2014. április 23. szerda

ápr. 23
0:48
Sznúker-vb: búcsúzott a négyszeres világbajnok Higgins (She)
Újabb világbajnoktól vett búcsút a Sheffieldben zajló sznúker-vb mezőnye. A 11. helyen kiemelt skót John Higgins meglepetésre 10–7-re kikapott honfitársától, Alan McManustól. A 2013-ban döntőt játszó angol Barry Hawkins minimális különbséggel vezet a szintén angol David Gilbert ellen.
ápr. 23
5:36
Kikaptunk a szlovénoktól, és most sem ütöttünk gólt (She)
A magyar jégkorong-válogatott Ukrajna után Szlovéniától is kikapott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. A harmadik forduló nyitó mérkőzésén Matjaz Kopitar együttese Tomaz Razingar és Anze Kuralt találatával győzött, Sofron Istvánék az előző meccshez hasonlóan ezúttal sem ütöttek gólt.
ápr. 23
5:36
Onnan vesz vizet a tűzoltó, ahonnan akar (Behaviour)
Az oltás vezetője bármilyen intézkedést meghozhat, akár halastóból is szerezhet vizet.
ápr. 23
5:38
Fordulat jele a lakáspiacon (Behaviour)
Szinte csak a kamattámogatott kölcsön fogy.
ápr. 23
5:40
MSZP: a Fidesz lenyúlja az ivóvíz támogatást (Behaviour)
Mészáros Lőrinc három év alatt tizenegy közbeszerzésen indult, és nyolcon nyert.
ápr. 23
5:42
Újabb pernyertes devizahiteles (Behaviour)
A kamat egyoldalú emelését megengedő banki feltétel az ügyfélre hátrányos és tisztességtelen.
ápr. 23
5:44
Tarjányi Péter rendőrségi szakértő (Behaviour)
.
ápr. 23
5:54
NHL: a Montreal kisöpörte a Tampa Bayt, már vezet a Boston (She)
A Montreal kisöpörte az NHL rájátszásából a Tampa Bayt, amely hiába küzdött az utolsó leheletéig és egyenlített 1–3-ról a párharc negyedik meccsének harmadik harmadában, Max Pacioretty 43 másodperccel a játékidő lejárta előtt belőtte a Montreal győztes gólját. A Canadiens a Boston–Detroit párharc győztesére vár, és hiába nyerte meg az első összecsapást ebben a párban a Red Wings, a harmadik…
ápr. 23
6:30
BL: vége Cech idényének, Terry esetleg a döntőben játszhat (She)
Ebben a szezonban már nem léphet pályára Petr Cech, a Chelsea cseh kapusa, aki kedden az Atlético Madrid elleni BL-elődöntőben (0–0) rosszul esett és a könyökére érkezett. John Terry sem futballozhat már a Premier League hátralévő három fordulójában, de a BL-döntőre felépülhet.
ápr. 23
6:48
NBA: az Indiana és a Toronto egyenlített, a Chicago nem (She)
Az Indiana és a Toronto is kijavította az első, hazai mérkőzésen elkövetett hibáját az NBA rájátszásában, és egyenlített az Atlanta, illetve a Brooklyn elleni párharcában. A Washington ugyanakkor másodszor is nyert Chicagóban, és hosszabbításos diadalának köszönhetően 1982 óta először vezet 2–0-ra playoffpárharcban.
ápr. 23
7:24
Női kézi BL: csak a széleken nem lehet győri az álomcsapatban (She)
Akár hat győri játékos is helyet kaphat a női kézilabda Bajnokok Ligája 2013–2014-es idényének álomcsapatában, amelyről szurkolói szavazás dönt.
ápr. 23
7:42
Jégkorong-vb: újabb meccs lőtt gól nélkül, vereség Szlovéniától (She)
A magyar jégkorong-válogatott 2–0-s vereséget szenvedett Szlovéniától a divízió 1/A világbajnokság harmadik játéknapján, így három találkozó után egy győzelemmel és két vereséggel áll.
ápr. 23
8:00
Haladás: Guzmics külföldre igazol, Simonnak is van ajánlata (She)
Guzmics Richárd biztosan nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Haladással, hanem külföldön folytatja a pályafutását – mondta el a Nemzeti Sportnak Tóth Miklós, a szombathelyiek ügyvezető igazgatója.
