2015. január 10. szombat

jan. 10
1:12
MU: Van Gaal tudja, hogy Valdés nem éri be a kispaddal (She)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere pénteken elmondta: Víctor Valdés minapi szerződtetésekor pontosan tisztában volt azzal, hogy a Barcelona korábbi kapusa nem szívesen ül majd a kispadon. A holland szakember szerint a két spanyol kapus versengése nem fogja megmérgezni a légkört az öltözőben.
jan. 10
2:42
Már 3,2 milliárdért is vihetik Dzsudzsákot (Blikk)
Moszkva — „Akciós” áron kerülhet európai élklubhoz Dzsudzsák Balázs (28). A Dinamo Moszkva magyar labdarúgója a napokban ismerte el, nagy esély van rá, hogy még a télen új klubhoz szerződjön.
jan. 10
6:54
Messit átigazolni lehetetlen a Chelsea másodedzője szerint (Infostart)
A Chelsea másodedzője szerint lehetetlen, hogy Lionel Messi az FC Barcelonából a londoni futballcsapathoz igazoljon.
jan. 10
6:54
Bayern: nem terveznek igazolást, házon belül pótolják Shaqirit (She)
Nem tervezik a keret frissítését a téli átigazolási időszakban a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern Münchennél.
jan. 10
6:56
NB II: korábbi élvonalbeli védő és középpályás jöhet Csabára (She)
A legutóbb Nyíregyházán futballozó Spitzmüller Istvánnal és a siófoki Fehér Zsolttal erősítheti meg a keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 10
7:12
NHL: megvan a Toronto új edzőjének első győzelme (She)
Második mérkőzésén megszerezte az első győzelmét a Toronto Maple Leafs kispadján a héten menesztett Randy Carlyle-t váltó Peter Horachek, miután legénysége hátrányból felülmúlta a Columbus Blue Jacketset. A New Jersey–NY Islanders meccsen a vendégeknél előbb egy gólpasszt jegyző John Tavares kiharcolta a hosszabbítást, amelyet aztán el is döntött.
jan. 10
7:30
Dakar-rali - növelte előnyét al-Attijah (Infostart)
Növelte előnyét Nasszer al-Attijah az autósoknál a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin, miután a hatodik szakaszt is megnyerte.
jan. 10
7:30
NBA: három ásza nélkül parádézott a Spurs a Suns ellen (She)
A bajnok San Antonio Spurs 14 ponttal elhúzott a Phoenix Suns ellen, így Gregg Popovich vezetőedző a szombati, Minnesota elleni folytatásra való tekintettel úgy döntött, a hajrában nem veti be a Tim Duncan, Tony Parker, Manu Ginóbili triót. Az előny a harmadik negyedben elfogyott, de a Spurs a negyedik 12 percben a veterán hármas nélkül is 41 pontot dobott, visszavette a vezetést és 100–95-re…
jan. 10
7:48
Szavazás: hol folytatja karrierjét Dzsudzsák Balázs? (She)
Az ősszel a Dinamo Moszkvában 15 bajnokin öt gólt szerző és hat gólpasszt jegyző Dzsudzsák Balázs maga is elismerte, jó esély van rá, hogy a januári átigazolási időszakban jó nevű klubba kerüljön. Pénteki elemző cikkünkben azt fejtegettük, mely ország bajnokságai feküdnének a magyar szélsőnek, s most önöket kérdezzük: hol köt ki a 66-szoros válogatott középpályás? Szavazzon!
jan. 10
7:50
NB III: Vácon edz az Ausztriából hazatérő középpályás (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint hazatért Ausztriából a korábban többek között Újpesten és Pécsett is futballozó Gulyás Máté, aki jelenleg az NB III Középcsoportjának listavezetőjénél, a Vác FC-nél edz.
jan. 10
8:24
Ajánló: a Chelsea és a City kimozdulna a holtversenyből - program (She)
Szombaton Angliában, Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban is folytatódik a labdarúgó-bajnokságok küzdelemsorozata. A holtversenyben a Premier League élén álló Chelsea és Manchester City is játszik, a londoniak a Newcastle-t fogadják, a City pedig Liverpoolban, az Everton vendégeként lép pályára. Olaszországban a Milan Torinóba látogat, míg a La Ligában a Real Madrid az Espanyolt…
jan. 10
8:42
Tenisz: V. Williams és Halep tornagyőzelemmel kezdett (She)
Venus Williams és Simona Halep számára is jól kezdődött az esztendő. Az amerikai teniszezőnő az aucklandi, a román pedig a sencseni tornát nyerte meg.
