2014. május 5. hétfő

máj. 5
0:03
Serie A: pezsgőzve ünnepelte a Juve a bajnoki címet - videó (She)
A Catania 4–1-re legyőzte a Romát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában, ezzel pedig a Juventus már matematikailag is megnyerte a szezont. Nem is fukarkodtak Carlos Tévezék a pezsgővel, már edzőközpontjukban elkezdtek bulizni. Mindenki ölelkezett mindenkivel, és természetesen a szurkolókkal is elkészültek a fényképek.
máj. 5
0:39
Elpuskázta a lehetőséget a Real Madrid (Infostart)
Az FC Barcelona döntetlenje és az éllovas Atlético Madrid veresége után a Real Madrid sem tudott győzni a spanyol labdarúgó Primera División 36. fordulójában, miután 2-2-es döntetlent ért el a Valencia ellen.
máj. 5
0:39
Sznúker-vb: O'Sullivan félgőzzel is simán vezet a döntő felénél (She)
Ronnie O'Sullivan vezet a sheffieldi sznúker-világbajnokság döntőjében 17 frém után. A címvédő angol játékos 10–7-es előnyre tett szert a szintén angol Mark Selby ellen
máj. 5
0:57
NBA: a Brooklyn Nets és a Spurs is továbbment (She)
Kialakult az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának második körének mezőnye, miután a San Antonio Spurs és a Brooklyn Nets is megnyerte saját párharcát.
máj. 5
6:57
NHL: egyenlített a Pittsburgh, kényelmes előnyben a Chicago (She)
A Pittsburgh Penguins 3–0-s győzelemmel egyenlített a New York Rangers elleni párharcban az NHL rájátszásának második körében. Nyugaton a címvédő Chicago 5–2 után 4–1-re győzte le a Minnesotát, és eddig kényelmesen 2–0-ra vezet – igaz, a Wild egy körrel korábban a Colorado ellen is állt 0–2-re, mégis továbbjutott.
máj. 5
6:59
Gyász: legyőzte a rák a 30 éves brit teniszezőt (She)
Harmincévesen elhunyt Elena Baltacha brit teniszezőnő, akinél az év elején diagnosztizáltak májrákot. A 2010-ben a világranglista 49. helyén álló, a londoni olimpián brit színekben induló hölgy novemberben vonult vissza, nem sokkal később ment férjhez korábbi edzőjéhez, Nino Severinóhoz.
máj. 5
7:15
Kosárlabda: Hanga hét pontot szerzett a Barcelona ellen (She)
Hanga Ádám csereként beállva bő 24 percet kapott a Laboral Kutxa Barcelona elleni vasárnapi bajnokiján, ezalatt 7 pontot, 7 lepattanót, 1 blokkot, 1 szerzett labdát és 1 kiharcolt faultot jegyzett. A meccset a Barcelona nyerte meg 91–75-re.
máj. 5
7:51
Légiósok: Leandro megsérült, még nincs pontos diagnózis (She)
Vizsgálatok várnak Leandróra, a ciprusi Omonia magyar válogatott légiósára, akit szombaton az első félidőben le kellett cserélni sérülés miatt.
máj. 5
7:53
Női kézi BL: „A Sportaréna hangulata a kölniét is felülmúlta” (She)
Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke volt a Digi Sport Reggel Start című műsorának vendége, a téma mi más is lehetett volna, mint a Győri Audi ETO KC győzelme a budapesti rendezésű BL final fouron. A sportvezető elégedett volt a rendezéssel, úgy szakmai, mint gazdasági szempontból, és elárulta azt is: már megkezdődtek a tárgyalások arról, hogy kölni mintára Budapest legyen a…
máj. 5
8:09
Tenisz: Klizan +49, Fucsovics -53 - ATP-világranglista (She)
A müncheni ATP-tornát megnyerő szlovák Martin Klizan 49 helyet javított a világranglistán korábbi pozíciójához képest, így most már a legfrissebb összeállításban a 62. helyen találhatjuk. A magyar éljátékos, Fucsovics Márton 53 helyet rontva kicsúszott az első kétszázból. A top 15-ben egyetlen változás sem történt, viszont a madridi torna komoly átrendeződést hozhat a héten, akár az élen is.
