2014. április 3. csütörtök

ápr. 3
0:12
NS: Gomes alatt inog a pad, Supkának milliókkal tartozik a Pécs - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
ápr. 3
0:12
Bajnokok Ligája: Adtunk két gólpasszt a Realnak - Klopp (Agroinform)
A Real Madrid simán, 3-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán.
ápr. 3
2:00
Tenisz: Ivanovics a 2., az idősebbik Williams a 3. körben (She)
A héten két WTA-tornát rendeznek. Monterreyben a 2. helyen rangsorolt szerb Ana Ivanovics még csak az első fordulóban volt érdekelt, nehéz meccsen, három szettben győzött a lengyel Urszula Radwanska ellen. Charlestonban egy kivétellel már a 2. fordulós mérkőzéseket is lejátszották: az amerikai Venus Williams húgával, Serenával ellentétben továbbjutott, viszont az ötödik helyen kiemelt…
ápr. 3
5:36
Letették az Óbudai Gepárd Jégcsarnok alapkövét (Infostart)
Letették az Óbudai Gepárd Jégcsarnok alapkövét, a létesítmény a tervek szerint júniusban készül el, és a III. kerületi gyerekek szeptemberben vehetik majd birtokukba.
ápr. 3
7:24
NBA: karriercsúcs Denverben; megvan a 19. Spurs-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a San Antonio hazai pályán 111–90-re legyőzte a Golden State Warriorst, így sorozatban a 19. találkozóját nyerte meg. A Spurs menetelésének – magyar idő szerint – holnap hajnalban a Kevin Duranttel felálló Oklahoma City Thunder vethet véget. A négymeccses nyeretlenségi sorozatát megszakító Denver Nuggets…
ápr. 3
7:42
Tenisz: 23 évvel idősebb ellenféltől kapott ki Babos (She)
A Monterreyben zajló kemény pályás női tenisztorna második fordulójában Babos Tímea több mint kétórás mérkőzésen, döntő játszmában maradt alul a nála 23 évvel idősebb Date Krumm Kimiko ellen.
ápr. 3
7:44
El: Basel-Valencia, Porto-Sevilla, Lyon-Juve, AZ-Benfica - program (She)
A negyeddöntő első mérkőzéseivel folytatódik a küzdelem a labdarúgó Európa-ligában. A versenyben maradt két spanyol klub, a Sevilla és a Valencia egyaránt vendégként lép pályára, előbbi a svájci Bázelben, utóbbi a portugál Portóban. A francia Lyon az olasz Juventust fogadja, a holland AZ Alkmaar pedig a másik portugál egyletet, a Benficát. A négy találkozó közül a Nemzeti Sport Online kettőt…
ápr. 3
8:00
Felkészülés: Mexikó 0-2 után ikszelt az amerikaiakkal (She)
Felkészülés mérkőzésen a mexikói labdarúgó-válogatott Phoenixben 59 ezer néző előtt kétgólos hátrány után játszott döntetlent a házigazda Egyesült Államokkal.
ápr. 3
8:02
NHL: királyian teljesített a Kings; a végén támadt fel a Ducks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Los Angeles Kings hazai közönség előtt nem sok esélyt adott a Phoenix Coyotesnek (4–0), így a legutóbbi hét találkozójából immár a hatodik után távozhatott győztesen a jégről – nem mellesleg biztosította a helyét a rájátszásban. A Királyok sikeréből Anze Kopitar és Jeff Carter is egy góllal, valamint egy…
ápr. 3
8:36
PMFC: a Supka-ügy miatt kezdődhet a végrehajtás (She)
Egyre súlyosabbá válik a helyzet Pécsen. A Nemzeti Sport szerkesztőségébe szerdán eljutott néhány jogi irat, és mindegyik elektronikus üzenet arról árulkodik, hogy az élvonalbeli Pécsi MFC fizetni köteles korábbi edzőjének, Supka Attilának, mégpedig nem csekély összeget, több mint tizenegymillió forintot. A probléma azonban az, hogy a PMFC ez idáig nem fizetett, ezért végrehajtás indul a…
ápr. 3
8:36
Babos egyesben búcsúzott Monterreyiben (Metropol)
A magyar teniszezőnő a japán Date-Krumm Kimikótól kapott ki a nyolcaddöntőben.
ápr. 3
8:38
BL: oda a visszavágó - Ibra néhány hétre kidőlt (She)
A Chelsea ellen 3–1-re megnyert Bajnokok Ligája-negyeddöntőt követően Nasszer el-Kelaifi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke elmondta, hogy a második félidőben megsérült Zlatan Ibrahimovic néhány hétre harcképtelenné vált.
