2014. április 5. szombat

ápr. 5
0:09
NS: Szalai Ádám cáfol; miért a Fradié a derbi? - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
ápr. 5
0:27
Férfi kosár Euroliga: tovább tart a Real, CSZKA csata (She)
A Real Madrid és a CSZKA Moszkva egyaránt győzött pénteken, így csak az utolsó fordulóban dől el, melyikük jut be csoportja első helyén a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjébe.
ápr. 5
0:45
Videó: izzó, hangulatos derbi szurkolói szemmel - Újpest-FTC (She)
Kellő biztosítás mellett rendezték meg péntek este az Újpest–FTC bajnoki labdarúgó-mérkőzést. Bár hazaiak és a vendégek szimpatizánsai olykor közel kerültek egymáshoz, a rendvédelmi szervek időben közbeléptek, így komolyabb balhé nélkül ért véget a rangadó. Az NSO Tv riportja.
ápr. 5
0:46
Topligák: Hamburgban is kikapott a Leverkusen (Agroinform)
Utóbbi tíz bajnokijából hatodszor kapott ki a Bayer Leverkusen, amely ezúttal a Hamburgtól szenvedett 2-1-es vereséget.
ápr. 5
1:03
Eurofutball: betalált a rekorder, ajajaj bomba az ifjútól - videó (She)
2012 novembere óta először szerzett gólt Anders Svensson svéd bajnoki mérkőzésen: a 148 meccsel svéd válogatottsági rekorder középpályás közeli fejessel nyitotta a gólok sorát a Häcken ellen 3–1-re megnyert pénteki bajnokin.
ápr. 5
1:21
Eurofutball: betalált a rekorder, ajajaj bomba az ifjútól - videó (She)
2012 novembere óta először szerzett gólt Anders Svensson svéd bajnoki mérkőzésen: a 148 meccsel svéd válogatottsági rekorder Elfsborg-középpályás közeli fejessel nyitotta a gólok sorát a Häcken ellen 3–1-re megnyert pénteki bajnokin.
ápr. 5
4:03
Szivós Márton világbajnok vízilabdázó szívinfarktus miatt az intenzíven (Infostart)
Szivós Márton, a magyar férfi vízilabda-válogatott tagja péntek este, csapata bajnoki mérkőzése után kezdődő infarktus miatt kórházba került, megműtötték, állapota stabil - közölte a Szegedi Vízilabda Egylet az MTI-vel szombatra virradó éjszaka.
ápr. 5
7:03
Vízilabda: Szivós Márton kezdődő szívinfarktussal az intenzívre került (She)
Szivós Márton, a magyar férfi vízilabda-válogatott tagja péntek este, csapata bajnoki mérkőzése után kezdődő infarktus miatt kórházba került, megműtötték, állapota stabil – közölte a Szegedi Vízilabda Egylet az MTI-vel szombatra virradó éjszaka.
ápr. 5
7:21
Újpest-FTC: tizenhét embert állítottak elő a derbi után (She)
Tizenhét embert állítottak elő az Újpest–Ferencváros meccs után péntek este – közölte a rendőrség.Az előállítottak közül 16 embert garázdaság vétsége, egy embert pirotechnikai eszközzel való visszaélés szabálysértése miatt.
ápr. 5
7:23
Hollandia: új szerződésben reménykedik a magyar légiós (She)
Bodor Boldizsár szívesen meghosszabbítaná nyáron lejáró szerződését a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő NAC Bredával.
ápr. 5
7:39
NHL: hetet vágott a Montreal a kanadai rivális otthonában (She)
Háromgólos hátrányból fordítva, sorozatban hét gólt szerezve 7–4-re legyőzte a Montreal Canadiens az Ottawa Senatorst az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL). A rájátszásba már biztosan bejutott Habs a triplája mellett két gólpasszt is adó Max Pacioretty és a három asszisztot jegyző Thomas Vanek vezetésével idegenben „forgatta meg a kést” a playoffról lemaradó ellenfélben.
ápr. 5
7:57
NBA: Durant utolérte Jordant, de a Thunder kikapott Houstonban (She)
Kevin Durant, az Oklahoma City Thunder kosárlabdázója beállította Michael Jordan rekordját az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA), és sorozatban 40. meccsén jutott el legalább 25 pontig, ám ebben ezúttal sok öröme nem volt ebben, hiszen a Houston Rockets James Harden vezetésével legyőzte a Nyugati főcsoport második helyezettjét. Durant 28 pontig jutott, ezzel a következő meccsen átadhatja…
ápr. 5
8:15
BL: veszélyben Rooney játéka a müncheni visszavágó előtt (She)
Bizonytalan Wayne Rooney játéka a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai visszavágóján. A Manchester United támadójának a lábujja fáj, ezért kérdéses, hogy pályára léphet-e a Bayern München elleni idegenbeli mérkőzésen.