máj. 5
8:09
Torontóban harcolta ki a továbbjutást a Brooklyn (Metropol)
A torontói összecsapás az utolsó másodpercben dőlt el, amikor Paul Pierce blokkolni tudta Kyle Lowry dobását.
máj. 5
8:09
Női kézilabda BL: A győriek a hálót szaggatták, más a székeket - Final Four szubjektív (Agroinform)
Magabiztos győri sikert és a tökéletes rendezésre némi árnyékot vető podgoricai rendbontást hozott a Final Four döntője.
máj. 5
8:11
Bajnok a Juventus (Metropol)
Megszerezte 30. - hivatalos - olasz bajnoki címét a Juventus labdarúgócsapata.
máj. 5
8:27
Ajánló: bajnokként játszik a Juve, pályán a Pool - a program (She)
A Roma Catania elleni veresége után a Juventus hétfőn már bajnokként lép pályára az Atalanta elleni hazai bajnoki mérkőzésén. Angliában a Liverpool a Crystal Palace vendégeként próbálja megtartani bajnoki reményeit, míg Lengyelországban Lovrencsics Gergő és a Lech Poznan idegenben játszik az Eurosport2 által közvetített bajnokin.
máj. 5
8:27
A Real épphogy megmentette egy pontot (Metropol)
Ronaldio a hosszabbításban mentte döntetlenre a Valenciai elleni meccset.
máj. 5
8:29
Elhunyt Elena Baltacha (Metropol)
Hosszú betegség után, 30 esztendős korában elhunyt el a brit profi női teniszsport ranglistájának egykori első helyezettje.
máj. 5
8:31
NHL: a címvédő 2-0-ra vezet (Metropol)
A címvédő Chicago Blackhawks 4-1-re nyert a vendég Minnesota Wild ellen. Egyenlített a Pittsburgh.
máj. 5
8:45
Videó: pálinka helyett pezsgő - így ünnepelt az ETO (She)
Természetesen hatalmas buli kezdődött a Győri Audi ETO KC háza táján a BL-címvédést követően! A legjobbak között is legjobb lányok a Papp László Budapest Sportarénából Győrbe indultak a csapatbusszal, ahol már rengetegen várták őket, hogy közös eszem-iszom és dínom-dánom indulhasson. A csoportban ott volt Korsós Dorina is, akire hétfőn reggel 8 órától a magyar irodalom írásbeli feladatsora…
máj. 5
8:47
Haladás: Halmosi szerint nem normális, hogy nincs új szerződésük, távozhat (She)
A Nemzeti Sport már korábban beszámolt arról, hogy a Haladásnál hat labdarúgónak is lejár nyáron a szerződése, és még nem hosszabbított veülk a klub. A Sport Tv Harmadik félidő című műsorában erről beszélt a szombathelyiek csapatkapitánya, Halmosi Péter is, aki kitért a saját helyzetére is.
máj. 5
8:49
Ökölvívás: a vesztes Maidana szerint legyőzte Mayweathert (She)
A világ legjobb ökölvívójának tartott Floyd Mayweather hétvégén a vártnál nehezebben és kisebb különbséggel győzte le a WBC/WBA váltósúlyú címegyesítő meccsen az argentin Marcos Maidanát. A WBA korábbi váltósúlyú világbajnoka és csapata természetesen csalásért kiált, a veretlen amerikai pedig úgy gondolja, szeptemberben összehozhatják a visszavágót, amivel ő is bebizonyíthatja, ha kell,…
máj. 5
9:03
Nemzetközi foci: Ramos, Reus vagy Courtois - ki volt április legjobbja? (Agroinform)
Szokásunkhoz híven ebben a hónapban is szétnéztünk az európai topligákban.
máj. 5
9:21
C. Ronaldo döbbenetes gólja - videó (Infostart)
A Real Madrid vasárnap este Cristiano Ronaldo különleges góljával egyenlített a Valencia ellen.
máj. 5
9:23
Dósa Eszter második a belgiumi hegyikerékpáros versenyen (Infostart)
Dósa Eszter a második helyen végzett a Belgiumban rendezett hegyikerékpáros versenyen.
máj. 5
9:39
PL: ki lesz a bajnok? Győzelmi kényszerben a Pool és a Man. City (She)
Győzelmi kényszerben lép ma pályára (kezdés 21 órakor, élőben a Nemzeti Sport Online-on és a Digi Sport1-en) a Liverpool labdarúgócsapata a Premier League 37. fordulójában a Crystal Palace vendégeként, hiszen az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, hétvégi bajnokiját az Everton vendégeként 3–2-re megnyerő Manchester City pontszámban beérte, és jelenleg a tabella első helyén áll.