ápr. 3
8:38
Zöld lámpa Klein Dávidnak (Metropol)
Laboratóriumi és terheléses vizsgálaton vett részt a Mount Everest oxigénpalack nélküli megmászására készülő Klein Dávid.
ápr. 3
9:12
Videó: Nincs sok ideje Mocsai Lajos keretének (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai Szigetszentmiklóson találkoztak újra a januári Európa-bajnokság után. Mocsai Lajos szövetségi kapitány csapata pénteken és szombaton Németországgal mérkőzik a szlovénok elleni vb-selejtezős párharcra való felkészülés részeként. Nagy László elmondta, nem sok időt kapott a keret, így maximálisan ki kell használni a németek elleni két találkozót.
ápr. 3
9:14
F1: „Schumachert nem viszik haza, bízunk a felépülésében" (She)
Michael Schumacher ügynöke tagadta, hogy a december végi súlyos síbalesete óta kómában fekvő hétszeres világbajnok felesége már azt tervezi, hazaviszi a Grenoble-ban ápolt pilótát, mivel az orvosok már nem sok esélyt látnak a felépülésére.
ápr. 3
9:30
Bajnokok Ligája: Vicc volt, ahogy védekeztünk - Mourinho (Agroinform)
A portugál a PSG elleni 3-1-es BL-vereség után akadt ki védőire. Terry és Cahill is óvodás hibákat vétett.
ápr. 3
9:32
Bajnokok Ligája: A Chelsea védelme nevetséges, Ibrahimovic hetekre kidőlt (Agroinform)
José Mourinhónak volt oka dühöngeni, míg a PSG elnöke felcsapott orvosnak, és diagnosztizálta Ibrahimovic sérülését.
ápr. 3
9:48
Barca: a menedzser furcsállja, hogy nem bukott ki az átigazolási hiba (She)
A Sport Klub Dodzsem című adásában Paunoch Péter vendégeskedett szerda este. A téma a Barcelona elleni FIFA-szankció volt – amint arról beszámoltunk korábban, a FIFA két átigazolási időszakból kizárta a katalánokat, akik vétettek a vonatkozó szabályok ellen –, amelyet a FIFA-licences menedzser abból a szempontból furcsállt, hogy az egyértelmű előírások ellenére hogyan nem bukott ki eddig.
ápr. 3
10:06
Videó: remekül támadott a Vidi, három gól a pécsi kapuban (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján az idegenbeli 1–1 után a Videoton Székesfehérváron könnyed, háromgólos győzelmet aratott az erősen tartalékos Pécs ellen. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 3
10:08
Honvéd: „Az NB I színvonala alacsonyabb, mint a Serie B-é” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kameruni légiósa, Thomas Job a Tuttomercatowebnek adott nyilatkozatában elárulta, hogy ha két klub jelenlététől elvonatkoztatunk, akkor a magyar élvonal színvonala nem ér fel az olasz másodosztály szintjéhez. A 29 esztendős középpályás hozzátette, nem olasz csapattársaival angolul kommunikál az öltözőben.
ápr. 3
10:24
Vb 2014: a FIFA főtitkára leszögezte, még nem állnak készen (She)
Jérome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkára szerint egyelőre nem lehet megnyugodni, mert több stadion nincs még kész a június 12-én rajtoló brazíliai világbajnokságra; közben az egyik helyszínen – az építkezés miatt fél ház előtt – már mérkőzést rendeztek.
ápr. 3
10:42
Vb 2014: a FIFA főtitkára szerint még nem állnak készen (She)
Jérome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkára szerint egyelőre nem lehet megnyugodni, mert több stadion nincs még kész a június 12-én rajtoló brazíliai világbajnokságra; közben az egyik helyszínen – az építkezés miatt fél ház előtt – már mérkőzést rendeztek.
ápr. 3
10:42
Sportfogadás: Amikor az előző napi meccsekre tudtam fogadni - interjú Tomihmv-vel (Agroinform)
Tomihmv, a hatharom.com egyik tippmestere készséggel mesélt nekünk sportfogadói szokásairól, pályafutásáról.
ápr. 3
10:44
Röpi: feljelentés a szövetség 83 milliós tartozása miatt (She)
Ismeretlen tettes ellen büntető feljelentést tett a Magyar Röplabdaszövetség (MRSZ) a XIV. kerületi Rendőrkapitányságon hűtlen kezelés és a számvitel rendjének megsértése bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt. Amint azt az MRSZ csütörtöki közleménye jelzi: a szövetség egy közel féléves pénzügyi, jogi átvilágítás után jutott el odáig, hogy az ügyet a nyomozó hatóságokra bízza.
ápr. 3
10:44
Bajnokok Ligája: Klopp szerint ötöt lőhettek volna, Ronaldo egy kicsit sérült (Agroinform)
A Dortmund vezetőedzője szerint a Madridban mutatott támadójáték lesz a kiesés oka, ha nem csapata jut tovább.
