2015. január 29. csütörtök

jan. 29
7:27
NBA: megműtötték Bryantet, a szezonkezdetre felépülhet (She)
Megműtötték az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers klasszisát, Kobe Bryantet.
jan. 29
7:29
Dunaújváros: a napokban tesztelik a BLSZ II gólvágóját (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújvárosnál vesz részt próbajátékon Louis René Zome, a Budapest-bajnokság másodosztályában éllovas Inter CDF SE kameruni csatára – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 29
7:45
1860 München: Erős a Vidi, de nem favorit - Király (She)
Csütörtökön 16 órakor a Videoton labdarúgócsapata a német második ligás 1860 Münchennel csap össze felkészülési mérkőzésen – a bajor klub hivatalos honlapja az „oroszlánok” volt kapusát, a magyar válogatott Király Gábort kérte meg, hogy mutassa be az ellenfelet.
jan. 29
7:48
A kasszáknál is nagy siker a Super Bowl (Metropol)
Nálunk is tízezrek nézik a Seattle és a New England összecsapását.
jan. 29
8:03
Aus. Open: Gálfi elődöntős, S. Williams és Sarapova döntős (She)
A papírformának megfelelően az első és a második helyen kiemelt játékos jutott be a női mezőny teniszezői közül az Australian Open döntőjébe, miután az elődöntőben az amerikai Serena Williams és az orosz Marija Sarapova is két szettben nyert.
jan. 29
8:05
NHL: Ovecskin duplázott, lenullázták a Penguinst (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a legutóbbi játéknapon a New Jersey Devils szétlövéssel nyert otthon a Toronto Maple Leafs ellen, míg a Capitals Washingtonban lenullázta a Pittsburgh Penguinst. A Los Angeles Kings hétgólos mérkőzésen minimális különbséggel bizonyult jobbnak a Chicago Blackhawksnál.
jan. 29
8:21
NBA: az Atlanta 17., a Cleveland 8. sikerét aratta zsinórban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában az Atlanta Hawks sorozatban tizenhetedszer győzött, a Cleveland Cavaliers zsinórban nyolcadszor.
jan. 29
8:39
Ajánló: pályán a Bilbao, a Sevilla, a Vidi és a Hali - program (She)
Ma estére kialakul a spanyol Király-kupa elődöntős mezőnye – három negyeddöntő maradt csütörtökre, a Barcelona már szerdán biztossá tette helyét a négy között –, az első osztályú magyar klubok közül a listavezető Videoton és a Haladás lép pályára, előbbi spanyolországi, utóbbi törökországi edzőtáborát zárja a mai fellépéssel.
jan. 29
8:57
Videó: Klinsmann-mágia - ilyet még nem láttunk szövetségi kapitánytól (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzésen 3–2-es vereséget szenvedett Rancaguában Chilétől. A meccs leglátványosabb jelenete mégsem a pályán levő játékosokhoz kapcsolódik, hanem az amerikai szövetségi kapitány Jürgen Klinsmannhoz, aki elképesztő lazasággal mutatta meg, miért tartották számon fénykorában a világ legjobb csatárai között. Az Egyesült Államok nemzeti…
jan. 29
9:00
Szárnyalnak a magyar fiatalok (Metropol)
Venus Williams nem bírt 15 évvel fiatalabb honfitársával, Madison Keysszel.
jan. 29
9:02
Serena Williams-Sarapova álomdöntő Melbourne-ben (Metropol)
Az első és a második kiemelt vívja majd a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyes döntőjét.
jan. 29
9:04
Kádár Tamás Lengyelországba igazol (Metropol)
A 24 éves védő, aki két éve igazolt Diósgyőrbe, a Lech Poznan csapatához szerződik.
jan. 29
9:18
Gálfi elődöntős, Valkusz lemaradt a fináléról (Metropol)
A fiatal magyar teniszezőnő a 14. helyen kiemelt brit Katie Swannel találkozik a döntőbe kerülésért.
jan. 29
9:33
Kádár Tamás Lengyelországba igazol (Infostart)
Kádár Tamás, a Diósgyőr válogatott labdarúgója a lengyel Lech Poznan csapatához szerződik.