máj. 5
9:39
Fucsovics 53 helyet rontott (Metropol)
Azért csúszott vissza, mert egy évvel ezelőtt tornagyőztes volt a kínai An-Ningban,most viszont hamar kiesett.
máj. 5
9:57
Hanga hét pontot dobott a Barcelonának (Metropol)
A válogatott légiós - akinek a játékjogát 2011-ben lefoglalta az NBA-s San Antonio Spurs - 24 perc alatt hét lepattanót is gyűjtött.
máj. 5
10:15
Gyász: elhunyt a Honvéd első bajnokcsapatának csatára (She)
Nyolcvanhét éves korában elhunyt Cserjés István, a Kispest, majd a Honvéd kétszeres magyar bajnok csatára – közölte a klub honlapja.
máj. 5
10:17
Női kézi BL: Az olimpián kívül tökéletes a karrierem - Tervel (She)
A Győri Audi ETO KC 27–21-re legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének fináléjában, így első magyar csapatként megvédte címét a legrangosabb európai kupasorozatban. A mérkőzés után Raphaëlle Tervel, a visszavonulás előtt álló francia világbajnok meghatódottan nyilatkozott az újságíróknak.
máj. 5
10:33
Videó: a 89 éves Chelsea-legenda ellopta a show-t Mouéktól (She)
Bár két hét múlva tölti be 90. életévét Roy Bentley, a korábbi 12-szeres angol válogatott Chelsea-legenda, jó formában van, ezt a videó is alátámasztja. Bentley 367-szer lépett pályára kék-fehér színekben, most pedig a Chelsea–Norwich City összecsapás félidejében állt ki a nagyközönség elé, ahol egy rögtönzött táncjelenetet is bemutatott. A szurkolók tapsviharral értékelték a produkciót. Íme!
máj. 5
10:35
Hegyikerékpár: magyar ezüstérem Belgiumban (She)
Dósa Eszter a második helyen végzett a Belgiumban rendezett hegyikerékpáros-versenyen.
máj. 5
10:37
P. División: hol az arany? Kavart az Atlético, Barca, Real trió (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 36. fordulójában egyik dobogós sem tudta igazából kihasználni a riválisok botlását – a Real Madrid és a Barcelona otthon ikszelt, míg az Atlético Madrid kikapott a Levante vendégeként –, így továbbra is nyílt a harc az aranyért a zárás előtti két fordulóban.
máj. 5
10:51
BL: Casillas két bajnokit kap Ancelottitól a döntő előtt (She)
Carlo Ancelotti bejelentette, hogy szerdán a Valladolid, illetve az utolsó fordulóban az Espanyol ellen is Iker Casillast állítja a kapuba. A világ- és Európa-bajnok kapus – aki ebben a szezonban még egy bajnokin sem őrizte a Real kapuját – így játékban maradhat a BL-döntő előtt.
máj. 5
10:51
Női kézilabda BL: Az újabb győzelem semmivel sem csökkenti a sikeréhségem - Amorim (Agroinform)
A Győr világbajnok átlövője szerint minden eshetőségre felkészültek, és gyönyörű játékkal múlták felül ellenfelüket.
máj. 5
10:53
Videó: Nico Rosberg megnyerte a selfie-olimpiát (She)
Nico Rosberg, a Formula–1-es Mercedes csapat tagja megnyerte a selfie-olimpiát. A német-finn pilóta Fangio kocsijával száguldozott, közben minden irányból vette magát telefonnal. Íme!
máj. 5
10:53
Madridi tenisztorna: Hétfőn bemutatkozik Li, Radwanska és Dimitrov is (Agroinform)
A madridi tenisztorna hétfői játéknapján 25 mérkőzés kerül lejátszásra, mi pedig szemügyre vettük a kínálatot.
máj. 5
10:55
Sportfogadás: Ismét sikerült pluszban zárni a hetet (Agroinform)
A mögöttünk hagyott héten a hatharom.com tippmesterei pluszban zártak, közel 4 és fél %-os ROI-t értek el.
