2014. április 30. szerda

ápr. 30
0:12
Sznúker-vb: O'Sullivan állva hagyta Murphyt Sheffieldben (She)
Kedden már a negyeddöntős szakaszhoz érkezett a sheffieldi sznúker-világbajnokság. Egyelőre mind a négy párharcban nagy a különbség. A címvédő Ronnie O'Sullivan 6–2 vezet Shaun Murphy ellen, pedig a két világbajnok csatájának első két játéka teljesen mást sejtetett. Aztán Ronnie beindult...
ápr. 30
5:54
Harcművészeti és küzdősport Expo először Magyarországon (Infostart)
Tíznél több sportág, a legkülönbözőbb harcművészeti stílusok versenyeit és látványos bemutatóit kínálja a MAX2014 első magyarországi Harcművész és Küzdősport Expo, amelyet május 24-én rendeznek meg a Syma-csarnokban.
ápr. 30
7:06
NHL: a hetedik meccs dönt a Rangers-Flyers párharcban (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a Philadelphia Flyers 5–2-re legyőzte a New York Rangerst hazai pályán a Keleti főcsoport negyeddöntőjének hatodik összecsapásán, így a felek a maximumig húzzák a párharcot, és csak a New York-i hetedik meccs dönti el, melyik csapat lesz a Pittsburgh Penguins ellenfele a folytatásban.
ápr. 30
7:08
NB II: nem súlyos a Gyirmót nyíregyházi hősének sérülése (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint nem súlyos a Gyirmót FC Győr középpályásának, Cseri Tamásnak a sérülése. A játékos az NB II legutóbbi fordulójában, a Nyíregyháza elleni mérkőzésen két gólt szerzett, de a második félidő közepén megsérült és hordágyon kellett levinni a pályáról.
ápr. 30
7:24
NBA: búcsúzott a Chicago, bajban az Oklahoma City (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójában a Washington Wizards búcsúztatta a Chicago Bullst, miután a párharc ötödik meccsén a 24 pontos John Wall vezetésével 75–69-re nyert idegenben, és ezzel megszerezte a negyedik győzelmét.
ápr. 30
7:26
Szavazás: hogyan zár a Győr a női kézi BL négyes döntőjében? (She)
Ön szerint hogyan végez a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi négyes döntőjében?
ápr. 30
7:42
Görbicz Anita: most nem lehet hibázni (Metropol)
Negyedik Bajnokok Ligája-fináléjára készül a Győr, amely a múlt héten tizedik alkalommal is megnyerte a Magyar Kupát.
ápr. 30
8:00
BL: Rosszul játszottunk, ez az én felelősségem - Guardiola (She)
A Real Madrid idegenben 4–0-ra felülmúlta a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott be a lisszaboni fináléba. A mérkőzés után a címvédő Bayern vezetőedzője, Pep Guardiola elmondta: csapata rosszul futballozott, és magára vállalta a felelősséget, mert személyi kérdésekben hibázott.
ápr. 30
8:18
F1: Michael Schumacher Szarajevó díszpolgára lett (She)
Szarajevó díszpolgárává avatták Michael Schumachert, aki a kilencvenes években rengeteget tett a délszláv háborúban megsebesült gyerekek gyógyításáért.
ápr. 30
8:36
Ajánló: Chelsea-Atlético BL-, DVTK-FTC Ligakupa-elődöntő (She)
Ma kiderül, melyik csapat lesz a Real Madrid ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája lisszaboni fináléjában: a második elődöntőben a Chelsea az Atlético Madridot fogadja az első mérkőzés gól nélküli döntetlenje után. A Ligakupában a DVTK a Ferencvárost látja vendégül ugyancsak az elődöntőben, a hazaiak 2–1-es előnyről indulva vágnak neki az összecsapásnak.
