2014. május 29. csütörtök

máj. 29
0:09
Kaposvár: rendkívüli közgyűlés után, Dér Tamás az új elnök (She)
A Kaposvári Rákóczi rendkívüli közgyűlést tartott, amelyen megválasztották a klub új elnökét: a továbbiakban a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója, a városi sportbizottság elnöke, Dér Tamás tölti be ezt a pozíciót. Számolt be a történtekről az NB I-től búcsúzó klub honlapja, a rakoczifc.hu.
máj. 29
5:33
Vb-2014 - Megérkezett a tornára az első csapat (Infostart)
Megérkezett szerdán a két hét múlva kezdődő labdarúgó-világbajnokságra a 31 külföldi csapat közül az első, Ausztrália.
máj. 29
6:45
Huszonhat év után a hétvégén újra DTM a Hungaroringen (Infostart)
A hétvégén 26 év szünet után tér vissza a Hungaroringre a német túraautó-bajnokság (DTM), amelynek mezőnye az idei szezon harmadik futamán köröz majd a mogyoródi aszfaltcsíkon.
máj. 29
7:03
NHL: gigászi küzdelem - életben maradt a címvédő (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) Nyugati főcsoport-döntőjének ötödik mérkőzésén a Chicago Blackhawks drámai mérkőzésen, kétszeri hosszabbítás után 5–4-re legyőzte a Los Angeles Kings együttesét, így 3–2-re szépített az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban. A címvédő győztes gólját a 83. percben Michal Handzus szerezte.
máj. 29
7:21
Vb 2014: Camacho fogadni mer a brazil-spanyol döntőre (She)
A 81-szeres spanyol válogatott, hazai nemzeti csapatát 1998-2002-ig, a dél-korai labdarúgó-világbajnokságon még irányító José Antonio Camacho fogadni merne, hogy az idei, brazíliai tornán pont ugyanaz lesz a finálé párosítása, mint a tavalyi Konföderációs Kupán. Vagyis: a házigazda brazil együttes ellenfele a címvédő spanyol lesz.
máj. 29
7:23
Férfi kézi BL: az első fecskék - Sterbikék egy nappal korábban érkeztek (She)
A Barcelona férfi kézilabdacsapata mindenkinél korábban, már szerda este megérkezett Kölnbe, a hétvégi Bajnokok Ligája négyes döntő helyszínére, így Sterbik Árpádék már csütörtökön is tartanak edzést, míg a többi három csapat (Veszprém, Kiel, Flensburg) csak este érkezik.
máj. 29
7:25
NBA: James padlót fogott, a Miami kikapott Indianapolisban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoport-döntőjének ötödik mérkőzésén a Miami Heat – ahogy az a negyedenkénti részeredményekből kiderül – fordulatos, izgalmas mérkőzésen hárompontos vereséget szenvedett az Indiana Pacers otthonában, így egyelőre nem tudta lezárni a továbbjutás kérdését, 3–2-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban. A címvédőnél…
máj. 29
7:39
Görögország: rekordszezon után André Alves a sztárigazolás (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a klubtörténet legjobb eredményével végző – nyolcadik – agriniói Panetolikosz szerződteti a 2010–11-es NB I-es gólkirály André Alvest.
máj. 29
7:57
Videoton: a Köln, a Moreirense és az Otelul is vinné a csatárt (She)
A portugál A Bola információi szerint a német 1. FC Köln, a román Otelul Galati és a portugál Moreirense is érdeklődik a Videoton 21 éves portugál csatára, Lupeta iránt.
máj. 29
7:59
Vb 2014: győztes meccsen búcsúzott a válogatottól a legenda (She)
A világbajnokságra készülő mexikói labdarúgó-válogatott az Azték Stadionban rendezett felkészülési mérkőzésen 3–0-s győzelmet aratott Izrael ellen. A közép-amerikai együttesben 120. alkalommal, egyben utoljára lépett pályára a helyi legendának számító Cuauhtémoc Blanco, aki már nem volt a pályán, amikor a balhátvéd, Miguel Layún duplázott.
