2014. május 2. péntek

máj. 2
0:03
NS: Real-Atlético; hangrobbanás égen és földön - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
máj. 2
0:07
Sznúker-vb: O'Sullivan bekezdett az elődöntőben, Selby előnyben (She)
Meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő Ronnie O'Sullivan a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjének első nyolc frémje alatt. A világelső 6–2-es vezetésre tett szert Barry Hawkinsszel szemben, akivel a tavalyi döntőt vívta. A világelső Neil Robertson egyelőre kétfrémes hátrányban van.
máj. 2
0:21
Nike Premier-kupa: Manchesterért küzd a Vasas (She)
A horvát Osijek, az izraeli Maccabi Tel-Aviv, a szlovén Krsko és a finn Espoo társaságában küzdhet a manchesteri fináléért az U15-ösök nem hivatalos klubvilágbajnokságán a Vasas.
máj. 2
0:57
El: Borzalmas, hogy a Benfica így tovább tudott menni - Conte (She)
A Juventus csak gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Benficával, így 2–1-es összesítéssel búcsúzott az Európa-liga elődöntőjében, és elveszítette a lehetőséget, hogy Torinóban lépjen pályára a fináléban a trófeáért.
máj. 2
1:33
Videó: „Mercedes autó, Trabant motor” - itt a Loki új stadionja (She)
Nagyszabású műsor keretében csütörtökön átadták a Nagyerdei Stadiont. Egy szurkoló szerint most már olyan, mintha lenne egy Mercedes autójuk, de Trabant motorral. Az NSO Tv riportja.
máj. 2
1:33
R-GO-gidával jár Radó András (Blikk)
SZOMBATHELY – Szárnyal a labdarúgó-NB I-ben Radó András (20). A Haladás utánpótlásválogatott támadója múlt hétvégén győztes gólt szerzett a Mezőkövesd ellen és összességében már 14 találatnál jár az élvonalban.
máj. 2
6:57
NHL: a Kanadaiak szárnyalnak - győzelem Bostonban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában egyedüliként veretlen Montreal Canadiens Bostonban is folytatta jó szereplését – a Keleti főcsoport eldöntőjének első meccsén kétszeri hosszabbítás után 4–3-ra győzött az alapszakaszt megnyerő Bruins ellen.
máj. 2
7:51
UEFA: a portugálok az olaszok előtt a klubrangsorban? (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint Portugália a Benfica Európa-liga-döntőbe való jutása után megelőzi Olaszországot a klubrangsorban. Mint ismert, a lisszaboni együttes a négy között az olasz bajnok Juventust búcsúztatta, így készülhet a Sevilla elleni torinói fináléra.
máj. 2
8:09
Légiósok: a válogatott játékos Fradiról is beszélt, mégsem jön az NB I-be? (She)
Leandro még a márciusi, Finnország elleni győri válogatott meccs után nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak arról, hogy nyártól szívesen visszatérne Magyarországra, méghozzá volt csapatába, a Ferencvárosba, ciprusi sajtóhírek szerint azonban lehet, hogy mégiscsak kitölti a jövő nyárig szóló szerződését az Omoniánál.
máj. 2
8:27
Női kézilabda BL - Címvédésre készül a Győr (Infostart)
Címvédéssel szeretné emlékezetessé tenni az első női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőt a Győri Audi ETO KC, amely szombaton és vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában lép pályára a dán Midtjylland, a montenegrói Buducsnoszt Podgorica és a macedón Vardar Szkopje társaságában.
máj. 2
8:45
NBA: a Pacers, a Thunder és a Warriors is 7. meccset játszhat (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbb játéknapján három meccset rendeztek. Mindhárom párharcban eldőlhetett volna a továbbjutás kérdése, de végül az Indiana (Atlantában), az Oklahoma (Memphisben) és a Golden State (otthon a Clippers ellen) is győzött, mindhárom csapat kiharcolta a hetedik mérkőzést.
máj. 2
8:45
Európa Liga: Conte dühös volt, a Sevilla Iniestát idézte (Agroinform)
A Benfica kihúzta kapott gól nélkül a Juventus otthonában, a Sevilla pedig a ráadásban lőtte tovább magát Valenciában.
