2014. december 19. péntek

dec. 19
17:16
Női kézi Eb: egygólos vereség a franciáktól, 6. helyen a mieink (She)
A női kézilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott 26–25-ös vereséget szenvedett Franciaországtól, így a hatodik helyen végzett.
dec. 19
17:18
Női kézi Eb: értékelje a magyarok teljesítményét! - szavazás (She)
Értékelje 1–10-es skálán a magyar női kézilabda-válogatott tagjainak Eb-teljesítményét!
dec. 19
17:30
FIFA: az elnökjelölt a Fradi és a Videoton vezetőivel is tárgyalt (She)
Három fővárosi klub, az Újpest, a Ferencváros és az MTK, valamint a Videoton vezetőivel tárgyalt Budapesten Jérome Champagne, aki az év elején bejelentette, hogy 2015-ben indul a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjáért – adta hírül az mtkbudapest.hu.
dec. 19
17:48
Győri ETO: szerződést bontottak a 24 éves balhátvéddel (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Sváb Dániellel a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO.
dec. 19
17:50
Női kézi Eb: A végére elfogytak a tartalékaink - Németh A. (She)
Bódi Bernadett kiesése és a sok emberhátrány felőrölte a magyar csapat tartalékait a női kézilabda Európa-bajnokság 5. helyéért játszott mérkőzésen Franciaország ellen – vélekedett Németh András szövetségi kapitány a 26–25-re elveszített mérkőzést követően.
dec. 19
17:51
La Liga: Simázhat a Barca, izzadhat az Atlético (Agroinform)
A év utolsó fordulójában az újonc ellen javíthat a Barcelona, míg a Atlético Madridra kőkemény rangadó vár Baszkföldön.
dec. 19
17:57
Női kézilabda Eb: hatodik lett a magyar csapat (Metropol)
Női kézilabda-válogatottunk az ötödik helyért játszott pénteki helyosztón 26-25-re kikapott a francia csapattól a budapesti Papp László Arénában.
dec. 19
18:06
Díjazás: Dzsudzsák Balázs kapta a magyar Aranylabdát (She)
Az nb1.hu által felkért sportújságírók szavazatai alapján 2014-ben Dzsudzsák Balázs érdemelte ki a legjobb magyar labdarúgónak járó magyar Aranylabdát. A Dinamo Moszkva szélsője Juhász Rolandot és Gera Zoltánt előzte meg a voksoláson.
dec. 19
18:06
Hosszú Katinka három győzelemmel kezdett (Infostart)
Az itthon az év legjobb női sportolójának választott Hosszú Katinka kevesebb mint egy nappal a budapesti díjátadó után pénteken már Szentpéterváron úszott, és három számban is aranyérmet nyert.
dec. 19
18:08
Női kézi Eb: Spanyolország-Montenegró élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Európa-bajnokság első elődöntőjében az I. csoport második helyén végző Spanyolország a második hatos élén záró Montenegróval csap össze. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 19
18:24
Úszás: Hosszú négy arannyal kezdett Szentpéterváron (She)
Az itthon az év legjobb női sportolójának választott Hosszú Katinka kevesebb mint egy nappal a budapesti díjátadó után pénteken már Szentpéterváron úszott, és négy számban is aranyérmet nyert.
dec. 19
18:26
Kézi Eb: „Teljesítettük a célt, egy lépcsőfokkal feljebb kerültünk” (She)
A magyar női kézilabda-válogatott 26–25-re kikapott Franciaországtól, így a hatodik helyen végzett a hazai rendezésű Európa-bajnokságon. A mérkőzés után Tomori Zsuzsanna, Tóth Gabriella és Kovacsics Anikó értékelt az NSO Tv-nek.
dec. 19
18:28
F1: még egy elköszönő a Ferrarinál, de a pótlás minőségi (She)
A Ferrari-istálló pénteken bejelentette, hogy két év után elköszön Pedro de la Rosa tesztpilótától. A spanyol veteránt a Toro Rossótól elbocsátott Jean-Éric Vergne váltja.
