2015. január 23. péntek

jan. 23
0:15
NS: Kim Ojo: itt van Amerika; 16 éves eurómilliomos - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
jan. 23
0:19
Eurokupa: csak a ráadásban tudott szépíteni a Sevilla (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban eddig kiválóan szereplő Sevilla kétgólos hátrányba került a Király-kupa negyeddöntőjében, csak a hosszabbításban tudott szépíteni az Espanyol otthonában lejátszott első meccsen. A Francia Kupában tizenegyesekkel jutott be a legjobb 16 közé a Rennes.
jan. 23
5:57
Meccs közbeni telefonálásért eltiltottak egy ukrán labdarúgót (Infostart)
Mérkőzés közben többször is telefonált a pályán egy ukrán labdarúgó, akit emiatt eltiltottak.
jan. 23
6:33
Kitzbühel: a világ legkeményebb síversenye (Síelők)
Mától kezdetét veszi a kitzbüheli hétvége, ahol több versenyt is rendeznek, többek között a szombati lesiklást, amely talán a világ legismertebb alpesi lesikló versenye. Az idén kedvezőek az előjelek, van elég hó, jó állapotban van a pálya, bár nőtt a veszély, az egyik ugratót kissé átalakították.
jan. 23
7:03
Winter ISPO 2015 - München (Síelők)
2015. február 5-8. között kerül megrendezésre a 73. Winter ISPO, Európa legnagyobb sport kiállítása, ahol természetesen a téli sportokra is nagy hangsúlyt helyeznek. A nagy múltra visszatekintő vásárnak ismét München ad otthont, ezúttal már több mint 2500 kiállító részvételével.
jan. 23
7:09
Juventus: olasz válogatott csatárral pótolnák Giovincót (She)
Olasz lapértesülés szerint a Sassuolo támadóját, Simone Zazát vásárolhatja vissza a Juventus.
jan. 23
7:45
Everton: Mint a Ferencvárosnál - Besic a szurkolókról (She)
Muhamed Besic, az Everton labdarúgója elmondta, hogy a szurkolók mennyit segítettek neki abban, hogy hamar beilleszkedjen új csapatába. Így volt ez a Ferencvárosnál is.
jan. 23
8:03
FTC: új ügyvezetők a stadionban; 100-120 esemény idén (She)
Közös megegyezéssel távozik Szekeres Tamás, az NB I-es Ferencváros új stadionját működtető cég ügyvezető igazgatója – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményben.
jan. 23
8:05
Aus. Open: óriási meglepetés! Seppi kiejtette Roger Federert! (She)
A Melbourne-ben zajló Australian Open teniszverseny harmadik fordulójában a férfiaknál a második helyen kiemelt Roger Federer 6:4, 7:6, 4:6, 7:6 arányban kikapott az olasz Andreas Seppitől. A skót Andy Murray és a cseh Tomás Berych könnyedén, míg a bolgár Grigor Dimitrov nehezen, öt szettben jutott tovább a legjobb tizenhat közé. A nőknél Eugenie Bouchard, Simona Halep és Julia Georges is…
jan. 23
8:21
Steinmetz Ádám: "A vízilabda értelmiségi sportág" (Infostart)
Steinmetz Ádám szinte a nap 24 órájában foglalkozik a pólóval. Kulcsembere élete klubjának, a Vasasnak, de immár vezető is egyben: szakmai igazgató-helyettes, aki, ha kell, maga mutatja meg egy utánpótláskorú játékosnak a mesterfogásokat a vízben. A 35 éves, jogi doktorátust is szerzett olimpiai bajnok az InfoRádió vendége volt. A beszélgetés szerkesztett változatát közöljük.
jan. 23
8:39
Babosék döntő rövidítésben kaptak ki a US Open-bajnokoktól vegyespárosban (Infostart)
Babos Tímea, oldalán az amerikai Eric Butoraccal, döntő rövidítésben vereséget szenvedett az első helyen kiemelt Sania Mirza, Bruno Soares indiai, brazil kettőstől az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyespáros küzdelmeinek első fordulójában.
jan. 23
8:39
Videó: „A Fraditól el kellett jönnöm, de nem bántam” (She)
Az őszi idényben a vártnál sokkal jobban szerepelt a Paks az élvonalban. A győzelmekhez persze kellenek a remek egyéni teljesítmények is. Az egyik ilyen Bartha Lászlóé, aki hat találatával vezeti a házi góllövőlistát. A 27 éves játékos a múlt mellett a jelenről és a jövőről is beszélt az NSO Tv-nek.
