2014. április 25. péntek

ápr. 25
6:48
NHL: egy győzelemre a továbbjutástól a Boston (She)
A Boston ismét nyert Detroitban, ezúttal hosszabbításban, így 0–1-ről fordítva már 3–1-re vezeti a két csapat párharcát az NHL rájátszásának első fordulójában. A Minnesota hazai pályán ismét legyőzte a Coloradót, így egyenlített. A Los Angeles 6–3-ra legyőzte a San Josét, így elkerülte a söprést.
ápr. 25
7:06
NBA: újra hátrányba került a keleti első Indiana (She)
Ismét hátrányba került a Keleti főcsoportban elsőként kiemelt Indiana Pacers az NBA rájátszásának első fordulójában, miután az Atlatna Hawks a párharc harmadik mérkőzésén hazai pályán 14 ponttal győzött. Nyugaton a Memphis is vezet előkelőbben rangsorolt riválisa ellen, hosszabbításban győzte le az Oklahoma Cityt. A Los Angeles Clippers ezúttal 40 helyett csak két ponttal győzte le a Golden State-…
ápr. 25
7:24
Előnyben a Sevilla és a Benfica (Metropol)
A Sevilla a Valenciát, Benfica a Juventust győzte le hazai pályán.
ápr. 25
7:42
MU: Fergusont felháborította, ahogy a klub eljárt Moyesszal (She)
Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United nem járt el tisztességesen David Moyes menedzserrel, akit a héten bocsátott el az állásából.
ápr. 25
8:18
Ajánló: pályán az FTC és a Szpari, Roma-Milan Itáliában (She)
Pénteken a Ferencváros Kaposvár elleni mérkőzésével megkezdődik az NB I 26. fordulója. Az NB II-ben a Nyíregyháza már a feljutás kiharcolásának reményében fogadja a Gyirmótot (bár az NB I-es szereplés bebiztosításához a Siófok szombati veresége is szükséges), és egy NB II-as meccset is játszik ma a Honvéd és a Videoton második csapata.
ápr. 25
8:18
Carlos Ortega: a csapat az első (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém spanyol edzője szerint jó formában várják a PSG elleni visszavágót a BL-negyeddöntőben, de el kell felejteni, hogy kétgólos előnyből indulnak.
ápr. 25
8:20
FTC: 12-14 ezer közötti nézőszámban gondolkodnak (She)
Szekeres Tamás, a Ferencvárosi Torna Club készülő új stadionjának – a létesítményt várhatóan augusztus elején, a tervezettnél korábban adják át – üzemeltetésére szerződött Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft. magyar cégvezetője volt a Digi Sport Reggeli start című műsorának a vendége. A korábbi válogatott védő a szerdai sajtótájékoztatón már elhangzott részleteket többek között azzal is…
ápr. 25
8:22
Floorball: Phoenix-Krokodilok a bajnoki címért, kiesett az FTF (She)
A férfi floorball ob 1 rájátszásának negyedik fordulóját követően gyakorlatilag két csapat maradt harcban a bajnoki címért: az éllovas Phoenix Fireball magabiztosan győzte le a Dunaújvárost, míg a Dunai Krokodilok nagy csatában verték meg az SZPK-Nokia Komáromot.
ápr. 25
8:36
Vidi: a nyáron távozó Gomes utódjelöltjeivel tárgyalnak (She)
Kovács Ferenc, a Videoton labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke a Digi Sport Reggeli start című műsorában burkoltan ugyan, de nem félreérthetően elárulta, hogy a nyáron edzőváltás lesz Székesfehérváron.
ápr. 25
8:54
Úszás: Hosszú szezoncsúcsa 200 pillangón Sao Paulóban (She)
Hosszú Katinka folytatta remek szereplését a nyílt brazil úszóbajnokságon, Sao Paulóban, ahol hét másodperces előnnyel, egyéni szezoncsúccsal nyerte meg a 200 méteres pillangóúszás döntőjét.
ápr. 25
8:54
NBA: a csütörtöki győztesek 2-1-re vezetnek (Metropol)
Nyert az Atlanta, a Memphis és a Los Angeles is.