ápr. 5
8:33
Manchester United: Órási bajban a United, Rooney játéka veszélyben a Bayern ellen (Agroinform)
Az angol válogatott támadó lábujjsérüléssel küzd, a Manchester Unitednél minden lehetséges gyógymódot bevetnek.
ápr. 5
8:51
Tenisz: Babos ismét szembekerül Date Krumm-mal (She)
Ismét összecsap Date Krumm Kimikóval a monterreyi női tenisztornán Babos Tímea. A magyar játékos egyesben épp a 43 éves japántól kapott ki a második fordulóban, és most a páros elődöntőjében is keresztezik egymást útjaik. Az ázsiai játékos – aki azóta egyesben is a négy közé jutott – a cseh Karolina Plisková oldalán 7:6, 6:3-ra legyőzte az amerikai Maria Sanchez, Coco Vandeweghe párost, így az…
ápr. 5
8:51
Szivós Márton az intenzíven (Metropol)
Kezdődő infarktus miatt került kórházba, megműtötték, állapota stabil.
ápr. 5
8:53
NB II: tíz játékos is hiányozhat a Sopronból a Vasas ellen (She)
Nincs könnyű helyzetben a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-GYSEV szakmai stábja, a tavasszal még nyeretlen csapat szombaton a Vasast fogadja, és elképzelhető, hogy a szakmai igazgatónak, Supka Attilának tíz játékosát is nélkülöznie kell ilyen-olyan okok miatt – számolt be róla a klub honlapja.
ápr. 5
9:09
Davis-kupa: Murray egyenlített, a csehek elődöntősök (She)
Bejutott az elődöntőbe az elmúlt két évben a trófeát elhódító cseh válogatott a teniszezők Davis-kupájában. A korábban az egyesmeccsét megnyerő Radek Stepánek és Lukás Rosol a párosmérkőzést is hozta – három szettben –, így a hátralévő két egyesfellépésnek már nincs gyakorlati tétje. A csehek a folytatásban a német–francia párharc győztesével találkoznak, az első nap után a németek meglepetésre…
ápr. 5
9:10
Vízilabda: Szivós Márton kezdődő szívinfarktussal az intenzíven (Agroinform)
A világbajnok vízilabdázó csapata bajnoki mérkőzése után kezdődő infarktus miatt kórházba került, megműtötték.
ápr. 5
9:27
Program: pályára lépnek a BL-negyeddöntős csapatok (She)
Ha hétvége, akkor bajnoki víkend az öreg kontinens labdarúgópályáin. A Bundesligában a 29., az olasz és a spanyol első osztályban egyaránt a 32. kört, Angliában pedig a 33. fordulót rendezik meg. A szombati játéknapon pályára lép a Bayern, a Dortmund, a Barcelona, a Real és az Atlético Madrid, valamint a Chelsea, a Manchester City és a Manchester United is.
ápr. 5
9:27
NB I: A futballisten a mi oldalunkon állt - Thomas Doll (Agroinform)
A Ferencváros a hajrában szerzett góllal 2-1-re győzött az Újpest vendégeként.
ápr. 5
9:29
Videó: egy hihetetlen magyar fordítás utáni első szavak (She)
Veréb István parádés hajrát bemutatva bronzérmes lett a vantaai birkózó Európa-bajnokságon a szabadfogásúak 86 kilogrammos mezőnyében. A tavalyi budapesti világbajnokságon szintén harmadik helyen végző Veréb a Nemzeti Sport helyszínről tudósító újságírójának elmondta, hiába volt hátra két másodperc a mérkőzésből, tudta, hogyan nyerhet.
ápr. 5
9:31
Birkózó Eb: nagy szakállú Kiss Balázs győzelemmel nyitott (She)
A vantaai Európa-bajnokságra tőle szokatlan fizimiskával, nagy szakállal megérkező Kiss Balázs (98 kilogramm) addig hajtotta Ardo Arusaart, amíg az észtet kétszer meg nem intették, így a magyar világbajnok 1:0-ás győzelemmel jutott a legjobb 16 közé.
