2014. április 14. hétfő

ápr. 14
5:18
Schumacher gyógyulása - Kis előrelépéseket mutat az expilóta állapota (Infostart)
További kis előrelépéseket mutat Michael Schumacher állapota. A felgyógyulását azonban változatlanul nem lehet megjósolni - mondta el egy vasárnap éjjeli tévéadásban Sabine Kehm, a 15 hete súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es világbajnok menedzsere.
ápr. 14
6:48
NBA: a főcsoportgyőzelem küszöbén az Indiana (She)
Az Indiana Pacers 102–97-re legyőzte az Oklahoma Cityt, így ha az utolsó alapszakaszmeccsén is nyer, vagy a Miami Heat a hátralévő két találkozójából legalább egyet elbukik, a Pacers lesz a Keleti főcsoport első kiemeltje az NBA rájátszásában. A Toronto Detroiti győzelme ebben a szezonban már a 47. volt, ami klubcsúcs-beállítás, míg a Pistons számára eljött a cselekvés ideje: elbocsátották Joe…
ápr. 14
7:06
NHL: véget ért az alapszakasz, kész a playoff ágrajza (She)
A legutóbbi játéknappal véget ért az NHL alapszakasza, s kialakult a rájátszás ágrajza, amely a liga átalakításának köszönhetően az elmúlt évekkel ellentétben fix, azaz nem a továbbjutók kiemelésén múlik, ki kivel találkozik a következő körben. A hajrában a Középső csoportot sokáig vezető St. Louis a Detroit elleni vereségével elbukta az elsőséget, amely az Anaheim ellen egy pontot szerző Colorado…
ápr. 14
7:24
F1: Vannak pillanatok, amikor Schumacher öntudatánál van - Kehm (She)
Sabine Kehm, a decemberi síbalesete óta kómában fekvő Michael Schumacher menedzsere vasárnap egy tévéinterjúban megerősítette azokat a híreket, amelyek szerint a hétszeres Formula–1-es világbajnok legenda rövid időszakokra az éberség jeleit mutatja, azaz tovább javul az állapota. A teljes gyógyulás azonban továbbra is kérdéses.
ápr. 14
7:42
Atlético Madrid: Diego Costa jól van és boldog - Simeone (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid argentin vezetőedzője a Getafe ellen aratott 2–0-s győzelmet követően elmondta, a súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Diego Costa jól van, csak a bőr hasadt fel a lábán, amikor a gólja után a kapufával ütközött.
ápr. 14
7:42
A Milan legyűrte a sereghajtót (Metropol)
Egyetlen góllal sikerült nyerniük a Catania ellen.
ápr. 14
8:00
Arsenal: Ki lenne boldog a helyemben? - Podolski (She)
Lukas Podolski, az Arsenal 112-szeres német válogatott támadója nem tagadja, elégedetlen azzal, hogy Arsene Wenger minden mérkőzésen lecseréli, és ebben a szezonban csak két találkozót játszott végig.
ápr. 14
8:00
Schumacher állapota lassan javul (Metropol)
További kis előrelépéseket mutat Schumacher állapota, a felgyógyulását azonban változatlanul nem lehet megjósolni.
ápr. 14
8:18
Tenisz: 23 helyezést ért a francia hölgy első tornagyőzelme (She)
A bogotai tornán élete első WTA-trófeáját megszerző francia Caroline García a 74.-ről az 51. helyre ugrott előre a női teniszezők világranglistáján. A férfiaknál a Houstonban tornát nyerő Fernando Verdasco három helyet javítva a 26. pozícióba jött fel, míg a Casablancában diadalmaskodó Guillermo García-López 15 helyet előreugorva a 38.
ápr. 14
8:36
NHL: végetért az alapszakasz (Metropol)
Öt mérkőzés is csak a ráadásban dőlt el.
ápr. 14
8:54
Puskás Akadémia: A Fradi kezdte a szóváltást - Benczés (She)
Nemcsak a pályán, a kispadok előtt is feszült volt a hangulat az 1–0-ra végződő Ferencváros–Puskás Akadémia mérkőzésen.