dec. 19
18:42
PL: „bombaüzlet” - a Liverpool hatmilliót fizet saját játékosáért? (She)
A szükség nagy úr, ezért angol sajtóértesülések szerint a Liverpool visszarendeli a Lille-ből a belga Divock Origit, akit a nyáron az egész szezonra kölcsönadott a francia csapatnak – ennek azonban ára van.
dec. 19
19:00
Fájó búcsú a kézi-Eb-től (Blikk)
Budapest — A 6. helyen végzett a magyar női kézilabda-válogatott a horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokságon, miután a pénteki helyosztón 26-25-re kikapott Franciaországtól.
dec. 19
19:00
MU: változott a terv, 40 milliót költ Van Gaal; két érkező? (She)
Angol sajtóhírek szerint változott a Manchester United labdarúgócsapatánál a téli átigazolási terv, és, bár korábban úgy gondolták, nem lesz érkező, könnyen lehet, hogy két játékos is jön.
dec. 19
19:02
Man. City: Milánóban köthet ki a mellőzött középhátvéd (She)
Matija Nasztaszics, a Manchester City labdarúgócsapatának 21 éves játékosa angol lapértesülések szerint januárban elhagyhatja Angliát, mert a Milan és a Schalke is szívesen vinné.
dec. 19
19:18
FIFA: cég nem vehet játékost, eltörlik a bíróknál a korhatárt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága pénteken úgy határozott, hogy következő, márciusi ülésén dönt arról, pontosan mikor rendezzék meg a 2022-es katari világbajnokságot.
dec. 19
19:36
Női kézi Eb: Mindig volt, aki húzta a csapatot - Tomori (She)
Tomori Zsuzsanna szerint a magyar női kézilabda-válogatott esetében a szurkolóknak nem szabad abban reménykedniük, hogy két-három játékos folyamatosan jól teljesít, inkább arra számítsanak, hogy mindig lesz néhány ember a sok közül, aki a hátán viszi az együttest. A Franciaország ellen az 5. helyért vívott és elveszített mérkőzés legjobbja, Bíró Blanka kapus úgy véli, képes lesz csak a jóra…
dec. 19
19:38
Női kézi Eb: Penáék legyőzték a címvédőt az elődöntőben (She)
A női kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén a spanyol válogatott 19–18-ra legyőzte a címvédő Montenegrót, így elsőként bejutott a döntőbe.
dec. 19
19:39
Bundesliga: Még mindig a Dortmund a Bayern legnagyobb riválisa - Hitzfeld (Agroinform)
A visszavonult mester szerint jövőre már ismét két egykori csapata fog harcolni a bajnoki címért.
dec. 19
19:40
F1: egy német bank 400 millió eurót követel Ecclestone-tól (She)
A német Bayerichse LandesBank súlyos károkozásért beperelte Bernie Ecclestone-t, a Formula–1 gazdasági vezetőjét. Ha Ecclestone-t bűnösnek találják, akár 400 millió euróra is büntethetik.
dec. 19
19:45
Márciusban döntenek a katari vb időpontjáról (Metropol)
A FIFA a januári-februári és a novemberi-decemberi rendezésben gondolkodik, az európai klubok viszont a májusi időpontot részesítenék előnyben.
dec. 19
19:54
Úszás: Phelpset egy év börtönre ítélték - felfüggesztve (She)
Bűnösnek találták ittas vezetés vádjában Michael Phelpset. A 18-szoros olimpiai bajnok amerikai úszót egy év felfüggesztett börtönre ítélték. Phelps mellé egy felügyelőt is kirendelnek 18 hónapra.
dec. 19
20:12
Férfi kézi NB I: Gyöngyösön sem tartóztatták fel a Szegedet (She)
A férfi kézilabda NB I-ben éllovas Mol Pick Szeged 41–30-ra nyert Gyöngyösön utolsó 2014-es bajnokiján. A Tisza-partiak ezzel továbbra is százszázalékosak az NB I-ben.