jan. 23
8:57
Federer kiesett (Infostart)
Óriási meglepetésre a második helyen kiemelt Roger Federer kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokságon: a korábbi világelső svájci játékos pénteken a harmadik fordulóban négy játszmában kapott ki az olasz Andreas Seppitől.
jan. 23
8:57
F1: az FIA feljelenti a Bianchi-jelentést bíráló expilótát (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség bírósági perrel fenyegeti Philippe Streiff korábbi Formula–1-es versenyzőt, mert azt mondta, az FIA csak azért készített jelentést Jules Bianchi balesetéről, hogy tisztára mossa magát.
jan. 23
9:15
DVTK: nagyot kaszáltak a megyei voksoláson (She)
A Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb sportolója címért kiírt, a 2014-es teljesítményeket értékelő közönségszavazáson hét kategóriából ötben a DVTK sportolói diadalmaskodtak – írja a boon.hu. A szavazás csütörtökön zárult le.
jan. 23
9:17
Olaszország: fél év után máris váltott a volt honvédos olasz (She)
Nem sokáig viselte az olasz harmadosztályú Lupa Roma mezét az előző szezonban a Honvédnál szereplő olasz támadó, Emanuele Testardi.
jan. 23
9:27
Sportfogadás: Álmatlan éjszakát okozott a szenzációs 14-es kötés (Agroinform)
Egy Liverpool-szurkoló hihetetlen szerencsével nyert 5 fontból 80 ezret. Nem sokat aludt az utolsó meccs előtt.
jan. 23
9:33
Ajánló: pályán a MU és a Hali; negyeddöntő az Ázsia-kupán - program (She)
A péntek roppant színes kínálatot nyújt a labdarúgás híveinek. A nap az Ázsia-kupa negyeddöntőjével kezdődik, majd ebédre a Haladás felkészülési mérkőzést játszik Törökországban az orosz Gazovik Orenburggal. Vacsorára tetszés szerint az Afrika-kupa, a Cambridge United–Manchester United FA-kupa-mérkőzés és a Nice–Marseille francia bajnoki közül lehet választani. Program!
jan. 23
9:35
NBA: a Bulls lesöpörte a Spurst, Turner clutch volt (She)
A Chicago maga mögött hagyta gyenge formáját és tükörsimán elverte a címvédőt, a Clippers pedig ellenállhatatlanul játszva ütötte ki a Brooklynt az észak-amerikai kosárliga (NBA) csütörtöki játéknapján. A Jazz fordulatos meccset nyert Milwaukee-ban, a Boston elképesztő végjátékot húzott be Portlandben – íme a részletek!
jan. 23
9:37
Férfi kézi-vb: két csoportban véget érnek a küzdelmek - program (She)
A Katarban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon az utolsó fordulót rendezik az A- és a B-csoportban. Mindkét hatosban három-három biztos továbbjutó van, egy-egy hely kiadó. Program!
jan. 23
10:27
Aus. Open: Sarapova két játékot engedett kazah ellenfelének (She)
A Melbourne-ben zajló Australian Open női teniszversenyén a második helyen kiemelt Marija Sarapova simán, 6:1, 6:1-re legyőzte a kazah Zarina Dijaszt, így továbbjutott a negyedik fordulóba, ahol a 21. kiemelt kínai Peng Su-aj vár rá.
jan. 23
10:29
Honvéd: Cordella kritizált, és elárulta, ki lehet az új Puskás (She)
Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sportigazgatója egy brazil oldalnak elmondta, mik a célok jelenleg Kispesten, valamint, hogy véleménye szerint Gazdag Dániel lehet Puskás Ferenc utódja.
jan. 23
10:45
ETO: Horváth Ferenc jó edző, Varga menni akart - Miriuta (She)
Miriuta Vasile, a Győri ETO vezetőedzője összesen három-négy új futballistát szeretne szerződtetni a téli átigazolási szezonban. A szakember elmondta véleményét Horváth Ferencről és Varga Rolandról is.
jan. 23
10:57
Angol foci: Sokan szeretik a City-t, csak nem Manchesterben (Agroinform)
Több United-mezt adnak el Dublinban, mint Manchesterben, London legnépszerűbb klubja pedig az Arsenal.