ápr. 3
10:46
Férfi vízi: az olimpiai bajnok kóstolgatja magát bíróként (She)
A 38 esztendős, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund rengeteg mérkőzést játszott lassan 30 éve tartó pályafutása során (sőt az ob I/b-s UVSE-ben a mai napig edz és pólózik is), ezek tapasztalatait játékvezetőként is igyekszik hasznosítani.
ápr. 3
10:48
Birkózó Eb: Ligeti győzött, Nagy kikapott az első meccsén (She)
A szabadfogásúak 125 kilogrammos kategóriájában szereplő Ligeti Dániel győzött, míg a 74 kilósok között induló Nagy Mihály kikapott az első meccsén, a nyolcaddöntőben a Vantaaban zajló birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
ápr. 3
11:00
BL: Diego Costa felépülhet a Barcelona elleni visszavágóra (She)
Nem súlyos Diego Costa combizomsérülése, így az Atlético Madrid spanyol válogatott támadója jó eséllyel pályára léphet jövő szerdán a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján.
ápr. 3
11:18
Videó: gondolt egyet és lazán triplát hintett a kezdőkörtől (She)
Paul George egészen parádés hárompontos kosarat dobott az Indiana Pacers–Detroit Pistons NBA-mérkőzésen. A hazaiak játékosa majdnem a felezővonalról dobta gyűrűbe a labdát a negyedik negyedben. A mozdulat teljesen spontán jött, semmi sem kényszerítette rá, mert a támadóidőből még jócskán volt hátra.
ápr. 3
11:20
Szavazás: Mit vár a pénteki Újpest-FTC derbitől? (She)
Újpest–Ferencváros derbit rendeznek pénteken az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Milyen eredményt vár a fővárosi rangadótól?
ápr. 3
11:22
Birkózó Eb: Ligeti Dániel a negyeddöntőben kikapott (She)
A szabadfogásúak 125 kilogrammos kategóriájában szereplő Ligeti Dániel meglepően simán, technikai tussal kikapott orosz riválisától a negyeddöntőben, így már csak a vigaszági folytatásban reménykedhet a finnországi birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. A tavaly világbajnoki és Eb-bronzérmes Barka Emese ugyanakkor villámgyors győzelemmel mutatkozott be.
ápr. 3
11:36
Újpest-FTC: a rangadón debütál a bírók vb-szerelése (She)
A pénteki Újpest–Ferencváros NB I-es rangadón viselik először a hazai labdarúgó-játékvezetők az új Adidas-szerelést.
ápr. 3
11:38
Videó: a Barcelona utolsó órái az Atlético elleni BL-csata előtt (She)
A Barcelona hivatalos Youtube-csatornája kiadott egy videót, amelyben megtekintheti, hogy a csapat miként töltötte az utolsó órákat az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
ápr. 3
11:40
Újpest-FTC: alig ezer jegy maradt a pénteki derbire (She)
Kicsivel több mint ezer (1038) jegy maradt a pénteki Újpest–Ferencváros derbire – adta hírül az ujpestfc.hu. A labdarúgó NB I 23. fordulójában a szezonban negyedszer csap össze a két fővárosi együttes, a találkozóra ma 17 és 20 óra között is lehet jegyet venni a Megyeri úton.
ápr. 3
11:54
Bp. Honvéd: Puskás-megemlékezések Kispesten (She)
Koszorúzással emlékeztek meg Puskás Ferenc születésének 87. évfordulójáról a Köki-Terminál bevásárlóközpont melletti Puskás-szobornál. Gajda Péter, Kispest polgármestere mellett Szurgent Lajos a Bp. Honvéd, Dunai Antal pedig az MLSZ nevében méltatta a legendát.
ápr. 3
11:56
Eb 2016: elegáns a finn válogatott új meze - fotó (She)
A Twitter-csatornáján keresztül bemutatta új mezét a finn labdarúgó-válogatott, amely eddig – még a mieink elleni márciusi felkészülési mérkőzésen is – az Adidas által gyártott szerelésben lépett pályára, a jövőben azonban már a Nike szállítja a dresszeket az északi együttesnek.
ápr. 3
12:12
Átigazolás: 14 pontban foglalta össze fellebbezését a FIFA-ítélet ellen a Barcelona (Agroinform)
Nincs meglepetés, a Barcelona nem nyugszik bele a FIFA szerdán kihirdetett súlyos büntetésébe.
ápr. 3
12:48
Dortmund: Reus (is) lemaradhat a Barcáról - sajtóhír (She)
Alaposan megkavarhatja az átigazolási piacot a FIFA tegnapi büntetése, amellyel két átigazolási szezonból kizárta az FC Barcelonát. A jelenlegi helyzet több labdarúgót, köztük a dortmundi Marco Reust is elbizonytalaníthatja, hiszen a katalán Sport című napilap információja szerint a játékossal való megállapodás már csupán formalitásnak tűnt. Egészen szerdáig...