dec. 19
20:12
Női kézilabda Eb - A spanyolok a döntőben (Infostart)
Elsőként a spanyol válogatott jutott be a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság vasárnapi fináléjába, miután a pénteki elődöntőben 19-18-ra legyőzte a címvédő montenegrói csapatot.
dec. 19
20:21
Hosszú 800 méteren is nyert a Szalnyikov Kupán (Metropol)
Az itthon az év legjobb női sportolójának választott úszó már a negyedik aranyát nyerte Szentpéterváron.
dec. 19
20:23
Norvég-spanyol döntő lesz (Metropol)
A spanyol válogatott a pénteki elődöntőben 19-18-ra legyőzte a címvédő montenegrói csapatot.
dec. 19
20:30
NB II: a ZTE maximum három játékossal erősítene a télen (She)
Kocsárdi Gergely, a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszeg klubigazgatója a zaol.hu kérdésére válaszolva elárulta a zalaiak terveit a téli átigazolási időszakban.
dec. 19
20:30
Fémdarab fúródott egy kisgyerek fejébe (Behaviour)
A kisfiút stabil állapotban szállították az ügyeletes kórházba műtétre.
dec. 19
20:32
Vívó ob: Szabados megvédte címét, Szilágyi is aranyérmes (She)
Kardban Szilágyi Áron és Várhelyi Anna, tőrben Szabados Gábor és Mohamed Aida, párbajtőrben pedig Rédli András és Bukócki Bianka győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, így egy számban, férfi tőrben történt címvédés.
dec. 19
20:32
Hosszú Katinka - Négy arany (Behaviour)
A 100 méter pillangó döntőjében remekelt igazán, ahol 55.71 másodperces országos csúccsal nyert.
dec. 19
20:34
Bundesliga: Mainz-Bayern München élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójában a pénteki játéknapon láthatjuk a címvédő Bayern Münchent, amely a Mainz vendégeként lép pályára. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 19
20:48
Hosszú Katinka 800 méteren is nyert (Infostart)
Az itthon az év legjobb női sportolójának választott Hosszú Katinka pénteken Szentpéterváron megnyerte a negyedik aranyérmét is - 800 méteren - a Szalnyikov Kupán, míg Verrasztó Dávid 400 méter vegyesen győzött.
dec. 19
20:48
Férfi kosár: eltávolították a ZTE-légiós egyik veséjét (She)
Nathan Healy, az NB I-ben szereplő Zalakerámia-ZTE KK kosárlabdacsapatának amerikai légiósa közösségi oldalán erősítette meg, hogy sikeresen eltávolították egyik veséjét. Klubja a műtétről nem tudott, csak arról, hogy  veseproblémái miatt hazautazott az Egyesült Államokba.
dec. 19
20:50
Videó: a Barcelona érzelmes klippel búcsúztatja Abidalt (She)
A Barcelona videós összeállítással búcsúztatta el a visszavonulását bejelentő Éric Abidalt. A francia játékos 2007 és 2013 között szolgálta a katalán klubot.
dec. 19
21:06
Roma: eltiltás törölve, Garcia leülhet a padra a Milan ellen (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség eltörölte a fellebbezés után Rudi Garcia eltiltását. Ennek értelmében a Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője ott lehet a Milan elleni bajnoki mérkőzésen.
dec. 19
21:24
Videó: Neuer köténygólt kapott, Schweini pazar szabadrúgása (She)
Az alábbi összeállításban a Mainz–Bayern München német bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg!
dec. 19
21:26
Arsenal: 33 millióért lecsapnak a Barcelona támadójára - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhírek szerint az Arsenal labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban megpróbál lecsapni a Barcelona spanyol támadójára, Pedróra.
dec. 19
21:42
Férfi vízilabda ob I - Könnyed egri siker a Szeged ellen (Infostart)
A címvédő Eger hazai medencében kilenc góllal verte a legutóbbi idényben bronzérmes Szegedet az E.ON férfi vízilabda ob I 11., idei utolsó fordulójának egyetlen pénteki mérkőzésén.
