2014. április 21. hétfő

ápr. 21
0:12
NBA: James megelőzte Birdöt, a Heat legyőzte a Charlotte-ot (She)
A címvédő Miami Heat győzelemmel kezdte az észak-amerikai profi kosárlabdaliga idei rájátszását. A floridai csapat 99–88-ra nyert hazai pályán a Charlotte Bobcats ellen. A Washington nyert Chicagóban, és elvette a Bulls pontelőnyét, míg a San Antonio az utolsó hét percben csak egy mezőnygólt engedélyezett a Dallasnak, így az utolsó 12 percben tízpontos hátrányból fordítva győzte le riválisát. A…
ápr. 21
0:16
NHL: a Philadelphia és a Boston is egyenlíteni tudott (She)
A Philadelphia Flyers 4–2-re nyert a New York Rangers vendégeként, míg a Boston Bruins 4–1-re verte meg otthon a Detroit Red Wingset az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásának első körében. Mindkét párharc 1–1-re áll. A Montreal a harmadik mérkőzésen, immár hazai pályán is legyőzte a Tampa Bayt, és egy sikerre van a továbbjutástól. A San Jose és a Los Angeles összecsapásán…
ápr. 21
5:36
Primera División - Hátrányból fordított a Barcelona (Infostart)
Hátrányból fordítva 2-1-re győzött az Athletic Bilbao ellen a címvédő FC Barcelona hazai környezetben a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának negyedik vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 21
8:00
Jégkorong-vb: Ausztria ezúttal rendes játékidőben nyert (She)
Másodszor is nyert az osztrák jégkorong-válogatott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon, ezúttal rendes játékidőben győzte le 4–1-re Japánt.
ápr. 21
8:02
Marseille: az alelnök elismerte, hogy megegyeztek Bielsával (She)
Vincent Labrune, a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille alelnöke elismerte, hogy megegyeztek Marcelo Bielsával a legfontosabb kérdésekben.
ápr. 21
8:18
Sznúker-vb: újabb két világbajnok a legjobb 16 között (She)
Izgalmas végjáték döntött a sznúker-világbajnokság két, vasárnap este véget ért mérkőzésén: a 2005-ös világbajnok Shaun Murphy és a walesi Ryan Day is az utolsó, döntő játékban harcolta ki a továbbjutást az első körből.
ápr. 21
8:20
Ajánló: Puskás-Real a Panchóban, Man. City-WBA - program (She)
A bajnoki címre hajtó Manchester City West Bromwich Albion elleni találkozójával zárul az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulója. A 21 órakor kezdődő találkozón Gera Zoltán, a vendégek játékosa sérülése miatt nem léphet pályára. A hétfői futballprogramot színesítik a Puskás-Suzuki-kupa helyosztói is, köztük a döntő, amelyen a Puskás Akadémia fiataljai a Real Madrid korosztályos legjobbjaival…
ápr. 21
8:22
Videó: Készen állok! - a csúnya könyökös után tettre kész Sebők (She)
Ukrajna ellen folytatja szereplését hétfőn a magyar jégkorong-válogatott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. Sebők Balázs az első mérkőzésen a honosított kanadai-koreai Michael Swifttől kapott könyökös után már nem is játszott többet. Viszont a csarnokban és reggel a hotelben elvégzett tesztek sem mutattak ki agyrázkódást, és ő maga is úgy nyilatkozott, hogy jól van, így…
ápr. 21
8:36
NBA: Előnyben a San Antonio (Metropol)
Az alapszakaszgyőztes San Antonio Spurs hazai környezetben, a hajrában felőrölte a Dallas Mavericks együttesét.
ápr. 21
8:38
Hátrányból fordított a Barcelona (Metropol)
Hazai pályán 2-1-re nyertek a katalánok az Athletic Bilbao ellen.
ápr. 21
9:12
Sofronéknak nem volt esélyük Ukrajna ellen (She)
A magyar jégkorong-válogatott 3–0-s vereséget szenvedett Ukrajnától a divízió 1/A világbajnokságon, így két forduló után nem maradt százszázalékos csapat. Jevhen Beluhin, Oleh Safarenko és Oleh Timcsenko volt eredményes. Folytatás szerdán Szlovénia ellen.
