2014. április 17. csütörtök

ápr. 17
0:30
NS: dupla nulla az MK-ban; Kálmán király visszatért - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
ápr. 17
0:34
Király-kupa: Ez a siker önbizalmat ad a BL-elődöntőre - Ramos (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata nyerte meg a spanyol Király-kupát, miután a valencia döntőben 2–1-re nyert a Barcelona ellen. A katalánok gólját szerző Marc Bartra amiatt kesergett, hogy sokkal hatékonyabb, két helyzetéből kettőt gólra váltó Real ellen mit sem ért a mezőnyfölényük, madridi oldalról ellenben mindenki megérdemelt sikerről beszélt.
ápr. 17
0:48
Ezzel az álomgóllal nyert a Real Madrid - videó (Infostart)
Bale fantasztikus góljával nyerte meg 2:1-re a Király Kupa döntőjét a Barcelona ellen a Real Madrid.
ápr. 17
7:06
DVTK: meglepődtek a kizáráson; Szivics túlzott vágyai (She)
Meglepődött, ugyanakkor tudomásul vette a Diósgyőri VTK vezérkara a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának legutóbbi döntését, amely szerint a borsodi sportszervezetet mindaddig kizárja az igazolásból és az átigazolásból, amíg nem rendezi tartozását Tisza Tiborral szemben. A tapasztalt csatár februárban még a klub futballistája volt, majd a Debrecenhez szerződött, és közben a…
ápr. 17
7:42
NHL: az egyetlen kanadai győzött a rájátszás nyitányán (She)
Megkezdődött a rájátszás az észak-amerikai profi jégkorongligában. Az alapszakasz után egyetlen állva maradt kanadai csapat, a Montreal Canadiens rögtön elvette a Tampa Bay pályaelőnyét, miután remek meccsen, hosszabbításban 5–4-re győzött a Lightning vendégeként. A másik két szerdai párharcban a hazai csapatok 4–3-mal behúzták az első meccset, a Pittsburgh a Columbus, az Anaheim a Dallas…
ápr. 17
8:18
NBA: Lakers-siker a Spurs ellen - zárult az alapszakasz (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NBA) befejeződött az alapszakasz. A rájátszás mezőnye már korábban kialakult, így voltak csapatok, amelyek a záró fordulóban inkább már rápihentek a folytatásra. A Nyugati főcsoportot megnyerő San Antonio például hazai pályán kikapott a konferenciában utolsó előtti helyen záró Los Angeles Lakerstől, míg a Miami három egymást követő vereséggel zárta az…
ápr. 17
8:20
Király-kupa: Nagyszerű érzés, megérdemelten nyertünk - Bale (She)
Gareth Bale remek gólja döntötte el a spanyol labdarúgó Király-kupa-döntőt, a Real Madrid 2–1-re legyőzte a Barcelonát, így 19. alkalommal hódította el a trófeát.
ápr. 17
8:36
Újpest: Nem szeretnék elmenni - Kabát Péter (She)
Mint ismeretes, a 36 éves Kabát Péternek a nyáron lejár a szerződése az Újpest FC-nél. A csatár a Digi Sport Reggeli start című műsorában beszélt a lehetséges folytatásról.
ápr. 17
8:54
Videó: becsődölt a liverpooli csapat védelme a CP ellen (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Everton hazai pályán 3–2-re kikapott a Crystal Palace-tól az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésén. Az Everton három kapott gólja mindenképpen meglepetés, hiszen a liverpooli együttes a második legkevesebb gólt kapta a bajnokságban.
ápr. 17
8:54
Amatőr státus a mesternek (Metropol)
Kikapott a vb-kvalifikáción, és kicsúszott a ranglistán a top 64-ből a hatszoros világbajnok Steve Davis.
ápr. 17
8:54
Monte-Carlói tenisztorna: Nadal 300. salakos győzelmére készül (Agroinform)
Csütörtökön a nyolcaddöntőkre kerül sor Monte-Carlóban, az év első salakos Masters-viadalán.
ápr. 17
8:56
Darts: Ez még van Gerwennek is brutális lesz (Agroinform)
A holland ásznak két óra leforgása alatt kell megmérkőznie Phil Taylorral és a 2012-es vb-első Adrian Lewisszal.