dec. 19
22:00
Arsenal: Sánchez a jobb csapatok ellen rendre besül - Barton (She)
Joey Barton, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Queens Park Rangers labdarúgója odaszúrt egyet Alexis Sáncheznek, az Arsenal játékosának.
dec. 19
22:02
Vízilabda: az Eger kilenc góllal legyőzte a Szegedet (She)
A címvédő Eger hazai medencében kilenc góllal megverte a legutóbbi idényben bronzérmes Szegedet a férfi vízilabda ob I 11., idei utolsó fordulójának pénteki mérkőzésén.
dec. 19
22:04
Eredivisie: csalódást keltő eredmény Otigbáéktól (She)
Az Otigba Kennethet végig a soraiban tudó Heerenveen hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a leggyengébb idegenbeli mutatóval rendelkező, a vendégként ezt megelőzően csak három pontot szerző ADO Den Haaggal a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 17. fordulójának nyitó mérkőzésén. A magyar utánpótlás-válogatott középhátvéd csapata saját közönsége előtt szeptember óta…
dec. 19
22:18
Női kézi Eb: Norvégia vár a spanyolokra a döntőben (She)
Másodikként Norvégia jutott be a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság döntőjébe, amelyben Spanyolországgal találkozik majd. A norvégok a skandináv párharcban Svédországot múlták felül 29–25-re.
dec. 19
22:36
Bundesliga: Robben a 90. percben szállította a győzelmet (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójában a pénteki játéknapon a címvédő Bayern München a Mainz vendégeként lépett pályára, és csak igen nehezen tudta megszerezni a győzelmet. A három pontot érő gólt Arjen Robben szerezte a 90. percben.
dec. 19
22:54
La Liga: a „Barca átka” tovább tart, gól nélkül a Celta Vigo (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 16. fordulójának nyitó mérkőzésén az Almería Tomer Hemed 17. percben szerzett találatával 1–0-ra megverte a büntetőt is hibázó Celta Vigót, így elmozdult a tabella kiesőzónájából. A Celta a Barcelona elleni győzelem óta nem szerezett gólt a ligában.
dec. 19
23:12
Női kézilabda Eb - Norvég-spanyol döntő lesz (Infostart)
Az olimpiai bajnok norvég válogatott legyőzte a svéd csapatot a pénteki második elődöntőben, így a spanyolok után bejutott a vasárnapi fináléba a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságon.
dec. 19
23:30
Férfi kosár Euroliga: a Barcát a bombariadó sem zavarta meg (She)
A férfi kosárlabda Euroliga C-csoportjának utolsó, tizedik fordulójában a Barcelona tizenhárom pontos győzelmet aratott a Panathinaikosz otthonában, ezzel az első helyen lépett tovább. A katalánokat az sem zavarta meg, hogy a csarnokot bombariadó miatt a nagyszünetben ki kellett üríteni, így a találkozó csak késve folytatódhatott. A csoportok első négy helyezettje bejutott a középdöntőbe.
dec. 19
23:32
Eurofutball: az NB I korábbi gólkirálya kijavította hibáját (She)
Az Adamo Coulibalyval felálló Lens hazai pályán 2–0-ra megverte a Nice-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának nyitó mérkőzésén. A DVSC-Teva korábbi kétszeres NB I-es gólkirálya az 56. percben tizenegyest hibázott, fél órával később azonban biztossá tette csapata sikerét. A meccset végigjátszó francia csatár négy gólnál jár a szezonban.
dec. 19
23:48
Darts-vb: Taylor és Wright sikeréhez sem férhetett kétség (She)
A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor és a 2014-es döntős Peter Wright is magabiztos győzelmet aratott a londoni Alexandra Palace-ban zajló darts-vb első fordulójában. A tizenkettedik helyen kiemelt Andy Hamilton ellenben megizzadt a kanadai Dave Richardsonnal szemben.

Keresés