2014. május 30. péntek

máj. 30
0:42
Vb 2014: Messi irigy Pelére, Maradonára és Beckenbauerre (She)
Lionel Messi, a világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott első számú sztárja az ESPN televíziónak nyilatkozva elmondta, nagy vágya, hogy felemelhesse egyszer a vb-trófeát.
máj. 30
7:00
NBA: a Spurs három negyed alatt lerendezte az OKC-t (She)
A San Antonio Spurs 117–89-re nyert hazai pályán az Oklahoma City Thunder ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) nyugati főcsoportdöntőjének 5. mérkőzésén, így 3–2-re vezet a párharcban, és csak egy győzelemre van a nagydöntőtől.
máj. 30
7:18
Vívás: három újoncunk is lesz a kerekesszékes Eb-n (She)
Három újonccal vesz részt a magyar válogatott a június 7. és 12. között rendezendő strasbourgi kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon.
máj. 30
7:54
Férfi kézi BL: az M1 és a Kossuth Rádió is közvetít (She)
Élőben látható az M1-en a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében sorra kerülő MKB-MVM Veszprém–THW Kiel mérkőzés, majd a magyar csapat eredményétől függően kerül műsorra a vasárnapi találkozó a közszolgálati csatornán. A Kossuth Rádió a szombati meccs második félidejéről tudósít élőben, vasárnap pedig végig közvetíti a magyar vonatkozású összecsapást.
máj. 30
8:12
NHL: 1994 után ismét nagydöntős a New York Rangers (She)
A New York Rangers 1994 után először játszhat nagydöntőt az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL), miután a Keleti főcsoport fináléjának hatodik mérkőzésén 1–0-ra legyőzte otthon a Montreal Canadienst, s ezzel 4–2-re megnyerte a párharcot.
máj. 30
8:12
Az európai trónra készül a Veszprém (Metropol)
Szombaton a Kiel lesz a Veszprém ellenfele a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
máj. 30
8:30
Honvéd: olasz edző a láthatáron, sajtótájékoztató lefújva (She)
Tovább élhet a mediterrán vonal a Budapest Honvéd labdarúgócsapatánál: a következő szezontól Giuseppe Galderisi személyében ismét olasz vezetőedzője lehet a piros-fekete csapatnak.
máj. 30
8:32
Sportmarketing: a magyar cégek hogyan készülnek a vb-re? (She)
Csütörtökön hetedik alkalommal rendezték meg a Sportmarketing Újragondolva meetupot, melynek témája ezúttal a futballmarketing és a nyári labdarúgó-világbajnokság kapcsolata volt.
máj. 30
8:48
Videó: Köln már BL-lázban, a döntő labdája bejárta a várost (She)
A hétvégén Kölnben rendezik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét. Nemcsak az európai szövetség (EHF), hanem a város is nagyon készül az év egyik legfontosabb sportági eseményére. A final four hivatalos labdája már körbejárta Kölnt, míg a hotelekben az utolsó simításokat végzik.
máj. 30
8:50
Paks: „Ilyen karriert kívánok minden magyar játékosnak” (She)
Mint arról beszámoltunk, Éger László vasárnap, a Ferencváros ellen játssza az utolsó mérkőzését a visszavonulása előtt. Az MVM-Paks labdarúgója a Nemzeti Sportnak elmondta: olyan karrierje volt, amilyet minden magyar futballistának kíván.
máj. 30
8:51
Roland Garros: Federer megszenvedhet Turszunov ellen (Agroinform)
A francia nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapján megkezdődnek a harmadik fordulós küzdelmek.
máj. 30
9:06
Sárkányhajó: magyar csapat is indul a hongkongi versenyen (She)
Idén először, egyetlen „nemzeti” csapatként magyarok is indulnak a hongkongi sárkányhajó versenyen, amely Magyarország térségbeli láthatóságának növeléséhez is hozzájárul – számolt be az MTI-nek Erdődi Ákos hongkongi magyar főkonzul.