ápr. 5
9:45
Program: Honvéd-DVTK, DVSC-Győri ETO az NB I-ben (She)
Öt mérkőzéssel folytatódik ma az NB I 23. fordulójának programja: az első mérkőzésen a Budapest Honvéd a Diósgyőrrel játszik, a Lombard Pápa a PMFC-t, a Paks az MTK-t, a KTE a Videotont fogadja, míg a napot a Debreceni VSC és a Győri ETO rangadója zárja a cívisvárosban.
ápr. 5
10:39
Videó: német válogatott társa mentette meg a hibázó kapust (She)
A kiesés elől menekülő Hamburg 2–1-re nyert hazai pályán a Bayer Leverkusen ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A hamburgiak már a 4. percben vezetést szereztek, ám az 58. percben kapusuk, René Adler nagy hibájának köszönhetően egyenlítettek a vendégek. Hogy a kapusból ne legyen bűnbak, arról a német válogatott védő, Heiko Westermann…
ápr. 5
10:39
Kiss Balázs győzelemmel kezdett (Metropol)
A magyar sportoló sikerével bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol az osztrák Daniel Gastllal csap majd össze.
ápr. 5
10:41
Birkózó Eb: két vereséggel folytatódott a szereplésünk (She)
A március elején könyöksérülést szenvedő Módos Péter helyett 59 kilogrammban induló Knipli Csongor és a generációváltás jegyében nehézsúlyba Deák-Bárdos Mihály helyett benevezett Lám Bálint is kikapott a vantaai birkózó Európa-bajnokság első fordulójában.
ápr. 5
10:57
Spanyol foci: Lekeverek majd egy pofont Busquets-nek - Casillas (Agroinform)
A Real Madrid csapatkapitánya számára nyilvánvaló, hogy Sergio Busquets, a Barcelona középpályása nem mondott igazat.
ápr. 5
11:15
Videó: nem léphetett többet, parádés megoldást választott (She)
Hiába érte be az Oklahoma City Thunder játékosa, Kevin Durant Michael Jordant – sorozatban 40. meccsén szerzett legalább 25 pontot – a Houston Rockets ellen dobott 28 pontjával az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, az este egyik legemlékezetesebb jelenetét mégis a Portland Trail Blazers–Phoenix Suns (93–109) mérkőzésen láthatták a nézők. A…
ápr. 5
11:33
Birkózó Eb: Kiss Balázs már negyeddöntős, Kozák kikapott (She)
A vártnál nagyobb izgalmak árán, 11:8-as győzelemmel jutott túl Kiss Balázs az osztrák Daniel Gastlön a vantaai birkózó Európa-bajnokság kötöttfogású 98 kilogrammosainak nyolcaddöntőjében. A magyar világbajnok a négy közé jutásért a francia Melonin Noumonvival birkózik.
ápr. 5
11:51
Válogatott: a Vasas ellen játszik kedden a Pintér-csapat (She)
Kedden a Vasas elleni gyakorlómérkőzéssel zárja jövő heti összetartását a magyar labdarúgó-válogatott.
ápr. 5
12:09
Videó: Galliani gyűrűvel lepte meg Kakát az edzésen (She)
Az AC Milan labdarúgója, Kaká a Chievo elleni bajnoki mérkőzésen ünnepelte 300. fellépését a milánói csapatban. Ezt a klub alelnöke, Adriano Galliani is észben tartotta: a gárda edzésén mikrofont ragadott, és rögtönzött bulit tartott a brazilnak. Az alelnök beszéde végén egy Milan-címerrel ellátott gyűrűt is ajándékozott Kakának. Íme!
ápr. 5
12:09
Bundesliga: Halott birka a pályán, megfenyegették Husztiékat - fotó (Agroinform)
Vasárnap derbire készül Németország, de legalábbis Szászország, hiszen a Braunschweig és a Hannover ismét összecsap.
ápr. 5
12:11
Vízilabda: van rá esély, hogy Szivós folytassa karrierjét (She)
A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának tagja, Paján Viktor szombat hajnalban meglátogatta a kórházban Szivós Mártont, akin a pénteki Vasas–Szeged mérkőzés után kezdődő szívinfarktus miatt szívkatéteres műtétet hajtottak végre. A világbajnok pólós barátja a körülményekhez képest jó hírekről számolt be.
ápr. 5
12:11
Premier League: A Liverpool idegenben, a City otthon kerülne közelebb a bajnoki címhez (Agroinform)
Egyik bajnokesélyesre sem vár túl nehéz feladat a Premier League 33. fordulójában, legalábbis papíron...