jan. 10
8:42
Venus Williams legyőzte Wozniackit (Metropol)
A harmadikként rangsorolt Venus Williams három szettben legyőzte az első helyen kiemelt Caroline Wozniackit a az aucklandi tenisztorna döntőjében.
jan. 10
8:44
Női kézi KEK: az FTC mindkét meccsét Budapesten játssza (She)
A női kézilabda EHF-kupában szereplő Érdhez hasonlóan a KEK-ben induló Ferencváros is mindkét mérkőzését hazai pályán játssza a következő fordulóban. A norvég Tetnes Bergen február 7-én és 8-án vendégeskedik az Elek Gyula Arénában.
jan. 10
9:18
Tenisz: Babos és Federer is szép győzelmet aratott (She)
Babos Tímea a Sydneyben zajló kemény pályás női tenisztorna selejtezőjének 2. fordulóját is sikerrel vette, míg Roger Federer bejutott a brisbane-i verseny döntőjébe.
jan. 10
9:18
Sebestyénék a célban a Dakaron (Metropol)
A 72. helyen ért célba a Sebestyén Sándor, Bognár József, Dambinbaljir Jargalsaikhan autós trió a Dakar-rali pénteki, hatodik szakaszán.
jan. 10
9:27
Sífutás: Sokesélyes a Tour de Ski utolsó előtti szakasza (Agroinform)
Val di Fimme ad otthont a TdS hatodik szakaszának, amely a férfiak számára egy 15 kilométeres tömegrajtos verseny lesz.
jan. 10
9:36
Neuer, Ronaldo vagy Messi? (Metropol)
A FIFA-Aranylabdáért, melyet hétfőn adnak át a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség díjkiosztó gáláján, még hárman vannak versenyben.
jan. 10
9:54
Alpesi sí: az erős szél miatt törölték a mai női lesiklást (She)
Az erős szél miatt törölték a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati lesiklóversenyét Bad Kleinkirchheimben. Az osztrák szervezők tájékoztatása szerint a 10 fok feletti hőmérséklet is nehezíti a dolgukat. A futamon rajthoz állt volna az olimpiai hetedik Miklós Edit is.
jan. 10
9:56
Videó: „Csapatom aktuális eredménye sem érdekelt" - visszavonult a válogatott védő (She)
A Pakssal szerződést bontó korábbi válogatott labdarúgó, Horváth Gábor befejezte aktív játékos-pályafutását. A védő még nem tudja, mit kezd az életével, lehet, hogy a Videoton alkalmazásában folytatja, de a civil munkáktól sem hátrál meg – egyvalamiben biztos, boldog lesz a futball nélkül is.
jan. 10
10:12
Sydneyi tenisztorna - Babos a főtábla küszöbén (Infostart)
Babos Tímea második mérkőzését is megnyerte a selejtezőben, így már csak egy győzelemre van a főtáblától a sydneyi keménypályás tenisztornán.
jan. 10
10:12
NB II: visszatérhet az egykori közönségkedvenc Ceglédre (She)
A Ceglédi VSE is elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II tavaszi szezonjára. A Pest megyeiek védőt és csatárt szeretnének igazolni; a klubhoz visszatérhet a 26 esztendős korábbi házi gólkirály, Balog Marcell.
jan. 10
10:30
Ázsia-kupa: Dél-Korea és Üzbegisztán győzelemmel rajtolt (She)
Üzbegisztán Észak-Korea legyőzésével kezdte meg szereplését az ausztráliai Ázsia-kupán. Az 1–0-s sikert Igor Sergeev góljával szerezte meg a közép-ázsiai csapat.
jan. 10
10:39
Premier League: Karácsony után először nyerhet bajnokit a Chelsea (Agroinform)
Fogadnál a PL-nagyágyúk meccseire? Segítünk! A Chelsea, a Liverpool, a City és a United találkozójára is van tippünk!