máj. 30
9:09
Válogatás: Cech, Bale, Ibra - a világbajnokságról lemaradók szupercsapata (Agroinform)
Összeállítottuk a vébéről lemaradók Dream Teamjét. Illusztris névsor, szinte minden poszton világklasszisokkal.
máj. 30
9:24
NHL - Tíz év után döntős a New York Rangers (Infostart)
A New York Rangers hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Montreal Canadienst, ezzel 4-2-re megnyerte a párharcot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keleti döntőjében.
máj. 30
9:24
DVTK: a játékosok kiállnak az eltiltott Szivics mellett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK játékosai kiállnak a fél évre mindennemű sporttevékenységtől eltiltott Tomiszlav Szivics vezetőedző mellett – mondta el Debreceni András a Nemzeti Sportnak.
máj. 30
9:42
Ajánló: PMFC-Haladás, pályán a spanyolok - program (She)
A labdarúgó NB I záró (30.) fordulójában a PMFC a Haladást fogadja. Több felkészülési mérkőzést is rendeznek pénteken: a világbajnoki címvédő Spanyolország Bolíviával meccsel, Anglia Peruval. Program.
máj. 30
9:44
Videó: Hulk elrontotta a születésnapi köszöntését (She)
Javában zajlik a brazil labdarúgó-válogatott felkészülése a június 12-én kezdődő hazai rendezésű világbajnokságra. A hangulat már most kiváló a selecaónál, főleg hogy mindig akad valaki, aki a középpontba kerül. Ezúttal a Zenit támadója, Hulk alkotott. Az Inter csatára, Hernanes éppen a születésnapi üdvözleteket köszönte meg csapattársainak, miközben Hulk labdázni kezdett, de mozdulatát egy üveg…
máj. 30
10:00
Vb 2014: eltört egy csont, Costa Rica elvesztette gólvágóját (She)
Sérülés miatt nem lehet ott a június 12-én kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokságon a Costa Rica-i válogatott gólerős csatára, Álvaro Saborío.
máj. 30
10:00
Lemond az Euroligáról a soproni női kosárcsapat (Metropol)
Tizenhat idény után ősztől nem indul el az Euroligában a bajnoki bronzérmes Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata.
máj. 30
10:02
Női kosár: 16 év után lemond az Euroligáról a soproni csapat (She)
Tizenhat idény után ősztől nem indul el az Euroligában a bajnoki bronzérmes Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata.
máj. 30
10:18
Dunaújváros: a Videotontól és Mezőkövesdről jöhetnek erősítések (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az NB I-be feljutó Dunaújváros PASE labdarúgócsapata az élvonalban kieső helyen végző Mezőkövesd-Zsóry három játékosát is vinné, valamint ismét megszerezné a Videotontól Papp Mátét.
máj. 30
10:36
West Ham: az MU BL-hőse visszatér, edző lesz a klubnál (She)
Visszatér a West Ham Unitedhez Teddy Sheringham: a Manchester United 1999-es BL-sikerében kulcsszerepet játszó, 51-szeres angol válogatott csatár 2007 után áll ismét a WHU szolgálatába – ezúttal edzőként.
máj. 30
10:38
MTK: Vass Ádámmal és Vukmirral tárgyalnak (She)
Domonyai László, az MTK labdarúgócsapatának klubigazgatója elmondta: a kék-fehérek marasztalják Vass Ádámot és Dragan Vukmirt, Rodenbücher István pedig marad a tavasszal kiválóan szereplő együttesnél.
máj. 30
10:39
Tipp: Keldermannal szakíthatunk a Giro d'Italia hajrájában (Agroinform)
Pénteken az egyik legfontosabb szakasz, a hegyi időfutam következik a Girón, amelyen Keldermantól várunk nagy eredményt.
