2014. április 22. kedd

ápr. 22
0:12
Primera División: győzelmével megmenekült a Málaga? (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 34. fordulójának hétfői mérkőzésén a 73. perctől emberhátrányban játszó Málaga kétgólos győzelmet aratott a Villarreal ellen, így négy körrel a vége előtt kilenc pont előnyre tett szert a már kieső helyen álló Getaféval szemben. A „sárga tengeralattjáró” maradt a hetedik pozícióban, amely Európa-liga-indulást jelentene számára,…
ápr. 22
0:16
Tenisz: Fucsovics legyőzője túlélte az első fordulót (She)
A Barcelonában zajló salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában a Fucsovics Mártont a selejtezőben búcsúztató Dominic Thiem két játszmában legyőzte a cseh Radek Stepáneket. A nők stuttgarti versenyén Caroline Wozniacki visszalépett a küzdelmektől, helyette Johanna Konta lépett pályára Kaia Kanepi ellen, de két szettben az észt hölgy nyert.
ápr. 22
1:24
Sznúker-vb: már az első meccsén kikapott a kínaiak ásza (She)
Bombameglepetéssel folytatódott a sznúker-világbajnokság Sheffieldben: már az első mérkőzésén kikapott a világranglista 2. helyén álló kínai Ting Csün-huj, aki több mint hétórás meccsen szenvedett 10–9-es vereséget a ranglista-73. Michael Wasleytól. Mark Selby nagyon nehezen, 8–4-es vezetését eltékozolva, döntő játékban győzte le a walesi Michael White-ot, míg Joe Perry a második szakasz nyolc…
ápr. 22
5:54
"Őrületesen nagy a váltás, nem erre a hegyre készültünk" (Infostart)
A szolnoki Szlankó Zoltánnal együtt elindult Nepál fővárosából, Katmanduból és a 8516 méter magas Lhoce felé tart az a nemzetközi hegymászócsapat, amely a napokban vízumproblémák miatt eredeti tervét, a 8027 méteres Sisapangma főcsúcsának megmászását feladva a világ 4. legmagasabb hegycsúcsának északi gerincét tűztek ki új céljául.
ápr. 22
6:12
Párizs megér egy nagy bravúrt (Behaviour)
Az MKB-MVM Veszprém a francia PSG elleni győzelemmel nagy lépést tett a Final Fourba jutás felé.
ápr. 22
6:14
Moyes mehet? (Behaviour)
Negatív, évtizedes rekordok sokasága fűződik David Moyes menedzser nevéhez.
ápr. 22
6:16
Hamilton: "Sosem volt ilyen jó autóm!" (Behaviour)
Lewis Hamilton, Mercedes pilótája nyerte a Forma–1-es Kínai Nagydíjat.
ápr. 22
6:18
BL: Madridra figyelünk (Behaviour)
A Chelsea nincs jó passzban, de az utóbbi időben mindig jól jött ki a spanyolok elleni meccsekből.
ápr. 22
6:20
Kergetőzés (Behaviour)
A demokratikus ellenzék az orbáni csapdában rugózik.
ápr. 22
6:22
Amit nehéz megérteni (Behaviour)
Miként születik lépésről lépésre a diktatúra.
ápr. 22
7:06
NBA: 23 szezon után visszavonul a Timberwolves edzője (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) eltöltött 23 szezon után hétfőn bejelentette visszavonulását Rick Adelman, a Minnesota Timberwolves vezetőedzője. A 67 éves szakember marad jelenlegi klubjánál, ahol a jövőben tanácsadó lesz.
ápr. 22
7:08
NHL: a Pittsburghnek kedvezett a harmadik hétgólos meccs (She)
Harmadszorra is hét gól született a Pittsburgh Penguins és a Columbus Blue Jackets összecsapásán az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásában, ezúttal a Pingvinek nyertek 4–3-ra, és 2–1-re vezetnek a párharcban. Nyugaton két vesztes meccs után szépített a Minnesota, a Chicago és a Dallas.
