2014. május 8. csütörtök

máj. 8
0:30
Real Madrid: elúszott a bajnoki cím? (Metropol)
A Real Madrid nagy meglepetésre csak 1-1-es döntetlent ért el a kiesés elől menekülő Valladolid vendégeként.
máj. 8
6:06
Magyar vereség Franciaországban a női labdarúgó vb-selejtezőben (Infostart)
A magyar női labdarúgó-válogatott sima, 4-0-ás vereséget szenvedett a százszázalékos francia csapat vendégeként a világbajnoki selejtezősorozat szerdai mérkőzésén.
máj. 8
7:24
A jövő héten veheti át a stadionokat a FIFA (Metropol)
A csúszás miatt a tévéközvetítési rendszereket is később telepítik Brazíliában.
máj. 8
7:26
Gattuso állítólag a Videotonnal tárgyal (Metropol)
A Videoton FC kétéves szerződést kínált Gennaro Gattusónak, aki erősen hajlik arra, hogy igent mondjon az ajánlatra.
máj. 8
7:36
NBA: Durantnek ismét sokat köszönhetett az Oklahoma (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának elődöntőjében az Oklahoma City Thunder saját közönsége előtt 112–101-re legyőzte a Los Angeles Clipperst, így kiegyenlített (1–1) az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban. A hazaiaknál Kevin Durant ebben a szezonban hatodszor érte el a harmincas ponthatárt a rájátszásban, míg Russell Westbrook pályafutása során…
máj. 8
7:38
Felkészülés: jól megy a Kisvárdának a Cigánd ellen (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda egy hónapon belül másodszor találkozott felkészülési mérkőzésen az NB III Keleti csoportjában szereplő Cigánddal, és az áprilisi 3–0-s siker után most 5–1-s győzelmet aratott – számolt be róla a klub honlapja.
máj. 8
7:54
NB II: hosszú távra tervez a Vasasnál a védelem oszlopa (She)
Nemrég 2016-ig meghosszabbította szerződését Grúz Tamás, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hátvédje. A korábban a Ferencvárosban is szereplő játékos elmondta, jól érzi magát Angyalföldön, hosszú távra tervez a klubnál.
máj. 8
8:30
Eurofutball: kiütötték a legfőbb riválist, 21 év után bajnokok (She)
Fennállása második azeri bajnoki címét szerezte meg a Qarabag, amely a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában háromgólos győzelmet aratott a második helyezett Inter Baki előtt, így behozhatatlan előnyre tett szert a tabella élén a fővárosi csapat előtt.
máj. 8
8:32
Videó: Bacsa pazar emeléssel juttatta döntőbe a DVTK-t (She)
A Diósgyőr lesz az Újpest ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében, hiszen az idegenbeli 4–2-es vereség után a DVTK hazai pályán 2–0-ra legyőzte a DVSC-Teva együttesét. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
máj. 8
8:48
La Liga: két ponttal bajnok az Atlético, hárommal nem biztos (She)
A Real Madrid újabb pontvesztésével tovább bonyolódott a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) első helyéért zajló harc – két fordulóval a vége előtt. Ha például a listavezető Atlético Madrid két pontot szerez hátralévő meccsein, biztosan bajnok, ha hármat, akkor nem biztos, hisz a rivális FC Barcelona otthonában lép pályára az utolsó játéknapon. Nézzük, ki hogyan lehet…
máj. 8
9:12
Madridi tenisztorna: Fognini ordibált, Thiem varázsolt, Nadal elkapta a fonalat (Agroinform)
Összefoglaltuk mi történt a madridi salakpályás tenisztorna első öt napjában.
máj. 8
9:14
Real Madrid: Nem érdekel, ki a favorit - Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid elkényelmeskedte a Real Valladolid elleni bajnokiját, a döntetlennel elúszott a bajnoki cím.
