2014. április 8. kedd

ápr. 8
0:12
Primera División: a kihagyott büntető is belefért a Bilbaónak (She)
Az Athletic Bilbao idegenben 2–1-re legyőzte a Levantét Aduriz duplájával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. A vendégekénél Mikel San José Domínguez nem élete meccsét játszotta: az első félidőben büntetőt hibázott, majd a másodikban öngólt vétett, ám a baszkok így is nyerni tudtak.
ápr. 8
0:30
Videó: Semmire sem megyünk a pipiskedőkkel - Véber (She)
A Kaposvár labdarúgócsapata magabiztosabban futballozva 1–0-ra nyert hazai pályán a Mezőkövesd-Zsóry ellen. A találkozó után a Rákóczi vezetőedzője, Selmyes Tibor és kapusa, Antal Botond elmondta, megérdemelt győzelmet arattak. A vendégek mesteres, Véber György szerint érthetetlen, hogy a Budapest Honvéd múltheti legyőzése után hogyan teljesíthetett így a csapata.
ápr. 8
0:34
Férfi vízilabda: Szivós Márton két hét múlva elkezdhet edzeni (She)
Jó hírekről számolt be Szivós Márton: a férfi vízilabda ob I-ben szereplő Szeged válogatott játékosa szerda reggel elhagyhatja a kórházat és két hét múlva elkezdheti a könnyített edzéseket is. Mint ismert, Szivóst a hétvégén kezdődő szívinfarktussal kórházba szállították és megműtötték.
ápr. 8
7:24
NHL: gólt sem szereztek a hazai jégen játszó csapatok (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Minnesota a Winnipeg, míg a Calgary a New Jersey Devils otthonában nyert egy emberelőnyös gólnak köszönhetően. A Wild sikerével óriási lépést tett a rájátszás felé.
ápr. 8
8:00
NCAA: három év után ismét a Huskies a bajnok (She)
Az észak-amerikai egyetemi és főiskolai kosárlabda-bajnokság kedd hajnalban rendezett döntőjében a Connecticut Huskies 60–54-re legyőzte a Kentucky Wildcats együttesét, így 1999, 2004 és 2011 után negyedszer nyerte meg az NCAA küzdelemsorozatát. A finálé hősének a Huskies egyik legjobbja, Shabazz Napier bizonyult, aki 22 ponttal, hat lepattanóval és három assziszttal járult hozzá csapata…
ápr. 8
8:00
Labdarúgó NB I: nyert a Kaposvár (Metropol)
A labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának hétfői zárómérkőzésén, hazai pályán 1-0-ra verték a Mezőkövesdet.
ápr. 8
8:02
Paks: Csertői helye biztos, további játékosok is mehetnek (She)
Haraszti Zsolt, az NB I-ben 15., kieső helyen álló MVM Paks labdarúgócsapatának ügyvezetője a Nemzeti Sportnak elmondta: Csertői Aurél vezetőedző helye biztos, ám Délczeg Gergely és Tóth Bence után akár újabb játékosokkal is szűkíthetik a keretet.
ápr. 8
8:18
DVTK: Roberto Carlos csapata érdeklődik Futács iránt - sajtóhír (She)
Török sajtóértesülés szerint a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, Roberto Carlos irányította Sivasspor érdeklődik a DVTK magyar válogatott támadója, Futács Márkó iránt.
ápr. 8
8:20
Gyász: elhunyt az FTC-legenda, 16-szoros válogatott kapus (She)
Legendás kapusát gyászolja a Ferencváros és az Újpest labdarúgócsapata: életének 88. évében elhunyt Henni Géza.
ápr. 8
8:36
Vb 2014: nem utazik Brazíliába ifj. Knézy Jenő (She)
Nem utazik a brazíliai labdarúgó-világbajnokságra az MTVA stábjával ifj. Knézy Jenő. A riporter megerősítette az információt, ám mellőzésének okáról nem beszélt.
ápr. 8
8:36
Euroliga: Összecsap a Galatasaray a Fenerbahcéval! (Agroinform)
A női Euroliga nyolcas döntőjének második napján a két török óriás vívja a nap rangadóját.