jan. 29
9:33
Videó: az U20-as vb-hős többet várt pályafutásától (She)
Szabó János nem vehette ki a részét a Paks remek őszi szerepléséből, de a téli alapozást már a társakkal kezdte meg – hat hónap kihagyás után. A keresztszalag-szakadásból felépülő játékosnak a lehető legrosszabbkor jött a sérülés, hiszen kezdett felfelé ívelni a karrierje, a válogatottban is bemutatkozott. Az NSO Tv-nek mostani helyzetéről, illetve pályafutása eddigi alakulásáról is beszélt az…
jan. 29
9:33
Kosárlabda: A címvédőhöz látogat a Real Madrid (Agroinform)
Nehéz meccsre számíthat a Real Madrid, simázhat a Panathinaikosz, szenvedhet a Crvena zvezda. Euroliga előzetes.
jan. 29
9:35
Férfi kézi-vb: csalást emlegetnek a hőbörgő németek (She)
A német válogatottnál nehezen emésztik meg, hogy nem jutottak be a katari férfi kézilabda-világbajnokság elődöntőjébe. Az európai válogatott 26–24-re kapott ki a negyeddöntőben a házigazdáktól, szerintük csalással.
jan. 29
9:51
S. Williams-Sarapova álomdöntő a nőknél (Infostart)
Az első és a második kiemelt, azaz az amerikai Serena Williams és az orosz Marija Sarapova vívja majd a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyes döntőjét.
jan. 29
9:51
Király-kupa: Számomra az első félidőben véget ért a meccs - Simeone (She)
Mint ismert, a Barcelona idegenben 3–2-re megverte az Atlético Madridot a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel, 4–2-es összesítéssel továbbjutott. A fővárosiakat irányító Diego Simeone elárulta, számára az első félidőben véget ért a meccs, míg a katalánok vezetőedzője, Luis Enrique a békesség kedvéért cserélte le a hajrában a duplázó Neymart.
jan. 29
9:53
Real: S. Ramos ügynökével tárgyal a Chelsea - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Sergio Ramosszal hírbe hozott három nagy klub közül a Chelsea – a másik kettő az MU és az Arsenal – elsőként már fel is vette a kapcsolatot a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó ügynökével.
jan. 29
10:09
Videó: Totti még Balotellinél is jobban utánozza C. Ronaldót (She)
Újabb sztárfutballista mutatta be Cristiano Ronaldo – az Aranylabda-gálán látott – győzelmi üvöltését. Mario Balotelli után az AS Roma ikonja, Francesco Totti is megpróbálta bebizonyítami, hangban nagyon közel állnak egymáshoz a portugál klasszissal.
jan. 29
10:27
NHL - Nyert a címvédő (Infostart)
Az utóbbi három idény két bajnoka csapott össze Los Angelesben, ahol a helyi Kings nagy csatában 4-3-ra legyőzte a Chicago Blackhawks gárdáját.
jan. 29
10:27
Szenegál: kitelt a hitele a francia legendának (She)
A Szenegáli Labdarúgó-szövetség nem hosszabbítja meg a francia szövetségi kapitány, Alain Giresse február végén lejáró szerződését. A szakember 2013 óta irányította az afrikai csapatot, amellyel a most zajló ANK-n nem élte túl a csoportkört.
jan. 29
10:29
Női kézi: 100 ezer eurót fizetett a Győr Grimsbőért? (She)
Egy dán kézilabdás blogger úgy tudja, hogy a Győri Audi ETO KC 100 ezer eurót fizetett a dán Esbjerg női kézilabdacsapatának Kari Aalvik Grimsbőért.
jan. 29
10:45
Videó: az Atlético-védő „hétegyezett” Neymarnak? (She)
A jelek szerint nehezen viselte az Atlético Madrid–Barcelona spanyol Király-kupa-negyeddöntő visszavágójának alakulását Juanfran, a fővárosiak hátvédje.
jan. 29
10:45
Tippjáték: Újra itt a Bundesliga, tippelésre fel! (Agroinform)
A német pontvadászat a hétvégén folytatódik, így itt az ideje rápillantanunk, hogyan áll a Bundesliga-tippjátékunk.
jan. 29
10:47
DVSC: még nem dőlt el, marad-e vagy távozik a két visszatérő (She)
Még nem dőlt el, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecenbe Nyíregyházáról visszatérő Szécsi Márk és Nagy Zoltán marad-e a Lokinál vagy máshol folytatja pályafutását.