máj. 8
9:24
Röplabda: a csoportelsőség a cél az Eb-selejtezőn (She)
Péntektől vasárnapig Kecskeméten szerepel a magyar férfi röplabda-válogatott az Európa-bajnoki selejtező első körében. A mieink ellenfelei Svájc, Bosznia-Hercegovina és Norvégia lesznek. A három előselejtezős csoport győztese mellett a két legjobb második is továbbjut majd a második fordulóba.
máj. 8
9:26
Vb 2014: Pelé Robinhót vagy Kakát hiányolja a brazil keretből (She)
A brazilok legendás labdarúgója, Pelé Kakát vagy Robinhót hiányolja a június 12-én kezdődő világbajnokságra szerdán kihirdetett brazil keretből.
máj. 8
9:30
Göröcs János 75 éves (Metropol)
Az olimpiai bronzérmes labdarúgó, az Újpest 62-szeres válogatott csatára edzőként bajnoki ezüstérmet és kupát nyert a lilákkal.
máj. 8
10:06
Madridi tenisztorna: Nadal újabb könnyű győzelmet arathat (Agroinform)
A madridi salakpályás tenisztorna csütörtöki játéknapján a nyolcaddöntők kerülnek lebonyolításra.
máj. 8
10:08
Edzőkérdés: A vonzalom kölcsönös, Van Gaal is akarja a Unitedet (Agroinform)
Louis van Gaal interjút adott a BBC-nek, amiben elmondta, reméli, őt nevezik ki a Manchester United menedzserének.
máj. 8
10:18
Válogatott: a Poznan nem engedi el Lovrencsicset (She)
A lengyel Poznan magyar labdarúgója, Lovrencsics Gergő nem állhat Pintér Attila szövetségi kapitány rendelkezésére a Dánia elleni felkészülési mérkőzésen (május 22., Debrecen), mert klubja nem engedélyezi a távozását.
máj. 8
10:20
Videó: a dühös focista ki akarta dobni a pályáról a kiskutyát (She)
A bolíviai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a The Strongest 2–2-es döntetlent játszott a Club Universitario együttesével. A találkozó 58. percében három kiskutya szakította meg a játékot, amikor berohantak a pályára. Az egyik játékos annyira dühös lett, hogy az egyik állatot ki akarta dobni a pályáról, de ezt a labdaszedő megakadályozta. Íme!
máj. 8
10:42
Teherautó gázolt át Darnyin (Behaviour)
Az olimpikon a feleségének indult virágot venni.
máj. 8
10:54
Real: „Az utóbbi két meccsen mentálisan csődöt mondtunk” (She)
Mentális, de nem hozzáállásbéli problémákat vél felfedezni a Valladolid elleni döntetlen hátterében Carlo Ancelotti, akinek csapata, a Real Madrid nagyon nehéz helyzetbe került a spanyol bajnoki címért folyó versenyfutásban. A fővárosiak középpályása, Xabi Alonso úgy véli, gyakorlatilag minden esélyük elszállt a Primera División megnyerésére, míg a meccs elején lecserélt Cristiano Ronaldo…
máj. 8
10:56
Atlétika: 2019-ig biztosított a Gyémánt Liga-sorozat (She)
További öt évig, azaz 2015-től 2019-ig biztosan megrendezik a Gyémánt Liga-sorozatot a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) közlése szerint.
máj. 8
11:12
Vidi: A magyar foci öt éven belül ismét a térképen lesz - Gomes (She)
A szezon végén távozik José Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője. A portugál szakember a Mais Futebolnak adott interjújában beszélt a Vidinél eltöltött időszakáról, arról, hogy már vannak más ajánlatai, s azt is elmondta, hogy szerinte a magyar futball öt éven belül ismét felkerül az európai térképre.
máj. 8
11:14
FIFA: újabb helyet rontottunk, a brazilok a dobogót ostromolják (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta legfrissebb világranglistáján, amelyen a magyar válogatott a 45. helyen áll, így egy pozíciót visszaesett áprilisban elfoglalt helyezéséhez képest. A brazilok ellenben kettőt javítottak, és már csak egy lépésre vannak a képzeletbeli dobogótól.