máj. 29
8:15
Spanyolország-Bolívia élőben: készüljön a világbajnokságra! (Infostart)
A csütörtöki és pénteki élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
máj. 29
8:15
Újpest: cáfol a klub - Vignjevics akkor is maradhat, ha nincs El-indulás (She)
A Magyar Kupa-győztes Újpest FC labdarúgócsapata hivatalos Facebook-oldalán helyesbítette a Sport Tv által kiadott sajtóközleményt – a klub tudatta, Nebojsa Vignjevics akkor is maradhat a klubnál, ha az UEFA nem bólint rá a lila-fehérek európai kupaszereplése, a tréner maradásának feltétele azonban a játékoskeret megerősítése.
máj. 29
8:15
Carlos Ortega: végig harcolunk majd (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatának spanyol vezetőedzője szerint mindenki készen áll, és játszani akar szombaton, a Kiel elleni BL-elődöntőben.
máj. 29
8:33
Videó: Ilics, Alilovic és Nagy sem bírta ki nevetés nélkül (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos Youtube-csatornájának videójában a hétvégi Bajnokok Ligája négyes döntőjének részvevői mondják el gondolataikat a párharcokról. Pontosabban csak próbálják, mert nem nagyon sikerült Nagy Lászlónak, Mirko Alilovicnak és Momir Ilicsnek sem...
máj. 29
8:51
Mezőkövesd: Bognár ára 30 millió, érdeklődik a DVSC és a DVTK (She)
A Nemzeti Sport úgy értesült, jövő hét kedden ülnek le a Mezőkövesd-Zsóry labdarúgócsapatának elöljárói a játékosokkal egyeztetni, hogy kire számítanak s kit enged el a tizenötödik, kieső helyen végző klub.
máj. 29
8:51
Nemzetközi foci: Dzeko, Di María vagy Lewandowski - ki volt május legjobbja? (Agroinform)
Nézzük, a hatharom.com szerint melyik három játékos vitte a prímet a klubszezon utolsó hónapjában!
máj. 29
8:53
P. División: szerződést hosszabbított az El-győztes edző (She)
Az Európa-liga-győztes Sevilla két évvel meghosszabbította Unai Emery vezetőedző szerződését. A 42 esztendős szakember eddig érvényben lévő megállapodása a nyáron járt volna le, de az új kontraktus aláírásával 2016-ig elkötelezte magát a klubhoz.
máj. 29
8:53
Roland Garros: Babos bemutatkozik Párizsban, Thiem megnehezítheti Nadal dolgát (Agroinform)
Csütörtökön folytatódnak a második körös találkozók a Roland Garroson, továbbá párosban Babos Tímea is pályára lép.
máj. 29
9:09
Chelsea: 50 millió font három Atlético-játékosért (She)
A tekintélyes londoni Times értesülései szerint a Chelsea közel van a megállapodáshoz az Atlético Madriddal – José Mourinho a spanyol bajnokcsapat három futballistáját is szerződtetné. Diego Costa, Filipe Luís és Tiago összesen 50 millió fontért válthat klubot.
máj. 29
9:27
Arsenal: hét év után távozik az FA-kupa-elődöntő hőse (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy lengyel kapusa, Lukasz Fabianski négyéves szerződést kötött a szintén a Premier League-ben érdekelt Swansea Cityvel.
máj. 29
9:45
Videó: furcsa - a saját kapujába dobta a labdát a nigériai kapus (She)
A Nigéria–Skócia felkészülési labdarúgó-mérkőzés 2–2-es döntetlennel ért véget. A találkozó legkülönösebb jelenetében a nigériai kapus, Austin Ejide ütközött a levegőben, ennek következtében a saját kapujába ütötte a labdát. A gólt nem adták meg szabálytalanság címén, de mozdulat felettébb furcsának tűnik...
máj. 29
9:45
Vízilabda: Kezdődik a vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntője! (Agroinform)
Csütörtökön a negyeddöntőkkel kezdetét veszi az év legjobban várt klubeseménye a férfi vízilabdázóknál.