jan. 10
11:06
FTC: a Lech-edző nem látta még játszani Holmant, de várja (She)
Dariusz Zuraw, a lengyel Lech Poznan másodedzője a lengyel sajtóban megerősítette Piotr Rutkowski alelnök véleményét, miszerint Holman Dávid nagy hasznára lehet a jövőben a lengyel élvonal 3. helyezettjének.
jan. 10
11:08
Videó: az év kosara? 0.2 mp is elég volt Bookernek (She)
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) pénteki játéknapján az Oklahoma City Thunder 99–94-re nyert az Utah ellen. A találkozón szinte végig vezetett a Jazz, sőt Trevor Booker talán az év kosarát is megdobta, méghozzá mindössze két tizedmásodperc alatt. Tekintse meg, érdemes!
jan. 10
11:10
Hopman-kupa: A. Radwanska először nyert S. Williams ellen (She)
Agnieszka Radwanska életében először legyőzte Serena Williamset, ezzel a lengyelek 1–0-s előnybe kerültek az Egyesült Államok ellen a teniszezők Hopman-kupájának döntőjében. John Isner később a férfiak mérkőzésén egyenlített, így a páros dönt a trófea sorsáról.
jan. 10
11:24
FIFA-gála - Neuer először, Ronaldo harmadszor vagy Messi ötödször (Infostart)
A FIFA-Aranylabdáért, melyet hétfőn adnak át a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) díjkiosztó gáláján, még hárman vannak versenyben: a négyszeres győztes argentin Lionel Messi (FC Barcelona), a kétszer, köztük tavaly a legjobbnak választott portugál Cristiano Ronaldo (Real Madrid), valamint a német Manuel Neuer (Bayern München).
jan. 10
11:24
Aranylabda: CR szurkolói megtámadták Platini házát (She)
Közeledik a FIFA-Aranylabda átadásának pillanata, ezzel párhuzamosa növekszik a feszültség is. Ennek jele egy akció is, amelyet egy Cristiano Ronaldo híveiből álló csoport hajtott végre.
jan. 10
11:42
Everton: a klub spanyol menedzsere Besicet méltatta (She)
Magasztaló nyilatkozattal próbálja feltüzelni a Manchester City elleni szombat délutáni bajnokira Muhamed Besicet Roberto Martínez, az Everton menedzsere. A spanyol szerint a korábbi FTC-légiós a tipikus Everton-játékos.
jan. 10
12:00
Aranylabda: CR szurkolói megtámadták Platini házát (She)
Közeledik a FIFA-Aranylabda átadásának pillanata, és ezzel párhuzamosan növekszik a feszültség. Ennek jele egy akció is, amelyet egy Cristiano Ronaldo híveiből álló csoport hajtott végre.
jan. 10
12:09
Tenisz: Federer az 1000. győzelmére készül (Agroinform)
Tovább folytatta menetelését Roger Federer a Brisbane-ben, a vasárnapi döntő újabb mérföldkő lehet a karrierjében.
jan. 10
12:18
Dakar-rali - Sebestyénék célba értek (Infostart)
A 72. helyen ért célba a Sebestyén Sándor, Bognár József, Dambinbaljir Jargalsaikhan autós trió a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali pénteki, hatodik szakaszán.
jan. 10
12:36
NBA - Nagy hajrával nyert a címvédő Spurs (Infostart)
A címvédő San Antonio Spurs az utolsó negyedben 41 pontot szórva verte meg a vendég Phoenixet az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapján.
jan. 10
12:36
PSG: Cavani és Lavezzi büntetését tölti, vita a klubon belül (She)
Nem játszik a PSG-ben szombat délután a Bastia elleni idegenbeli bajnokin a téli pihenőről késve visszatérő Ezequiel Lavezzi és Edinson Cavani, akikre nagyon mérges Laurent Blanc vezetőedző.
jan. 10
12:38
Aus. Open: a US Open címvédője kihagyja a tornát (She)
Kihagyja a január 19-én kezdődő Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságot a világranglista kilencedik helyezettje, Marin Cilic.
jan. 10
12:40
Videó: kapásból ágyúzott Gerrard - a társak is ámultak (She)
A Liverpooltól a jelenlegi szezont követően távozó Steven Gerrard zseniális kapásgólt lőtt a „vörösök" edzésén. A Pool csapatkapitányának löketét a kapusnak esélye sem volt hárítani, a stábtagok is megtapsolták.