ápr. 25
8:56
Videó: BL-győztes a Real - Simon Krisztián elleste Mourinhótól (She)
A 2013-2014-es labdarúgó Bajnokok Ligája-győztes nem más, mint a Real Madrid, legalábbis NB I-es játékosaink szerint. A Sport Tv különleges játékra hívta meg élvonalbeli labdarúgóinkat. Pölöskei Zsolt az Atlético Madrid, Simon Krisztián a Chelsea, David Mateos a Real Madrid, Kalmár Zsolt pedig a Bayern München mezét húzhatta magára. A labdarúgók konzolon játszották le a Bajnokok Ligája…
ápr. 25
9:12
NHL: szépített a 2012-es bajnok Los Angeles (Metropol)
A Kings 6-3-ra nyert a vendég San Jose Sharks ellen.
ápr. 25
9:12
Eurochallenge: Bravúrra készül a Szolnoki Olaj! (Agroinform)
A Triumph Ljuberci testén keresztül verekedné be magát az Olaj az Eurochallenege sorozat fináléjába.
ápr. 25
9:30
Vb 2014: utcai harcok Rióban, a FIFA szerint nincs baj (She)
Utcai összecsapások újabb hulláma tört ki Rio de Janeiróban, miután a rendőrség állítólag megölt egy népszerű helyi táncost, aki a világbajnokság megrendezése ellen tüntetők egyik fontos alakja volt.
ápr. 25
9:48
Videó: szimulált a rögbis, csúnyán kinevették a társak (She)
Vicces jelenet játszódott le két szamoai csapat, a Vaiala és a Vailele rögbimeccsén. Úgy tűnik, az egyik játékos túl sok futballmérkőzést nézhet, ugyanis egy pici legyintéstől földhöz vágta magát és sérülést szimulált. Íme!
ápr. 25
9:48
Pénzt mosott a síedző (Metropol)
Négy hónap letöltendő és húsz hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott Andreas Evers, az amerikai válogatott edzője.
ápr. 25
9:50
Barcelona: Vilanova állapota stabil, a közérzete rossz (She)
A barcelonai Mundo Deportivo sportnapilap internetes kiadásának friss híre arról számolt be, hogy stabil az állapota Tito Vilanovának. Amint arról tegnap már beszámoltunk: a katalánok egykori labdarúgóján, tavaly nyárig volt vezetőedzőjén tegnap sürgősségi műtéti beavatkozást hajtottak végre.
ápr. 25
10:06
MOB: a hétfői közgyűlést élőben közvetítik az interneten (She)
Először fordul elő a Magyar Olimpiai Bizottság 120 éves történetében, hogy bárki élőben követheti a szervezet közgyűlését. Az összejövetelt a mob.hu április 28-án, hétfőn délelőtt 10 órától közvetíti.
ápr. 25
10:24
Sí: pénzmosás miatt kapott börtönbüntetést az osztrák edző (She)
Pénzmosás miatt első fokon négy hónap letöltendő és húsz hónapos felfüggesztett börtönbüntetést kapott Andreas Evers, az Egyesült Államok lesikló-válogatottjának osztrák edzője, aki emiatt elveszítette állását. Evers fellebbezhet az ítélet ellen, így az nem jogerős.
ápr. 25
10:26
Brazília: novemberben Isztambulban játszanak (She)
A nyári világbajnokság házigazdája, a brazil labdarúgó-válogatott november 12-én Isztambulban felkészülési mérkőzést játszik a török csapattal.
ápr. 25
10:42
Légiósok: Lovrencsics a kézgépről és nagy tervéről (She)
Lovrencsics Gergő, a lengyel élvonalbeli Lech Poznan labdarúgója sérült karral lépne pályára a mai, Wisla Kraków elleni bajnokin. A magyar válogatott szélső a Nemzeti Sportnak elmondta: kézgéppel rögzítik a sérült végtagot, ám ezzel is tud futballozni.
ápr. 25
10:42
Euroliga: Visszajöttek a görögök, veszélyben a Real Madrid és a CSZKA (Agroinform)
Az Olimpiakosz és a Panathinaikosz is 0-2-ről egyenlített, de az utolsó meccsen a Real és a CSZKA lesz hazai pályán.
ápr. 25
10:44
NB I: José Gomes távozik a Vidi éléről (Agroinform)
A Videoton tiszteletbeli elnöke szerint a nyáron közös megegyezéssel elválnak a Videoton és vezetőedzője útjai.