máj. 29
9:47
Újpest: Proesmans nem bánta meg; 5000 eurós prémium? (She)
Nemrég megírtuk, hogy Nikolas Proesmans az Újpest labdarúgócsapatából vissza szeretne térni Belgiumba, ám egy szintén a hazájából származó sajtóhír szerint nem bánta meg, hogy a lilákhoz igazolt.
máj. 29
10:03
Vb 2014: változás a dél-koreai keretben, utazhat a Mainz védője (She)
Bokasérülés miatt a hátvéd Kim Dzsin Szu kikerült a június 12-én kezdődő világbajnokságra készülő dél-koreai labdarúgó-válogatott keretéből.
máj. 29
10:03
Tiger Woods a US Opent is kihagyja (Metropol)
A világ legismertebb golfozója hátműtétjét követően továbbra sincs olyan állapotban, hogy részt vehessen a június 12. és 15. között sorra kerülő tornán.
máj. 29
10:05
Mezőkövesd: Horváth iránt olasz és német csapatok érdeklődnek (She)
Németországból és Olaszországból is érdeklődnek Horváth Tamás iránt. A kapust szerződés köti a labdarúgó NB I-ből kiesett Mezőkövesdhez, ám könnyen lehet, hogy a nyáron csapatot vált.
máj. 29
10:21
Paks: Éger László az FTC ellen játssza búcsúmeccsét (She)
Utolsó profi mérkőzését játssza a Ferencváros elleni bajnokin Éger László, az MVM Paks középhátvédje.
máj. 29
10:23
Videó: vicces gólokat kapott az izraeli kapus Mexikó ellen (She)
Mint arról már beszámoltunk, Mexikó 3–0-ra legyőzte Izraelt felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. Ariel Harus, az izraeliek kapusa kétszer is nagy potya gólt kapott. Íme, az összefoglaló!
máj. 29
10:39
Golf: Tiger Woods a US Openen sem tud elindulni (She)
A US Masters után az idei második Major-versenyt, a US Opent is kihagyja Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója.
máj. 29
10:41
Milan: a fiatal magyar a második ligába kerülhet - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli AC Milan Primavera-csapatának magyar labdarúgója, Tamás Krisztián a második ligában (Serie B) folytathatja pályafutását.
máj. 29
10:43
Vb 2014: kabátban és sapkában készülnek az angolok (She)
Vastagon felöltözve készül odahaza a trópusi körülményekre az angol labdarúgó-válogatott a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokság előtt.
máj. 29
10:57
Férfi kézi: az EHF helybenhagyta Zorman eltiltását (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elutasította a szlovénok fellebbezését, így Uros Zorman nem játszhat a magyar válogatott elleni világbajnoki selejtezőkön.
máj. 29
10:59
Atlético: a PL-ben szenvedő Real-nevelés érkezhet - sajtóhír (She)
A Marca információi szerint a spanyol bajnok Atlético Madrid labdarúgócsapatának első számú nyári kiszemeltje Roberto Soldado, a Tottenham csatára. Diego Costa minden bizonnyal a Chelsea-ben folytatja, míg David Villa az MLS felé veheti irányt, így Diego Simeonének a nyáron új támadók után kell néznie.
máj. 29
11:15
Videó: Lovrencsics tökéletes passza az első Lech-gól előtt (She)
Mint arról szerdán beszámoltunk, Lovrencsics Gergő gólpasszt adott a Lech Poznan első találatánál a Ruch Chorzów elleni lengyel bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A 36. percben a szögletzászlóhoz közelről adott be Szymon Pawlowskinak, aki a kapu bal oldalába rúgta a labdát. Íme, a gól! A Lech még egy gólt szerzett az első 45 percben.
máj. 29
11:16
Roland Garros: Ismét szettet lophatnak Andy Murraytől? (Agroinform)
A skótok olimpiai bajnoka az ausztrál Matosevic ellen is esélyes, de nem biztos hogy 3-0-val jut tovább...
máj. 29
11:18
Átigazolás: Eladta kapusát az Arsenal (Agroinform)
A következő idényben a Swansea csapatát erősíti az Arsenal lengyel kapusa, Lukasz Fabianszki.