ápr. 14
8:54
Klubcsúcsot állított be a Torontó (Metropol)
A kanadai csapat 47. győzelmét aratta ebben az idényben az NBA-ben.
ápr. 14
8:56
Győr: 2017-ig hosszabbított az egyik legnagyobb ígéret (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hosszabbított egyik legnagyobb ígéretével, Bénes Lászlóval – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
ápr. 14
9:12
Tragédia a célban a London Maratonon (Infostart)
A célba érkezés után összeesett, majd a kórházba szállítás közben elhunyt egy 42 éves férfi a vasárnapi London Maratonon.
ápr. 14
9:12
Monte-Carlói tenisztorna: Fogninire sima, Robredóra izzasztó feladat vár (Agroinform)
A salakos monte-carlói Masters-torna hétfői játéknapján két kiemelt teniszező is ütőt ragad.
ápr. 14
9:30
Két magyar tekvondós érem Hamburgból (Infostart)
Kotsis Edina és Ducz Barbara egyformán harmadik lett a tekvondósok G1-es besorolású, németországi nyílt bajnokságán, Hamburgban.
ápr. 14
9:30
Barca: rég volt ilyen, magyarázatot követeltek a szurkolók (She)
A Barcelona Granadától elszenvedett bajnoki vereségét már nehezen nyelték le a katalánok drukkerei – a Marca tudósítása szerint közülük többen megvárták a mérkőzés után éjjel a hazaérkező csapatot a Camp Nounál, és magyarázatot követeltek.
ápr. 14
9:30
London Maraton - Tragédia a célban (Metropol)
A célba érkezés után összeesett, majd a kórházba szállítás közben elhunyt egy 42 éves férfi a vasárnapi London Maratonon.
ápr. 14
9:30
La Liga: Egy karcolás nem ejt sebet egy tigrisen - Simeone (Agroinform)
Az argentin tréner szerint az Atlético de Madrid nem meccsről meccsre, hanem döntőről döntőre halad a bajnoki cím felé.
ápr. 14
9:32
Videó: a Dortmund müncheni góljai a legszebbek között (She)
A német labdarúgó Bundesliga legszebb góljait felvonultató szokásos heti összeállításában ezúttal a Borussia Dortmund két góllal is szerepel. A tényleg szép találatok értékét növeli, hogy a nagy rivális, a már bajnok Bayern Münchennek lőtték ezeket. Az első helyen a nürnbergi Markus Feulner Wolfsburgnak lőtt bombája végzett.
ápr. 14
9:48
Fogadási csalás: újabb ügy tárgyalása kezdődik kedden (She)
Újabb bundaügy tárgyalása kezdődik kedden a Fővárosi Törvényszéken; a vád szerint K. Zoltán és 20 társa alkalmanként és személyenként 1000 és 10 000 euró közti vesztegetési pénzért befolyásolta magyar bajnoki és ligakupabeli labdarúgó-mérkőzések eredményét.
ápr. 14
9:48
Két magyar tekvondós érem Hamburgból (Metropol)
Kotsis Edina és Ducz Barbara egyformán harmadik lett a tekvondósok G1-es, németországi nyílt bajnokságán.
ápr. 14
10:06
NHL - Véget ért az alapszakasz (Infostart)
Öt mérkőzés is csak a ráadásban dőlt el az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának utolsó játéknapján.
ápr. 14
10:06
Videoton: Egervári szerint kitartanak José Gomes mellett (She)
Mint a hétvégén beszámoltunk róla, José Gomes, a Videoton vezetőedzője a Pápa elleni bajnokit követően saját hivatalos honlapján arról írt, hogy létezik egy lobbi, amely egy korábbi magyar szövetségi kapitányt kíván a helyére ültetni. Arról is beszámoltunk, hogy Gomes értesüléseink szerint Egervári Sándorra gondolt, ám a szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, nem érdeklődtek iránta…
ápr. 14
10:06
Edzősors: Martinót már a Real Madrid legyőzése sem mentheti meg (Agroinform)
A Barcelona a Spanyol Király Kupa döntőjében találkozik a fővárosiakkal, de az argentin tréner sorsa elrendeltetett.