máj. 30
10:40
Vb 2014: három stadionnal is gondok vannak még (She)
Nem zárult megnyugtatóan Jérome Valckénak, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkárának kéthetes stadionkörútja a brazíliai világbajnokság helyszínein, mivel a 12-ből három aréna esetében komoly problémákkal szembesült.
máj. 30
10:41
VB 2014: Balotelli máris odaszúrt az angoloknak (Agroinform)
Bár még el sem kezdődött a világbajnokság, Mario Balotelli máris leírta az angolokat.
máj. 30
10:54
DTM: a volt F1-es pilóták szívesen jönnek Mogyoródra (She)
Szoros és izgalmas versenyre számítanak a hétvégén a Hungaroringen a német túraautó-bajnokság (DTM) résztvevői, akik közül többen is bizonyítottak már Magyarországon.
máj. 30
10:56
Primera División: Javier Gracia követi Schustert Málagában (She)
Javier Gracia lett a távozó Bernd Schuster utóda a Málaga labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
máj. 30
11:12
Korábbi Forma-1-es pilóták a DTM-sorozat magyarországi versenyén (Infostart)
Szoros és izgalmas versenyre számítanak a hétvégén a Hungaroringen a német túraautó-bajnokság (DTM) résztvevői, akik közül többen is bizonyítottak már Magyarországon.
máj. 30
11:12
Téli sportok: baseballütőkkel verték szét a bobos autóját (She)
Baseballütőkkel felfegyverkezett ismeretlenek szétverték Alekszandr Zubkov autóját, ráadásul a saját házának udvarán. Az orosz bobos két aranyérmet nyert az idei szocsi téli olimpián, a most megrongált Mercedest a februári teljesítményéért kapta jutalmul.
máj. 30
11:14
Videó: orra esett, majd bevágta! Nincs ennél röhejesebb büntető (She)
Pár nappal ezelőtt már megmutattuk, hogyan kell elfelejteni belerúgni a labdába egy büntetőnél, ezúttal jöjjön egy újabb szokatlan kísérlet. Az AFC Challenge-kupa bronzmérkőzésén a Maldív-szigetek tizenegyesekkel győzte le Afganisztánt, azonban az eredmény helyett az egyik lövőre fogunk sokáig emlékezni. A maldív-szigeteki Asad Ali Adubarey nekifutás közben hatalmasat esett, majd gyorsan…
máj. 30
11:48
Dunaújváros: a Győri ETO-tól érkezhet fiatal kapus (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-be feljutó Dunaújváros PASE a Győri ETO 20 éves kapusát, Nagy Gergelyt szerződtetné a nyáron.
máj. 30
11:50
FTC: szinte biztos, hogy a Chelsea jön a stadionavatóra (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az angol Chelsea FC jön az FTC új Üllői úti stadionjának avató mérkőzésére, nagyon közeli a két klub közötti egyezség.
máj. 30
11:52
Női kosár Euroliga: csak a DVTK vállalná az indulást (She)
A női kosárlabda NB I dobogósai nem, a negyedik helyen végzett Diósgyőr viszont vállalná a részvételt ősztől a kontinentális elitnek számító Euroligában.
máj. 30
11:54
Doppingügy: a vádak alól felmentett Deco pert fontolgat (She)
A korábbi portugál válogatott labdarúgó, Deco pert fontolgat a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) és egy brazil laboratórium ellen, miután a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felmentette őt a doppingolás vádja alól.
máj. 30
12:06
Férfi kézi BL: a Veszprém jó hangulatú edzéssel hangolt a Kielre (She)
Csütörtök este megérkezett, pénteken pedig edzett is Kölnben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi final fourjában érdekelt MKB-MVM Veszprém.
máj. 30
12:08
Liverpool: megvan az egyezség, jön a „szentek” csatára (She)
Egybehangzó angol sajtóhírek szerint Rickie Lambert nagyon közel áll ahhoz, hogy a Southamptontól a Liverpool labdarúgócsapatához igazoljon. A klubok megegyeztek a vételárban, a rutinos csatár pedig megállapodott a „vörösökkel” a személyes feltételekben, így már csak az orvosin kell átesnie, mielőtt aláírná szerződését új együttesével.