ápr. 30
8:38
Videó: „Véber György kihozta a maximumot a Mezőkövesdből" (She)
Bognár György szorít fia csapatának, a Mezőkövesdnek, hogy bennmaradjon az NB I-ben, de a korábbi válogatott szerint nem igazán ez a realitás. Bognár az NSO Tv-nek elmondta, a kiesés elkerüléséért folytatott harcban a Paks olyan előnyre tett szert, amelyet meg tud lovagolni. Szerinte a Mezőkövesd csúcsra van járatva, Véber György kihozta belőle a maximumot.
ápr. 30
8:54
KTE: térdsérülés hátráltatja a támadót, gyógytorna következik (She)
Részleges belső térdszalagszakadást szenvedett Simon András, így a KTE-Phoenix Mecano 23 éves csatára három hétig csak gyógytornás foglalkozáson vehet részt.
ápr. 30
8:54
Magnus Carlsen: a sakk nem csak agymunka (Metropol)
A 23 éves sakkvilágbajnok újdonságot hozna e tradicionális játékba.
ápr. 30
9:12
Atlétika: nagy pályacsúcs a sárvári 24 órás futóversenyen (She)
Sárvár adott otthon az április 26–27-i 24 órás ultrafutó országos bajnokságnak, amelyen rekordlétszámú versenyző sorakozott fel a startvonalnál: 167-en indultak az egyéni számokban, a váltókkal együtt pedig több mint 200 résztvevője volt a sárvári sporteseménynek. A versenyt a sárvári Várpark körül kijelölt 1030.73 méter hosszú, hitelesített körpályán teljesítették a futók.
ápr. 30
9:30
John Terry csodás felépülése (Infostart)
John Terry - minden korábbi várakozással ellentétben - felépült, így ő dirigálja majd a Chelsea védelmét ma este az Atlético Madrid elleni labdarúgó BL-elődöntőben. Edin Hazard és Samuel Eto'o is játékra jelentkezett a Kékeknél.
ápr. 30
9:30
Bajnokok Ligája: Guardiola elvitte a balhét, Ancelottit meglepte csapata (Agroinform)
A Real Madrid 4-0-ra nyert a Bayern München otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján.
ápr. 30
9:48
Videó: szaltózva dobott nagy gólt a 14 éves norvég kézis (She)
Különleges módját választotta a ziccer értékesítésének egy 14 éves kézilabdázó egy norvégiai mérkőzésen. Espen Smeplass, aki a Pors játékosa, egy az egyben törhetett kapura. A hatosvonalhoz érve mindkét kezével megfogta a labdát, amelyet aztán szaltózva nagy erővel az ellenfél, a Bossekop kapujába vágott. Íme, a különleges találat!
ápr. 30
10:06
Vízilabda: „kibékíthetetlen ellentét”, kirúgták Gyöngyösit (She)
Április 7-én még úgy volt, hogy Gyöngyösi András ugyan a nyáron távozik a Spandau 04 Berlin vízilabdacsapatától, ám ezt az idényt még vele fejezik be, benne a hátralévő két Bajnokok Ligája-mérkőzéssel, a bajnokság és a Német Kupa végjátékával. Eltelt három hét, és Gyöngyösi nemhogy a nyárig, egy napig sem marad Németországban, a Spandau ugyanis azonnali hatállyal felbontotta a szerződését. A…
ápr. 30
10:08
Videó: buli a pályán - így örült a Real a Bayern-verés után (She)
Kevés ember lehetett boldogabb a Real Madrid labdarúgóinál kedd este, miután a Bajnokok Ligája-elődöntőben lefújták a Bayern München ellen 4–0-ra megnyert visszavágót. Így ünnepeltek a játékosok a gyepen.
ápr. 30
10:24
BL: Az egész csapat sikere a rekordom - C. Ronaldo (She)
A Bayern München ellen duplázó Cristiano Ronaldo kedd este rekordot döntött a Bajnokok Ligájában, immár ő szerezte a legtöbb gólt egy BL-szezonban. A mérkőzés utáni nyilatkozatában az egész csapatnak megköszönte a sikert.