ápr. 5
12:27
Birkózó Eb: Kiss elkapkodta, kikapott a negyeddöntőben (She)
Pontgazdag meccsen, 9:5-re kikapott Kiss Balázs a vantaai birkózó Európa-bajnokság 98 kilogrammos negyeddöntőjében a francia Melonin Noumonvitól, így már csak abban bízhat, hogy legyőzője a négy között is nyer, és elviszi magával a vigaszágra.
ápr. 5
12:27
Birkózó Eb: Kiss negyeddöntős (Metropol)
A többi három magyar ugyanakkor első mérkőzésén kikapott a finnországi Vantaa városban zajló birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 5
12:45
Vb 2014: az angol-olaszon talán nem történik ilyen (She)
Nem sikerült tökéletesre az első nagyobb rendezvény az idei brazíliai labdarúgó-vb-n négy mérkőzésnek is helyt adó manausi stadionban.
ápr. 5
12:45
Kerékpár: Cancellara a triplázásért, Boonen a rekordért száll harcba Belgiumban (Agroinform)
Vasárnap Belgiumra figyel a fél világ, jön a 98. Flandriai Körverseny, a szezon második egynapos klasszikusa.
ápr. 5
12:47
Videó: különleges vendégei voltak a Videoton focistáinak (She)
A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség sportolói ellátogattak a Videoton labdarúgócsapatának csütörtöki edzésére. A vendégek kezdetben még csak figyelték Nikolics Nemanjáékat, majd egy rögtönzött tréningen is részt vettek. Kapura lőttek, passzolgattak, és végül természetesen közös fotót is készítettek a fehérváriakkal.
ápr. 5
13:03
Leverkusen: kirúgták Hyypiät, Lewandowski irányítja a csapatot (She)
A legutóbbi 12 tétmérkőzéséből csupán egyet megnyerő, péntek este a Hamburgtól 2–1-es vereséget szenvedő Bayer Leverkusen elbocsátotta vezetőedzőjét, a finn Sami Hyypiät, akinek 2015 nyaráig volt szerződése a klubbal.
ápr. 5
13:03
NBA: Durant utolérte Jordant (Metropol)
A Houston Rockets 111-107-re legyőzte az Oklahoma City Thunder csapatát.
ápr. 5
13:21
Leverkusen: kirúgták Hyypiät, Lewandowski irányít (She)
A legutóbbi 12 tétmérkőzéséből csupán egyet megnyerő, péntek este a Hamburgtól 2–1-es vereséget szenvedő Bayer Leverkusen elbocsátotta vezetőedzőjét, a finn Sami Hyypiät, akinek 2015 nyaráig volt szerződése a klubbal.
ápr. 5
13:22
Karrier: Van-e jövője Torresnek a Chelsea-nél? (Agroinform)
Noha José Mourinho védelmébe vette, Fernando Torresnek alighanem ez a szezon a hattyúdala a Chelsea-nél.
ápr. 5
13:23
Videó: Hanga zsákolása lett a legszebb az elitligában (She)
Nemcsak az este, hanem a 13. forduló jelenetének is megválasztották Hanga Ádám zsákolását a férfi kosárlabda Euroligában. A spanyol Laboral Kutxa magyar válogatott játékosa a török Fenerbahce elleni kiütéses győzelem (95–73) során kapott remek alley-oop-passzt csapattársától, Peppe Poetától, a labdát pedig háttal a palánknak húzta a gyűrűbe. Nézze meg a remek megmozdulást!
ápr. 5
13:39
NHL: útban a rájátszás felé a Detroit (Metropol)
A Detroit Red Wings hazai pályán 3-2-re legyőzte a sereghajtó Buffalo Sabres együttesét.
ápr. 5
13:57
PL: Man. City-Southampton élőben az NSO-n! (She)
A vesztett pontok tekintetében első, a tabellán harmadik Manchester City a Southamptont látja vendégül az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójának első szombati mérkőzésén. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 5
13:57
Magyar válogatott: A Vasas ellen gyakorol a válogatott (Agroinform)
Pintér Attila ismét kétnapos edzőtáborozásra hívta meg a válogatottnál számításba vett honi játékosokat.
ápr. 5
14:15
Ivanovic a négy között, Babos visszavághat Date-Krummnak Monterreyben (Infostart)
A második helyen kiemelt szerb Ana Ivanovic három játszmában legyőzte a hatodikként rangsorolt szlovák Magdalena Rybarikovát a mexikói Monterreyben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjében.
ápr. 5
14:15
NB I: Bp. Honvéd-Diósgyőr élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Diósgyőri VTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!

Keresés