2015. január 3. szombat

jan. 3
0:00
NS: Buzánszky Jenő: hit és reménykedés; búcsú Mr. Liverpooltól - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
jan. 3
7:48
Férfi kosár: a korábbi nyírségi kulcsember is Pakson folytatja (She)
Az őszi idényben a Nyíregyházát erősítő Jeremy Wise az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapatába igazolt.
jan. 3
8:06
Africa Race: tízórás büntetést kaptak a magyar kamionosok (She)
Nehéz nap volt a pénteki az Africa Race-en. Sokan nem tudták teljesíteni az Assza és As Sakn közötti szelektív szakaszt: az autóskamionos összevont mezőnyből 11 egység kapott tízórás büntetést. Sajnos köztük volt a Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László trió is, amely műszaki gondok miatt volt kénytelen félbeszakítani a versenyzést a harmadik ellenőrző pontnál. A Scania váltójával akadtak…
jan. 3
9:00
Haladás: a Juventus kapusa visszatérhet Szombathelyre? (She)
Olasz sajtóhír szerint a Haladás labdarúgócsapata is érdeklődik Laurentiu Branescu iránt. A 20 éves román kapus a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdonában van.
jan. 3
9:45
La Liga: Rangadóval startol a Real és a Barca (Agroinform)
Gyorsan véget ért a spanyol bajnokság téli szünete is, az év első hétvégéjén máris rangadók várnak az élen állókra.
jan. 3
9:54
Ajánló: FA-kupa, elődöntő a darts-vb-n, Djokovics-Murray (She)
A mai labdarúgóprogram nem feltétlenül hoz majd nézettségi csúcsokat a televíziókban, ám a nemzetközi sportéletben azért lesz más esemény is szombaton.
jan. 3
9:56
NB II: nem vált be, a Csákvár visszaküldte a PAFC-játékost (She)
Bognár György, a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár szakmai vezetője csapata honlapján elmondta, a Puskás Akadémiától kölcsönvett Barcsay Márk visszatért Felcsútra.
jan. 3
10:30
Real: „Ha az MU hívná CR-t, meghallgatná az ajánlatot” (She)
Mike Phelan, a Manchester United labdarúgócsapatánál korábban másodedzőként dolgozó szakember szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál klasszisa egy nap szívesen visszatérne korábbi sikerei helyszínére.
jan. 3
10:32
Anglia: aláírt a Crystal Palace új menedzsere - hivatalos (She)
Bemutatták Alan Pardew-t, mint az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League) 18. helyen álló Crystal Palace új menedzserét.
jan. 3
10:57
Darts-vb: Csúcsrangadók a döntőbe jutásért (Agroinform)
Van Gerwen-Anderson és Taylor-Van Barneveld elődöntőket rendeznek a londoni darts-világbajnokság szombati játéknapján.
jan. 3
11:06
Pool: Moyes lesben, Beckham fizetésével csábítják Gerrardot (She)
Amint arról beszámoltunk, a Liverpool pénteken bejelentette, hogy Steven Gerrard nem hosszabbítja meg szerződését, és a 2014–2015-ös szezon végeztével elhagyja a „vörösöket”. A kérdés már csak az, hol folytatja az angol legenda…
jan. 3
11:08
FA-kupa: Nem lesz könnyű, a Barcával is kikaptunk valami kiscsapattól - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere óva intette csapatát attól, hogy vasárnap félvállról vegye a Yeovil Town elleni FA-kupa-mérkőzést.
jan. 3
11:24
Rio 2016: már csaknem 400 kvóta elkelt az olimpiára (She)
Tavaly június és december között kilenc sportágban rendeztek kvalifikációs versenyeket a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpiára, s ezeken 395 hely talált gazdára – derült ki a Magyar Olimpiai Bizottság összeállításából.
