baseballcsapat egykori legendás játékosa, aki 19 idényen át játszott csapatában, és akit a Chicagói Bocsok valaha volt legnagyobb játékosának, "a legnagyobb Bocsnak" tartanak - közölte klubja.
jan. 24
14:21
Légiósok: A Fradinál erősebb csapatba került - Lovrencsics Holmanról (She)
A Lech Poznan légiósa, Lovrencsics Gergő elmondta, hogy barátnőjével együtt segítik a beilleszkedésben a klub új futballistáját, Holman Dávidot, aki erősebb csapatba került, mint a Ferencváros.
jan. 24
14:23
NB II: Tóth Bence gólt szerzett a Szolnokban, ikszelt a Szeged (She)
Több NB II-es klub is felkészülési mérkőzést játszott szombat kora délután. A Szolnok és a Mezőkövesd 2–0-ra megverte harmadosztályú ellenfelét, a Szeged pedig 1–1-es döntetlent játszott a romániai UTA Araddal.
jan. 24
14:24
Djokovicnak csak az első játszma volt nehéz (Metropol)
A világranglista éllovasa simán nyert Verdasco ellen.
jan. 24
14:25
Sífutó-vk: svéd és olasz siker a ribinszki sprinten (She)
Az oroszországi Ribinszkben a férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Előbbieknél az olasz Federico Pellegrino, utóbbiaknál pedig a svéd Jennie Öberg győzött.
jan. 24
14:27
Felkészülés: a Dunaújváros kikapott a Szigetszentmiklóstól (She)
A ma délutáni felkészülési mérkőzésen a labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE egygólos, 2–1-es vereséget szenvedett a másodosztályú Szigetszentmiklóstól.

Keresés