ápr. 23
8:00
Vereség a szlovénoktól (Metropol)
A magyar válogatott kikapott az olimpiai hetedik szlovén csapattól a dél-koreai Gojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 23
8:18
Jégkorong divízió I-es vb - Vereség a szlovénoktól (Infostart)
A magyar válogatott 2-0-ra kikapott az olimpiai hetedik szlovén csapattól a dél-koreai Gojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokság szerdai, harmadik fordulójában.
ápr. 23
8:18
KTE: külön készül az MTK ellen megsérült középpályás (She)
Külön kezelést kap az MTK elleni bajnokin megsérült Henri Eninful, a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano togói középpályása – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
ápr. 23
8:36
Videó: Pepe megcsillantotta rejtett képességeit Marcelo ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén szerda este a Real Madrid a Bayern Münchent fogadja. A találkozót megelőző napon jó hangulatú edzésen vett részt a „királyi gárda", sőt Pepe a rejtett képességeit is megmutatta. Íme!
ápr. 23
8:36
Kupagyőztesek elődöntője (Metropol)
Ma este lesz a Bajnokok Ligája második elődöntője, a Real Madrid a Bayern Münchennel csap össze.
ápr. 23
8:38
MU: 3 edzőjelölt maradt, Ferguson szava döntő lehet (She)
Angol sajtóértesülés szerint már csupán három jelölt maradt a Manchester United vezetőedzői posztjára, s akárcsak tavaly, Sir Alex Ferguson ezúttal is segédkezhet a megfelelő szakember kiválasztásában. A Telegraph szerint Carlo Ancelotti, Louis van Gaal és Diego Simeone a három jelölt, a BBC szerint Van Gaal pozíciója a legerősebb, Ryan Giggs véglegesítése a menedzseri poszton pedig nem került…
ápr. 23
8:40
Vízilabda: Szivós Márton elkezdte az úszóedzéseket (She)
Kedden elkezdte az úszóedzéseket az április 4-i Vasas–Szeged bajnoki után kezdődő szívinfarktussal kórházba kerülő Szivós Márton, de azt még nem lehet tudni, mikor végezhet teljes értékű edzésmunkát.
ápr. 23
8:54
Zarándoklat Milánóba: közel a Kapitány búcsúja (Infostart)
Úgy tűnik, Javier Zanetti döntött: a szezon végén visszavonul az Inter labdarúgócsapatának legendás kapitánya. Az olasz Tuttosport című lap szerint az Inter 41 éves ikonjának a búcsúztatása május 10-én lesz, az Inter-Lazio mérkőzésen.
ápr. 23
8:54
Jégkorong-vb: A 3. harmadban mi irányítottunk - Chernomaz (She)
Rich Chernomaz szerint nem kell szégyenkeznie a magyar válogatottnak a Szlovénia ellen 2–0-ra elveszített mérkőzés után a divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 23
8:56
Chelsea: Mourinho engedélyt kér a bajnokság feladására (She)
José Mourinho már feladta volna a bajnokságot? A Telegraph információi szerint az angol élvonalbeli Chelsea portugál menedzsere engedélyt fog kérni Roman Abramovicstól, a londoni klub orosz tulajdonosától arra, hogy a Liverpool elleni soron következő bajnokin tartalékos csapatot állíthasson ki annak érdekében, hogy a jövő heti, Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-visszavágóra a lehető…
ápr. 23
9:12
Videó: Klicsko kiröhögte a balhézó Briggst (She)
Kedden Düsseldorfban tartott sajtótájékoztatót a hétvégén szorítóba lépő nehézsúlyú egyesített bajnok Vladimir Klicsko és kihívója, Alex Leapai. Az esemény egy darabig normális keretek között zajlott, majd betoppant a terembe az eddigi utolsó amerikai nehézsúlyú világbajnok, Shannon Briggs és balhézni kezdett. A 42 éves bokszoló sértegette Klicskót és Leapait, s az ukránnak pályafutása során…
ápr. 23
9:12
Babos győzelemmel kezdett Szöulban (Metropol)
Kevesebb mint egy óra alatt, könnyedén győzte le ellenfelét.