ápr. 30
10:26
Férfi kézi BL: a Veszprém meccseit is adja az M1 (She)
A győri női csapat mellett a veszprémi férfi kézilabdázók Bajnokok Ligája négyes döntőbeli mérkőzéseit is közvetíti az M1.
ápr. 30
11:00
Hátrányból indul a Juventus és a Valencia (Metropol)
A Benfica egygólos előnnyel várja a Juventus elleni visszavágót, míg a Sevilla magabiztos, 2-0-ás sikerét követően lesz a Valencia vendége.
ápr. 30
11:00
Bajnokok Ligája: Nem jó a helyzet a Bayernnél - Beckenbauer (Agroinform)
A Real Madrid 4-0-ra nyert a Bayern München otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján.
ápr. 30
11:18
Férfi kézi EHF-kupa: már 6000 jegy elkelt a négyes döntőre (She)
Már több mint 6000 jegy elkelt a férfi kézilabda EHF-kupa berlini négyes döntőjére, amelyben a Pick Szeged is érdekelt lesz május 17-én és 18-án.
ápr. 30
11:20
Autósport: Michelisz hatvan kiló előnyt kap a Ringen (She)
Michelisz Norbert a hét végén ismét hazai pályán versenyez a túraautó-világbajnokságban. A Hungaroring helyismerete, illetve a magyar nézők tömege az előző években mindig jó eredményekhez segítette a Zengő Motorsport pilótáját, akinek idén eddig nem volt esélye a Citroënek ellen, de most már életbe lép a súlybüntetés, amely kiegyenlítheti az erőviszonyokat – vagy legalábbis tompíthatja a…
ápr. 30
11:54
NBA: a sporttársadalom ünnepli a Clippers-tulaj büntetését (She)
A sporttársadalom egy emberként éljenzi az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) keddi döntését, amellyel örökre kitiltotta az NBA-rendezvényekről Donald Sterlinget, a Los Angeles Clippers tulajdonosát, illetve a legsúlyosabb, 2.5 millió dolláros (558 millió forint) bírsággal sújtotta rasszista megnyilvánulása miatt.
ápr. 30
11:54
Ancelotti: tökéletes meccs volt (Metropol)
A saját szempontjából tökéletesnek nevezte a Real Madrid vezetőedzője a kedd esti 4-0-s diadalukat.
ápr. 30
11:56
Tottenham: nincs edzőkérdés, nem kerestek meg senkit (She)
Az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapata hivatalos közleményben tagadta, hogy megkereste volna Frank de Boert, az Ajax vezetőedzőjét. Jelenleg Tim Sherwood irányítja a londoni együttest, a menedzser szerződése a következő szezon végéig szól. A BBC úgy tudja, az idény végén a klubvezetők elemzik a teljesítményét és döntenek a jövőjéről.
ápr. 30
11:58
BL: Xabi Alonso felejtene, Ribéry csalódott - visszhangok (She)
A Real Madrid 4-0-s, Bayern München felett aratott győzelme után újabb nyilatkozatok láttak napvilágot ma reggel. A két csapat futballistái mellett a vezetők is értékelték a Bajnokok Ligája-elődöntőt.
ápr. 30
12:12
Videó: örömünnep a reptéren - így fogadták a Real BL-hőseit (She)
A nem túl ideális időpont ellenére rengeteg szurkoló várta a Real Madrid hazatérő labdarúgóit a Barajas repülőtéren. A csapat szerdán kora hajnalban érkezett meg Münchenből, ahol kedden óriási sikert aratott a Bayern legyőzésével a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 30
12:12
Bajnokok Ligája: Madridi négyelés, müncheni rémálom - fotók (Agroinform)
A Real Madrid 4-0-ra nyert a Bayern München otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján.