jan. 23
11:03
Méltó helyet kap a Magyar Úszó Szövetség (Infostart)
A 2021-es vizes világbajnokságot rendező Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) használatba veheti a Margitszigeten, a Hajós uszoda tőszomszédságában található klubházat.
jan. 23
11:03
Ázsia-kupa: futballtörténelmi csodameccs iraki diadallal (She)
A rendes játékidő két gólt és egy kiállítást, a hosszabbítás további négy gólt és 3–3-as végeredményt hozott, s Irak végül félmaratoni hosszúságú tizenegyespárbajban győzte le Iránt a 16. Ázsia-kupa pénteki negyeddöntőjében. Nem csodálkoznánk, ha a két örök rivális 18 921 néző előtt Canberrában lejátszott mérkőzését a futballtörténelem klasszikus párharcai között tartanák majd számon.
jan. 23
11:21
Videó: Federer a lába közül is hibátlanul adta vissza (She)
A Melbourne-ben zajló Australian Open teniszverseny harmadik fordulójában a férfiaknál a második helyen kiemelt Roger Federer 6:4, 7:6, 4:6, 7:6 arányban kikapott az olasz Andreas Seppitől. A találkozó legszebb pontja a svájci nevéhez fűződik, hiszen Federer a lába közül is visszaütötte a labdát. Íme!
jan. 23
11:33
Angol foci: A United kezdi a hétvégi kupadömpinget (Agroinform)
A negyedosztályú Cambridge United lesz a Manchester United ellenfele az FA-kupa 4. fordulójában.
jan. 23
11:39
IFFHS - Ő lett 2014 legjobb szövetségi kapitánya (Infostart)
A világbajnok német válogatottat irányító Joachim Löw lett a 2014-es esztendő legjobb szövetségi kapitánya a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán.
jan. 23
11:39
Aus. Open: Babosék hiába késztették rövidítésre a favoritot (She)
A Melbourne-ben zajló Australian Open vegyes páros teniszversenyén Babos Tímea és társa, az amerikai Eric Butorac vereséget szenvedett az első fordulóban.
jan. 23
11:41
Felkészülés: az SZTK ötöt vágott NB III-as ellenfelének (She)
Két döntetlen után a harmadik felkészülési mérkőzésén már győztesen hagyta el a pályát a labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima. A Pest megyeiek a kétgólos Domokos Bálint vezérletével 5–1-re győzték le a harmadosztályú Csepelt.
jan. 23
11:43
MU: húsz év után távozhat a leghűségesebb „vörös ördög” (She)
Távozhat az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatától Darren Fletcher, akit három-négy klub is szerződtetne.
jan. 23
11:57
Man. City: spanyol és olasz érdeklődők Milner iránt (She)
A Manchester City labdarúgócsapatában szereplő James Milner kegyeiért harcol a Valencia, a Villarreal és az Inter.
jan. 23
12:15
Sarapova hengerelt (Infostart)
Azok után, hogy az előző körben honfitársa, Alekszandra Panova ellen meccslabdát is hárítania kellett, Marija Sarapova magára talált és a pénteki harmadik fordulóban mindössze két játékot veszítve nyert a kazah Zarina Dijasz ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 23
12:15
NB II: Kaposváron készül a Fradi korábbi középpályása (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczival készül Zsivóczky Norbert – adta hírül a somogyi klub hivatalos honlapja.
jan. 23
12:18
Raiola is harcba száll Blatterrel (Metropol)
Indulni akar a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség májusi elnökválasztásán Mino Raiola, aki többek között Zlatan Ibrahimovic és Mario Balotelli pályafutását menedzseli.
jan. 23
12:33
FIFA: Ibra és Balotelli menedzsere elnök lenne (She)
Indulni akar a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) májusi elnökválasztásán Mino Raiola, aki többek között Zlatan Ibrahimovic és Mario Balotelli pályafutását menedzseli.
jan. 23
12:35
Bayern: Amíg Messi és Ronaldo játszik, mi értelme van az Aranylabdának? - Ribéry (She)
Franck Ribéry szerint, amíg Cristiano Ronaldo és Lionel Messi labdarúgó-pályafutása aktív, értelmetlen az Aranylabda-szavazás, mert addig csak egyiküké lehet ez a díj.
jan. 23
12:37
Videó: Gera tett rendet a veszekedő fradisták között (She)
Javában zajlik a Ferencváros labdarúgócsapatának felkészülése a tavaszi szezonra. A fővárosi zöld-fehérek a minap csapatépítő strandröplabdázáson vettek részt, ami nagy veszekedésbe torkollott. Tekintse meg a FradiMédia felvételét!