máj. 2
9:03
Chelsea: Mourinho segítőjét hat meccsre eltiltották (She)
Hat mérkőzésre eltiltották Rui Fariát, José Mourinho segítőjét. Az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapatának másodedzője sértő megjegyzéseket tett Mike Dean játékvezetőre a Sunderland elleni vesztes bajnoki (1–2) után.
máj. 2
9:05
Videó: a kutyus vitte el a show-t (és a softballkesztyűt) (She)
A Western Oregon és a Simon Fraser Egyetem közötti amerikai softballmérkőzésen egy aranyos kutya úgy gondolta, hogy beszáll a játékba.
máj. 2
9:21
Szlankó Zoltán hegymászó nem folytatja a Lhoce-expedíciót (Infostart)
Szlankó Zoltán hegymászó úgy döntött, hogy a kialakult nehéz helyzet miatt nem folytatja a Lhoce-expedíciót - írta a 4bakancs.com hegymászóportál pénteken.
máj. 2
9:21
Szlankó Zoltán nem folytatja a Lhoce-expedíciót (Metropol)
Társa egyelőre a nehéz körülmények ellenére marad és akár egyedül is nekivág.
máj. 2
9:39
DVSC: Már járt a stadion - Pintér; Eddig szégyenkeztünk - Dombi (She)
A tegnapi debreceni stadionavató után a DVSC-Teva élő legendája, Dombi Tibor elmondta, nem gondolta volna, hogy egyszer még pályára lép az új arénában, míg a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Pintér Attila szerint kijárt már ez a stadion a debrecenieknek.
máj. 2
9:39
Bulvár: Cristiano Ronaldo Beyoncét idézte (Agroinform)
Nem kerülhette el a sorsát Ronaldo. A Real Madrid játékosának müncheni gólöröme megihlette az internetes világot.
máj. 2
9:41
Hegymászás: illegalitásba került Szlankó, oda az expedíció (She)
Szlankó Zoltán hegymászó úgy döntött, hogy a kialakult nehéz helyzet miatt nem folytatja a Lhoce-expedíciót – írta a 4bakancs.com hegymászóportál pénteken.
máj. 2
9:57
Férfi kézi: a Flensburg lemondhat a bajnoki címről (She)
A hamburgi rangadón háromgólos vereséget szenvedő – bár a félidőben még kétgólos előnyben lévő – Flensburg-Handewitt gyakorlatilag lemondhat a bajnoki címről a német élvonalbeli kézilabda-bajnokságban. A győztes HSV pontszámban beérte a Flensburgot, a Löwen, Kiel páros előnye négy fordulóval a vége előtt velük szemben három pont.
máj. 2
9:57
Döntőben a Benfica és a Sevilla (Metropol)
A labdarúgó Európa Liga fináléjában a portugál együttes a Juventus otthonában elért döntetlennel ütötte el az olaszokat a továbbjutástól.
máj. 2
9:59
MU: 10 nap múlva vb-keret-hirdetés, és Rooney újra sérült (She)
Áprilisi nagylábujjsérülése után újabb kihagyás vár Wayne Rooneyra, a Manchester United támadójára, angliai beszámolók szerint ugyanakkor a világbajnoki szereplése nem forog veszélyben.
máj. 2
10:01
Juventus: tiszteletlenséggel vádolja Pogba az MU-t (She)
Paul Pogba, az olasz élvonalbeli Juventus labdarúgója tiszteletlenséggel vádolja korábbi klubját, a Manchester Unitedet. A 21 éves francia középpályás 2012 nyarán nem hosszabbított szerződést az angol csapattal, így ingyen a torinóiakhoz igazolt.
máj. 2
10:15
Videó: Most már a Barcával is jöhet egy BL-meccs - Tisza (She)
A csütörtökön átadott debreceni Nagyerdei Stadion kapcsán Tisza Tibor, a DVSC labdarúgója elmondta, hogy most már akár a Barcelonával is játszhatnak egy Bajnokok Ligája-csoportmeccset. Pintér Attila szövetségi kapitány úgy véli, nemcsak a debreceni szurkolótábor, hanem az egész magyar labdarúgás gazdagodott az új arénával. Az NSO Tv riportja.
máj. 2
10:33
Jégkorong: három szezon után távozik a DAB svéd edzője (She)
A Nemzeti Sportnak adott szezonzáró mélyinterjújából is sejteni lehetett, ami most már hivatalos: Stephan Lundh nem marad a Dab.Docler vezetőedzője.