jan. 3
11:26
Bayern: Hoeness már csak az éjszakákat tölti a börtönben (She)
Pénteken, hét hónappal börtönbüntetésének megkezdése után nappalra visszakapta szabadságát Uli Hoeness, a Bayern München volt elnöke, és várhatóan ismét a bajor labdarúgóklubnál fog dolgozni.
jan. 3
11:42
La Liga: már a meccs előtt megtapsolja a Valencia a Realt (She)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Valencia labdarúgócsapata vasárnap díszsorfalat áll a Real Madrid előtt a két csapat bajnokiján.
jan. 3
11:44
Skócia: holtan találták a sikátorban a 19 éves tehetséget (She)
A skót harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Stenhousemuir FC fiatal játékosát, Kyle Dohertyt holtan találták meg Manchesterben – számolt be róla a BBC.
jan. 3
12:00
Real Madrid: Bale jól járhat azzal, hogy az MU vitte volna (She)
Új szerződést kaphat Gareth Bale, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgója, miután a Manchester United érdeklődése ellenére is kifejezte, mindenképpen maradni szeretne.
jan. 3
12:18
Januártól felmérik a gyerekek fizikai állapotát (Infostart)
Januártól letesztelik a gyermekek fizikai fittségét a közoktatásban - számolt be az InfoRádiónak Balogh Gábor, miután az általa vezetett Magyar Diáksport Szövetség a texasi Cooper Intézettel együttműködve kidolgozta a vizsgálat részleteit.
jan. 3
12:18
PL: NFL-csapattal osztoznak a londoniak az új stadionon? (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham a 2018-ra elkészülő új arénáját megoszthatja egy NFL-csapattal.
jan. 3
12:45
Kosárlabda: Újabb nehéz feladat előtt áll a magyar bajnok (Agroinform)
Négymeccses idegenbeli Adria Liga turnéját Boszniában, az Igokea otthonában zárja a Szolnoki Olaj.
jan. 3
13:30
Anglia: az MU-védő biztosan nem ilyen szülinapról álmodott… (She)
Ma ünnepli 27. születésnapját Jonny Evans, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United védője. A klub Instagram-oldalán köszöntötte játékosát, akit nem fogadtak túl nagy szeretettel a szurkolók. Mi tagadás, az északír futballista nincs csúcsformában, és ezt úgy tűnik, a drukkerek még ezen a napon sem nézik el neki…
jan. 3
13:32
Vitorlázás: Majthényiék vezetnek a repülő hollandi-vb-n (She)
A Majthényi Szabolcs, Domokos András kettős két futam után vezet a vitorlázók repülő hollandi világbajnokságán Sydney-ben. A tízszeres világbajnok magyar egység mindkét szombati futamot megnyerte a változó erejű és irányú szélben.
jan. 3
13:34
Videó: az év legszebb jelenetei és bakiparádé az NBA-ből (She)
Több szemszögből is összeállították a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legszebb 2014-es jeleneteit a sportág elemzői. Melyik zsákolás volt a legnagyobb? Melyik pontszerzés volt a legtrükkösebb? Hogyan bolondították meg ellenfeleiket a legjobbak? Mindegyik kérdésre választ kaphatunk az alábbi videókban, és természetesen a bakiparádé sem maradhat el!
jan. 3
13:36
Trinidad: 98 ezer dollárral tartoznak Adams családjának (She)
Jótékonysági mérkőzést rendeznek vasárnap Trinidad és Tobagóban Akeem Adams emlékére. A Ferencváros labdarúgója egy évvel ezelőtt, 2013. december 30-án hunyt el. A helyi kormány eközben továbbra sem fizette ki a futballista családjának megígért összeget.
jan. 3
13:48
Paralimpia: egy kerékpárosunk biztosan ott lehet Rióban (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség legfrissebb ranglistáján a parasportolók között Magyarország a 35., az európaiak között pedig a 23., ami azt jelenti, hogy egy országúti parakerékpárosunk biztosan ott lehet a riói paralimpián.