ápr. 22
7:42
NBA: egyenlített a Memphis és a Clippers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában egyenlített a Memphis a Grizzlies és a Los Angeles Clippers, előbbi az Oklahoma City Thunder otthonában tudott nyerni, míg utóbbi hazai pályán győzte le a Golden State Warriorst.
ápr. 22
7:44
Férfi kézi: Sótonyi László nem folytatja Balatonfüreden (She)
A Balatonfüreden sikercsapatot formáló Sótonyi László szerződése lejár az idény végén, és húsvétkor az is eldőlt, hogy a volt 191-szeres válogatott irányító nem ebben az egyesületben folytatja edzői pályafutását.
ápr. 22
7:46
MU: a Telegraph állítja, kedden lesújtanak Moyesra (She)
A David Moyes várható menesztéséről szóló hétfői, egybehangzó sajtóhíreket követően az angol Telegraph állítja: a Manchester United menedzserének kirúgása kedden válik biztossá.
ápr. 22
8:00
Veretlenül jutott fel az U18-as válogatott (Metropol)
A fehérvári vb-n a pontkirály, a legjobb védő és csatár is magyar hokis lett.
ápr. 22
8:18
Felemás kezdés a divízió I/A vb-n (Metropol)
Három emberelőnyös góllal zárták le az ukránok 2008 óta tartó rossz sorozatukat.
ápr. 22
8:36
Ajánló: Atlético-Chelsea a BL-ben, DVSC-Vidi a Ligakupában (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este az Atlético Madrid a Vicente Calderónban a Chelsea-t fogadja. Nem ez lesz az egyetlen elődöntő ma, a Ligakupában a DVSC-Teva a Videotonnal csap össze a fináléba kerülésért.
ápr. 22
8:36
NHL: szépített a címvédő Chicago (Metropol)
A címvédő Chicago Blackhawks hazai környezetben 2-0-ra nyert a St. Louis Blues ellen.
ápr. 22
8:38
Serie A: gyenge a liga, csak a Juve és a Roma érdemel dicséretet (She)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) első embere, Giovanni Malago élesen kritizálta a labdarúgó Serie A klubjainak tulajdonosait, mondván, az ország futballja megsínyli azt, hogy nem fektettek elég pénzt és energiát az infrastruktúra és a háttér javítására.
ápr. 22
8:54
PFLA: Tajti döntött, a Real helyett a Barcelonába igazol (She)
A Puskás Akadémia labdarúgócsapatának utánpótlás-válogatott tehetsége, Tajti Mátyás a Real Madrid helyett a Barcelonát választotta, és a katalánoknál folytatja pályafutását – adta hírül a Blikk.
ápr. 22
8:54
NBA: egyenlített a Clippers és a Grizzlies (Metropol)
A Clippers két, playoffra vonatkozó klubrekordot is felállított a vendég Golden State Warriors felett aratott könnyed, 138-98-as siker alkalmával.
ápr. 22
8:56
Videó: 145-tel dobták fejbe a baseballost, eltorzult az arca (She)
A Houston Astros baseballozója, Delino DeShields brutális sérülést szenvedett. A sportolót 145 km/h-s sebességgel találta fejbe egy labda. DeShieldsnek kissé eltorzult az arca. Íme!
ápr. 22
9:12
Férfi kézi BL: elismerések - két veszprémi a hét csapatában (She)
Két veszprémi átlövő, Momir Ilics és Nagy László is bekerült a hét csapatába az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF) a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásai után. A két veszprémi mellett a korábbi bakonyi beálló, Bjarte Myrhol, két további Rhein-Neckar Löwen-szélső, Uwe Gensheimer és Patrick Groetzki, illetve a kieli Aron Pálmarsson és a Vardar-kapus Petar Angelov kapott helyet a…
ápr. 22
9:12
Noah az év védője (Metropol)
A 29 éves, amerikai-svéd-francia állampolgárságú center 555 pontot gyűjtött a voksoláson.
