2014. május 28. szerda

máj. 28
7:03
NHL: irány New York! A Montreal hetet ütött a Rangersnek (She)
New Yorkban a hatodik mérkőzéssel folytatódik a Rangers–Canadiens párharc az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) rájátszásának főcsoportdöntőjében, mivel a Montreal hazai pályán 7–4-re nyert hazai jégen, és nem hagyta befejezni a párharcot. A Keleti konferencia fináléjában hiába egyenlített 4–1 után a vendégcsapat, a folytatás a kanadaiaké volt, és a háromgólos René Bourque vezetésével…
máj. 28
7:05
NB II: profi szerződést írt alá a fiatal kapus a Vasashoz (She)
A Kubala Akadémiához tartozó 18 esztendős kapussal, Lékai Somával hároméves profi szerződést kötött a Vasas – számolt be róla a klub honlapja.
máj. 28
7:21
NBA: Westbrook 40, Durant 31 - az OKC hozta a 2. hazait is (She)
A negyedik mérkőzésen is hazai győzelem született az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának döntőjében. Az Oklahoma City Thunder 105–92-re győzte le a San Antonio Spurst, így 2–2-re módosította az állást.
máj. 28
7:39
NB II: nem indulhat a Létavértes a másodosztályban (She)
Nem indulhat a Létavértes labdarúgócsapata az NB II 2014–15-ös kiírásában – határozott az MLSZ elnöksége.
máj. 28
7:41
NB II: a nyártól jönnek a hivatalos meccsösszefoglalók (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség kedd esti elnökségi ülésén többek között az NB II-es mérkőzések összefoglalóiról is határozott – a 2014–15-ös idénytől a klubokat kötelezik televíziós sugárzásra alkalmas meccsösszefoglalók készítésére.
máj. 28
7:43
Vb 2014: Vogts a vereség után csatlakozott az amerikaiakhoz (She)
A világbajnokságra készülő Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja 2–0-ra legyőzte Azerbajdzsánt felkészülési mérkőzésen San Franciscóban. A tartalékosan felálló Team USA lassan melegedett bele a mérkőzésbe, a két gól csak a hajrában született meg, mindkettőt csereember szerezte, előbb Mikkel Diskerud, majd Aron Jóhannsson talált be.
máj. 28
7:57
Könnygázzal oszlattak szét egy labdarúgó vb elleni tüntetést Brazíliában (Infostart)
Könnygázt vetett be a június 12-én kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokság magas költségei miatt az ország fővárosában tüntető emberek mintegy ezerfős csoportja ellen a rendőrség kedden.
máj. 28
7:57
ETO: Priskin ajánlatot kapott, az Austrián múlik az üzlet (She)
Szasa Sztevanovics, a Győri ETO sportigazgatója megerősítette a Nemzeti Sport információját, hogy a klub megkezdte a tárgyalásokat az Austria Wiennel Priskin Tamás átigazolásáról.
máj. 28
7:57
Nagy László: Gyönyörű kihívás (Metropol)
Szombaton 15.15-kor a Kiel ellen lép pályára Kölnben, a kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében az MKB-MVM Veszprém.
máj. 28
7:59
DVTK: elfogadhatatlannak tartják Kádár súlyos eltiltását (She)
Egy emberként áll ki a DVTK szurkolótábora és a klub vezetése Kádár Tamás mellett, aki mint visszaeső, négy soron következő Magyar Kupa-mérkőzésre kapott eltiltást – olvasható a diósgyőri klub hivatalos honlapján.
máj. 28
8:15
Kaposvár: Balázs tárgyalt a Lokival, Kink még nem a fővárosi nagyokkal (She)
Tarmo Kink, a Kaposvári Rákóczi futballistája a Nemzeti Sportnak elmondta: még sem a Ferencváros, sem az Újpest csapatával nem tárgyalt. Ugyanakkor Balázs Benjámin megerősítette korábbi értesülésünket a DVSC-Teva érdeklődéséről, és  elmondta,már túl van egy egyeztetésen a debreceniekkel – de még nem döntött, hol folytatja.
