2015. január 11. vasárnap

jan. 11
0:18
La Liga: az Eibar megmutatta, a kupa más, mint a bajnokság (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szombat esti mérkőzésén az abszolút újonc Eibar hazai pályán 2–1-re legyőzte a hajrában szépítő Getafét, így megerősítette nyolcadik helyét a tabellán. A két csapat december eleje óta már harmadszor mérkőzött meg egymással, és az előző két kupatalálkozót a madridiak nyerték (3–0, 2–1), ezúttal viszont a baszkok használták ki jobban helyzeteiket.
jan. 11
2:24
NFL: kétszer állt fel -14-ről, AFC-döntőben a Patriots (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferencia-elődöntőjében a New England Patriots egy rendkívül fordulatos mérkőzésen 35–31-re legyőzte a Baltimore Ravenst.
jan. 11
5:42
NFL: a Seahawks megtörte a címvédők 2006 óta tartó átkát (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának konferencia-elődöntőjében a címvédő Seattle Seahawks 31–17-re legyőzte a Carolina Pantherst.
jan. 11
7:12
DVTK: kompromisszumkész a klub Kádár ügyében (She)
Hamarosan pont kerülhet a 24 esztendős Kádár Tamás ügyének végére – legalábbis ebben reménykedik Árki Gábor, a Diósgyőri VTK sportigazgatója.
jan. 11
7:48
Vuelta a Espana - Kilenc hegyi szakasz idén (Infostart)
Kilenc hegyi szakaszt rendeznek az idei Vuelta a Espana kerékpáros körversenyen.
jan. 11
7:48
NHL: a Rangers behódoltatta egész Kaliforniát (She)
Jóval eredményesebbnek bizonyultak szombat este és vasárnap hajnalban az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vendégcsapatai: idegenben győzött a Boston, a Nashville, a NY Islanders, a Pittsburgh, az Ottawa, a NY Rangers, a Calgary és a Winnipeg is.
jan. 11
8:06
Videó: balhé a teremtornán, a rendőrök szétcsaptak (She)
Ideiglenesen félbe kellett szakítani Németországban a Frankfurt Cup teremlabdarúgó-torna küzdelmeit, miután a svájci Grasshoppersszel érkező fanatikusok és a darmstadtiak előbb szóváltásba keveredtek, majd nemtetszésüknek dobálással is hangolt adtak.
jan. 11
8:24
Sebestyénék az 59. helyen (Metropol)
A hetedik szakaszon is Minivel versenyző pilóta volt a leggyorsabb a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin.
jan. 11
8:42
Puskás-díj - Puskás özvegye James Rodrígueznek adná az elismerést (Infostart)
Puskás Ferenc özvegye James Rodrígueznek, a Real Madrid kolumbiai játékmesterének adná a férjéről elnevezett díjat, amelyet az elmúlt év legszebb góljáért kap majd a győztes.
jan. 11
9:00
Férfi kézi: elbukták a juniorok a vb-szereplést (She)
Ugyan fölényesen legyőzte a házigazda brit csapatot a magyar férfi junior kézilabda-válogatott, de Hollandia is nyert Izrael ellen, így a hollandok az utolsó forduló eredményétől függetlenül bebiztosították a világbajnoki szereplésüket. A csoportokból csak az első helyezett jut ki a vb-re, így hiába érnénk is ma be pontszámban a hollandokat, az egymás elleni eredmény nekik kedvezne. A hollandok…
jan. 11
9:18
Újpest: a bizonytalanság keserítette meg Kabát életét (She)
Kabát Péter térdfájdalmai miatt volt kénytelen kihagyni az őszi szezont a labdarúgó NB I-ben. A harminchét éves sportolót novemberben Németországban megműtötték, most pedig újra készül, hogy minél előbb felépülhessen.. Az Újpest támadója a műtétjéről és rehabilitációjáról is beszélt az NSO Tv-nek.
jan. 11
9:27
FIFA-Aranylabda: Hétfőn kiderül, ki a legjobb (Agroinform)
Hétfőn adják át a FIFA-Aranylabdáját, Cristiano Ronaldo győzelme borítékolható.