ápr. 22
9:12
Premier League: Manchester égszínkék felén a helyzet változatlan (Agroinform)
A City hétfőn újabb három ponttal gazdagodott, de a bajnoki esélyek a West Bromwich legyőzése ellenére nem változtak.
ápr. 22
9:14
Videó: kézzel szerzett góllal vezetett a Békéscsaba - hiába (She)
A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Szolnoki MÁV 3–1-re nyert a Békéscsaba ellen. A találkozón a vendégek már a 3. percben megszerezték a vezetést, a gólnál Gajdos Zsolt kézzel juttatta a kapuba a labdát, a játékvezető mégis megadta a találatot. Íme!
ápr. 22
9:48
Noah az év védője (Infostart)
Joakim Noah-t, a Chicago Bulls játékosát választották az Év védőjének az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
ápr. 22
9:48
Honvéd: Lovric nem érezte jogosnak az FTC büntetőjét (She)
Ivan Lovric, a Budapest Honvéd védője nem érzi jogosnak az ellene befújt büntetőt, amelyből a Ferencváros a második gólját szerezte a hétvégi NB I-es bajnokin. A kispesti játékos elismerte, gödörben vannak, a vereségek pedig a csapat önbizalmát is elvették.
ápr. 22
9:50
Manchester United: David Moyes távozik a klubtól - hivatalos (She)
A Manchester United hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub menedzsere, David Moyes távozik a klubtól.
ápr. 22
9:52
Videó: oranje - Bergkamp a Megváltó Krisztus szerepében (She)
Megjelent a Heineken legújabb reklámja, amelyet kimondottan a 2014-es labdarúgó-világbajnokság miatt készítettek, hiszen 51 nap múlva kezdetét veszi a vb. A videóban megjelennek a holland motívumok, sőt a végén Dennis Bergkamp szobra is, amely pontos lenyomata a Rio de Janeiróban található A Megváltó Krisztus szobrának. Íme!
ápr. 22
9:54
Férfi kézi: szerződést hosszabbított a Veszprém a spanyol légióssal (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata három évvel meghosszabbította Cristian Ugalde eredetileg 2015-ben lejáró szerződését, amely így 2018. június 30-ig szól.
ápr. 22
10:24
MU: egy éve bajnokok, most romokban hevernek - Moyes-idővonal (She)
Pontosan egy éve, 2013. április 22-én nyerte meg a Manchester United labdarúgócsapata története legutóbbi, 20. angol bajnoki címét. Sir Alex Ferguson nem sokkal később tudatta döntését: a szezon végén távozik. Utódja július elsejével a Ferguson kiválasztotta David Moyes lett – aki 2014. április 22-én távozott a klubtól egy szörnyű eredményeket hozó szezon hajrájában. Egy év a Unitednél.
ápr. 22
10:24
Menesztették Moyest (Metropol)
A helyére ideiglenesen Ryan Giggs, a MU 40 éves játékosa ül le a kispadra.
ápr. 22
10:24
Snooker-vb: Dinget is utolérte a China Open-átok (Agroinform)
A kínai klasszis hiába nyert idén öt pontszerző tornát, a világbajnokságon már az első körben elvérzett.
ápr. 22
10:26
Videó: forró pillanatok - tűz ütött ki a Ferrari garázsában (She)
A megbízhatósági autós-világbajnokság (WEC) silverstone-i futamán kellemetlen élményben volt részük az 51-es rajtszámú Ferrari szerelőinek. A tankolás alatt hirtelen tűz ütött ki, de a lángokat gyorsan megfékezték és folytatódott a munka. Íme!
ápr. 22
10:28
Vízi: Nagy Viktor, Madaras, a két Varga - szupercsapat épülhet Szolnokon (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabdacsapata sztárigazolások sorát tervezi: Szolnokra szerződhet Nagy Viktor, Madaras Norbert, illetve Varga Dénes és Varga Dániel.