máj. 8
11:36
Cech nyolc-tíz hétig harcképtelen (Metropol)
A Chelsea labdarúgócsapatának cseh kapusa április 22-én az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben szenvedett vállsérülést.
máj. 8
11:48
Taróczy Balázs, az egyetlen magyar Wimbledon-győztes 60 éves (Infostart)
Pénteken tölti be 60. életévét Taróczy Balázs teniszező, edző, sportvezető, minden idők legsikeresebb magyar férfi teniszjátékosa. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja:
máj. 8
11:48
Ajax: Luis Suárez megígérte, hogy egyszer visszatér (She)
Luis Suárez megígérte, hogy visszatér az Ajaxhoz. A Liverpool uruguayi támadója a 2007 és 2011 között már játszott az amszterdamiaknál, 159 mérkőzésen 111 gólt szerzett, mielőtt Angliába szerződött.
máj. 8
11:54
Ismét egy helyet rontott a magyar válogatott (Metropol)
Csapatunk így a 45. a FIFA legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján.
máj. 8
11:54
Manchester City: Agüero mehet Barcelonába, Dzeko (is) kellett a bajnoki címhez (Agroinform)
A bosnyák támadónak oroszlánrésze van a Manchester City "kilencven százalékos" bajnoki címében.
máj. 8
12:24
FIFA-világranglista - Ismét egy helyet rontott a magyar válogatott (Infostart)
A legutóbbihoz hasonlóan a magyar válogatott ismét egy helyet rontott, s így a 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul az Európa- és világbajnok spanyolok vezetnek.
máj. 8
12:42
Kézi: a Szeged bejelentette a világbajnokok érkezését (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság egyik meghatározó alakulata, a Pick Szeged ma hivatalosan is bejelentette annak a két spanyol világbajnok játékosnak az érkezését, akikről a közelmúltban már tudni lehetett. Ennek ismeretében a kapus, José Manuel Sierra, valamint a balátlövő, Antonio García két évig a Tisza-partiaknál szerepel.
máj. 8
13:00
Vb 2014: Mario Gomez kimaradt Löw 30-as keretéből (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 30 játékost, akik közül a későbbiekben kiválasztja a 2014-es brazíliai világbajnokságra nevezendő huszonhármat. Mario Gomez a nagy hiányzó.
máj. 8
13:18
Öttusa vk-döntő - Hat magyar a nemzetközi szövetség indulói listáján (Infostart)
Hat magyar versenyző szerzett közvetlenül jogot a döntős részvételre az öttusázók világkupa-sorozatában.
máj. 8
13:20
Spanyol világbajnokokkal erősít a szegedi kézilabdacsapat (Infostart)
Két világbajnokkal, a kapus José Manuel Sierrával és a balátlövő García Robledóval erősödik a nyáron a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.
máj. 8
13:36
Kajak-kenu: Szabó és Vad párosát szétszedte a Honvéd (She)
Itt a tavasz, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ismét feszült a helyzet a kajak-kenu sportban. Az idény szinte még el sem kezdődött, a női mezőnyben már „válik” egy alig megalakult páros. Hiába nyerte meg a milánói világkupán a K–2 500 métert Szabó Gabriella és Vad Ninetta, Szabó klubjában, a G4S-Honvédban úgy döntöttek, nem támogatják az egységet.
máj. 8
13:38
Davis-kupa: megvan a vezetés Liechtenstein ellen (She)
Madarász Gergely könnyed győzelmével a magyar válogatott 1–0-ra vezet Liechtenstein ellen csütörtökön a tenisz Davis-kupa euro-afrikai zóna III-as csoportjának szegedi salakpályás tornáján.