jan. 11
9:36
Barca: így lőtt gólt Luis Enrique az Atlético Madridnak - videó (She)
Luis Enrique, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona vezetőedzője játékosként hét alkalommal lépett pályára a katalánoknál csapata vasárnapi ellenfele, az Atlético Madrid ellen. Ezeken a mérkőzéseken hatszor volt eredményes a most 44 esztendős szakember, akit a hírek szerint csak a győzelem menthet meg az elbocsátástól. Nézze meg, hogyan szomorította Luis Enrique az…
jan. 11
9:38
Ajánló: Napoli-Juve, Roma-Lazio, Barca-Atlético - program (She)
Több érdekesnek ígérkező mérkőzést is rendeznek az európai labdarúgó topligákban: Olaszországban Napoli–Juventus és AS Roma–Lazio, míg Spanyolországban Barcelona–Atlético Madrid meccsekre kerül sor, Angliában pályára lép az Arsenal és a Manchester United. Folytatódik az Ázsia-kupa, valamint újabb két főcsoport-elődöntő lesz az NFL-ben.
jan. 11
9:40
Roma: Garcia gyászol, ceruzával emlékeztet a szabadságra (She)
Franciaországban véget értek a terror napjai, az ország a Charlie Hebdo szatirikus magazin elleni támadással kezdődő terrorakciókat követően tizenhét állampolgárát gyászolja. A francia sportolók és edzők szerte a világon gyászolnak – és üzennek.
jan. 11
9:54
Női kézi: márciusban megmérkőzünk a spanyolokkal (She)
Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke szombaton Oviedóban megállapodott a spanyol szövetség irányítóival, hogy a hazánkban márciusban rendezendő női felkészülési tornán részt vesz az olimpiai bronzérmes spanyol együttes, és eldőlt, hogy Lengyelország is szerepel a viadalon.
jan. 11
9:54
Autóbalesetben elhunyt a Wolfsburg 20 éves futballistája (Infostart)
Halálos autóbalesetet szenvedett Junior Malanda, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő VfL Wolfsburg 20 esztendős belga játékosa.
jan. 11
9:56
QPR: Redknapp kiakadt, védői Messit csináltak Arfieldből (She)
Igen nehezen emésztette meg a Queens Park Rangers labdarúgócsapatának Burnleytől elszenvedett 2–1-es vereségét Harry Redknapp, a QPR menedzsere – a Loftus Road-iak tízből tíz bajnokit veszítettek el vendégként a szezonban...
jan. 11
10:12
Málta: fiatal magyar mutatkozott be az élvonalban (She)
Szombaton a Vallettával szemben 3–0-ra elveszített meccsen lépett először pályára a máltai élvonalban a Pieta Hotspurs fiatal magyar szélsője, Kecskés Zsolt.
jan. 11
10:14
Videó: dühroham - Besic a földet csapkodta mérgében, hiába (She)
Muhamed Besic, az Everton bosnyák válogatott légiósa a földet csapkodta idegességében az Everton–Manchester City (1–1) labdarúgó-mérkőzésen, miután hátulról leszerelte David Silvát, Martin Atkinson játékvezető pedig szabálytalannak minősítette a megmozdulást. A korábbi ferencvárosi légiós végigjátszotta a meccset, a rossz formában levő Everton 1–1-es döntetlent harcolt ki a City ellen, így…
jan. 11
10:30
Ázsia-kupa: nagy kapushibák, az EAE legázolta Katart - videó (She)
A labdarúgó Ázsia-kupa C csoportjának nyitó mérkőzésén az Egyesült Arab Emírségek 4–1-re gázolta el Katart.
jan. 11
10:48
Serie A: szponzor segít, Eto'o a Sampdoriában köthet ki (She)
Az olasz Tuttomercatoweb átigazolási portál szerint a Serie A-ban szereplő Sampdoria labdarúgócsapata másfél évre kölcsönveszi az angol Everton veterán kameruni csatárát, Samuel Eto’ó-t.
jan. 11
10:50
Női kézi: Neagu visszautasította a CSM-et, marad Podgoricában (She)
Cristina Neagu egyelőre nem tér haza, hanem újabb egy évig marad a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatában – számolt be róla a ProSport.