ápr. 22
10:42
Eddig tartott a Moyes-korszak a MU-nél (Infostart)
Menesztették posztjáról David Moyest, az angol Premier League-ben címvédő, ám ebben az idényben gyengén szereplő Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
ápr. 22
10:42
MU: ki a legalkalmasabb Moyes-utód? - szavazás (She)
Miután a Manchester United alig tíz hónapnyi munka után menesztette David Moyest, a következő napok, hetek nagy kérdése, hogy ki próbálhatja meg újra átvenni az előd, Alex Ferguson mázsás örökségét. Az angol sajtóban legnagyobb gyakorisággal felröppenő nevek közül Ön szerint ki lenne a legalkalmasabb az MU menedzseri posztjára? Szavazzon!
ápr. 22
10:44
MU: Az eredmények rosszak, a játék élvezhetetlen - G. Neville (She)
A Manchester Unitednél klublegendának számító Gary Neville a Sky Sportsnak alkotott sommás véleményt a csapat játékáról, miután a klub bejelentette, távozik a kispadról a menedzser David Moyes.
ápr. 22
11:00
José Mourinho visszatér Spanyolországba (Infostart)
Ma este megkezdődik a kettős BL-ünnep Madridban. Előbb a város déli részén, a Vicente Calderon Stadionban az Atlético Madrid fogadja a Chelsea-t, majd holnap este az északin, a Bernabéuban, a Real Madrid játszik a Bayern Münchennel.
ápr. 22
11:00
Hosszú Katinka országos csúcsot úszott (Metropol)
A Vasas 24 esztendős világ- és Európa-bajnoka 24.89 másodperc alatt ért célba a legrövidebb sprinttávon Sao Paulóban.
ápr. 22
11:18
Hosszú eltiltás Armstrong három segítőjének (Infostart)
Hosszú eltiltást kapott az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségétől (USADA) Johan Bruyneel csapatigazgató, Pedro Celaya orvos, valamint Jose "Pepe" Marti edző, akik annak idején segítették a kerékpáros Lance Armstrongot a doppingolásban, vagy legalábbis tudtak arról, hogyan éri el sikereit.
ápr. 22
11:18
FTC: Orosz biztosra veszi Leonardo maradását (She)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta, biztosra vehető Leonardo maradása, míg Thomas Doll-lal hosszú távon számolnak.
ápr. 22
11:18
Sportfogadás: Nagyon szép profitot hozott a húsvéti nyúl (Agroinform)
Az elmúlt héten közel 70 százalékos találati arányt sikerült elérniük a hatharom.com tippmestereinek.
ápr. 22
11:20
Kerékpár: hosszú eltiltás Lance Armstrong segítőinek (She)
Hosszú eltiltást kapott az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségétől (USADA) Johan Bruyneel csapatigazgató, Pedro Celaya orvos, valamint Jose „Pepe” Marti edző, akik annak idején segítették a kerékpáros Lance Armstrongot a doppingolásban, vagy legalábbis tudtak arról, hogyan éri el sikereit.
ápr. 22
11:20
Premier League: Moyes elment, de ki jöhet utána? (Agroinform)
Kiadta Moyes munkakönyvét az MU. Ideiglenesen állítólag Giggs veszi át a gyeplőt, de ki lesz az új edző?
ápr. 22
11:36
Videó: Messi öklendezett, hányt az Athletic elleni meccs előtt (She)
Korábban hírt adtunk arról, hogy Lionel Messi a pályán hányta el magát, méghozzá az argentin labdarúgó-válogatott románok elleni felkészülési mérkőzésén (és azt megelőzően is előfordult vele hasonló eset). Ez ismét megtörtént, de most a játékoskijáróban, az Athletic Bilbao elleni bajnoki mérkőzés előtt. A találkozón a rosszullétből szinte semmi sem látszott, hiszen ő szerezte az FC Barcelona…
ápr. 22
11:36
Armstrong segítőit is eltiltották (Metropol)
A csapatigazgató, az orvos és az edző is belebukott a kerékpáros dopping ügyeibe.
ápr. 22
11:38
NBA: a chicagói Joakim Noah az év védője (She)
Joakim Noah-t, a Chicago Bulls játékosát választották az Év védőjének az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).

Keresés