máj. 28
8:15
MLSZ: nem lesz létszámbővítés az élvonalban (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége keddi ülésén elutasította az NB I 16-ról 18 csapatosra bővítését.
máj. 28
8:17
Férfi kézi BL: kérdéses Karabatic játéka a final fouron (She)
Kisebb sérülést szenvedett, ezért elképzelhető, hogy lemarad a hétvégi férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourjáról Nikola Karabatic, a Barcelona olimpiai, világ- és Európa-bajnok irányító-átlövője.
máj. 28
8:33
Videó: „Aggasztó védelem - más szisztéma kell a válogatottnál” (She)
Mint ismert, felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a magyar labdarúgó-válogatott a dánokkal. Bognár György, az NS és az NSO Tv állandó szakértője a védelmi hibákat és Varga Roland pazar fejes gólját emelte ki legújabb videoblogjában.
máj. 28
8:51
DVSC: 10-11 ezres nézőszám a cél, védő és támadó jöhet (She)
Róka Géza, a gyakorlatilag már bajnoknak tekinthető DVSC klubigazgatója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt a klub erősítési terveiről, s hogy az új stadionnal és egy sikeres BL-meneteléssel hogyan növekedhetnek a klub bevételei.
máj. 28
9:09
Vb 2014: könnygázzal oszlattak a brazíliavárosi tüntetésen (She)
Könnygázt vetett be a június 12-én kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokság magas költségei miatt az ország fővárosában tüntető emberek mintegy ezerfős csoportja ellen a rendőrség kedden.
máj. 28
9:09
Roland Garros: Serena, Sarapova és Federer is átgázolhat az ellenfelén (Agroinform)
Szerdán a Roland Garros második körös mérkőzéseire kerül sor, és a páros küzdelmek is megkezdődnek Párizsban.
máj. 28
9:11
Videó: Parker eltűnt a parádézó Westbrook és Durant mellett (She)
Mint ismert, a negyedik mérkőzésen is hazai siker született az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Nyugati főcsoportjának döntőjében. Az Oklahoma City Thunder 105–92-re győzte le a San Antonio Spurst, így 2–2-re módosította az állást. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
máj. 28
9:27
Sportfogadás-suli: A selejtezőkből következtethetünk a vb-re? (Agroinform)
Következő cikkünkben azt vizsgáljuk, hogy a vb-re kijutó csapatok hogyan feleltek meg az elvárásoknak a selejtezőkben.
máj. 28
9:45
Anglia: Solskjaer Cardiffba vitte utódját az MU-ból (She)
Az angol Premier League-ből kieső, a következő szezont a másodosztályban kezdő Cardiff City labdarúgócsapata szerződtette a Manchester United csatárát, Federico Machedát.
máj. 28
10:03
Serie A: az AS Roma bemutatatta új mezét - fotó (She)
Bemutatta a 2014–2015-ös szezonra tervezett mezét az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma. A fővárosi együttes sportszergyártót váltott, a szerelés színe azonban nem változott, maradt bordó, karján a narancs csíkkal.
máj. 28
10:04
VB 2014: Draxlerék kis híján halálra gázoltak két embert (Agroinform)
Súlyos baleset történt a német válogatott és a Mercedes autógyár közös reklámfilmforgatásán.
máj. 28
10:21
Videó: romlott ételek az olasz és az angol vb-szálláson (She)
A brazil egészségügyi hatóság razziát tartott az olasz és az angol labdarúgó-válogatott vb-szállásán. Mindkét hotelben nagy mennyiségű romlott sonkát, vajat, halat és egyéb élelmiszert találtak. Íme!
máj. 28
10:21
Julio Cesar: ez a labda jó lesz (Metropol)
A házigazda brazilok kapusa szerint az adidas által fejlesztett hivatalos vb-labdával most nincs probléma.
máj. 28
10:23
Atlético: Riquelméhez mérik, a spanyol bajnoknál folytatja (She)
Az argentin San Lorenzo labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy a spanyol bajnok és BL-döntős Atlético Madridban folytatja a pályafutását 19 éves tehetsége, Ángel Correa.
