2014. április 25. péntek

ápr. 25
13:16
NB I: kiengesztelné szurkolóit a Videoton (She)
A Videoton ingyenessé teszi a Debreceni VSC elleni labdarúgó Ligakupa-elődöntő visszavágóját, amelynek első találkozóján idegenben nyert 5–1-re a székesfehérvári csapat.
ápr. 25
13:24
Ligakupa: a Vidi ingyenessé tette az elődöntő visszavágóját (She)
A Videoton ingyenessé teszi a Debreceni VSC elleni labdarúgó Ligakupa-elődöntő visszavágóját, amelynek első találkozóján idegenben nyert 5–1-re a székesfehérvári csapat.
ápr. 25
13:42
Leverkusen: megnyerték a csatát, Gulácsiék edzője érkezik (She)
Német sajtóhírek szerint Roger Schmidt lesz a nyártól a német élvonalbeli Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának vezetőedzője. A 47 éves tréner a Gulácsi Pétert is foglalkoztató Red Bull Salzburgtól érkezik és két évre ír alá.
ápr. 25
13:44
Milan: Ötszáz millió euró?! Sokkal többet ér - Berlusconi (She)
Silvio Berlusconi, az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő AC Milan tulajdonosa elmondta: nem tervezi, hogy megválik szeretett klubjától.
ápr. 25
13:46
Malajzia: Gyepes szépen gyógyul a sérüléséből (She)
Egyelőre egyéni edzéseket végez, de minden bizonnyal két hét múlva már csapata rendelkezésére állhat Gyepes Gábor, a malajziai Sarawak magyar labdarúgója.
ápr. 25
13:48
Cselgáncs Eb: Ungvári és Krizsán is továbbment (She)
A 73 kilogrammos súlycsoportban szereplő Ungvári Miklós bejutott az elődöntőbe, míg a 81 kilósok között induló Krizsán Szabolcs a negyeddöntőbe verekedte magát a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 25
14:00
Eb 2016: kész a franciaországi torna előzetes menetrendje (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság szervezőbizottsága elkészítette a franciaországi torna előzetes menetrendjét. A csoportokat 2015. december 12-én sorsolják Párizsban, a nyitó mérkőzést 2016. június 10-én játssza a francia válogatott, a döntő július 10-én lesz a Stade de France-ban.
ápr. 25
14:18
Németország: „Hajnal a profizmus mintaképe” (She)
Hajnal Tamás felépült bordatöréséből, és ismét teljes intenzitással edzhet, de valószínűnek tűnik, hogy a hétvégi fordulóban még nem lép pályára az Ingolstadtban, amely a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában maradásért harcol.
ápr. 25
14:18
EURO-2016: Párizsban lesz a döntő (Metropol)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét július 10-én Párizsban rendezik.
ápr. 25
14:18
Bundesliga: A Dortmund megtolhatja a Wolfsburg szekerét (Agroinform)
A dobogóért illetve a nemzetközi kupaindulásért és persze a kiesés elkerüléséért is dúl még a harc a Bundesligában.
ápr. 25
14:20
Cselgáncs Eb: Krizsán kikapott, vigaszágon folytathatja (She)
Krizsán Szabolcs kikapott a negyeddöntőben, így a vigaszágon folytathatja szereplését a 81 kilósok között a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 25
14:20
NB I: Zöld-fehér rangadó a Puskásban (Agroinform)
Amíg a hazaiak a dobogóért, addig a vendégek a kiesés elkerüléséért küzdenek.
ápr. 25
14:22
Videó: kezet fogott az ellenféllel, majd tarkón fejelte társát (She)
A norvég másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Alta 4–1-re nyert a Bossekop ellen a Norvég Kupában. A találkozó előtt a játékosok kezet fogtak egymással, majd a bemelegítő gyakorlatoknál Mathias Dahl Abelsen rá akart ugrani csapattársára, Martin Mathisenre, ám a játékos épp akkor ugrott fel, így összefejeltek. Tekintse meg a jelenetet, érdemes!
ápr. 25
14:24
Liverpool: Meglepett, hogy ilyen jók vagyunk - Suárez (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának támadója, Luis Suárez elismerte, nem számított arra, hogy harcban lesznek a Premier League bajnoki címéért.
ápr. 25
14:26
NFL: Pryor a bajnoknál, CJ2K a Jetsnél, Ochocinco Kanadában (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) címvédője, a Seattle Seahawks elcserélte 7. körös választási jogát Oaklandbe, a Raiders irányítójáért, Terrelle Pryorért cserébe.
ápr. 25
14:36
Itt lesz a 2016-os Európa-bajnokság döntője (Infostart)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét július 10-én Párizsban rendezik.
ápr. 25
14:36
Genk: mozgás a kapusposzton, de csak Köteles mögött (She)
Elképzelhető, hogy Grzegorz Sandomierski a következő szezont újra a Racing Genk labdarúgócsapatában tölti, de a Het Nieuwsblad beszámolója szerint egyelőre csak második lehet Köteles László mögött a kapusrangsorban.