ápr. 25
11:00
Olaszország: a magyar edző még mindig társadalmi példakép (She)
A magyar Weisz Árpád életéről szól annak a nagyszabású, társadalmi integrációról szóló előadássorozatnak az első része, amelyet nagy olasz vállalatok támogatásával indított el az olasz kormány és a labdarúgók szövetsége.
ápr. 25
11:02
Videó: beszóltak a Real-szurkolók Guardiolának (She)
Mint ismert, a Real Madrid Karim Benzema góljával 1–0-ra legyőzte a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első felvonásán. A vendégek vezetőedzője, Josep Guardiola először tért vissza a Bernabéuba – azóta, hogy elhagyta az FC Barcelonát –, ahol a madridiak cseppet sem fogadták szívesen. A drukkerek kisebb csoportja trágárságokat kiabált be: „Hijo de Puta”, amelynek a jelentését…
ápr. 25
11:04
Alpesi sí: a nagy csapások után inkább befejezi a világbajnok (She)
Sorozatos sérülései és betegségei miatt visszavonul John Kucera, a lesiklás 2009-es világbajnoka.
ápr. 25
11:06
Kézi BL: Veszprémben csak a Veszprém nyerhet - Nagy L. (She)
Az idegenbeli győzelem után (28–26) kétgólos előnnyel várja az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a francia PSG elleni hazai visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Nagy László, a veszprémiek kitűnősége szerint – aki a Digi Sport Reggeli Start című műsorában adott telefonos interjút – úgy kell játszaniuk és gondolniuk a mérkőzésre, mintha három-négygólos hátrányban lennének, mert…
ápr. 25
11:18
Fogadási csalás: nem minden kérdésre válaszolt a vádlott (She)
Pénteken folytatódott a fogadási csalási ügy nemzetközi szálának tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. A negyedrendű vádlott, Sch. László rövid vallomást tett, ám az ügyész kérdéseire nem volt hajlandó válaszolni.
ápr. 25
11:18
Hosszú Katinka remekel Sao Paulóban (Metropol)
Újabb győzelemmel folytatta szereplését Hosszú Katinka a nyílt brazil bajnokságon.
ápr. 25
11:36
Barcelona: már a nyarat tervezgetik a klubnál (She)
A Barcelona labdarúgócsapata már a nyári népszerűsítő túráit tervezgeti. A legfrissebb hírek szerint Indiába mennek haknizni a katalánok.
ápr. 25
11:38
Videó: Bale pazar szólóját idézte a brazil csatár (She)
A thaiföldi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Muang Thong United 2–1-re nyert a Chiangrai United ellen. A találkozón a vendégek játékosa, Leandro Assumpcao remek sprint után rúgott gólt. Íme!
ápr. 25
11:40
Győri ETO: Burgos az idény végén távozik (She)
A szezon végeztével elhagyja a Győri ETO-t Rafael Burgos, a salvadori csatárnak június 1-jén jár le a szerződése.
ápr. 25
11:54
MU: Giggs használja hatalmát; szenvedélyt és vidámságot akar (She)
Első hosszabb interjúját és sajtótájékoztatóját tartotta pénteken Ryan Giggs, az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgócsapatának megbízott trénere. A walesi játékos-edző a kedden reggel menesztett David Moyest váltotta a szezon végéig az MU kispadján.
ápr. 25
12:12
Úszás: Phelps kikapott Lochte-tól 100 m pillangón (She)
Michael Phelps, az amerikaiak 18-szoros olimpiai bajnok úszója kikapott honfitársától, az ötszörös ötkarikás aranyérmes Ryan Lochte-tól 100 méter pillangón az arizonai Arena Grand Prix-n.
ápr. 25
12:12
Phelps kikapott Lochte-tól (Metropol)
A londoni olimpia után visszavonult, majd karrierjét most újrakezdő Phelps a selejtezőben még a legjobb volt.
ápr. 25
12:14
Cselgáncs Eb: Ungvári M. nyert, Gercsák és Szabó kiesett (She)
Az olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós győzelemmel kezdte meg szereplését, s ezzel bejutott a 73 kilogrammos kategória nyolcaddöntőjébe a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokságon, amelyen a pénteki nap mindkét magyar női versenyzője kiesett.
