2014. március 31. hétfő

márc. 31
13:44
Tenisz: Babos Monterreyben, Serena Charlestonban lép pályára (Agroinform)
Babos a mexikói Monterryeben megszerezheti idei első győzelmét a WTA Touron, míg Serena triplázni készül Charlestonban.
márc. 31
14:00
F1: Alonso tudja, miben kell javulnia a Ferrarinak (She)
Az Ausztrál GP után a Malajziai Nagydíjat is a 4. helyen záró Fernando Alonso a Formula–1-es idény első két versenyén rájött, mi hiányzik a Ferrarinak ahhoz, hogy felvegye a versenyt a Red Bull-lal és a Mercedesszel.
márc. 31
14:00
Valdésra hét hónap pihenő vár (Metropol)
Az FC Barcelona lvilág- és Európa-bajnok kapusa a múlt szerdán a Celta Vigo elleni bajnokin szenvedett keresztszalag-szakadadást.
márc. 31
14:02
Videó: borzalmas ütközés - ájultan terült el a füvön a játékos (She)
Az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Dnyipro 2–0-ra nyert a Dinamo Kijev ellen. A hazaiak kapusa, Denisz Bojko egy kifutásnál véletlenül fejbe térdelte Oleh Huszjevet, aki ájultan terült el a füvön, és a nyelvét is lenyelte. Íme!
márc. 31
14:04
Real: ezért fütyülte ki a fél Bernabéu Cristiano Ronaldót (She)
Hiába aratott kiütéses (5–0 a Rayo Vallecano ellen) győzelmet a Real Madrid a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 31. fordulójában, a Santiago Bernabéu közönsége nehezen emésztette meg, hogy a hazai el Clásico elbukása után Sevillában is kikaptak, így a kedvencek a harmadik helyre szorultak. Kijutott a szurkolói füttyből a gárda több húzóemberének, még az aranylabdás…
márc. 31
14:18
Férfi kézi NB I: íme, a Veszprém-Füred párharc időpontjai! (She)
A férfi kézilabda NB I elődöntőjében az MKB-MVM Veszprém a B.Braun Gyöngyöst legyőző Balatonfüred ellen játszik a döntőbe jutásért. A veszprémi csapat hivatalos honlapja, a mkb-mvmveszprem.hu közzétette a párosítás időpontjait.
márc. 31
14:18
Elzálogosíthatták néhány újpesti futballista játékjogát (Metropol)
Muszbek Mihály sportközgazdász szerint az Újpest belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet néhány futballista játékjogát zálogba zálogba bocsátotta.
márc. 31
14:20
DVSC: nem súlyos az észt válogatott védő sérülése (She)
Nem súlyos a Videoton elleni bajnokin megsérült Igor Morozov sérülése – számolt be róla a játékost foglalkoztató DVSC-Teva hivatalos honlapja.
márc. 31
14:22
Hollandia: volt PSV-edző váltja Van Bastent Otigbáéknál (She)
A Kenneth Otigbát és Varga Szabolcsot foglalkoztató Heerenveen bejelentette, hogy a korábban a PSV Eindhovennél is edzősködő Dwight Lodeweges váltja a nyáron távozó Marco van Basten vezetőedzőt.
márc. 31
14:36
BL: nem teljesen egészséges Barca-játékosok is a keretben (She)
Az Espanyol ellen megnyert (1–0) hétvégi spanyol bajnokit kihagyó Carles Puyol és Alex Song is ott van a Barcelona labdarúgócsapatának keretében, amely kedden a BL-negyeddöntő első felvonásán majd az Atlético Madridot fogadja.
márc. 31
14:36
Légiósaink: Jócskán vegyült üröm Gulácsi, Huszti és Koman örömébe is (Agroinform)
A Salzburg kapusa fejsérülést szenvedett, a Hannover szélsője hiába szerzett gólt, így is kikaptak.
márc. 31
14:54
PMFC: fizetésre várva - nem volt edzés, csak kondizás (She)
A Lőrincz Emil, Márton Gábor kettős ma nem tudott a szakmai terveknek megfelelő edzést tartani az élvonalban szereplő pécsi labdarúgóknak, utóbbiak az elmaradt fizetések miatti figyelmeztetésként „fakultatív programot” tartottak, a konditeremben készültek. Nem tudni, hogy ennek köszönhetően-e, de délutánra két hónapnyi elmaradást átutalt a klub.