ápr. 25
14:54
F1: Häkkinen tanácsa Räikkönennek, kritikája Vettelről (She)
Mika Häkkinen szerint Kimi Räikkönennek össze kell szednie magát, ha fel akarja venni a versenyt Fernando Alonsóval a Ferrarinál. A kétszeres világbajnok finn pilóta Sebastian Vettelről is elmondta nem éppen hízelgő véleményét.
ápr. 25
14:56
Videó: aranycsata - a „jópofa” Horváth 3 pontra tüzeli a Győrt (She)
Vasárnap ismét jelentkezik a Sport Televízió magazinműsora, a Harmadik Félidő. Vendégként többek között érkezik a Videoton vezetőedzője, José Gomes. A két műsorvezető, Lipcsei Betta és Molnár Mátyás a 0. félidőben a Győri ETO–Újpest találkozó egyik szereplőjével, Kalmár Zsolttal beszélgetett.
ápr. 25
15:12
Honvéd: 72-szeres válogatott, vb-résztvevő csatár jött (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2015 nyaráig szóló szerződést kötött Abdul Kader Keitával. A 72-szeres elefántcsontparti válogatott támadó ingyen igazolható volt, legutóbb a katari al-Szadd játékosa volt.
ápr. 25
15:12
Klicsko dicsérte kihívóját (Metropol)
Az ukrán óriás az összecsapás előtt nyilatkozva azt mondta kihívójáról, az ausztrál Alex Laepairól, hogy igazi harcos.
ápr. 25
15:30
Videó: Moyes szelleme viccelte meg Giggset. Vagy Beckhamé? (She)
Mint ismert, első hosszabb interjúját és sajtótájékoztatóját tartotta pénteken Ryan Giggs, az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgócsapatának megbízott trénere. Az eseményen egyszerre kínos és mulatságos helyzetbe került Ryan Giggs, miután a konferenciát vezénylő hölgy Davidnek szólította. Íme!
ápr. 25
15:30
Risztov nyert, de kizárták (Metropol)
A közelében nem is úszott senki, de állítólag szabálytalankodott.
ápr. 25
15:48
Úszó EK - Risztov nyert, de kizárták (Infostart)
Hiába győzött 10 kilométeren Risztov Éva a nyíltvízi úszók első Európa Kupa-fordulójában, az izraeli Eilatban, célba érkezése után kizárták a versenyből.
ápr. 25
15:48
Életéért küzd Vilanova (Blikk)
London – Harcol az életéért Tito Vilanova (45). A Barcelona focicsapatának korábbi edzőjét rákbetegség miatt kezelik, a spanyol Marca beszámolója szerint sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta.
ápr. 25
15:48
NB II: Nyíregyháza-Gyirmót élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójának pénteki mérkőzésén a Nyíregyháza már a feljutás kiharcolásának reményében fogadja a Gyirmótot (bár az NB I-es szereplés bebiztosításához a Siófok szombati veresége is szükséges). Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
ápr. 25
15:50
Újpest: a saját nevelésű védő szerződést hosszabbított (She)
A pénteki edzés után meghosszabbította szerződését csapatával az Újpest FC saját nevelésű labdarúgója, Litauszki Róbert – tudtuk meg pénteken a lila-fehérek hivatalos honlapjáról.
ápr. 25
16:06
Mount Everest - Újabb lavinák voltak ott, ahol korábban serpák haltak meg (Infostart)
Újabb lavinák voltak a Mount Everestnek azon a részén, ahol a múlt héten 16 nepáli hegyi vezető, serpa halt meg - mondták pénteken újságíróknak helyszíni források.
ápr. 25
16:06
Labdarúgás: Magyarország után Szlovákiában játszanak a finnek (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Eb-selejtezős ellenfele, Finnország a november 14-i, magyarországi összecsapás után Szlovákia felé veszi az irányt.
ápr. 25
16:06
Sarapova legyőzte Radwanskát (Metropol)
A hatodik helyen kiemelt orosz versenyző bejutott az elődöntőbe a 710 ezer euró összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztornán.
ápr. 25
16:08
Úszás: Risztov nyert Izraelben, de tévedésből kizárták (She)
Hiába győzött 10 kilométeren Risztov Éva a nyílt vízi úszók első Európa-kupa-fordulójában, az izraeli Eilatban, célba érkezése után kizárták a versenyből.
ápr. 25
16:10
Foci a barátságért: a mieink is játszanak a BL-döntő helyszínén (She)
A Vasas Kubala Akadémia U14-es csapata is jelen lesz az idei Bajnokok Ligája döntőjén Lisszabonban, Portugáliában. A csapat a felkészülés jegyében az idén első ízben megrendezett „Foci és Barátság Napján”, április 25-én fogadta a Hajdúnánás Futball Klub korosztályos együttesét, és megnyerte a találkozót a Pasaréti Sportcentrum pályáján. Az eseményen részt vett Mészöly Géza, a „Foci a…
ápr. 25
16:24
Tipp: Stadionbúcsúztató, debreceni parádéval (Agroinform)
21 év után a Kecskemét ellen gálával búcsúzna a Debrecen az Oláh Gábor utcai stadionjától.