jan. 23
12:39
FIFA: újabb komoly szponzorokat veszített el a szövetség (She)
Három vezető partner, a Castrol, a Continental és a Johnson & Johnson sem hosszabbította meg együttműködési szerződését a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel (FIFA). Korábban már a Sony és az Emirates is megszakította a kapcsolatot a svájci központú szervezettel.
jan. 23
12:51
MTK: átadták a Török Gyuláról elnevezett új ökölvívótermet (She)
Átadták az MTK új ökölvívótermét, amely a klub legendás alakjának, a tavaly elhunyt Török Gyula olimpiai bajnoknak a nevét vette fel.
jan. 23
12:53
NB II: Meghajlok a szurkolók akarata előtt - Sólyom Sándor (She)
Amint arról már beszámoltunk, Sólyom Sándor, a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvár tulajdonosa a Kapos TV Hatszemközt című műsorában bejelentette, hogy a klub hivatalos oldalán szavazást indít a szerepvállalásával kapcsolatban. Amennyiben a drukkerek úgy döntenek, nem akarják, hogy ő legyen a többségi tulajdonos, akkor távozik a klubtól, ha viszont úgy döntenek, hogy maradjon, akkor folytatja a…
jan. 23
12:55
Aus. Open: csak a harmadik szett volt szoros - Nadal nyert (She)
A Melbourne-ben zajló Australian Open férfi teniszversenyén Rafael Nadal három szettben továbbjutott az izraeli Dudi Szela ellen a harmadik fordulóban. A spanyolra a legjobb tizenhat között a dél-afrikai Kevin Anderson vár.
jan. 23
13:03
NFL: Még Amerika Kapitány és Star-Lord is fogad a szuperdöntőre (Agroinform)
A két ismert Marvel-hős is nagyon várja a Super Bowlt. Twitteren egymásnak is estek, amelyből végül fogadás lett.
jan. 23
13:09
Nadal könnyedén jutott a nyolcaddöntőbe (Infostart)
Könnyedén jutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe Rafael Nadal: a korábbi világelső spanyol játékos pénteken három játszmában nyert az izraeli Dudi Sela ellen.
jan. 23
13:09
USA: eltiltást ért Hope Solónak az ellenségeskedés (She)
Harminc napra eltiltották Hope Solót, az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának kapusát, aki így lemarad csapata februári, európai túrájáról. Meg nem erősített források szerint az egyik legismertebb női futballista azért bűnhődik, mert „ellenségesen” viselkedett a rendőrökkel, amikor azok megállították ittasan vezető férjét, a korábbi amerikaifutballista Jerramy Stevenst.
jan. 23
13:21
Freeride verseny lesz a hétvégén Hochkaron (Síelők)
Az Open Faces freeride versenysorozatot 2015-ben 7 helyszínen rendezik meg, ebből a második lesz most hétvégén, január 23-25. között a magyar határtól nem messze található Hochkar síterepén. Az Open Faces ez már a harmadik évadja, de idén jár először a verseny Alsó-Ausztriában.
jan. 23
13:27
Női kézi: a volt győri kapus igen jó ajánlatot kapott az Óvártól (She)
A nyolcvanhármas remek győri női kézilabdás évfolyam kiemelkedő klasszisa az év játékosának éppen csütörtökön megválasztott Görbicz Anita, aki mellett szintén szép ívű pályát futott be a volt válogatott Petróczi Viktória. A lokálpatriotizmusáról is híres győri kapus, aki január elején a Mosonmagyaróvárba, egykori nevelőedzője, Róth Kálmán csapatába igazolt, kilenc évig az ETO játékosaként…
jan. 23
13:29
Betis: a korábbi és a mostani FTC-játékosra is nemet mondtak (She)
A Marca információi szerint a spanyol labdarúgó-másodosztályban szereplő Betis sem Leonardót, sem David Mateost nem szerződteti.
jan. 23
13:45
NB II: folytatódik a csatárok jövés-menése Kövesden (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Cegléd együttesében futballozik tavasszal a legutóbb a Honvéd kölcsönjátékosaként Mezőkövesden szereplő Nikola Pantovics, míg Medgyes Zoltán a Haladástól kerülhet Mezőkövesdre.

Keresés