máj. 29
11:33
Férfi kosár: a román kapitány lehet a Fehérvár új edzője (She)
Csütörtök délután sajtótájékoztatót tart az Alba Fehérvár kosárlabda-csapatának vezetősége. A feol.hu regionális portál információi szerint az eseményen bemutatják az együttes új vezetőedzőjét, a jelenleg román szövetségi kapitányként tevékenykedő Marcel Tentert.
máj. 29
11:51
PL: a Sunderland megmentője nem megy sehová (She)
Szerződést hosszabbított az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapata menedzserével, Gustavo Poyettel. Az uruguayi szakvezető 2016 nyaráig kötelezte el magát a „fekete macskákhoz”.
máj. 29
11:53
Videó: egy 17 éves kameruni bombája a Barca legszebb gólja (She)
A Barcelona hivatalos Youtube-csatornája összeállította korosztályos labdarúgócsapatainak legszebb góljait a május 24-én és 25-én lejátszott meccsek alapján. Az ötös lista első helyén a 17 éves kameruni Wilfrid Kaptoum végzett gyönyörű bombájával.
máj. 29
12:09
FTC: a német harmadosztályból igazoltak a zöld-fehérek (She)
A Ferencvárosban folytatja a pályafutását Nagy Dániel, aki eddig a német harmadosztályú Osnabrücköt erősítette, de korábban megfordult a Bundesligában szereplő Hamburgban is – számolt be róla a fradi.hu.
máj. 29
12:09
Férfi kézilabda: Újabb sztárjátékosukat vesztették el a szlovének (Agroinform)
Tovább gyengült a magyar válogatott világbajnoki selejtezős ellenfele.
máj. 29
12:11
VB 2014: Ronaldo bízik Neymarban és a közönségben (Agroinform)
A "Fenomeno" szerint a selecaónak nagy esélye van megnyerni a vb-t, még ha nem is feltétlenül szól minden mellette.
máj. 29
12:27
Tour de France: a címvédő több doppingtesztet szeretne (She)
Az eddigieknél több doppingellenőrzést szeretne Chris Froome, a Tour de France kerékpáros körverseny címvédője.
máj. 29
12:45
Férfi kézi: Pálmarsson Veszprémben, Canellas Kielben? (She)
A handball-planet.com kézilabdás szakportál szerint a spanyol Joan Canellas a Hamburgból Kielbe igazolhat, míg az izlandi Aron Pálmarsson útja utóbbi csapatból az MKB-MVM Veszprémbe vagy Barcelonába vezethet.
máj. 29
12:47
Kaposvár: korábbi csapata vinné a kongói balhátvédet (She)
A belga élvonalban játszó Kortrijk szemet vetett korábbi játékosára, a tavaszt a Kaposvárnál töltő kongói válogatott Landry Mulemóra – értesült a voetbnalbelgie.be.
máj. 29
13:04
Vb-2014 - Ennyit érne fejenként az uruguayi aranyérem (Infostart)
Fejenként 160,5 millió forintnak megfelelő összeget kapnak az uruguayi válogatott labdarúgói, ha megnyerik a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságot.
máj. 29
13:04
Férfi vízi: a fél Eger, Brguljan és Kayes is az OSC-be igazol (She)
Hivatalosan is bejelentették, hogy az OSC férfi vízilabdacsapata a következő idénytől OSC-Újbuda-A-Híd néven szerepel, a szponzori megállapodás 1+1 évre szól. Az egyetemi egyesület játékoskerete szinte teljesen átalakul, a megerősödő OSC-vel újra bajnokesélyesként kell számolni.
máj. 29
13:04
Ötszáz jegyet kapott a Veszprém (Metropol)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében szereplő klubnál ennél több szurkolóra számítanak.
máj. 29
13:05
Férfi kézilabda BL: Nagy és Ilics tudja, mi kell a győzelemhez (Agroinform)
Eddig német és spanyol domináltak a négyes döntőben, de a Veszprém arra készül, hogy megtörje ezt a sorozatot.
máj. 29
13:06
Vb 2014: döbbenetes prémium járna az uruguayi aranyért (She)
Fejenként 160.5 millió forintnak megfelelő összeget kapnak az uruguayi válogatott labdarúgói, ha megnyerik a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságot.

Keresés