ápr. 25
16:26
Serie A: Két rangadóra két sima meg egy scudetto? (Agroinform)
A Juventus hétfőn akár bajnok is lehet, ha a Roma nem tudja legyőzni a Milant a Serie A aktuális fordulójában.
ápr. 25
17:00
Euro 2020: újabb két pályázó lépett vissza a rendezéstől (She)
Újabb korábbi jelentkezők vonták vissza a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság néhány mérkőzésének megrendezésére vonatkozó pályázatukat.
ápr. 25
17:00
NB I: Kispestre igazolt a Lyon egykori sztárja (Agroinform)
Hároméves szerződést kötött a 72-szeres elefántcsontparti válogatott Abdul-Kader Keita és a Budapest Honvéd.
ápr. 25
17:02
Cselgáncs Eb: Ungvári Miklós kikapott az elődöntőben (She)
A 73 kilogrammos súlycsoportban szereplő Ungvári Miklós vereséget szenvedett az elődöntőben a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján, így utolsó mérkőzésén a bronzéremért léphet tatamira.
ápr. 25
17:18
Szavazás: kivel erősödne a legtöbbet a Barca középpályája? (She)
Mióta kiderült, mégis igazolhat nyáron a Barcelona, csak úgy repkednek a nevek. Mit gondol, melyik játékossal erősödne a legtöbbet az FC Barcelona középpályája?
ápr. 25
17:36
EURO-2020 - Újabb visszalépők (Infostart)
Újabb korábbi jelentkezők vonták vissza a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság néhány mérkőzésének megrendezésére vonatkozó pályázatukat.
ápr. 25
17:36
NB III: folytatta különleges sorozatát a Videoton II (She)
A Videoton második csapata a kilencedik tavaszi mérkőzését is megnyerte a labdarúgó NB III-ban: a székesfehérváriak 2–0-ra nyertek a Honvéd akadémistáinak vendégeként a Középcsoport 25. fordulójának péntekre előrehozott mérkőzésén.
ápr. 25
17:36
Ungvári és Krizsán is bronzérmes (Metropol)
A magyar küldöttség már három dobogós helyezést harcolt ki. Csütörtökön Csernoviczki Éva - címét megvédve - aranyat nyert a 48 kilósok között.
ápr. 25
17:36
Barcelona: Megműtötték Messiék korábbi edzőjét, stabil az állapota (Agroinform)
Megoperálták egy barcelonai kórházban az FC Barcelona korábbi vezetőedzőjét, Tito Vilanovát.
ápr. 25
17:38
Cselgáncs Eb - Ungvári kikapott az elődöntőben (Infostart)
A 73 kilogrammos súlycsoportban szereplő Ungvári Miklós vereséget szenvedett az elődöntőben a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján, így utolsó mérkőzésén a bronzéremért léphet tatamira.
ápr. 25
17:38
Videó: Bogdán csapattársa látványosan passzolt (She)
Rövid jelenet az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján megrendezett Bolton–Leicester (0–1) mérkőzésről. A hazaiak hátvédje, Matt Mills nem akármilyen mozdulattal akadályozta meg, hogy a rá támadó ellenfél megszerezze a labdát. Íme!
ápr. 25
17:38
NB I előzetes: Könnyes vagy kényes lesz-e a debreceni búcsú? (Agroinform)
Utoljára rendeznek bajnoki mérkőzést a DVSC Oláh Gábor utcai stadionjában. Vajon a Kecskemét asszisztál-e az ünnephez?
ápr. 25
17:40
Kézdi Réka világcsúccsal nyert a berlini paraúszóversenyen (Infostart)
Kézdi Réka világcsúccsal győzött 100 méter pillangón a berlini nemzetközi paraúszóversenyen.
ápr. 25
17:40
Férfi vízi ob I: harmadszor is nyert, döntőben a Szolnok (She)
A férfi vízilabda ob I elődöntőjének harmadik mérkőzésén a Szolnoki Dózsa hazai pályán 16–9-re legyőzte a RacioNet-Honvédot, így 3–0-s összesítéssel megnyerte a három győztes mérkőzésig tartó párharcot.
ápr. 25
17:42
Cselgáncs Eb - Krizsán győzött a vigaszágon, bonzért mérkőzhet (Infostart)
Ungvári Miklóshoz hasonlóan utolsó mérkőzésén Krizsán Szabolcs is a bronzéremért mérkőzhet a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 25
17:42
NB II: Cseri duplázott, a Nyíregyháza ikszelt a Gyirmóttal (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójának pénteki mérkőzésén a Nyíregyháza hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Gyirmóttal.
ápr. 25
17:44
Férfi vízilabda ob I - Simán jutott fináléba a Szolnok (Infostart)
Az alapszakaszt megnyerő Szolnok az első kettőhöz hasonlóan a pénteki, harmadik találkozón is könnyedén győzte le a Honvédot a férfi vízilabda ob I elődöntőjében, amelyből így simán jutott a fináléba.

Keresés