jan. 10
12:54
Ázsia-kupa: Kína legyőzte a büntetőt rontó Szaúd-Arábiát (She)
Kína megpattanó szabadrúgásból tíz perccel a lefújás előtt szerzett góllal 1–0-ra legyőzte Szaúd-Arábiát az Ázsia-kupa csoportkörében.
jan. 10
13:12
Lombard Pápa: 800 millió forintból újul meg a stadion (She)
Elkészültek az új Perutz Stadion tervei, a 800 millió forintos beruházás állami forrásból valósul meg – adta hírül a Lombard Pápa labdarúgócsapatának honlapja.
jan. 10
13:30
Alpesi sí vk - Törölték a lesiklást Bad Kleinkirchheimben (Infostart)
Az erős szél miatt törölték a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati lesiklóversenyét Bad Kleinkirchheimben.
jan. 10
13:30
Tenisz: Ferreré a 13. - karrierje 22. ATP-tornáját nyerte meg (She)
Marija Sarapova lett az első a brisbane-i tenisztornán, miután a döntőben szetthátrányból fordítva legyőzte Ana Ivanovicsot.
jan. 10
13:32
FTC: „Hazugság, amit a volt férj terjeszt a klub ügyében” (She)
A Ferencvárosi Torna Club hivatalos közleményben reagált a tegnapi hírekre, melyek szerint a Fővárosi Főügyészség sikkasztás gyanújával nyomozást rendelt el egy bűnügyben, amelyben a klub egy korábbi alkalmazottja az érintett. A közleményt alább szöveghűen közöljük.
jan. 10
13:39
Serie A: Két legyet üthet egy csapásra a trónkövetelő (Agroinform)
A Roma városi riválisát legyőzve veheti át a vezetést a tabellán, és ha beigazolódik a tippünk, nem csak órákra.
jan. 10
13:48
Férfi vízilabda ob I - Sima egri győzelem (Infostart)
A ZF-Eger esélyeshez méltóan 13-3-ra nyert a KSI vendégeként a férfi vízilabda ob I szombati első mérkőzésén. A Kaposvár hazai környezetben gólokban gazdag mérkőzésen győzött a Szentes ellen.
jan. 10
13:48
Juventus: a Tottenham is beállt a sorba Giovincóért (She)
Az őszi idényben csak hat bajnokin és három BL-meccsen szereplő Sebastian Giovinco lett a Juventus legkelendőbb játékosa, az elmúlt napokban egyre több klub jelezte, hogy vinné a 27 éves olasz válogatott támadót, és az angol Tottenham is beállt a sorba. Közben az olasz sajtó kiderítette, hogy a Wesley Sneijderről lemaradó Juve legújabb kiszemeltje Henrih Mhitarjan.
jan. 10
13:48
Sarapova 34. trófeája (Metropol)
A világranglistán második Marija Sarapova nyerte meg a brisbane-i keménypályás tenisztorna női versenyét.
jan. 10
13:50
Videó: feketébe borult a stadion - marseille-i együttérzés (She)
Az Olympique Marseille játékosai és szurkolói is feketében jelentek meg a francia élvonal 20. fordulójában rendezett Montpellier–Olympique Marseille mérkőzésen. A labdarúgók és a drukkerek ezzel is szerették volna kifejezni együttérzésüket a Charlie Hebdo című szatirikus hetilap párizsi székháza elleni terrortámadás áldozatainak hozzátartozóival.
jan. 10
13:52
Férfi vízi ob I: a 2. félidőben lehúzta a rolót az Eger (She)
A ZF-Eger esélyeshez méltóan 13–3-ra nyert a KSI vendégeként a férfi vízilabda ob I szombati első mérkőzésén.
jan. 10
13:54
Arsenal: Wenger dohányfüstben nőtt fel, fiatalon cigarettát árult (She)
Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere a Guardiannek nyilatkozott cigarettafüsttel borított múltjáról.
jan. 10
14:24
Vuelta a Espana: kilenc hegyi szakasz az idei programban (She)
Kilenc hegyi szakaszt rendeznek az idei Vuelta a Espana kerékpáros körversenyen.

Keresés