jan. 11
11:06
MU: Fergusoné után újabb éra ér véget a klubnál (She)
Újabb érát zárnak le a Manchester Unitednél: vasárnap utolsó számát jelenteti meg az 1989 óta kiadott szatirikus szurkolói klubmagazin, a Red Issue. A Red Issue első száma 1989 februárjában jelent meg, utolsó, 295. száma pedig a szokott gunyoros hangvételű címlappal (és Louis van Gaallal) búcsúzik. A Red Issue Twitter-csatornáján közölte, hogy nem az anyagi nehézségek vagy a csökkenő eladások…
jan. 11
11:42
Videó: S. Williamsben elpattant valami, tört az ütő (She)
Serena Williams nem először tört már ütőt pályafutása során, de a Hopman-kupán bemutatott akciója kétségtelenül a jobbak közé tartozik – a könnyű ütést rontó amerikai klasszis alaposan levezette dühét „munkaeszközén.”
jan. 11
11:51
Olasz foci: Tizenötéves átkot törne meg a Juventus (Agroinform)
Vasárnap este rangadót játszanak az olasz Serie A-ban, a címvédő Juventus a kupagyőztes Napoli vendége lesz.
jan. 11
12:00
Tenisz: Babos döntő szettben bukta el a főtáblát (She)
Nem sikerült a főtáblára jutás Sydneyben Babos Tímeának. A világranglista-96. magyar játékos a selejtező harmadik körében a nála két hellyel előrébb álló szlovén Polona Hercogtól kapott ki három szettben. Az első játszmát még biztosan hozta Babos, a másodikat rövidítésben elbukta, a harmadikra pedig összeomlott.
jan. 11
12:36
Videó: Messi elkésett a Barca edzéséről, kiakadt a tréner (She)
Luis Enrique láthatóan nem örült Lionel Messi kései felbukkanásának a Barcelona labdarúgócsapatának szombati edzésén. Az Atlético Madrid elleni kulcsfontosságú mérkőzés előtti gyakorlásra Messi hat perccel a kezdést követően kocogott ki a pályára. A tréner fejét rázva fejezte ki véleményét az argentin támadó késéséről. Luis Enrique nagyon kényes játékosainak pontosságára – az El Mundo Deportivo…
jan. 11
12:38
Man. City: egyezség, 30 millióért jön a Swansea gólgépe (She)
A BBC Sport információi szerint megegyezett egymással a Manchester City és a Swansea labdarúgócsapata: a City 30 millió fontért megvásárolja a walesiek elefántcsontparti válogatott csatárát, Wilfried Bonyt.
jan. 11
12:40
Tenisz: mérföldkő - Federer 1000. egyéni győzelmét aratta (She)
Szép játékkal szerezte meg 1000. egyéni győzelmét Roger Federer: a svájci kiválóság a brisbane-i ATP-torna döntőjében három szettben győzte le a kanadai Milos Raonicot.
jan. 11
13:12
Férfi kézi: pont nélkül zárta a válogatott az oviedói tornát (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott Norvégiától is kikapott a spanyolországi felkészülési torna záró fordulójában, így pont nélkül zárt.
jan. 11
13:14
Alpesi sí: elfújta a szél, Miklósék vasárnap sem versenyeztek (She)
A szombati lesikláshoz hasonlóan a vasárnapi szuper-G-t sem tudták megrendezni az alpesi síelők világkupa-sorozatában a nőknél.
jan. 11
13:30
Videó: Guardiola hajthatatlan, visszautasította a Barca-mezt (She)
Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának edzője nem volt hajlandó aláírni egy Barcelona mezt Dohában, a klub téli felkészülésének helyszínén. Az egykori Barca-tréner a Bayern edzése után ment a szurkolókhoz dedikálni, azonban a katalán drukker kérésének nem tett eleget.
jan. 11
13:48
Nem sikerült győznie a Dujshebaev csapatnak (Metropol)
Mindhárom mérkőzésén kikapott a magyar férfi kézilabda-válogatott az oviedói tornán.
jan. 11
14:06
Videó: Gareth Bale anyját szidta Cristiano Ronaldo (She)
Gareth Bale-t előbb a közönség pfujolta ki, miután passz nélkül hagyta Cristiano Ronaldót a szombati Real Madrid–Espanyol spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A helyzet után pedig a portugál klasszis vette szájára a walesi édesanyját, akit vulgáris kifejezéssel illetett.
jan. 11
14:08
Primera División: ismét nyert, negyedik helyen a Sevilla (She)
A Sevilla idegenben 2–0-ra legyőzte az Almeríát a Primera División 17. fordulójában.