ápr. 8
8:38
BL: Chelsea-PSG, Dortmundban a Real Madrid - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében kedden két visszavágót rendeznek. Az első mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedő Chelsea Londonban fogadja a Paris Saint-Germaint, míg a háromgólos hátrányba került Borussia Dortmund a Real Madrid ellen szeretné kiharcolni a továbbjutást otthon.
ápr. 8
8:38
Sportfogadás: Kivonul Belgiumból a Betclic (Agroinform)
60 ezer eurós büntetést kapott és további szankciók várnak a Betclicre, amely így kivonul a belga piacról.
ápr. 8
8:54
Videó: „Valamit tudhat az MTV, hogy BL-időpontban játszottunk” (She)
Az április 6-án, vasárnap tartott Országgyűlési Választások miatt egy mérkőzés kivételével pénteken és szombaton rendezték a labdarúgó NB I 23. fordulóját. A hétfői Kaposvár–Mezőkövesd találkozót a megszokott délutáni időpontok, 16 és 18 óra helyett este 20:45-kor rendezték. A késői kezdés a nézőszámon is meglátszott, alig pár százan voltak csak kíváncsiak a kiesés elől menekülő két csapat…
ápr. 8
8:54
Brizgalov újabb hibátlan meccse (Metropol)
A Minnesota Wild 1-0-ra nyert a Winnipeg Jets otthonában az NHL legutóbbi játéknapján.
ápr. 8
8:56
NB II: Híres szerint naiv volt, és méltatlanul bántak vele (She)
Mint beszámoltunk róla, azonnali hatállyal menesztették Híres Gábort, az NB II-es Balmazújváros vezetőedzőjét. A Hajdú-Bihar megyei együttes a hét végén hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Békéscsabától, de nem ez lett a szakember veszte…
ápr. 8
9:12
Vízilabda: az utánpótlásból töltik fel a keretet Szegeden (She)
Nem a szerencse kegyeltje Vincze Balázs vezetőedző, de ha már itt tartunk, a Szeged férfi vízilabdacsapatának drukkerei sem.
ápr. 8
9:12
Sportfogadás-suli: Hogyan fogadjunk a baseball-szezon elején? (Agroinform)
A következő cikkünkben elismert profik adnak tanácsot arra vonatkozóan, hogy hogyan fogadjunk a baseball-idény elején.
ápr. 8
9:14
MU: Énekelni akar? Irány az északkeleti szektor! (She)
A Manchester United a sikeres tesztek után elhatározta, hogy hivatalosan is „éneklő szektort" alakít ki az Old Traffordon tapasztalható atmoszféra javítására. A hangulatfelelős szektor helye az 1600-as befogadóképességű North East Quadrant lesz – írja a Manchester Evening News.
ápr. 8
9:16
Vízilabda: Gyöngyösi András távozik a német topcsapattól (She)
Nem marad a Spandau 04 Berlinnél a csapat magyar vezetőedzője, Gyöngyösi András.
ápr. 8
9:30
Dortmund: Ramos és Dzeko vezeti a „Lewa-pótló” listát (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának a következő szezonra meg kell oldania Robert Lewandowski pótlását – a lengyel csatárklasszis már aláírt a Bayern Münchenhez, utódjaként elsősorban Edin Dzekót (Manchester City) és Adrián Ramost (Hertha BSC) emlegeti a goal.com.
ápr. 8
9:30
Török Zsolt expedíciója megérkezett (Metropol)
A csapat a Föld tizedik legmagasabb csúcsát, a Himalájában található, 8091 méter magas Annapurnát akarja meghódítani.
ápr. 8
9:32
Videó: Hagi fiának már most igazi fegyver a bal lába (She)
Még csak 15 éves, de a jelek szerint örökölte apja génjeit Ianis Hagi. Az egykori román válogatott labdarúgó, Gheorghe Hagi fia az alábbi videón megmutatja, hogy már most remek bal lába van. Íme!
ápr. 8
9:48
Török Zsolt az Annapurnán (Infostart)
Az aradi Török Zsolt által vezetett román hegymászó expedíció megérkezett az Annapurna 4200 méter magasan fekvő alaptáborába. A csapat a Föld tizedik legmagasabb csúcsát, a Himalájában található, 8091 méter magas Annapurnát akarja meghódítani.