ápr. 21
9:14
Haladás: SMS-ben kérték számon a játékosokat (She)
A labdarúgó NB I-ben a dobogóért küzdő Szombathelyi Haladás játékosait SMS-ben kérték számon a szombati, Kaposvár elleni idegenbeli vereségük (2–0) után.
ápr. 21
9:16
Tenisz: Ferrer ismét a legjobb ötben; Babos párosban a 31. (She)
David Ferrer – többek között a világelső Rafael Nadal legyőzésével – az elődöntőig jutott a monte-carlói férfi tenisztornán, ennek köszönhetően pedig megelőzte Tomás Berdychet a világranglistán, és ismét a legjobb ötben található. Az élen továbbra is Rafael Nadal áll Novak Djokovicsot megelőzve, majd a két svájci, Stanislas Wawrinka és Roger Federer következik. A nőknél az élmezőnyben – mivel Fed-…
ápr. 21
9:30
Atlétika: a hétvégén 24 órán át futnak a sárvári Várparkban (She)
2014. április 26–27-én, szombaton 10 óra és vasárnap 10 óra között rendezik meg Sárváron a 24 órás ultrafutó országos bajnokságot. A Sárvár Kinizsi Sportegyesület által immár 13. alkalommal megrendezendő megmérettetésen a 24 óra mellett 12 és 6 órás egyéni versenyszámokban, valamint 12 órás váltóban állhatnak rajthoz az ultrafutás szerelmesei. Az esemény idén a Pék Imre-emlékverseny nevet…
ápr. 21
9:48
Monte-Carlói tenisztorna: Wawrinka elintézte Federert, ezzel első Masters-versenyét nyerte (Agroinform)
A monte-carlói tenisztorna döntőjében Wawrinka legyőzte Federert, mi pedig górcső alá vettük kettejük 15. találkozóját.
ápr. 21
10:42
Barcelona: Messi sosem tűnt el, nem csak ő a felelős - Iniesta (She)
A Primera División 34. fordulójában a Barcelona – három perc alatt megfordítva a találkozót – 2–1-re nyert az Athletic Bilbao ellen. A győztes csapat vezetőedzőjének és játékosainak értékeléséből szemezgettünk.
ápr. 21
11:00
Videó: minden idők egyik leggyorsabb gólja egy amatőrmeccsen (She)
Egy lengyel amatőr labdarúgó-mérkőzésen körülbelül három másodperc kellett a gólhoz. Az Intermarche Regi Trzebiatów játékosa, Piotr Krzykowski közvetlenül a kezdőrúgásból talált a Jeziorak Szczecin hálójába. Íme!
ápr. 21
11:18
Videó: Most viccelsz velem? - Ezt nem vette jó néven Vettel (She)
A 2014-es Formula–1-es idény negyedik futamán, a Kínai Nagydíjon a Red Bull négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel nem vette jó néven, hogy Kobajasi Kamui visszavette tőle a körét. Íme!
ápr. 21
11:18
Sportfogadás: Aki a világ eldugott szegleteiben aratja le a babérokat - interjú mr.blonde-dal (Agroinform)
Mr.blonde, a hatharom.com egyik tippmestere készséggel mesélt nekünk sportfogadói szokásairól, pályafutásáról.
ápr. 21
11:20
Jégkorong-vb: sima magyar vereség az ukránoktól (She)
A magyar jégkorong-válogatott 3–0-s vereséget szenvedett a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokság második napján.
ápr. 21
11:20
Real Madrid: Cristiano Ronaldo Modricot dicsérte (Agroinform)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszisa szerint csapattársa, Luka Modric karrierje legprímább szezonját futja.
ápr. 21
11:22
Jégkorong: Ukrajna visszavágott a szapporói vereségért (Agroinform)
A magyar válogatott 3-0-ra kikapott Ukrajnától a dél-koreai divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 21
11:36
Férfi kézi BL: nem bízza el magát a Barcelonát megverő Löwen (She)
A Barcelona férfi kézilabdacsapata vasárnap 38–31-es vereséget szenvedett a Rhein-Neckar Löwen vendégeként a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, így a kiesés szélére sodródott.