máj. 30
12:09
Vízilabda: Biztosan lesz magyar játékos a BL-döntőben! (Agroinform)
A Barceloneta továbbjutásának köszönhetően biztosan lesz magyar játékos a férfi vízilabda BL-döntőben.
máj. 30
12:24
Paks: külföldre vágyik a gólkirályjelölt Simon Attila (She)
Egy fordulóval az NB I vége előtt az MVM-Paks támadója, Simon Attila 18 góllal vezeti a mesterlövészek rangsorát, egy találattal megelőzve a Videotont erősítő Nikolics Nemanját. A teol.hu-nak adott interjújában Simon elmondta, jól érzi magát Pakson, nem hallott az Újpest és a Dunaújváros megkereséséről, szívesen kipróbálná magát külföldön, és nem mondott le a válogatott szereplésről sem.
máj. 30
12:42
Roland Garros: folytatódik a csillaghullás a nőknél (She)
A Francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének harmadik fordulójában a 21 éves horvát Ajla Tomljanovic két szettben legyőzte a harmadik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát.
máj. 30
12:44
Ausztria: honosították a Salzburg brazil gólvágóját (She)
Az Osztrák Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy sikeresen honosította a bajnok Salzburg brazil támadóját, Alant. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az ÖFB szeretné, ha Alan Ausztria válogatottjában játszana, és erre 2015 decemberétől sor is kerülhet.
máj. 30
12:45
Ausztrál foci: Ébredj tuti profitra szombaton! (Agroinform)
A Port Adelaide idegenbeli sikere érdekében hajlandó vagyok feladni tamáskodó énemet - győz az AFL éllovasa idegenben.
máj. 30
13:00
Evezős Eb - Két magyar egység már középdöntős (Infostart)
Két magyar egység már a délelőtti előfutamból biztosította a helyét a szombati középdöntőben a Belgrádban pénteken megkezdődött evezős Európa-bajnokságon, míg a másik három hajó a délutáni reményfutamból harcolhatja ki a legjobb 12 közé kerülést.
máj. 30
13:18
Arsenal: Wenger három évvel hosszabbít - sajtóhír (She)
A BBC értesülése szerint Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere elfogadta a londoni klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, amely újabb három évre szól.
máj. 30
13:21
NB I: Halmosiék szabadságon, munkás meccsre készülnek Pécsen (Agroinform)
Péntek este hét órától lép pályára a Szombathelyi Haladás a Pécs otthonában az OTP Bank Liga 30. fordulójában.
máj. 30
13:36
Vidi: Burcsa Győző felel a szakmai munkáért - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy Burcsa Győző lett a klubigazgató. A fehérváriak korábbi játékosa felel a klubnál folyó szakmai munkáért.
máj. 30
13:38
Vb 2014: 130 milliós prémium az angoloknak az aranyért (She)
A játékosok fejenként 350 ezer fonttal (mintegy 129 millió forinttal) gazdagodnak, amennyiben az angol labdarúgó-válogatott megnyeri a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságot.
máj. 30
13:39
Átigazolás: Leigazolja az olasz gólkirályt a Dortmund (Agroinform)
Az olasz Gazetta Dello Sport szerint a Borussia Dortmundban folytatja pályafutását Ciro Immoblie.
máj. 30
13:40
Férfi kézi BL: három veszprémi is bekerült az álomcsapatba (She)
Schuch Timuzsin, Momir Ilics és Renato Sulic személyében a szurkolók három veszprémi játékost is beszavaztak a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2013–2014-es idényének álomcsapatába.
máj. 30
13:41
Átigazolás: Olaszország kapitulált, vége a közös tulajdonnak (Agroinform)
Nincs több ügyeskedés az olasz fociban, vége a futballisták közös tulajdonlásának.

Keresés