ápr. 14
10:08
Golf: Bubba Watsoné a Masters és a híres zöld zakó (She)
Az amerikai Bubba Watson nyerte meg vasárnap a golfozók első idei Major-tornáját, az Augustában rendezett US Masterst.
ápr. 14
10:24
Gyász: tragédia történt a londoni maratoni céljában (She)
A célba érkezés után összeesett, majd a kórházba szállítás közben elhunyt egy 42 éves férfi a vasárnapi londoni maratonin.
ápr. 14
10:42
F1: Domenicali távozik a Ferrari éléről - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint már nem Stefano Domenicali a Ferrari csapatvezetője. A helyére a maranellói autógyár észak-amerikai igazgatója, Marco Mattiacci kerül.
ápr. 14
10:44
Röplabda: Sándor osztrák bajnok, Dobi belga ezüstérmes (She)
Remek formában vannak a májusi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar női röplabda-válogatott külföldön játszó tagjai, hiszen a hétvégén a vb-selejtezők magyar pontkirálynője, Sándor Renáta bajnoki címet szerzett Ausztriában az SVS Post Swechat alapembereként, míg a világbajnoki kvalifikáció legjobb blokkja, Dobi Edina ezüstérmes lett Belgiumban, a Dauphines de Charleroi színeiben.
ápr. 14
11:00
Videó: elhagyta a helyét, nagyot hibázott a kapus (She)
Nagy hibát követett el Ilja Brizgalov, a Minnesota Wild kapusa a Nashville Predators elleni mérkőzésen az NHL legutóbbi játéknapján. A Stanley-kupa-győztes orosz játékos az első harmad vége felé elhagyta kapuját, hogy megszerezze a korongot, ám elcsúszott, a Nashville pedig könyörtelenül kihasználta a hibát.
ápr. 14
11:00
Tenisz: Verdasco fürdik a sikerben (Agroinform)
Fernando Verdasco két szettben győzte le honfitársát Nicolás Almagrót a houstoni salakos torna fináléjában.
ápr. 14
11:02
PL: Nem szabad elszállni, még hátravan négy „kupadöntő” - Gerrard (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában a Liverpool hazai pályán 3–2-re legyőzte a Manchester Cityt, így óriási lépést tett a bajnoki cím megnyerése felé. A „vörösök” csapatkapitánya, Steven Gerrard szerint ez a siker a klub legjelentősebb üzenete volt a PL-aranyért folytatott harcban.
ápr. 14
11:04
Floorball: SZPK először vagy MEISE hatodszor? (She)
A hét végén megkezdődött a 2013–14-es női floorballbajnokság döntője. Az első találkozót Egerben rendezték, a vendég komáromiak 3–1-re győztek.
ápr. 14
11:06
Videó: bolondot csinált magából a Levante két játékosa (She)
A Levante bemutatta, hogyan nem szabad elvégezni egy pontrúgást. A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő együttes a Villarreal elleni mérkőzésen szabadrúgáshoz jutott a 92. percben. Két játékos is a labda mögé állt. Nagy hibát követtek el, mert nem beszélték meg, hogy melyikük lője rá, így aztán egyszerre futottak neki a labdának, az eredmény kiderül a videóból. Ráadásul a…
ápr. 14
11:36
Bridzs: szoros befutó a párosbajnokságon (She)
A Gellér János–Szalka Tamás pár nyerte az országos bridzs párosbajnokság döntőjét, a győztesek 60.59 százalékos eredménnyel végeztek a 16 résztvevős szuperdöntőben az élen.
ápr. 14
11:38
Chelsea: Terry szólt a bírónak, villant a piros Chicónak (She)
John Terry elismerte, hogy a Swansea City elleni mérkőzésen (1–0) Chico Flores kiállítását követelte Phil Dowd játékvezetőtől. A Chelsea kapitánya nem hagyta szó nélkül, hogy a bíró nem akarta leküldeni a pályáról a spanyolt azután, hogy Chico két perccel a Willian elleni szabálytalanságát követően Schürrlét is felrúgta.