márc. 31
14:54
Olasz síelő sebességi rekordja (Metropol)
A gyorsasági síelés ötszörös világbajnoka 252,454 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott a franciaországi Vars-ban.
márc. 31
14:56
Románia: 1.5 millió euró jött, nem hal meg a CFR (She)
Nemcsak Miriuta Vasile edzőségének első győzelmét, hanem a labdarúgóklub licencvesztéssel fenyegető, nehéz helyzetből való megmenekülését is ünnepelhette a hét végén a kolozsvári CFR.
márc. 31
14:58
PL: nem büntetik meg Fellainit az állítólagos köpésért (She)
Nem kell büntetéssel szembenéznie a Manchester United belga középpályásának, Marouane Fellaininek, miután a City elleni derbin állítólag leköpte Pablo Zabaletát. Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) tájékoztatta a klubot, hogy a légiósnak nem kell eltiltással szembenéznie.
márc. 31
15:00
Gyorsasági sí: sebességi világcsúcs a világbajnoktól (She)
Új sebességi világrekordot állított fel hétfőn az olasz síelő, Simone Origone.
márc. 31
15:02
PL: pole-ban a Pool, de támad a Man. City - ki lesz a bajnok? (She)
Mindössze hat teljes forduló maradt hátra az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból, amely újra izgalmas végjátékot hozhat, hiszen még több csapat is pályázik a bajnoki címre, illetve a Bajnokok Ligája-indulást érő első négy helyre. Megnéztük, az élmezőny tagjaira milyen ellenfelek várnak a hátralévő időszakban.
márc. 31
15:12
Videó: elkapkodták a vendégjegyeket az Újpest-Fradira (She)
Hétfő délelőtt 10 órakor kezdte meg a Ferencváros a vendégjegyek árusítását az Újpest elleni pénteki derbire. A tiketteket alig több mint három óra alatt elkapkodták a szurkolók, nincs már több vendégbelépő a fővárosi derbire. Tekintse meg a Fradi Média felvételét!
márc. 31
15:30
Malajziai Nagydíj - Nemzetközi sajtóvisszhang (Infostart)
A nemzetközi sajtó Lewis Hamiltonnak és Nico Rosbergnek, a Mercedes pilótáinak kettős győzelme mellett a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel felzárkózását taglalta a vasárnapi Formula-1-es Malajziai Nagydíj másnapján.
márc. 31
15:30
Barcelona: Hét hónap pihenő vár a műtét után Valdésre (Agroinform)
Megműtötték a térdszalagszakadást szenvedett Victor Valdést. A Barcelona kapusára hét hónapos rehabilitáció vár.
márc. 31
15:32
Bulvár: Életet mentett a Dnyipro középpályása (Agroinform)
Jaba Kankava megmentette a Dinamo Kijev csapatkapitányának, Oleg Gusevnek az életet.
márc. 31
15:48
Sikeres magyar szereplés a budapesti veterán atlétikai vb-n (Infostart)
A magyarok összesen 56 érmet, köztük 19 aranyat szereztek a múlt keddtől vasárnapig rendezett, budapesti veterán fedettpályás atlétikai világbajnokságon.
márc. 31
15:48
F1: „Mercedes mindenekfelett”; „A Ferrari már most kifújt” (She)
A Mercedes, azon belül Lewis Hamilton fölényét hirdeti a világsajtó hétfőn, a Formula–1-es Malajziai Nagydíj másnapján. Sebastian Vettel számára még van remény, de a Ferrarit az olaszok és a spanyolok is leírták.
márc. 31
15:48
Dani Alves maradna a Barcánál (Metropol)
Továbbra is az FC Barcelonában szeretné folytatni pályafutását Dani Alves, a gárda brazil válogatott futballistája.
márc. 31
15:50
Győri ETO: Douchev-Janiccsal foglalkozik a rehabilitációs stáb (She)
Douchev-Janics Natasa, a győri Graboplast-VSE háromszoros olimpiai bajnok kajakozója a gerincműtétjét követően immár speciális gyógytornát végez, s kőkeményen harcol azért, hogy ott lehessen az augusztusi, moszkvai világbajnokságra utazó csapatban – írja a kisalfold.hu.