ápr. 8
9:48
Tenisz: az első körben búcsúzott a 2007-es houstoni győztes (She)
A Houstonban zajló salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában a 2007-es győztes Ivo Karlovic két szettben kikapott az amerikai Jack Socktól, így máris véget értek számára a küzdelmek. A hölgyek bogotái versenyén a kiemeltek közül az olasz Karin Knapp búcsúzott idejekorán.
ápr. 8
10:06
80 ezer néző az egyetemi kosárlabda-bajnokság döntőjén (Infostart)
Közel 80 ezer néző előtt a Connecticut Huskies 60-54-re nyert a Kentucky Wildcats ellen az Egyesült Államok egyetemi férfi kosárlabda-bajnokságának (NCAA) döntőjében.
ápr. 8
10:06
F1: Schumacher reagál a hangokra, szemkontaktust vesz fel - sajtóhír (She)
Az amerikai MSN Fox Sports az olasz La Gazzetta dello Sportra és a német Bild am Sonntagra hivatkozva azt írja, hogy a december végi síbalesete óta a grenoble-i Egyetemi Kórházban fekvő Michael Schumacher reagál a hangokra és szemkontaktust is fel tud venni.
ápr. 8
10:08
Videó: Coroian felvarrta a léc alá, kikapott a Véber-csapat (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 23. fordulójának záró mérkőzésén a Kaposvári Rákóczi a Mezőkövesdet fogadta egy vérbeli alsóházi „rangadón”, amelyet Andrei Coroian találatával a hazai csapat nyert meg. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 8
10:24
Férfi kézi BL: szurkolói buszt indítana a Veszprém Párizsba (She)
Megfelelő létszám esetén szurkolói buszt indít az MKB-MVM Veszprém a PSG elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőre.
ápr. 8
10:42
Válogatott: Szatmári Lóránd sem tudott a kerettel edzeni (She)
Rudolf Gergely és Futács Márkó mellett Szatmári Lóránd sem tudott a labdarúgó-válogatott kerettel edzeni.
ápr. 8
11:00
FTC: már a felszerelt székekkel pózolhatott a csapat az új stadionban (She)
Múlt héten, még az Újpest elleni derbi előtt látogatott el a Ferencváros labdarúgócsapata az épülő Albert Flórián Stadionba. A játékosok láthatták, hogy már elkezdődött a székek felszerelése és a játéktér kialakítása.
ápr. 8
11:18
Vb 2014: újra dolgoznak a Sao Pauló-i stadion lezárt részén (She)
A munkaügyi minisztérium hétfőn engedélyt adott, hogy folytassák a munkát a nyári labdarúgó-világbajnokságra épülő Sao Pauló-i stadionnak azon a részén, ahol egy munkás másfél hete életét vesztette.
ápr. 8
11:36
Oroszország: menesztették Dzsudzsákék edzőjét (She)
Menesztették Dan Petrescut a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva vezetőedzői posztjáról.
ápr. 8
11:36
Új edzője van Dzsudzsákéknak (Metropol)
A Dinamo az Európa Liga-indulást érő negyedik helyen áll az orosz bajnokságban.
ápr. 8
11:54
Videó: botrány - a tömegbunyó után 8 pirosat osztott ki a bíró (She)
Elképesztő tömegverekedésbe fulladt a Baraúnas–Potiguar brazil labdarúgó-mérkőzés. A botrány akkor tört ki, amikor a végül 2–1-re nyerő Potiguar megszerezte a vezetést. A játékvezető nyolc piros lapot osztott ki. Íme!
ápr. 8
11:56
Videó: Michael Jacksont idézte Juan Mata a Newcastle ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Manchester United 4–0-ra nyert a Newcastle United otthonában. A mérkőzés után egy humoros videó látott napvilágot, ahogy a duplázó Juan Mata Michael Jackson mozdulatsorát idézve „moonwalkol” a háttérben. Íme!
ápr. 8
11:58
Jégkorong-vb: nagyon beindultak a hongkongi hokisok (She)
Észak-Korea és Bulgária továbbra is százszázalékos a Luxemburgban zajló férfi divízió 3-as jégkorong-világbajnokságon, és tartja velük a lépést Hongkong is, amely az egyaránt három gólig jutó Jordan Ho Szun Jin és Bernard Fung Bun Ju vezérletével tucatnyi alkalommal köszönt be Grúziának a hétfői játéknapon.