ápr. 23
9:12
Sportfogadás: Most éri meg igazán a Kiel ellen fogadni! (Agroinform)
A német rekordbajnokot idén a Rhein-Neckar Löwen foszthatja meg trónjától a Bundesligában.
ápr. 23
9:14
Ajánló: Fradi-DVTK és Real- Bayern elődöntők - program (She)
Két remeknek ígérkező elődöntőt is megnézhet az, aki ma a televíziót választja kikapcsolódásként. Magyarországon a Ligakupában a Ferencváros a Diósgyőrt fogadja, majd később a Bajnokok Ligájában Real Madrid–Bayern München „klasszikust” rendeznek. Köretként még két francia bajnokit is kínál a szerdai futballmenü. Íme a program!
ápr. 23
9:14
Cech szezonjának vége, Terry is kidőlt (Metropol)
A Chelsea hálóőrének a tegnapi találkozó 15. percében kificamodott a válla, és a csapatkapitány is lesérült.
ápr. 23
9:14
Jégkorong: Ezúttal Szlovénia nullázott le minket (Agroinform)
A magyar válogatott 2-0-ra kikapott Szlovéniától a dél-koreai divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 23
9:16
Tenisz: Babos Tímea könnyed sikerrel kezdett Szöulban (She)
Babos Tímea könnyed győzelemmel kezdte meg szereplését szerdán az 50 ezer dollár összdíjazású szöuli kemény pályás női tenisztornán.
ápr. 23
9:30
Bajnokok Ligája - Cech szezonjának vége, Terry is kidőlt (Infostart)
Ebben a szezonban már nem léphet pályára Petr Cech, a Chelsea labdarúgócsapatának cseh válogatott kapusa, aki kedd este az Atlético Madrid otthonában lejátszott Bajnokok Ligája-elődöntőben dőlt ki a sorból.
ápr. 23
9:48
Lazio: Lulic megy a Juventushoz, ezért kell Dzsudzsák (She)
Lavinát indított be az olasz sportsajtóban a római Il Messaggero, amely keddi számában azt írta, hogy a Lazio a nyáron szeretné megszerezni Dzsudzsák Balázst a Dinamo Moszkvától.
ápr. 23
9:48
Euroliga: Izgalmassá teszi párharcát a Real Madrid? (Agroinform)
Ami a Barcelonának sikerült, az a Királyi Gárdának nem, negyedik meccsre készül a Real Madrid.
ápr. 23
9:50
Vb 2014: 50 nap a rajtig, még nincs kész a megnyitó stadionja (She)
Továbbra is messze elmarad az időtervtől a Sao Pauló-i Arena Corinthians építése: a 2014-es labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzésének helyszínt biztosító stadion még a hivatalos főpróba idejére sem lesz teljesen kész.
ápr. 23
10:06
Videó: „Gól nélkül (nem megy) - benne volt a döntetlen” (She)
Mint ismert, a magyar jégkorong-válogatott Ukrajna után Szlovéniától is kikapott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. A találkozót követően Hári János, Vas János és Gröschl Tamás értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 23
10:06
Bajnokok Ligája: Mourinho öt gólt rúgott volna, Simeone hiába próbálkozott (Agroinform)
Egyik csapat sem szerzett előnyt, a Stamford Bridge-en dől el a Chelsea-Atlético párharc.
ápr. 23
10:24
Bundesliga: az edző kirúgásával folytatták a kiesés elleni harcot (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FC Nürnberg vezetősége azonnali hatállyal menesztette Gertjan Verbeek vezetőedzőt. A Nürnberg 31 forduló után a kieső, 17. helyen található a Bundesligában, hátránya egy pont az osztályozós pozícióban álló Hamburghoz képest.
ápr. 23
10:42
DVSC: fénypróba - új képek a Loki új stadionjáról (She)
Tegnap a Ligakupa-elődöntő után tartottak először teljes hang- és fénypróbát az új debreceni stadionban. A mérkőzés utáni sötétségben egész pompájában megmutatkozhattak a külső világítás színes fényei. Egy ismerőst is felfedezhettünk az aréna előtt.