jan. 11
14:24
Ázsia Kupa - Győzött Irán (Infostart)
A tavaly nyári világbajnokságon is szerepelt irániak kétgólos győzelmet arattak Bahrein válogatottja ellen a labdarúgó Ázsia Kupa C csoportjának vasárnapi nyitófordulójában.
jan. 11
14:24
Videó: Andreolli kilőtte Mancinit az Inter kispadjánál (She)
Marco Andreolli arcon találta a labdával Roberto Mancinit az Internazionale–Genoa olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés második félidejében. A tréner megúszta nagyobb sérülés nélkül az esetet, csapata pedig 3–1-es győzelmet aratott.
jan. 11
14:33
La Liga: Ki lesz az első számú kihívó? (Agroinform)
A vasárnapi rangadón nagy a tét, amelyik csapat vereséget szenved, komoly lépéshátrányba kerül a Reallal szemben.
jan. 11
14:42
Alpesi sí: Samsal Dalibor hetedjére sem jutott tovább (She)
Hat sikertelen kísérlet után vasárnap sem tudta kiharcolni a továbbjutást Samsal Dalibor az alpesi sízők világkupa-sorozatában. A korábban horvát, a 2014–2015-ös szezontól magyar színekben szereplő sportoló az adelbodeni műlesikláson a 44. legjobb időt érte el az első futamban, így nem tudott bekerülni a második körbe, vagyis a legjobb 30 közé.
jan. 11
14:44
Premier League: Arsenal-Stoke City - élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 21. fordulójában az Arsenal a Stoke Cityt fogadja. A hazaiak kapuját David Ospina védi, akit Arsene Wenger menedzser először jelölt a kezdőcsapatba angol bajnokin.
jan. 11
14:46
Serie A: Mancinit kilőtték a kispadról, az Inter legyőzte a Genoát (She)
Az Internazionale 3–1-es győzelmet aratott hazai pályán a Genoa ellen a labdarúgó Serie A 18. fordulójában, így visszakerült az első tíz közé. A Genoa 1994 márciusa óta nyeretlen az Inter vendégeként.
jan. 11
14:48
Sírepülés: Bad Mitterndorfban sem kegyelmezett a szél (She)
Nem tudták megrendezni a síugrók Bad Mitterndorf-i sírepülő-világkupaversenyét vasárnap. A szervezők az erős szél miatt törölték a viadalt.
jan. 11
15:00
Videó: a pályán perdült táncra Andy Murray csinos társa (She)
A pályán perdült táncra Heather Watson, a 27. Hopman-kupán szereplő brit teniszcsapat női tagja az Ausztrália elleni mérkőzést követően.
jan. 11
15:00
Ezredszer is Federer (Metropol)
Megvan a svájci sztár ezredik diadala.
jan. 11
15:18
Tenisz: Wawrinka megvédte címét Csennaiban (She)
Az első helyen kiemelt svájci Stanislas Wawrinka megvédte címét az indiai Csennaiban rendezett kemény pályás férfi tenisztornán, ugyanis a vasárnapi döntőben két játszmában legyőzte a szlovén Aljaz Bedenét.
jan. 11
15:20
Serie A: AS Roma-Lazio élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 18. fordulójában, a Derby della Capitalén a második helyezett Roma a harmadik Laziót fogadja. Ha a pályaválasztó csapat nyer, időlegesen átveheti a vezetést a bajnokságban. De a Laziónak is kell a három pont, hiszen nagyon sűrű a mezőny a dobogó harmadik fokánál. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel a meccset élő közvetítésünkben!
jan. 11
15:54
NBA - Idegenben nyert a címvédő Spurs (Infostart)
A címvédő San Antonio Spurs egyik legjobbját, Manu Ginobilit nélkülözve is simán, 108-93-ra győzött a Minnesota Timberwolves vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján.
jan. 11
15:54
NB I: Rocchi a Haladásban szerezné meg 200. gólját (She)
Az NB I-ben szereplő Haladással június végéig szerződést hosszabbító Tommaso Rocchi elmondta, a szombathelyieknél szeretné megszerezni profi pályafutása 200. gólját. Nem elégszik meg a puszta bennmaradással, szeretne minél előrébb végezni a Halival.
jan. 11
16:12
Légiósok: Novothny kezdett, kis híján újabb gólt szerzett (She)
Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (Lega Pro, A-csoport) 20. fordulójában a Novothny Somát a kezdőben tudó FC Südtirol 2–0-ra legyőzte a Comót.

Keresés