ápr. 21
11:54
Videó: rekord - James parádézott és megelőzte Birdöt (She)
Az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásának második napján a címvédő Miami Heat 99–88-ra nyert hazai pályán a Charlotte Bobcats ellen. A Miami vezére, LeBron James 27 pontot szerzett, a mérkőzés végén értékesített két büntetőjével pedig megelőzte Larry Birdöt (3897) a rájátszásban dobott pontok tekintetében, és 3898 pontjával már az örökrangsor nyolcadik helyén áll. Íme!
ápr. 21
11:54
Vereség az ukránoktól (Metropol)
A remeklő Hetényi Zoltán 37 lövést védett, de így is három gólt kapott a divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 21
11:56
BL: Howard Webb kapta a Real-Bayern elődöntőt (She)
Sorozatban a harmadik évben vezethet Bajnokok Ligája-elődöntőt Howard Webb, a 2010-es labdarúgó-világbajnokság döntőjének játékvezetője.
ápr. 21
11:58
FTC: Besic és Leonardo sérülése sem súlyos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő FTC két idegenlégiósa, Muhamed Besic és Leonardo is sérülést szenvedett vasárnap a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen (mindkettejüket le kellett cserélni), de a közösségi médián keresztül azt üzenték, hogy rendben vannak.
ápr. 21
12:12
Jégkorong divízió I-es vb - Vereség az ukránoktól (Infostart)
A magyar válogatott, három emberhátrányos gólt kapva 3-0-s vereséget szenvedett az ukrán csapattól a dél-koreai Gojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokság hétfői, második fordulójában.
ápr. 21
12:12
Hegymászás: a célmódosítás után elindultak a Lhocéra Szlankóék (She)
A szolnoki Szlankó Zoltánnal együtt elindult Nepál fővárosából, Katmanduból és a 8516 méter magas Lhoce felé tart az a nemzetközi hegymászócsapat, amely a napokban vízumproblémák miatt eredeti tervét, a 8027 méteres Sisapangma főcsúcsának megmászását feladva a világ negyedik legmagasabb hegycsúcsának északi gerincét tűzte ki új céljául.
ápr. 21
12:14
Ökölvívás: Vladimir Klicsko 48 éves koráig bokszolni akar (She)
A hétvégén újabb címvédésre készül a nehézsúlyú ökölvívás jelenlegi egyeduralkodója, Vladimir Klicsko. A 38 éves óriás jó ideig szeretné megtartani az öveit, és úgy gondolja, hogy meg 10 esztendeig porondon lesz.
ápr. 21
12:30
Videó: holtpont - sima vereség az ukránoktól (She)
A magyar jégkorong-válogatott 3–0-s vereséget szenvedett Ukrajnától a divízió 1/A világbajnokságon, így két forduló után nem maradt százszázalékos csapat. A mérkőzést követően az NSO Tv-nek Sofron István és Vas Márton értékelt.
ápr. 21
12:32
Besiktas: diszkóba ment, kapott a vállába egy golyót (She)
Isztambul Sisli kerületében lövést kapott a vállába Gökhan Töre, a Besiktas 19-szeres török válogatott futballistája.
ápr. 21
12:48
NHL - Egy győzelemre a továbbjutástól a Montreal, bajban a Los Angeles (Infostart)
A Montreal Canadiens két idegenbeli siker után hazai pályán is győzött, így már 3-0-ra vezet a Tamp Bay Lightning elleni párharcban, s csupán egy sikerre van a továbbjutástól az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Keleti főcsoportjának negyeddöntőjében.
ápr. 21
12:48
Hegymászás: a serpák sztrájkja béníthatja a szezont (She)
Elképzelhető, hogy sztrájkba lépnek a Csomolungmán dolgozó serpák, miután a hegy történetének legsúlyosabb tragédiájában a legfrissebb jelentések szerint legalább 13 társuk veszítette életét – tudatta az AP hírügynökség.
ápr. 21
12:48
NBA: a címvédő győzelemmel kezdett (Metropol)
A Miami Heat 11 ponttal bizonyult jobbnak a Charlotte Bobcats együttesénél.