jan. 3
13:50
Liverpool: Gerrard az USA-ban folytatja - hivatalos (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatától 16 év után távozó Steven Gerrard az Amerikai Egyesült Államokban folytatja pályafutását.
jan. 3
14:24
Videó: mit várnak legjobbjaink a 2015-ös évtől? (She)
Akármennyire is furcsán hangzik, de a 2015-ös év leginkább 2016-ról szól sportolóinknak, hiszen a legnagyobb feladatnak egyértelműen a riói olimpiai kvalifikáció elérése minősül. Milyen eredményt várnak kosárlabdázóink? Mi a célja idén a Győrrel és a válogatottal Kovacsics Anikónak? Mit érhet el a Videoton Juhász Roland szerint? Mivel tölti idejét Hosszú Katinka és Gyurta Dániel? Az NSO Tv…
jan. 3
15:00
NFL: „Megeszem a kalapom, ha…” Megette - videó (She)
Az amerikai futballban bármi megtörténhet. Az NFL-ben szereplő Atlanta Falcons drukkere is ráébredt erre, miután az NFC Déli csoportjában bukdácsoló piros-feketék 6–10-es mérleggel zárták az alapszakaszt, ez pedig egy „sapkavacsorájába” került.
jan. 3
15:09
NFL: Véres csatával veszi kezdetét az idei rájátszás (Agroinform)
Négy kiváló találkozóval rajtol el az NFL idei rájátszása. Mi legjobban egy csoportrivalizálást várunk.
jan. 3
15:54
Tenisz: Djokovics belázasodott, Murray nyerte a tornát (She)
Az Abu-Dzabiban zajló meghívásos férfi tenisztorna harmadik helyéért megrendezett mérkőzésén a korábbi világelső spanyol Rafael Nadal másfél óra alatt, egy végletekig kiélezett és egy valamivel simább szettben legyőzte a svájci Stanislas Wawrinkát.
jan. 3
16:12
Hollandia: a Barcelona kapusa nyártól három évre az Ajaxé (She)
Andre Onana, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona 19 esztendős kapusa szerződése lejárta után a nyártól három éven át az Ajax játékosa lesz.
jan. 3
16:14
La Liga: Atlético Madrid-Levante élőben az NSO-n! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán fogadja a Levantét. A hazaiak győzelmükkel befoghatják a Barcelonát, de meg nem előzhetik. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő közvetítésünket!
jan. 3
16:30
Majthényiék két sikerrel rajtoltak (Infostart)
A Majthényi Szabolcs, Domokos András duó mindkét futamot megnyerte a Sydneyben zajló repülőhollandi-világbajnokság szombati nyitónapján.
jan. 3
16:30
Gyorskorcsolya: Lykovcán és Nagy vezet a sprint ob-n (She)
A várakozásoknak megfelelően a férfiaknál Nagy Konrád, míg a nőknél Lykovcán Ágota vezet a gyorskorcsolyázók országos sprintbajnokságán az első, szombati napot követően.
jan. 3
17:06
Gyász: 66 évesen elhunyt Leyrer Richárd MOB-alelnök (She)
Hatvanhat esztendős korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Leyrer Richárd, a MOB alelnöke – tájékoztatta a család szombaton a Magyar Olimpiai Bizottságot.
jan. 3
17:09
Májrák végzett a hírhedt terroristával (Behaviour)
A terv szerint január 12-én állt volna bíróság elé.
jan. 3
17:24
Videó: John Terry „befenyített” egy Spurs-szurkolót (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) egyik legélesebb londoni rangadóján, a Tottenham Hotspur és a Chelsea mérkőzésein a vendég játékosok folyamatosan kapják a szidalmazó mondatokat a hazai szurkolóktól. Nem volt ez másként ezúttal sem, január 1-jén a Chelsea hátvédjét, John Terry-t találták meg a fanatikusok, amikor a válogatott bekk bedobást akart elvégezni 4–1-es Spurs-…
jan. 3
17:42
West Ham: megszerezték a saját Henryjukat (She)
Az angol élvonalban (Premier League) szereplő West Ham United labdarúgócsapata bejelentette, hogy megvásárolta a ciprusi Apollon Limassol kanadai válogatott védőjét, Doneil Henryt.