máj. 8
13:42
FIFA: Megint rontott a magyar válogatott a világranglistán (Agroinform)
A legutóbbihoz hasonlóan a magyar válogatott ismét egy helyet rontott, s így a 45. a FIFA legfrissebb világranglistáján.
máj. 8
13:44
Kézilabda: Két spanyol világbajnokkal erősít a Pick Szeged (Agroinform)
Két világbajnokkal, a kapus José Manuel Sierrával és a balátlövő García Robledóval erősödik nyáron a Tisza-parti klub.
máj. 8
13:54
Eb 2016: a vb után a németek és a franciák várnak a spanyolokra (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) bejelentette: a világ- és Európa-bajnoki címvédő spanyol válogatott az idén Franciaországgal és Németországgal is játszik felkészülési mérkőzést.
máj. 8
14:00
Davis Kupa: vezetnek a magyarok (Metropol)
Madarász Gergely könnyed győzelmével a magyar válogatott 1-0-ra vezet Liechtenstein ellen.
máj. 8
14:12
Vb-2014 - Gomez a németek bő keretébe sem fért be (Infostart)
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő, 30 fős keretét a brazíliai labdarúgó-világbajnokságra, melyen biztosan nem lesz ott Mario Gomez, a Fiorentina csatára.
máj. 8
14:12
Davis-kupa: Fucsovics nyert, csoportgyőztesek a magyarok (She)
Madarász Gergely után Fucsovics Márton is sima győzelmet aratott, így a magyar válogatott 2–0-s, behozhatatlan előnnyel vezet Liechtenstein ellen a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna III-as csoportjának szegedi salakpályás tornáján. A csütörtöki siker csoportgyőzelmet ér, így a magyar válogatott szombaton a feljutásért játszhat majd.
máj. 8
14:18
Agassi szerint Nadal a legjobb (Metropol)
Szerinte a spanyol világelső minden idők legkiválóbb teniszezője, még a 17 egyéni GS-trófeával csúcstartó Roger Federernél is jobb.
máj. 8
14:36
Davis Kupa: Fucsovics is nyert (Metropol)
A magyar válogatott 2-0-s, behozhatatlan előnnyel vezet Liechtenstein ellen.
máj. 8
14:36
VB 2014: Khedirára igent, Gomezre nemet mondott Löw (Agroinform)
Joachim Löw előzetes, harminc fős keretet nevezett meg a nyári világbajnokságra. Gomez a legnagyobb hiányzó.
máj. 8
14:38
Gomez a németek bő keretébe sem fért be (Metropol)
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő, 30 fős keretét a brazíliai labdarúgó-világbajnokságra, melyen biztosan nem lesz ott Mario Gomez, a Fiorentina csatára.
máj. 8
14:48
Chelsea: a megműtött Cech két hónapig harcképtelen (She)
Nyolc-tíz hét múlva kezdheti meg az edzéseket Petr Cech, a Chelsea labdarúgócsapatának cseh kapusa, akit április 22-én elszenvedett vállsérülése miatt szerdán megműtöttek.
máj. 8
14:50
Öttusa: hat magyar szerzett jogot a vk-döntős részvételre (She)
Hat magyar versenyző szerzett közvetlenül jogot a döntős részvételre az öttusázók világkupa-sorozatában.
máj. 8
14:52
Videó: kiszaladt a lelátóra, és megtapsolta magát a focista (She)
A litván élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Zalgiris 1–1-es döntetlent játszott a Trakai együttesével. A találkozó 86. percében a vendégek csereként beálló játékosa, Dmitriy Kovb egyenlített, ami után kirohant a lelátóra, és megtapsolta saját magát. Íme!
máj. 8
14:54
Győri ETO: Horváth győztes habitusú igazolásokat tervez (She)
Horváth Ferenc, a Győri ETO NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője a kisalfold.hu-n válaszolt az olvasók által feltett kérdésekre. A győri szakvezető elmondta, nem tervez sok igazolást a nyáron, illetve a nemzetközi kupaszereplésről is beszélt.

Keresés