márc. 31
15:52
Belgium: Köteles László csak alagutat lát, fényt nem (She)
Köteles Lászlót elkeserítette csapata, a Racing Genk súlyos hazai veresége (Zulte Waregem, 0–3). A kapus úgy véli, a szombaton tapasztaltak alapján a genki labdarúgócsapat nagyon messze van attól, hogy európai kuparészvételt érő helyen zárja a belga bajnokságot.
márc. 31
15:54
Videó: Tom Cruise-t idézte a pódiumon Nico Rosberg (She)
Nico Rosberg az idei Formula–1-es szezon első két futamán egy első és egy második helyet szerzett, nem véletlen tehát, hogy meglehetősen jól érezte magát a dobogón. Amíg a Sherlock Holmest alakító Benedict Cumbercatch a Malajziai Nagydíj győztesével, Lewis Hamiltonnal interjúzott, a német pilóta egy másik színészt, Tom Cruise-t idézte meg, méghozzá a Koktél című filmből. Shaker helyett a mikrofont…
márc. 31
16:06
Dani Alves maradna a Barcelonánál (Infostart)
Továbbra is az FC Barcelonában szeretné folytatni pályafutását Dani Alves, a gárda brazil válogatott futballistája.
márc. 31
16:24
BL: Vannak gondok, de nem vagyunk esélytelenek - Moyes (She)
David Moyes, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere úgy véli, nem esélytelenek a címvédő Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. A skót szakvezető védelmi problémákról beszélt, illetve dicsérte a német együttest. Ryan Giggs, az MU középpályása egyetértett edzője szavaival.
márc. 31
16:24
Ember feletti teljesítmények (Metropol)
A sportra is igaz, hogy nem csak a húsz éveseké a világ.
márc. 31
16:24
Premier League: Martínez lelökné az Arsenalt a BL-helyről (Agroinform)
Az Everton menedzsere, Roberto Martínez hisz abban, hogy csapata odaérhet a top 4-be a Premier League-ben.
márc. 31
16:26
Foci a barátságért: 16 ország fiataljai utazhatnak a BL-döntőre (She)
A Gazprom, az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos szponzora megkétszerezte a „Foci a barátságért" társadalmi támogató programjában résztvevő országok számát. 2014-ben 16 ország gyermek futballcsapatainak 12 és 14 év közötti játékosai vehetnek részt a kezdeményezésben Bulgária, az Egyesült Királyság, Fehéroroszország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Németország,…
márc. 31
16:26
Bajnokok Ligája: A fegyverünk neve, FC Barcelona - Gerardo Martino (Agroinform)
A Barcelona az Atlético Madridot fogadja kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.
márc. 31
16:42
Chivu visszavonult (Infostart)
Cristian Chivu, az Internazionale román labdarúgója befejezte pályafutását és arra készül, hogy játékosügynök lesz.
márc. 31
16:42
Férfi kézilabda: két újonc a válogatott keretben (She)
Hétfőn megkezdte a közös munkát a magyar férfi kézilabda-válogatott Szigetszentmiklóson. Mocsai Lajos együttese pénteken és szombaton Németországban a házigazdák ellen vív felkészülési találkozókat.
márc. 31
17:18
Vb 2014: Falcao reméli, ott lehet Brazíliában, de... (She)
A súlyos térdsérüléséből lábadozó Radamel Falcao úgy érzi, jó esélye van arra, hogy felépül a nyári labdarúgó-világbajnokságig, ugyanakkor korainak tartja arról beszélni, hogy tényleg ott lehet-e majd a kolumbiai válogatottal Brazíliában.
márc. 31
17:18
Manchester City: Demichelisen meccsek mennek el, de ő jól érzi magát (Agroinform)
Jó formában érzi magát a Manchester City középhátvédje, noha hibái miatt sokat bukott idén a csapata.
márc. 31
17:20
Nemzetközi foci: Mourinho felhúzta Benítezt, keményen osztják egymást (Agroinform)
A Chelsea menedzsere úgy vélte, a spanyol szakember semmit sem alkotott Londonban.