ápr. 23
10:43
NBA: Bicegő centerrel nem lehet megállítani a Heatet (Agroinform)
Al Jefferson sérült lábbal is játszani akar a Miami Heat ellen, de a rájátszás második meccsén sem a Bobcats az esélyes.
ápr. 23
10:44
Videó: a szlovénok óriási gólt ragasztottak Hetényi kapujába (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar jégkorong-válogatott Ukrajna után Szlovéniától is kikapott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. A harmadik forduló nyitó mérkőzésén Matjaz Kopitar együttese Tomaz Razingar és Anze Kuralt találatával győzött, Sofron Istvánék az előző meccshez hasonlóan ezúttal sem ütöttek gólt. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 23
11:00
Juventus: a Barcelona támadója a kiszemeltek között - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus nyári kívánságlistáján igen előkelő helyet foglal el Alexis Sánchez, a Barcelona chilei támadója, akinek az ügyében már az első egyeztetésen is túl vannak az érintett felek.
ápr. 23
11:18
Jégkorong-vb: Japán Szlovénia után Ukrajnát is legyőzte (She)
Japán Szlovénia után Ukrajnát is legyőzte a divízió 1/A jégkorong-világbajnokság 3. fordulójában, és ezzel növelte esélyét az elitbe jutásra.
ápr. 23
11:36
Mount Everest - Elhagyta az alaptábort a serpák egy része (Infostart)
Egyes helyszíni jelentések szerint szerdán összepakolt és elhagyta a Mount Everest alaptáborát a nepáli serpák fele a múlt pénteki, tizenhárom halálos áldozatot követelő tragédia miatt, több expedíció pedig szintén a hazatérés mellett döntött a fejlemények fényében.
ápr. 23
11:36
Videó: durva talpalás a korábbi Barca-sztártól - kiállították (She)
A Libertadores-kupa-nyolcaddöntő visszavágóján a Bolívar hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Leónnal. A találkozón a korábbi Barca-játékost, Rafa Márquezt azonnali pirossal kiállította a játékvezető a 77. percben a vendég mexikóiaktól, miután ellenfelét csúnyán hátba talpalta. Íme!
ápr. 23
11:36
Tipp: Hazai párossal veretjük az Australian Open-győzteseit (Agroinform)
A barcelonai tenisztorna szerdai játéknapján Granollers és Lopez győzelme hozhat a konyhára.
ápr. 23
11:38
Bulvár: Dögös képeket lőtt Görbicz Anitáról az EHF - fotók (Agroinform)
Az Európai Kézilabda Szövetség csapatképet készített a Győri Audi ETO-ról és speciális fotókat lőtt Görbicz Anitáról.
ápr. 23
11:54
Barca: a FIFA felfüggesztette az átigazolási tilalmat (She)
A Barcelona labdarúgócsapata fellebbezett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél az átigazolási tilalom eltörlésével kapcsolatban, s amíg nem születik jogerős döntés az ügyben, a FIFA felfüggeszti a katalánok büntetését.
ápr. 23
12:12
Csak az utolsó pillanatokban döntenek Cristiano Ronaldóról (Infostart)
A címvédő Bayern München a madridi Bernabéuban lép ma pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A két csapat egymás elleni mérlege a bajorok szempontjából kedvező, de a 2012-es elődöntőt a a Real Madrid megnyerte, igaz, ez sem volt elég a továbbjutáshoz.
ápr. 23
12:30
PAFC: majd’ minden jegy elkelt - telt ház lehet a Videoton ellen (She)
Már napokkal a mérkőzés előtt valamennyi belépő gazdára talált a Pancho Arénában rendezendő Puskás Akadémia–Videoton bajnoki meccsre – számolt be róla a székesfehérvári együttes hivatalos honlapja.
ápr. 23
12:48
Sakk: A többiek nem mertek kiállni Rapport ellen - Portisch (She)
A klasszikus Generációk csatája címmel hirdették meg Rapport Richárd és Portisch Lajos négy rapid játszmás sakk páros mérkőzését, amit május 2-án és 3-án rendeznek meg a budapesti Játékszínben.

Keresés