máj. 28
10:25
Vb 2014: a Jabulanit utálta, a Brazucától elalél Júlio César (She)
Tetszik a június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság hivatalos labdája Júlio Césarnak, a házigazda brazilok kapusának, aki szerint az adidas által fejlesztett játékszerrel most nincs probléma.
máj. 28
10:27
Bp. Honvéd: 33-szoros válogatott „vándormadár” érkezhet (She)
Az afrikai futballal foglalkozó foot224.com információi szerint a Bp. Honvéd csapatánál folytathatja pályafutását a 33-szoros guineai válogatott támadó, Souleymane Youla.
máj. 28
10:29
Sportmarketing: miért a foci-vb a csúcs a márkák számára? (She)
Május 29-én hetedszer kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, amelynek témája ezúttal a futball marketing a nyári labdarúgó világbajnokság kapcsán. Neves előadók és érdekes programok várják az érdeklődőket.
máj. 28
10:31
PMFC: nem lesz tulajdonosváltás, Matyi marad (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapatának ügyvezetője, Feleki Attila a Dunántúli Naplónak beszélt a klub jövőjéről, a játékoskeretről, a szakmai stábról.
máj. 28
10:39
Tottenham: az új edző volt csapata „csékáját” is hozza? (She)
A Guardian információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham új menedzsere, Mauricio Pochettino szerződtetné a londoni csapathoz Adam Lallanát, a Southampton középpályását. Mint ismert, a „szenteket" elhagyó argentin menedzser ötéves megállapodást kötött a Spursszel.
máj. 28
10:41
NB II: súlyos sérülést szenvedett a Zalaegerszeg brazilja (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE brazil csatára, Tanque súlyos sérülést szenvedett, féléves kihagyás várhat rá.
máj. 28
10:57
NB II: a Nyíregyháza tulajdonosa sok nézőre számít (She)
Révész Bálint, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa a legjobb 12 közé várja csapatát az előttünk álló szezonban az élvonalban, és hozzátette: azt szeretné, ha sok néző lenne a meccseiken.
máj. 28
11:15
Vb 2014: árad a Rio Negro, kitelepítések Manausban (She)
Áradásveszély miatt rendkívüli állapotot hirdettek Amazonas állam fővárosában, Manausban, a labdarúgó-vb meccseinek otthont adó tizenkét brazil város egyikében.
máj. 28
11:15
Mario Zagallót kórházba szállították (Metropol)
Kórházba került Mario Zagallo, a brazilok legendás futballistája és edzője.
máj. 28
11:15
Átigazolás: Argentin csatárt igazolt az Atlético Madrid (Agroinform)
A spanyol bajnok Atlético Madrid bejelentette, hogy ötéves szerződést kötött Angel Correával.
máj. 28
11:33
DVTK: megszavazták a 150 milliós támogatást, két feltétellel (She)
Miskolc város önkormányzata ma reggel megszavazta a DVTK számára korábban beígért 150 millió forintos önkormányzati támogatást, melyet két feltételhez kötött.
máj. 28
11:35
Real Madrid: „Vegyünk nagy játékosokat? Mind nálunk van!” (She)
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madrid elnöke elmondta: a nyáron nem igazolnak egyetlen sztárjátékost sem, mivel nincsen rá szükségük. A klubvezető hozzátette: Iker Casillas marad a klubnál.
máj. 28
11:37
Vb 2014: itt a következő lemaradó, Van der Vaart a neve (She)
Rafael van der Vaart, a holland labdarúgó-válogatott középpályása kihagyja a brazíliai világbajnokságot – erősítette meg a holland szövetség (KNVB). Az oranje játékosa vádlisérülést szenvedett a nemzeti csapat portugáliai edzőtáborában, így Louis van Gaal szövetségi kapitány nem viszi magával a vb-re.
máj. 28
11:39
KTE: Varga panaszmentes, de többen még sérültek (She)
Varga Róbert már panaszmentes, de többen továbbra is sérüléssel bajlódnak a Puskás Akadémia elleni szombati, ebben a szezonban utolsó bajnoki meccsre készülő kecskeméti labdarúgócsapatból.