jan. 29
10:48
Sakkolimpia Magyarországon? (Metropol)
A Nemzetközi Sakkszövetség elnökének az a célja, hogy a világon egymilliárd ember tudjon sakkozni.
jan. 29
11:03
NBA - Bryant kilenc hónapig nem játszhat (Infostart)
Megműtötték Kobe Bryantet, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers sztárjátékosát, akire előreláthatólag kilenc hónap pihenés vár.
jan. 29
11:03
Afrika-kupa: Ez nem sport, hanem lutri - kiakadtak a kapitányok a sorsoláson (She)
Guinea és Mali egyaránt három döntetlennel, három ponttal, 3–3-as gólkülönbséggel zárta a labdarúgó Afrika-kupa D jelű csoportjának küzdelmeit, így csütörtökön helyi idő szerint 16 órakor sorsolás dönti el, hogy melyikük lesz Ghána ellenfele a negyeddöntőben. Nem ez az első eset az ANK-n sem, hogy sorsolás dönt – a két érintett szövetségi kapitány mindenesetre kiakadt, hogy lutri határoz…
jan. 29
11:05
Bayern: a klasszis szélsőre újabb hosszú kihagyás várhat (She)
A Bild értesülései szerint többhetes kényszerpihenő elé néz Franck Ribéry, aki a Bayern München csütörtöki edzésén szenvedett izomsérülést. A bajor klub hamarosan hivatalos közleményt ad ki a francia klasszis állapotával kapcsolatban.
jan. 29
11:07
Nyíregyháza: 22 játékos és 8 fős szakmai stáb utazik (She)
A Nyíregyháza labdarúgócsapata 22 játékossal és nyolcfős szakmai stábbal utazik el a törökországi edzőtáborba – adta hírül a klub honlapja.
jan. 29
11:21
Soton: R. Koeman honfitársait vinné a Feyenoordból (She)
Az angol Premier League-ben szereplő, ott bravúrosan teljesítő Southampton a Feyenoord két holland középpályása, Jordy Clasie és Tonny Vilhena iránt érdeklődik.
jan. 29
11:23
Sakk: a FIDE-elnök szerint sakkolimpiát is rendezhetnénk (She)
Szerda este Magyarországra érkezett Kriszan Iljumzsinov. A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnöke a látogatás alkalmával a Magyar Sakkszövetségben találkozott Polgár Judittal, Font Gusztávval, Magyarország FIDE delegáltjával, Mészáros Attila főtitkárral, valamint Szurmai-Palotai Piroska kommunikációs vezetővel.
jan. 29
11:25
Videó: jégre köpte fogait az NHL-játékos (She)
Bár a Minnesota Wild 2–1-re nyert az Edmonton Oilers ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában, a találkozó nem alakult túl jól Zach Parise-nak. A hokist egy kivágott korong nagyon szerencsétlenül talált el.
jan. 29
11:27
Nyíregyháza: Pölöskey Pétert mégsem szerződtetik (She)
Bár korábban már szinte biztosnak tűnt, hogy a Pécsről távozó csatár, Pölöskey Péter Nyíregyházán folytatja a pályafutását, végül mégsem sikerült megegyeznie a feleknek – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 29
11:39
Milan: Mattia Destro fél évre kölcsönbe érkezik - hivatalos (She)
Az olasz Serie A-ban szereplő Milan hivatalos oldalán bejelentette, fél évre kölcsönvette Mattia Destrót, a Roma támadóját, és opciós joga van véglegesítenie az átigazolást.
jan. 29
11:57
Alpesisí-vb: Bode Millert is nevezték az amerikaiak (She)
Az amerikai szövetség 26 versenyzőt nevezett – köztük Bode Millert is – a jövő kedden Vailben és Beaver Creekben kezdődő alpesisí-világbajnokságra.
jan. 29
11:57
Átigazolás: Kádár Tamás is Lengyelországba szerződik (Agroinform)
Kádár Tamás, a Diósgyőr válogatott labdarúgója a lengyel Lech Poznan csapatához szerződik.
jan. 29
11:59
NB II: távozik a korábbi U-válogatott védő Sopronból (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Soprontól Tóth Máté. A korábbi utánpótlás-válogatott védő február 1-jei hatállyal, közös megegyezéssel bont szerződést a klubbal és szabadon igazolhatóvá válik.