ápr. 3
12:48
Európa Liga: A Lyon meghódítaná a Juve-csúcsot, a Basel csatárínségben szenved (Agroinform)
Csütörtökön a negyeddöntők első felvonásaival folytatódik a második számú európai kupasorozat. Szoros csaták várhatóak.
ápr. 3
12:50
Ausztria: Gulácsi egyelőre nem térhet vissza a Salzburgba (She)
Agyrázkódása után további vizsgálatok várnak Gulácsi Péterre, a Red Bull Sazburg magyar kapusára, aki az elmúlt hétvégi, Wacker Innsburck elleni találkozón sérült meg. A szombati grödigi fellépésen ezért még biztosan a cserekapus Alex Walcke őrzi a bajnokcsapat hálóját.
ápr. 3
13:06
FTC: Thomas Doll a környező országokból hozna tehetségeket (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a nemzetközi szövetség (FIFA) hivatalos honlapjának adott interjúban beszélt a magyar csapatról, a körülményekről és nemzetközi tapasztalatairól is.
ápr. 3
13:24
KTE: korszerűsítik a stadiont, atlétikai pálya épül - fotók (She)
A csütörtöki sajtótájékoztatón Zombor Gábor kecskeméti polgármester bemutatta a labdarúgó-, valamint az atlétikai stadion terveit. A Kecskeméti TE részéről S. Juhász Attila ügyvezető, valamint Rózsa Pál és Versegi János tulajdonosok vettek részt az eseményen.
ápr. 3
13:42
Barca: megváltozott Ter Stegen ügynökének véleménye (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbach kapusának, Marc-André ter Stegennek az ügynöke, Gerd vom Bruch a Sport Bildnek csütörtökön elmondta, a dolgok jelenlegi állása szerint elképzelhetetlennek tartja, hogy védence a nyáron a Barcelonához igazoljon.
ápr. 3
13:44
Videó: Mandzukicnak nem gond eltalálni a keresztlécet (She)
Az alábbi videóban egy rövid jelenetet láthatnak a Bayern München labdarúgócsapatának edzéséről. Bastian Schweinsteiger és Mario Mandzukic rögtönzött vetélkedőt rendeztek: a keresztlécet kellett eltalálniuk a labdával.
ápr. 3
13:46
Foci a barátságért: magyar gyerekek is részt vehetnek a BL-döntőn (She)
„Riporter vagyok!" címmel országos pályázatot hirdet a „Foci a barátságért" projekt, melyben 12 és 14 év közötti fiatal újságíróknak egy társukkal, ifjúsági focijátékossal vagy szurkolóval kell interjút készíteni a kezdeményezés alapelveiről: tradíció, béke, barátság, győzelem, egészség, egyenlőség, sportszerűség és elhivatottság. A versenyt a Gazprom társadalmi programjában részt vevő 16…
ápr. 3
13:48
Női kézi EHF-kupa: Herr Anita szeretne döntőt játszani (She)
Szeretne bekerülni a női kézilabda EHF-kupa májusi fináléjába a Fehérvár KC, amely a dán Esbjerggel találkozik az elődöntőben.
ápr. 3
14:00
Kajak-kenu: népes magyar csapat utazik a milánói vk-ra (She)
Szinte évtizedes hagyomány, hogy a versenyszezon a szegedi világkupával kezdődik a legjobb magyar gyorsasági kajak-kenusok számára. Idén ez másként lesz, ennek ellenére a sportolók, valamint a szegedi viadal szervezői és házigazdái gőzerővel készülnek a pontosan 50 nap múlva rajtoló maty-éri eseményre.
ápr. 3
14:00
Átigazolás: Reus a Barcelona végleges ajánlatára várt, de az aligha érkezik meg (Agroinform)
Az egész átigazolási piacot érzékenyen érinti, ha a Barcelona nem szerződtethet új játékosokat a következő egy évben.
ápr. 3
14:02
Birkózó Eb: Ligeti bronzéremért birkózhat, Barka kiesett (She)
A szabadfogásúak 125 kilogrammos kategóriájában szereplő Ligeti Dániel a bronzéremért léphet szőnyegre a finnországi birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapjának esti programjában, miután a vigaszágon legyőzte román ellenfelét.
ápr. 3
14:36
Anglia: korábbi kiváló játékosa lesz a BEK-győztes edzője (She)
Stuart Pearce veszi át a szezon végén az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Nottingham Forest irányítását – jelentette be a klub elnök-tulajdonosa, Favaz al-Haszavi.

Keresés