márc. 31
17:36
Megkezdte a felkészülést a Mocsai-csapat (Infostart)
Megkezdte a közös munkát hétfőn Szigetszentmiklóson a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely pénteken és szombaton Németországban a házigazdák ellen vív felkészülési mérkőzéseket.
márc. 31
17:36
Videó: az NB I fordulójának legnagyobb kimaradt helyzetei (She)
Összeszámoltuk, a labdarúgó NB I 22. fordulójában összesen 16 olyan helyzetet hagytak ki a támadók, amikor már csak a kapussal álltak szemben. Részletesen itt olvashatja elemzésünket!
márc. 31
17:38
Van esély, hogy a kolumbiai válogatott felépül a vébéig (Infostart)
A súlyos térdsérüléséből lábadozó Radamel Falcao úgy érzi, jó esélye van arra, hogy felépül a nyári labdarúgó-világbajnokságig, ugyanakkor korainak tartja arról beszélni, hogy tényleg ott lehet-e majd a kolumbiai válogatottal Brazíliában.
márc. 31
17:38
Golf: két elképesztő ütéssel a történelembe - és a 32. helyre (She)
Nem akármilyen bravúrt hajtott végre Laura Diaz: az amerikai golfozónak egymás utáni két napon sikerült elütésből a lyukba találni a legtekintélyesebb női profi körverseny, az LPGA Tour hétvégi viadalán.
márc. 31
17:54
Vb 2014: tovább lesznek nyitva a brit kocsmák (She)
A szokásosnál tovább tarthatnak nyitva a kocsmák Nagy-Britanniában a nyári, brazíliai labdarúgó-világbajnokság alatt.
márc. 31
17:54
Az F1-es csapatfőnök Geri Halliwell új szerelme? (Blikk)
Sepang — Itt a Forma–1 új álompárja? Az elmúlt négy esztendőben konstruktőri világbajnoki címet szerző Red Bull Racing brit irányítója, Christian Horner (40) a hírek szerint szerelembe esett az egykori Spice Girls lánycsapat tagjával, a szintén brit Geri Halliwell-lel (41).
márc. 31
17:54
Heti műsor: Egyre nagyobb a tét a nemzetközi kupákban (Agroinform)
Fokozódik a tét a nemzetközi kupákban, a héten ugyanis már a negyeddöntők első meccseire kerül sor a BL-ben és az EL-ben
márc. 31
18:12
Videó: eldőlt - a DVSC bajnoki címe nem forog veszélyben (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal az NB I 22. fordulójának érdekesebb mérkőzéseit vette górcső alá.
márc. 31
18:14
Férfi kézi: a dánok klasszisa búcsút int a válogatottnak (She)
A norvégok elleni pénteki felkészülési mérkőzésen ölti magára utolsó alkalommal a dán kézilabda-válogatott mezét Michael V. Knudsen.
márc. 31
18:16
Vb 2014: 46 ezer forint a legdrágább mez, az olaszoké (She)
Angliában háborognak a futballszurkolók a drága mezárak miatt – a brazíliai világbajnokságra kijutó válogatottak közül azonban közel sem a szigetországiaknál a legdrágábbak a mezek. Olaszországban 124 angol fontba (azaz 46 ezer forintba) kerülnek az eredeti vb-mezek, ezzel a squadra azzurra a lista élén található.
márc. 31
18:30
BL: megnőtt a PSG étvágya, mérték az Ibrahimovic-mániát (She)
A franciák 63 százaléka úgy véli, hogy a Paris Saint-Germain megnyerheti az idén a labdarúgó Bajnokok Ligáját – derül ki a Le Parisien című lapban megjelent közvélemény-kutatásból, amelyben a klub vezérjátékosáról, Zlatan Ibrahimovicról is kérdezték az embereket.
márc. 31
18:32
BL: Camp Nou előtt - ilyen meccsről álmodott Courtois (She)
A Barcelona vendégeként lép pályára kedden az Atlético Madrid labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. A fővárosiak kapusa, Thibaut Courtois úgy emlékszik: gyerekként, még a tévé előtt ülve pont olyan mérkőzésekre vágyott, mint amilyen holnap rá is vár a Camp Nouban.

Keresés