jan. 29
12:01
Videó: a Spurs dánja elvégezte a tökéletes szabadrúgást (She)
A Tottenham szerda este 2–2-es döntetlent játszott a Sheffield Uniteddel, és 3–2-es összesítéssel bejutott az angol Ligakupa fináléjába, amelyben a Chelsea-vel találkozik. A mérkőzés legszebb gólját (a mindkét Tottenham-találatot magára vállaló) Christian Eriksen szerezte a 28. percben. A dán tökéletes szabadrúgásgólt varázsolt a kapu jobb felső sarkába, ennél precízebb nem is lehetett volna.
jan. 29
12:15
Átigazolások: portugál válogatott csatár az orosz bajnokságban (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Kubany Krasznodarban folytatja pályafutását Hugo Almeida. A 30 éves csatár fél plusz egy éves szerződést kötött a Premjer-liga nyolcadik helyén álló együttessel.
jan. 29
12:33
NFL: történelmi fordítás, utolsó mp-es TD-nal a Super Bowlban? - videó! (She)
2004 óta az EA Games minden évben leszimulálja a Super Bowlt a Madden NFL játék legutóbbi kiadásával, és közzéteszi annak eredményét. Eddig a program elég pontosan megjósolta a győztes kilétét, bár éppen tavaly lőtt nagyon mellé…
jan. 29
12:51
DVTK: Kádár Tamás 400 ezer euróért távozik - sajtóhír (She)
Mint ismeretes, Kádár Tamás már orvosi vizsgálaton van Poznanban, és rövidesen aláírhatja három és fél évre szóló szerződését új klubjához. A lengyel Fakt.pl értesülései szerint a Lech 400 ezer eurót fizet a DVTK-nak.
jan. 29
12:53
F1: Vissza a jövőbe Buttonnal és Alonsóval, McLaren-stílusban (She)
Jenson Button és Fernando Alonso, a McLaren két pilótája egy minijátékfilmmel „vezette” fel a Formula 1-es istálló csütörtöki bemutatóját, amelyen a 2015-ös versenyautóról, a McLaren Hondáról rántották le a leplet.
jan. 29
12:55
Videó: fenséges gól sarokkal - versenybe száll az ászokkal? (She)
A portugál labdarúgó Ligakupában a Porto 4–1-re nyert az Académica ellen. A hazaiak második találatát – a találkozón duplázó - Jackson Martínez szerezte, nem is akárhogyan. A kolumbiai támadó nagy erővel sarkazta a hálóba a labdát - erre még a nagyágyúk is csettintenének.
jan. 29
12:57
Chelsea: kifizetik Cuadrado kivásárlási árát (She)
Úgy tűnik, hogy a Premier League-et vezető Chelsea hajlandó kifizetni 26.8 millió fontot Juan Cuadradóért az olasz Fiorentinának.
jan. 29
13:09
Australian Open: Murray készülhet a negyedik döntőjére (She)
Andy Murray jutott be elsőként az idei Australian Open férfi egyesének döntőjébe, miután az elődöntőben 6:7, 6:0, 6:3, 7:5-re legyőzte Tomás Berdychet. A brit játékos 2010, 2011 és 2013 után a negyedik melbourne-i fináléjára készülhet, az eddigieket mind elbukta.
jan. 29
13:27
Australian Open - Murray a férfi egyes döntőjében (Infostart)
A hatodik helyen kiemelt Andy Murray négy játszmában legyőzte a hetedikként rangsorolt cseh Tomas Berdychet és bejutott a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének döntőjébe.
jan. 29
13:27
F1: „Itt az idő történelmet írni” - videón és képen az új McLaren (She)
A McLaren Formula–1-es csapata bemutatta a 2015-ös szezonra tervezett McLaren-Honda MP4-30-at. Az istálló hivatalos közleménye szerint az MP4-30 „sokkal kifinomultabb és fejlettebb változata az előző szezonban használt autónak", melyet a Honda RA615H Hybrid motorjával szereltek fel. Huszonkét év után lesz ismét a rajtrácson McLaren-Honda – a csapat és a motorgyártó 1988–1992 közötti…

Keresés