ápr. 25
12:16
Videó: Doll szerint maximális koncentráció kell a kupahelyért (She)
Sorozatban négy bajnokin győzött a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros. A 26. fordulóban Thomas Doll csapata a tabella utolsó helyén álló Kaposvárt fogadja a Puskás Ferenc Stadionban. A fővárosi zöld-fehérek vezetőedzője a Fradi Médiának elmondta, maximális koncentrációval kell pályára lépniük ahhoz, hogy legyőzhessék ellenfelüket.
ápr. 25
12:30
Győri ETO: meghosszabbították az együttműködést az Audival (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hivatalos honlapján közölte: 2017-ig szerződést hosszabbított a klub támogatójával, az Audival. A 2011 óta tartó együttműködést az előttünk álló három évben is folytatják.
ápr. 25
12:30
Ungvári elődöntős, Krizsán negyeddöntős (Metropol)
Az olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós győzelemmel kezdte meg szereplését a cselgáncs Európa-bajnokságon.
ápr. 25
12:30
Tipp: Veszélybe került volna a Juventus döntőbe jutása? (Agroinform)
Antonio Conte együttese ugyan kikapott Lisszabonban, de az idegenben rúgott gól miatt vegyült némi "öröm az ürömben".
ápr. 25
12:32
Férfi kézi: a szaklap szerint Ilics az idény 2. legjobb igazolása (She)
A handball-planet.com a kézilabdaidény hajrájához közeledve az eddigi tapasztalatok alapján összeállította a 2013–2014-es idény legjobb átigazolásait. A listán Momir Ilics, az MKB-MVM Veszprém szerb légiósa a második helyen végzett.
ápr. 25
12:34
Extrém sport: 1500-an neveztek az eplényi Spartan Race-re (She)
Már magyarországi bemutatkozásakor is óriási érdeklődés van a Spartan Race elnevezésű extrém akadály-futóverseny iránt. Április 26-án az eplényi Bringarénában debütál a sportág. A szervezők az első hazai viadal főversenyének nevezését 1500 résztvevőnél lezárták. Épül a pálya, lesz tóban futás, tűzugrás, szögesdrót alatti kúszás. Az akadályok közt kötél, mászófal is szerepel. Kommandósok is…
ápr. 25
13:06
Dopping: újabb lett hokis bukott az olimpia mintával (She)
Fennakadt a szocsi téli ötkarikás játékokon elvégzett doppingvizsgálaton Ralfs Freibergs lett jégkorongozó – tudatta pénteken a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
ápr. 25
13:06
Újabb doppingvétség Szocsiban (Metropol)
Fennakadt a szocsi téli ötkarikás játékokon elvégzett doppingvizsgálaton Ralfs Freibergs lett jégkorongozó.
ápr. 25
13:08
Cselgáncs Eb: egy magyar kiesett, egy továbbjutott (She)
Krizsán Szabolcs nyert, és bejutott a nyolcaddöntőbe, Csoknyai László viszont kikapott, így kiesett a férfiak 81 kilogrammos kategóriájában a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 25
13:08
Az Audi marad az ETO szponzora (Metropol)
Újabb három évre szóló együttműködést írt alá az Audi Hungária Motor Kft. és a Győri ETO FC labdarúgóklub.
ápr. 25
13:10
Videó: íme, mit jelent Casillaséknak a Real Madrid! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hangulatos videót készített a klub népszerűsítésére. A királyi gárda sztárjai a szurkolókkal együtt mondták el, mit jelent számukra a klub. Íme!
ápr. 25
13:12
Kajak-kenu: Farkasdi, Dudás és Nagy P. sikere a felmérőn (She)
A második dunavarsányi felmérésen női kajakban ismét egy fiatal versenyző, Farkasdi Ramóna nyert, mögötte a két héttel ezelőtti győztes, Nagy Flóra lett a második. A férfi sprintereknél őrzi jó formáját Dudás Miklós és a kenus Nagy Péter is.
ápr. 25
13:14
Jégkorong-vb: a japánok érzik a magyar meccs tétjét (She)
A japán jégkorong-válogatott szombaton magyar idő szerint 5.30-kor a magyar csapat ellen játszik a dél-koreai divízió 1/A világbajnokság utolsó fordulójában, és ha nyer, feljut az elitbe. A kapitány és a rutinos védő szerint megérett a csapat a feljebb lépésre.

Keresés