ápr. 17
9:12
F1: visszaadták a családnak Schumacher életmentő sisakját (She)
Sajtóhírek szerint a Michael Schumacher síbalesetének ügyében nyomozó hatóság visszaadta a családnak a korábbi Formula–1-es pilóta sisakját. A védősisak három részre tört a baleset során, ám minden bizonnyal megmentette Schumacher életét.
ápr. 17
9:30
Vb 2014: Nem vagyunk esélyesek a végső sikerre - Deschamps (She)
Világklasszis játékosok, könnyűnek tetsző csoport, vélhetően mégis igen kevesen vannak, akik a francia válogatottat a brazíliai világbajnokság legnagyobb esélyeseként tartják számon. Didier Deschamps, a csapat szövetségi kapitánya sincs köztük.
ápr. 17
9:32
Videó: két kapáslövés okozott meglepetést a Francia Kupában (She)
Mint arról már beszámoltunk, meglepetésre nem a Monaco, hanem az élvonalbeli bajnokságban a bennmaradásért küzdő Guingamp lesz a Rennes ellenfele a Francia Kupa döntőjében, miután a Guingamp az elődöntőben hosszabbítás után 3–1-re legyőzte hazai pályán a hercegségbelieket.
ápr. 17
9:48
Király-kupa: értékelje az el Clásicón játszók teljesítményét! (She)
A Real Madrid 2–1-re legyőzte a Barcelonát a labdarúgó Király-kupa döntőjében, így 19. alkalommal hódította el a trófeát. De ki volt a meccs legjobbja? A győztes gólt szerző Gareth Bale? Vagy valamelyik Barca-játékos teljesítményét értékeli a legjobbra? Szavazzon!
ápr. 17
9:49
Spanyol Király Kupa: Ancelotti a szerencsét "hiányolja" a Barcelona játékából, Martinónak már mindegy (Agroinform)
A Real Madrid története huszadik kupagyőzelmét szerezte meg szerda este, miután 2-1-re nyert a katalánok ellen.
ápr. 17
9:50
Videó: Gruborovics gyönyörű gólt csavart a bal felső sarokba (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Finn Kupa nyolcaddöntőjében az Inter Turku 3–0-ra nyert otthon a MyPa ellen, a turkuiak továbbjutását Gruborovics Tamás biztosította be, ő szerezte a harmadik gólt. Íme, a találkozó góljai!
ápr. 17
10:24
DVTK: Két pirosat azért kaptam, mert nyerő típus vagyok - Kádár (She)
Kádár Tamás, a DVTK labdarúgócsapatának védője klubja hivatalos honlapjának adott hosszabb interjút, melyben többek között a piros lapjairól is beszélt. A válogatott labdarúgót háromszor állították ki ebben a bajnoki szezonban (a Győr és a Haladás ellen két sárgával, Kecskeméten egyből pirosat kapott).
ápr. 17
10:26
Videó: senki se másolja Bavon Tshibuabua kapura lövését! (She)
A szerdai MTK–Újpest labdarúgó Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzésén nem született gól, többek között azért, mert az újpesti Bavon Tshibuabua sem találta el a kaput ígéretes helyzetben. A 101greatgoals.com videós honlap szerint ez az év legrosszabb lövése!
ápr. 17
10:42
Jégkorong divízió I-es vb: Nagy Gergő nem utazhat Dél-Koreába (She)
A Nagy Gergőt foglalkoztató Quad City Mallards jégkorongcsapata továbbjutott a CHL nevű észak-amerikai bajnokság rájátszásában, így a magyar játékos nem lehet ott a vasárnap Dél-Koreában kezdődő divízió I/A-világbajnokságon.
ápr. 17
11:00
Bp. Honvéd: A Fradi elleni nem egy átlagos bajnoki - Daud (She)
A vasárnapi Honvéd–Ferencváros bajnoki előtt Ayub Daud, a kispestiek szomáliai légiósa csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott a találkozó fontosságáról.
ápr. 17
11:00
Harminc százalékkal nőttek a riói olimpia költségei (Metropol)
A 2009-ben tervezett 28,8 milliárd real helyett 36,7 milliárd realba (3648 milliárd forint) kerül majd a 2016-os riói olimpia.