ápr. 14
11:54
Videó: Sterbik, Karabatic - harcba hívja kéziseit a Barca (She)
A hétvégén megkezdődik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntője. A spanyol Barcelona a német Rhein-Neckar Löwennel méri össze tudását két mérkőzésen. Beharangozván az eseményt a Barcelona hivatalos Youtube-csatornája impresszív kisfilmet készített, amelyben harca hívja a klasszis játékosokat és a szurkolókat. A videóban Sterbik Árpád és Nicola Karabatic is feltűnik.
ápr. 14
11:54
Sportfogadás: Alulról súrolták a nullát a tippadók (Agroinform)
A múlt héten a tippmesterek összesen 29 tippet adtak fel a PROTIPP-be, amelyek közül 14-et sikerült győzelemre vezetni.
ápr. 14
11:56
Aranycipő: C. Ronaldo hátránya nem nőtt, Messi visszacsúszott (She)
Az Aranycipőért folytatott versenyben továbbra is a Liverpool uruguayi támadója, Luis Suárez áll az élen, megelőzve az aranylabdás Cristiano Ronaldót.
ápr. 14
11:56
Topligák: Klopp grimaszolt, Iniesta elcsüggedt, Ba repült - fotók (Agroinform)
Április második hétvégéje sem fulladt unalomba a nemzetközi futballporondon.
ápr. 14
11:58
F1: ma tárgyalják újra Ricciardo melbourne-i kizárását (She)
Ma délelőtt kezdetét vette Daniel Ricciardo Ausztrál Nagydíjról történt kizárásának fellebbviteli tárgyalása Párizsban, a Nemzetközi Automobil-szövetség főhadiszállásán.
ápr. 14
12:12
Lemond a csapatfőnök a Ferrarinál (Infostart)
A Formula-1-es Ferrari istálló megerősítette azokat a hétfő délelőtti sajtóinformációkat, amelyek szerint távozik posztjáról Stefano Domenicali csapatfőnök.
ápr. 14
12:14
Primera División - Erre számíthat Diego Costa sérülése után (Infostart)
Kisebb sérüléssel megúszta vasárnapi ütközését Diego Costa, a spanyol listavezető Atlético Madrid labdarúgója.
ápr. 14
12:30
Így nyit a Pancho Aréna (Infostart)
Az idei Puskás Suzuki Kupa csúcseseményeként a rangos utánpótlástorna döntőjével húsvéthétfőn nyitja meg kapuit a Puskás Akadémia új stadionja, a Pancho Aréna.
ápr. 14
12:30
Tenisz: Babos Tímea állandó partnert keres (She)
Babos Tímea a hivatalos honlapjának adott interjújában elmondta, reméli a jövőben sikerül megoldani az állandó párospartner megtalálását.
ápr. 14
12:48
Anglia: Csak teszem a dolgom - a tizenegyesölő Bogdán (She)
A Barnsley büntetőből sem tudta bevenni Bogdán Ádám kapuját az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 42. fordulójában, a Bolton pedig Jermaine Beckford góljával 1–0-ra megnyerte a szombati mérkőzést. A magyar válogatott kapus a találkozó után elmondta: csak teszi a dolgát, ami az utóbbi időben igencsak jól megy neki.
ápr. 14
12:48
Domenicali lemond csapafőnöki posztjáról (Metropol)
Domenicali 2008. január elsején váltotta a francia Jean Todtot mint a sportrészleg igazgatója a Ferrarinál.
ápr. 14
12:50
Puskás-Suzuki-kupa: a döntővel nyitja meg kapuit a Pancho Aréna (She)
Az idei Puskás-Suzuki-kupa csúcseseményeként a rangos utánpótlástorna döntőjével húsvéthétfőn nyitja meg kapuit a Puskás Akadémia új stadionja, a Pancho Aréna.
ápr. 14
12:50
„Ez csak egy karmolás volt a tigrisnek” (Metropol)
Nem súlyos a hétvégén hordágyon, vérző lábbal levitt gólvágó, Diego Costa sérülése.
ápr. 14
13:06
Anglia: Mindannyian felelősek vagyunk - Tőzsér (She)
Tőzsér Dániel, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Watford magyar játékosa nagyon csalódott csapata hétvégi pontvesztése miatt. A középpályás együttese szombaton egészen a 95. percig vezetett a Millwall ellen, amikor hideg zuhanyként jött az egyenlítés.

Keresés