máj. 5
11:27
Asztalitenisz-vb: különböző nemzetekből is lehet páros (She)
A jövőben különböző nemzetek játékosai is alkothatnak párost az egyéni világbajnokságokon – döntött a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (IITF) a Tokióban zajló csapat-vb-n. A szabályváltoztatás a férfi- és a női, valamint a vegyespáros-versenyekre egyformán érvényes.
máj. 5
11:29
Vb 2014: A Fradiból a vb-re - Besic a 24-es bosnyák keretben! (She)
Muhamed Besic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros futballistája is helyet kapott a brazíliai világbajnokságra készülő bosnyák válogatott 24 fős világbajnoki keretében.
máj. 5
11:31
NB I: a Kövesd a kiesésről, a dobogóról és az aranyról is dönthet (She)
A labdarúgó NB I 27. fordulója után ismét megnéztük, hogyan alakul a szezon hajrája a benmaradásért, a dobogóért és a bajnoki címért folyó versenyben, kiderült, mindegyik nyitott kérdésben döntő jelentőségűek a Mezőkövesd mérkőzései.
máj. 5
12:03
Aranycipő: csodagóljával egyedüli első C. Ronaldo (She)
A hajrájához közeledik az Aranycipő-verseny, így most már minden megszerzett találatnak kiemelt jelentősége van. A Real Madrid portugál támadója, Cristiano Ronaldo ráadásul nem is akármilyen gólt szerzett, ezzel pedig egyedüliként vezeti a rangsort.
máj. 5
12:03
Final Four újfent Budapesten? (Metropol)
Az EHF vezetősége elégedd volt a női Final Four megrendezésével, az MKSZ pedig tárgyalna az újabb budapesti négyes döntőről.
máj. 5
12:04
Női kézilabda BL: Jövőre is Budapesten lehet a Final Four (Agroinform)
Az európai szövetség vezetősége igen elégedett volt a női Bajnokok Ligája budapesti MVM Final Fourjának megrendezésével
máj. 5
12:05
Jégkorong: Sarauer további két évig marad Fehérváron (She)
A Sapa Fehérvár AV19 és Andrew Sarauer kétéves szerződést kötött, amelynek értelmében a kanadai jégkorongozó Székesfehérváron játszik a 2014–2015-ös és 2015–2016-os szezonokban.
máj. 5
12:05
Változik az asztalitenisz-vb szabálya (Metropol)
A jövőben különböző nemzetek játékosai is alkothatnak egy párost az egyéni világbajnokságokon.
máj. 5
12:06
Taktikai Zóna: Mi a baj a Manchester Uniteddel? (Agroinform)
Giggsszel sem fut a szekér, most a Sunderland csapta meg őket az Old Traffordon. De hol a hiba?
máj. 5
12:07
Vb 2014: „Besic igazi jolly joker, a vb-n is játszhat” (She)
Mint a Nemzeti Sport Online beszámolt róla, Muhamed Besic is utazik a bosnyák labdarúgó-válogatottal a brazíliai világbajnokságra. A Ferencváros játékosának menedzsere, Georgi Attila kérdésünkre elmondta, mi szólhatott az NB I-es játékos mellett.
máj. 5
12:09
Női kosárlabda: Honti Kata olasz bajnok lett a Schióval (She)
Olasz bajnoki címet szerzett Honti Kata a Schio női kosárlabdacsapatával.
máj. 5
12:21
FTC: Muhamed Besic a vb miatt kimarad a bajnoki hajrából? (She)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros labdarúgója, Muhamed Besic meghívót kapott a bosnyák válogatott vb-keretébe. Ez azonban kérdésessé teszi a játékos szereplését az NB I hajrájában, amely során eldől, a zöld-fehérek elérhetik-e a nemzetközi kupaindulást érő harmadik helyet.
máj. 5
12:39
F1: Hamilton újabb csata helyett lerázná Rosberget (She)
Lewis Hamilton nem szeretne több olyan csatát Nico Rosberggel, mint amilyet a Bahreini Nagydíjon vívott csapattársával. Szerinte képes lesz rá, hogy ezentúl maga mögött tartsa a németet.
máj. 5
12:39
Besic ott van a bosnyákok keretében (Metropol)
Muhamed Besic, a Ferencváros futballistája is bekerült a bosnyák válogatott előzetes világbajnoki keretébe.

Keresés