máj. 2
10:35
Női kézi BL: interjúk, statisztikák; csapat-, játékos- és helyszínbemutató - NS-melléklet (She)
A Nemzeti Sport szombati számának négyoldalas női kézilabda Bajnokok Ligája final four-mellékletéből ajánljuk. Keresse a holnapi NS-t az újságárusoknál!
máj. 2
10:51
Ajánló: a KTE Paksra látogat; pályán Dzsudzsákék - program (She)
Pénteken kezdetét veszi a futballhétvége, az NB I-ben az MVM-Paks–KTE-Phoenix Mecano találkozó nyitja a 27. fordulót, az NB II-ben Gyirmót–ZTE mérkőzést rendeznek. Oroszországban a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva az FK Rosztovhoz látogat.
máj. 2
10:51
Tipp: A cél előtt hasalt el a Juventus (Agroinform)
A Sasok kigolyózták a Zebrákat, így a portugál csapat zsinórban második Európa Liga fináléjára készülhet.
máj. 2
10:53
Férfi kézi: lengyel válogatott kapus pótolja Miklert (She)
Megvan a Veszprémbe távozó Mikler Roland utódja a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szegednél: a klub hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette Piotr Wyszomirskit a Csurgótól.
máj. 2
11:09
ETO: nyáron nagy mozgás várható - távozó légiósok sora (She)
Az előzetes tervek szerint a Győri ETO FC vezetősége nem kívánja meghosszabbítani a külföldi labdarúgók június végén lejáró szerződését. Ez legkevesebb öt játékost jelenthet, de nemcsak légiósoknak jár le a szerződésük.
máj. 2
11:27
Bajnok lehet a csalódott Juventus (Infostart)
Az Atalanta ellen ünnepelheti 30. - hivatalos - olasz bajnoki címét az Európa Liga elődöntőjében csütörtökön elbukó Juventus labdarúgócsapata, amely hétfő este lép pályára hazai környezetben a bergamói együttes ellen.
máj. 2
11:27
Nemzetközi foci: Mit akar Van Gaaltól a Manchester United? (Agroinform)
A Manchester United egy héten belül kinevezheti Louis van Gaalt, a holland lesz David Moyes utódja a csapat kispadján.
máj. 2
11:45
Barcelona: Courtois a katalánok célkeresztjében - sajtóhír (She)
Két katalán napilap, a Sport és a Mundo Deportivo egybehangzóan címlapjukon közölte: az FC Barcelona labdarúgócsapata érdeklődik Thibaut Courtois iránt. A Chelsea kapusa jelenleg kölcsönben szerepel az Atlético Madridnál.
máj. 2
11:47
Videó: 17 hónap után újra a csapattal edz a Bayern védője (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának hátvédje, Holger Badstuber még 2012 decemberében, a Borussia Dortmund elleni bajnokin szenvedett térdszalagszakadást, majd 2013 májusban ismét megsérült. Időközben négyszer megoperálták. A napokban kezdhette meg újra az edzéseket a csapattal, közben egyénileg készült.
máj. 2
11:49
UEFA: szankció vár a PSG-re a 200 milliós szerződés miatt (She)
A BBC beszámolója szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának gazdálkodása nem felel meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénzügyi fair play szabályzatának. A francia klub elsősorban a Katari Turisztikai Hivatallal kötött mintegy 200 millió euró értékű szponzori szerződés miatt bukott meg a vizsgálatokon, amelynek pénzügyi és szakmai következményei lehetnek.
máj. 2
12:21
Ökölvívás: „Mayweather remek harcos, de én készen állok” (She)
Alig két nap múlva Las Vegasban ismét ringbe lép napjaink legjobbjának tartott profi ökölvívója, Floyd Mayweather Jr., hogy a kemény ütő Marcos Maidana ellen begyűjtse karrierje 46. győzelmét. A mérkőzés előtt megtartott utolsó sajtótájékoztatón mindkét fél magabiztosan nyilatkozott.
máj. 2
12:57
La Liga: Egy lépésre kerülhet az Atlético a bajnoki címtől (Agroinform)
Ronaldo ismét mattolhatja a Valenciát, a Barca gólparádét rendezhet, míg az Atleti elhappolhatja a bajnoki címet.