jan. 3
18:00
La Liga: otthon nyert az Atlético Madrid (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán fogadta a Levantét, és jó játékkal 3–1-re nyerni tudott. A hazaiak győzelmükkel pontszámban befogták a második helyen álló Barcelonát, de a katalánok meccse még hátravan a fordulóból.
jan. 3
18:00
Eltüntették Adams pénzét? (Blikk)
Point Fortin – Jelentős összeggel tartozik Akeem Adams (†22) családjának a trinidad és tobagói sportminisztérium.
jan. 3
18:02
Fiorentina: távozik a kapus, a Juve, a Roma és a Pool vinné (She)
Norberto Neto, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fiorentina kapusa bejelentette, nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését. Lapértesülések szerint a 25 éves brazilt a Juventus, a Roma és a Liverpool is vinné.
jan. 3
18:04
FA-kupa: hiába a csapos góljai, elmaradt a hetedosztályú csoda (She)
Az angol labdarúgó FA-kupában a még versenyben lévő legalacsonyabb osztályú (hetedik ligás) csapat, a Blyth Spartans a szünetben 2–0-ra vezetett a Championshipben szereplő Birmingham City ellen, ám a vendégek fordítani tudtak, így elmaradt a csoda. Az első osztályú csapatok közül egyedül a Newcastle United búcsúzott el a versenysorozattól, a West Bromwich Albion hét gólt szerzett, ebből négyet…
jan. 3
18:18
Tragikus hirtelenséggel elhunyt a MOB egyik alelnöke (Infostart)
Hatvanhat esztendős korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Leyrer Richárd, a MOB alelnöke - tájékoztatta a család szombaton a Magyar Olimpiai Bizottságot
jan. 3
18:36
Asztalitenisz: Póta már 14. helyen a női világranglistán (She)
Előző pozíciójához képest négyet javítva már a 14. helyen áll Póta Georgina a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) legfrissebb világranglistáján.
jan. 3
18:42
Zágráb: nagyszerű szlalom versenyeket rendeznek (Síelők)
Mivel Semmering kiesett, így Zágráb lehet a hazai sírajongók közeli világkupa versenye, ahová viszonylag könnyedén el lehet jutni. Az egyik legjobb hangulatú szlalom versenyt vasárnap (nők) és kedden (férfiak) rendezik meg a Zágráb melletti Sljeme hegyen. Vajon végre nyer-e Ivica Kostelic?
jan. 3
19:12
Elmaradt a döntő Abu-Dzabiban (Metropol)
A harmadik helyért rendezett szombati összecsapáson Nadal legyőzte Wawrinkát.
jan. 3
19:14
Egyre jobb helyen áll Póta (Metropol)
Előző pozíciójához képest négyet javítva már a 14. helyen áll Póta Georgina az ITTF világranglistáján.
jan. 3
19:30
Vigyázz, kész, Dakar! (Blikk)
Buenos Aires — Már az is kisebb győzelemmel ér fel, ha valaki megszerzi a Dakar-induláshoz szükséges engedélyeket.
jan. 3
19:30
Anglia: két MU-legenda a 8. ligás csapat kispadján (She)
Két Manchester United-legendát üdvözölhettek az angol nyolcadik ligában (Evo-Stik Division One North) szereplő Salford City szurkolói a kispadon: a menesztett Phil Power és segítője, Dave Chadwick helyére a klubban társtulajdonos Phil Neville és Paul Scholes ült le a Kendal Town elleni mérkőzésen.
jan. 3
19:30
Barcelona World Race: Alex Thomsonék rekordot döntöttek (Metropol)
A verseny honlapja szerint Fa Nándorék zárták a sort szombat délelőtt is. A mezőny Gibraltárból Afrika felé veszi az irányt.

Keresés