ápr. 8
12:12
Úszás: riasztó hírek keltek szárnyra Ian Thorpe-ról (She)
Súlyos fertőzéssel kezelik Ian Thorpe-ot, az ötszörös olimpiai bajnok ausztrál úszólegendát – olvasható az ausztrál internetes sajtóban.
ápr. 8
12:12
Bajnokok Ligája: Mourinhónak villantania kell, a Real megint favorit (Agroinform)
A kedd esti negyeddöntőben a PSG két-, míg a Real háromgólos előnnyel utazhatott a visszavágóra.
ápr. 8
12:48
Bayern: a Real harcba indulhat Kroosért, aki az MU-ba vágyik (She)
Állítólag a Real Madrid is beszállna a Toni Kroosért zajló harcba. A Bayern München középpályásának 2015 nyarán lejár a szerződése, ám az angol sajtó kitartóan pletykálkodik arról, hogy a Manchester United már a nyári világbajnokság után megszerezné a 24 éves válogatott játékost.
ápr. 8
13:06
DVTK: Futács már jobban van, és csak a Diósgyőrre koncentrál (She)
Mint arról már beszámoltunk, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sivasspor megfigyelői lehettek jelen a hétvégén a Bozsik József Stadionban, ahol a Diósgyőr magyar válogatott támadójára, Futács Márkóra voltak kíváncsiak. A támadó a Nemzeti Sport Online-tól tudta meg, hogy a Roberto Carlos irányította együttes érdeklődik iránta.
ápr. 8
13:06
Gyémántot készítettek Pelé hajából (Metropol)
Összesen 1283 gyémántot készítettek, Pelé minden gólja után egyet.
ápr. 8
13:06
Összeállítás: A Rókáktól Stieberékig - ők lehetnek a topbajnokságok feljutói (Agroinform)
Angliában már tudni lehet, hogy a Leicester City biztosan feljut a Premier League-be, másoknak még harcolniuk kell.
ápr. 8
13:08
NB I szubjektív: Ott sincs tánc, ahol áll a bál (Agroinform)
Fehérváron és Pakson más-más filozófia mentén viszonyulnak az edzőhöz. Vajon melyik módszer a célravezetőbb?
ápr. 8
13:24
Kerékpár: az idén bővül a legjelentősebb hazai viadal (She)
Háromnaposra bővül Magyarország legjelentősebb nemzetközi országúti kerékpáros versenye, a Central European Tour, amelyet az idén július 25. és 27. között rendeznek meg.
ápr. 8
13:26
Jégkorong: Szélignek szép mese lenne az újvárosi visszatérés (She)
A nyolc éve Franciaországban légióskodó, most bajnokságot nyert Szélig Viktor jégkorongozót megviselte Ladányi Balázs válogatottból történt kihagyása. Szélig a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: emberileg nem ilyen búcsút érdemelt volna a magyar hokilegenda. Szélig még egy évet játszik a franciáknál, és már abban is biztos, hogy aktív pályafutása végeztével is a sportágban marad.
ápr. 8
13:28
Súlyemelő Eb: Nagy Nikoletta második a B-csoportban (She)
A női 63 kilogrammos kategória B-csoportjában Nagy Nikoletta 196 kilóval a második legjobb eredményt produkálta összetettben a Tel-Avivban zajló súlyemelő Európa-bajnokság keddi versenynapján.
ápr. 8
13:42
Videó: a kosarasnál elszakadt a cérna, a szurkolóknak ment (She)
A Maccabi Tel-Aviv görög kosarasánál, Szofoklisz Szkorcanitisznél elszakadt a cérna, amikor az ellenfél szurkolói pocskondiázták: a 208 centis, 160 kilós játékos a drukkerek közé rontott. Íme!
ápr. 8
13:44
El: magyar játékvezető a Valencia-Basel negyeddöntőn (She)
Kassai Viktor vezeti csütörtökön a Valencia–Basel mérkőzést a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjében.
ápr. 8
14:18
Vb 2014: Pelé hajából gyémántot készítettek (She)
A korábbi világhírű brazil labdarúgó, Pelé hajából készített gyémántot vásárolhatnak a rajongók és a gyűjtők, a bevétel egy részét jótékonysági célokra fordítják.

Keresés