ápr. 21
13:06
NBA - A címvédő győzelemmel kezdett (Infostart)
A címvédő Miami Heat győzelemmel kezdte meg szereplését az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában, miután vasárnap 11 ponttal legyőzte a vendég Charlotte Bobcats együttesét a Keleti főcsoport negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 21
13:06
NB I: a Haladás jó szereplése sokak szemét böki - Halmosi (She)
Halmosi Péter, a Szombathelyi Haladás futballcsapatának rutinos kulcsjátékosa amondó, sokak szemét szúrja a Hali jó szereplése – a Kaposvári Rákóczi elleni 2–0-s vereséget követő szurkolói kritikákra pedig inkább nem felel.
ápr. 21
13:06
NHL: egy győzelemre a továbbjutástól a Montreal (Metropol)
A 2012-es bajnok Los Angeles Kings viszont egyre nagyobb bajba kerül.
ápr. 21
13:06
Bayern München: Neuer a Real Madrid ellen térhet vissza (Agroinform)
A Real Madrid szerdán a Bayern Münchent fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.
ápr. 21
13:08
Puskás Suzuki Kupa - A Dinamo Zagrebé a bronzérem, a Honvéd negyedik (Infostart)
A Dinamo Zagreb szerezte meg a bronzérmet a 17 éven aluliak számára hetedik alkalommal kiírt Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornán Felcsúton, miután a hétfői helyosztón 3-0-ra legyőzte a Budapest Honvéd együttesét.
ápr. 21
13:08
F1: a McLaren megtalálta a visszaesés okát (She)
A McLaren-Mercedes túlságosan is időjárásfüggő, legalábbis ezt állapította meg a csapat a Kínai Nagydíjon mutatott rossz szereplése után.
ápr. 21
13:08
Légiósaink: Ezúttal sem kerültek címlapokra a magyar légiósok (Agroinform)
Túl vagyunk egy újabb hétvégén, ismét körülnéztünk, hogyan teljesítettek a külföldön szereplő magyar labdarúgók.
ápr. 21
13:10
Videó: Kínában is megőrülnek Kimi Räikkönenért (She)
A 2014-es Formula–1-es idény negyedik futamán, a Kínai Nagydíjon valóságosan megőrültek a szurkolók Kimi Räikkönenért. Hatalmas embertömeg skandálta a finn nevét a lelátón. Íme!
ápr. 21
13:24
Puskás-Suzuki-kupa: a Honvéd lemaradt a bronzéremről (She)
A Dinamo Zagreb szerezte meg a bronzérmet a 17 éven aluliak számára hetedik alkalommal kiírt Puskás-Suzuki-kupa utánpótlás-labdarúgótornán Felcsúton, miután a hétfői helyosztón 3–0-ra legyőzte a Budapest Honvédet.
ápr. 21
13:26
Malajzia: nem azt kapták, amit vártak, kitették Aimart (She)
Elbocsátotta Pablo Aimart a malajziai Johor Darul Takzim – közölte a klub a Facebookon.
ápr. 21
13:42
Videó: a kommentátor is „megőrült″ a Löwen góljától (She)
Mint ismert, a Barcelona férfi kézilabdacsapata 38–31-re kikapott a Rhein-Neckar Löwen vendégeként a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozón a németek balszélsője, Uwe Gensheimer gyönyörű gólt dobott, amitől még a kommentátor is „megőrült″. Íme!
ápr. 21
13:42
A Dinamo Zagrebé a bronzérem (Metropol)
A Dinamo Zagreb szerezte meg a bronzérmet a Puskás Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótornán Felcsúton.
ápr. 21
14:18
Aston Villa: a klub korábbi kiválósága a menedzsert bírálja (She)
Andy Gray, az Aston Villa korábbi skót válogatott labdarúgója szerint a birminghami klub szemernyit sem lépett előre az elmúlt 12 hónapban.
ápr. 21
14:20
F1: Magnussennek jobb, ha nincs a versenyén az apja (She)
Kevin Magnussen, a McLaren-istálló dán újonca a Kínai Nagydíj után elismerte, az eddigi tapasztalatai alapján jobbat tesz neki, ha szintén korábbi F1-es pilóta édesapja, Jan Magnussen nem utazik el a versenyeire.
ápr. 21
14:22
Bundesliga: visszavonul az Európa-bajnok spanyol kapus (She)
Andrés Palop, a Bayer Leverkusen rutinos kapusa saját hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szezon végén befejezi a pályafutását.

Keresés