ápr. 17
11:00
Euroliga: Tovább menetelhet a Real és a Barca (Agroinform)
A két spanyol óriás tovább folytathatja menetelését, míg a többi mérkőzés újra kiélezett csatát hozhat.
ápr. 17
11:02
Spanyol Király Kupa: Csalódott katalánok, ünneplő madridiak - az El Clásico legjobb képei (Agroinform)
Összegyűjtöttük a szerda esti Barcelona-Real Madrid mérkőzés és az azt követő pillanatok legjobb képeit.
ápr. 17
11:18
Videó: Thierry Henry lazán a kapuba belsőzött a Red Bullsban (She)
Thierry Henry gólja is kellett a New York Red Bulls 2–1-es győzelméhez a Philadelphia Union ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A francia támadó szerezte az első találatot. Íme!
ápr. 17
11:18
Rosszul lett Klein Dávid munkatársa (Metropol)
Török Edinát, a SPAR Everest Expedíció alaptábor-vezetőjét Klein Dávid visszavitte az ezer méterrel alacsonyabban fekvő Tingri városába.
ápr. 17
11:18
Utánpótlás: Világraszóló bravúr a fiataloktól, pontot mentettünk Gibraltárban! (Agroinform)
Remek mezőnyjáték, kiváló egyéni teljesítmények, némi bírói ellenszél és döntetlen Gibraltárban.
ápr. 17
11:20
NB II: a békéscsabai kapitány újra a csapattal edz (She)
Ismét a csapattal edz Balog Zsolt, az NB II-es Békéscsaba védője.
ápr. 17
11:36
Túraautó-vb: foghíjas a mezőny, Michelisz készen áll (She)
Szünet nélkül, már ezen a hétvégén folytatódik a túraautó-világbajnokság, méghozzá Dél-Franciaországban, a Paul Ricard-versenypályán gyűlnek össze a csapatok és pilótáik – már akik meg tudták javítani autóikat a marokkói meghibásodások, illetve balesetek után.
ápr. 17
11:38
Arsenal: Koscielny megtartásáért a PSG-vel és a Bayernnel harcolnak? (She)
Az Arsenal védője, Laurent Koscielny több elitklub érdeklődését is felkeltette. A Telegraph értesülései szerint a német Bayern München és a francia PSG is szívesen látná soraiban a francia játékost.
ápr. 17
11:54
F1: Semmi értelme az F1-be tartó Haas tervének - Montoya (She)
Juan Pablo Montoya szerint őrültség az F1-es csapatával 2015-re „felvételt nyert” Gene Haas ama elképzelése, hogy európai központ nélkül, charlotte-i főhadiszállással indítaná be a projektet.
ápr. 17
11:56
Videoton: U21-es bajnokijuk megmozgatta a portugál sajtót (She)
A két vezető portugál sportnapilap, az O Jogo és az A Bola honlapja – valamint nyomukban több további portugál oldal – cikket szentelt a Videoton U21-es csapata szerdai bajnoki mérkőzésének, az apropó természetesen egy portugál labdarúgó jó játéka.
ápr. 17
12:12
FTC: a zöld-fehérek védője nem kell a Werdernek - sajtóhír (She)
Mateo Pavlovic számára nincs hely a Werder Bremennél, a Ferencvárosnak kölcsönadott horvát labdarúgó a nyáron új csapat után nézhet – írja csütörtöki cikkében a brémai Weser Kurier.
ápr. 17
12:30
Everest-expedíció: rosszul lett Klein Dávid alaptábor-vezetője (She)
Rosszul lett csütörtök reggelre Török Edina, a Spar Everest-expedíció alaptábor-vezetője, ezért Klein Dávid visszavitte őt az ezer méterrel alacsonyabban fekvő Tingri városába.
ápr. 17
12:32
DVSC: eltört a csapatkapitány kézfeje, megműtötték (She)
Biztosan kihagyja az MVM-Paks elleni szombati idegenbeli bajnokit Szakály Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva csapatkapitánya – írja a dvsc.hu. A középpályás kézfeje eltört a DVTK elleni hazai Magyar Kupa-elődöntőn (4–2) kedden, így meg kellett műteni.