máj. 28
11:41
Videó: zavargás - tüntetőkre lőttek a rendőrök Brazíliában (She)
Nap, mint nap újabb zavargásokról lehet hallani Brazíliában. A 2014-es labdarúgó-világbajnokságnak helyszínt adó dél-amerikai országban most a bennszülött aktivisták és a vb-ellenesek vonultak fel, akiket a rendőrök alig bírtak megfékezni. Íme!
máj. 28
11:51
Férfi kézi BL: Félre kell tenni a barátságot - Ilics, Vujin (She)
Momir Ilics, az MKB-MVM Veszprém átlövője és Marko Vujin, a THW Kiel átlövője – a szerb kézilabda-válogatott két kulcsembere – nagyon jóban van egymással, de a Bajnokok Ligája elődöntőjében félre kell tenniük barátságukat. Nem lesz könnyű, de muszáj.
máj. 28
11:53
Vb 2014: kórházban vizsgálják Zagallót, a legendás edzőt (She)
Kórházba kellett szállítani Mario Zagallót, a brazilok legendás futballistáját és edzőjét. Brazil sajtóhírek szerint a 82 éves szakember a gerincével bajlódik, ez korlátozza a mozgásban, s legalább egy hétig vizsgálják majd egy Rio de Janeiró-i klinikán.
máj. 28
12:10
Átigazolás: "Gergő, maradj!" - Lovrencsicset kérlelik a Lech-szurkolók (Agroinform)
A lengyel Lech Poznan magyar válogatott középpályása a nyáron minden bizonnyal csapatot vált.
máj. 28
12:12
Átigazolás: A Man.United harap bele elsőként az Atléticóba (Agroinform)
A spanyol As szerint a Manchester United szerződteti az Atlético Madrid brazil középső védőjét, Mirandát.
máj. 28
12:27
A vb miatt négy nappal később lesz a német szuperkupa-mérkőzés (Infostart)
A brazíliai világbajnokság miatt az eredeti időpontnál négy nappal később, augusztus 13-án rendezik meg a német labdarúgó szuperkupa-mérkőzést a Borussia Dortmund és a Bayern München között.
máj. 28
12:27
Kézi: Sierra és Robledo Szegeden; a Vardarral is készülnek (She)
A delmagyar.hu beszámolója szerint kedd délelőtt Szegedre érkezett a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának két új nyári szerzeménye, José Manuel Sierra (kapus) és Antonio García Robledo (balátlövő). A két spanyol válogatott játékos orvosi vizsgálaton vett részt, kiválasztotta a megfelelő albérletet, illetve óvodát és bölcsődét a gyermekek számára.
máj. 28
12:29
PL: korábbi U-válogatott védővel erősít a Sunderland (She)
Az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapata szerződtette Billy Jonest a bajnoki rivális West Bromwichtól. A 27 éves védő ingyen érkezik és négyéves megállapodást ír alá új klubjával.
máj. 28
12:31
Real M.: a klublegenda szerint Ramos Aranylabda-esélyes (She)
Manolo Sanchís, a Real Madriddal 1998-ban és 2000-ben csapatkapitányként Bajnokok Ligáját nyerő védő úgy véli, Sergio Ramos a szombati döntő 93. percében szerzett egyenlítő góljával bejelentkezett a 2014-es Aranylabdára.
máj. 28
12:33
Videó: piszkos ünneplés - hempergett a salakban a teniszező (She)
Szokatlanul ünnepelte a győzelmét Marinko Matosevic. Az ausztrál teniszező tizenharmadik kísérletre megnyerte az első Grand Slam-mérkőzését a Francia nemzetközi bajnokságon, amit egy kis hempergéssel ünnepelt. Íme!
máj. 28
12:35
Aranycsapat: eddig sosem látott képeket állítanak ki - fotók (She)
Kozák Lajos Aranycsapatról készített, eddig sosem látott képeit lehet majd megtekinteni a Millenárison június 12-én nyíló, „A labdarúgás művészete” című kiállításon.

Keresés