máj. 2
13:15
Barca: ha Luis Enrique edző lesz, akkor Puyol is - sajtóhír (She)
Hivatalosan még az sem biztos, hogy Gerardo Martino nem tölti ki az FC Barcelona labdarúgócsapatánál a szerződésben foglalt plusz egy opciós évét – viszont biztosra vehető az argentin vezetőedző nyári távozása, csak ameddig matematikai esély van a bajnoki címvédésre, addig nem erősítik meg a távozását –, máris repkednek az utódjelöltek nevei. Az első kör lecsengésén túl a spanyol sajtó –…
máj. 2
13:15
A Manchester City az Everton ellen tarthatja meg helyzeti előnyét (Metropol)
Ehhez a 3. Citynek győznie kellene az 5. helyen álló Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 37. fordulójában.
máj. 2
13:15
Karrier: Mourinho 610 napja sikertelen (Agroinform)
José Mourinho legutóbb 2012 augusztusában nyert trófeát, azóta hasztalan hajszolja a díjakat.
máj. 2
13:17
Női kézi BL: három győri, öt montenegrói az álomcsapatban (She)
Az európai kézilabda-szurkolók kinyilvánították véleményüket, és összeállították a női kézilabda Bajnokok Ligája álomcsapatát. Az Európai Kézilabda-szövetség első online all star-együttes-választásán több mint 18 ezer szavazat mellett óriási montenegrói fölény alakult ki, a Győri Audi ETO KC-ből pedig hárman is bekerültek az együttesbe.
máj. 2
13:19
Videó: mint az NBA-ben - átvarázsolják a Sportarénát (She)
Az NSO Tv a Papp László Budapest Sportarénában járt, ahol megtekintettük, minként alakítják át a komplexumot a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére.
máj. 2
13:33
WTCC: három Honda a dobogón, Michelisz az ötödik (She)
Michelisz Norbert az ötödik helyen zárt a túraautó-világbajnokság (WTCC) Magyar Nagydíjának első, pénteki tesztelésén. Az első három pozícióban a magyar pilóta három márkatársa végzett, Gabriele Tarquini, Mehdi Bennani és Tiago Monteiro sorrendben.
máj. 2
13:51
Bayern: Guardiola elfogadja a kritikát, „a csapat dönt” (She)
A Real Madrid ellen hazai pályán elszenvedett 4–0-s vereség után Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője elfogadja a kritikákat. A BL-elődöntőben kapott zakót soha nem fogja elfeledni a spanyol tréner, aki a legjobbját próbálja adni nap, mint nap.
máj. 2
13:51
Tipp: Liverpoolban lehet bajnok a City (Agroinform)
A Manchester City az Everton otthonában is begyűjtheti a három pontot, amivel karnyújtásnyira kerülhet a bajnoki címtől.
máj. 2
13:53
Championship: Bogdán versenyben volt a hónap legjobbja címért (She)
A 24 csapatos angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, a Championshipben 14. helyen álló Bolton magyar kapusa is versenyben volt a hónap legjobbja címéért a ligában, de végül nem ő nyerte a címet.
máj. 2
14:09
PL: a 69. percben kivonulnak a stadionból a dühös szurkolók (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United szurkolói megelégelték csapatuk gyenge szereplését, és lépésre határozták el magukat.
máj. 2
14:27
Lazio: Dzsudzsák mellett egy svájci válogatott is kiszemelt (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az olasz élvonalbeli Lazio elsősorban a középpályáján tervez erősítést a nyári szünetben. Az olasz sajtóban szóba került már a kiszemeltek között Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva) és a horvát Ivan Rakitic (Sevilla), míg a legújabb név a listán a svájci Granit Xhakáé.
máj. 2
14:29
Vb 2014: harminctagú amerikai kerettel kezd Klinsmann (She)
Jürgen Klinsmann, az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya harminctagú kerettel kezdi majd a felkészülést a brazíliai világbajnokságra.
máj. 2
14:45
Videó: felejthetetlen London - az Atlético BL-sikerének háttere (She)
Az Atlético Madrid hivatalos Youtube-csatornája kiadott egy videót, amelyben exkluzív felvételekkel mutatja be a Chelsea elleni labdarúgó BL-elődöntő londoni visszavágójának hátterét.

Keresés