ápr. 17
12:48
Eurofutball: Moniz a nyolcadik helyről is látja Európát (She)
Ricardo Moniz, a Ferencváros korábbi vezetőedzője a nyolcadik helyen jutott be új csapatával, a Lechia Gdanskkal a lengyel labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásába, de innen is lát némi esélyt az európai kupában való indulás kivívására.
ápr. 17
12:48
Magyar Kupa: Nem csak a szurkolók, az edzők is fanyalogtak az MTK-Újpest után (Agroinform)
Nebojsa Vignjevics úgy véli, néhány lila-fehér futballista kezd elfáradni, amire neki kell megoldást találnia.
ápr. 17
12:50
Videó: Luka Modric arcába dobta a labdát Dani Alves (She)
Dani Alves sem tudott mindig uralkodni magán a szerdai Barcelona–Real Madrid (1–2 ) Király-kupa-döntőn. Az alábbi jelenetben például Luka Modric arcába dobta a labdát.
ápr. 17
13:06
Úszás: az ifjúsági olimpia a tét a Budapest Openen (She)
Elsősorban az ifjúsági olimpiára aspiráló fiatalok számára rendkívül fontos a csütörtöktől vasárnapig a Komjádi uszodában zajló úszó Budapest Open. Az esemény egyike a három, FINA által akkreditált kvalifikációs viadalnak, amelyen nemzetközi versenyekre érvényes időket lehet úszni, így például a nancsingi ifjúsági olimpiára is. (A másik két viadala magyar ifibajnokság, illetve a júliusi…
ápr. 17
13:06
Blohin felállt a Dinamo Kijev kispadjáról (Metropol)
A 61 esztendős szakember azután döntött a távozás mellett, hogy csapata szerdán 2-0-ra kikapott az ősi rivális Sahtar Donyecktől.
ápr. 17
13:08
Videó: C. Ronaldo fotózott, Marcelo eksztázisban ünnepelt (She)
A Real Madridnál megadták a módját az ünneplésnek a spanyol labdarúgó Király-kupa döntője után.
ápr. 17
13:24
Tenisz: Babosék újra nyertek, a döntő küszöbére értek (She)
A Kuala Lumpurban zajló női tenisztorna páros versenyének csütörtöki második fordulójában az első helyen kiemelt Babos Tímea, Hao Csing-csan kettős két szettben legyőzte az Eleni Daniilidu, Magda Linette görög, lengyel kettőst.
ápr. 17
13:24
Babos párosban elődöntős Kuala Lumpurban (Metropol)
A magyar teniszező. oldalán a tajvani Hao Csing-csannal az Eleni Danilidu, Magda Linette görög, lengyel duót győzte le két szettben.
ápr. 17
13:42
Vb 2014: a chileiek támadója lábát törte, ugrott a szereplése (She)
Ahogy közeleg a nyári labdarúgó-világbajnokság, egyre több játékos szenved súlyos sérülést. Legutóbb Júnior Fernándes, a Bayer Leverkusen chilei válogatott támadója, aki szárkapocscsonttörés miatt marad le a brazíliai tornáról.
ápr. 17
13:42
Premier League: Mentálisan fáradt el a City, vajon van-e innen visszaút? (Agroinform)
Szerda esti pontvesztésével végképp elúszhat a Manchester City bajnoki címe, az égszínkékek a Sunderlanddel remiztek.
ápr. 17
13:44
Magyar Kupa: a Puskás-stadionban rendezik a döntőt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség döntésének értelmében a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor a Magyar Kupa döntőjére. A találkozót május 25-én 20.30-kor rendezik.
ápr. 17
13:46
Eurofutball: Blohint kirúgták, másik kijevi legenda a helyén (She)
A Dinamo Kijev vezetősége közleményben jelentette be, hogy elbocsátotta a labdarúgócsapat vezetőedzőjét, Oleg Blohint. Utódja Szerhij Rebrov.
ápr. 17
14:00
Öttusa vk: mindhárom magyar döntős a férfiak között Kínában (She)
A férfiaknál mindhárom magyar induló bejutott a szombati döntőbe az öttusázók kínai világkupaversenyén.
ápr. 17
14:18
Rio 2016: harminc százalékkal nőttek a költségek (She)
A 2009-ben tervezett 28.8 milliárd realnál harminc százalékkal többe, 36,7 milliárd realba (3648 milliárd forint) kerül a 2016-os riói olimpia.

Keresés