ápr. 30
12:14
Női kosár: a bírók elutasítják a PINKK-edző véleményét (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) játékvezetői bizottsága (JB) közleményt adott ki az élvonalbeli bajnoki döntőben érdekelt PINKK-Pécsi 424 edzőjének nyilatkozatát követően. Mindezt a PEAC-Pécs elleni finálé mai, negyedik összecsapása előtt, amelyen akár el is dőlhet az aranyérem sorsa, hiszen az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban a PEAC 2–1-re vezet.
ápr. 30
12:16
Női kézi BL: Budapest követné a kölni példát (She)
Mátrai Gábor, a Magyar Kézilabda-szövetség elnökségi tagja a Digi Sport Reggeli Start című műsorában a hétvégén első alkalommal megrendezésre kerülő női Bajnokok Ligája final fourral kapcsolatban elmondta, ha sikeres lesz az esemény, a kölni férfi négyes döntő mintájára hosszabb időre is hazánkba költözhet a rendezvény.
ápr. 30
12:30
BL: nézettségi csúcsot döntött a Bayern-Real (She)
A kedd esti Bayern München–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő-visszavágó nézettségi csúcsot döntött a Sport Tv-n. 2014-ben eddig ez volt a legnézettebb mérkőzés a Sport1 és Sport2 csatornákon.
ápr. 30
12:32
BL: „Valami már hetek óta nincs rendben a Bayernnél” (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke, Franz Beckenbauer szerint már hetek óta tart a bajorok gyengélkedése. Mint ismert, a német együttes hazai pályán 4–0-ra kikapott a Real Madridtól a Bajnokok Ligája elődöntőjében, s ezzel búcsúzott a sorozattól.
ápr. 30
12:34
Asztalitenisz csapat-vb: a nők második sikere is megvan (She)
A magyar női asztalitenisz-válogatott Póta Georgina vezérletével 3–1-re nyert az ausztrálok ellen a tokiói csapat-világbajnokság szerdai versenynapján, így négy forduló után két-két győzelemmel és vereséggel áll.
ápr. 30
12:36
Jégkorong: az egyik legnagyobb ígéretünk 21 évesen visszavonul (She)
Huszonegy évesen befejezi a jégkorongot Hentes Kristóf, a svájci másodosztályú GCK Lions magyar légiósa, aki idehaza korosztálya egyik kiemelkedő játékosának számított.
ápr. 30
13:06
Férfi kézi BL: a korábbi elődöntőt játssza a Veszprém (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) közzétette a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjének szombati programját. Az MKB-MVM Veszprém vívja a Kiellel a korábbi elődöntőt, majd jön a Barcelona és a Flensburg összecsapása.
ápr. 30
13:24
Férfi kézi: kényszerből megy a Kielhez a világ legjobbja (She)
A szezon végén elhagyja a BL-címvédő HSV Hamburg férfi kézilabdacsapatát Domagoj Duvnjak és a rivális THW Kielhez igazol. Az is kiderült, hogy a 2013-as év legjobb játékosának megválasztott irányító-átlövő nem akart távozni, ám a Hamburgnál problémák akadtak, így nem tudták megtartani.
ápr. 30
13:24
Asztalitenisz csapat-vb: újabb női siker (Metropol)
A magyar női asztalitenisz-válogatott Póta Georgina vezérletével 3-1-re nyert az ausztrálok ellen.
ápr. 30
13:26
Női kézi BL: a versenynaptárral is meg kellett küzdeniük a győrieknek (She)
Míg korábban a meccsdömpinggel, mostanság a mérkőzések hiányával kellett megküzdenie a női kézilabda Bajnokok Ligája final fourjára készülő Győri Audi ETO-nak.
ápr. 30
13:28
BL: Ezért jöttem a világ legnagyobb klubjához - Bale (She)
A Real Madrid tavaly nyáron rekordösszegért átigazolt szélsője, Gareth Bale az első szezonja végén rögtön Bajnokok Ligája-döntőben szerepelhet új klubjával, így érthetően elégedetten nyilatkozott a Bayern München 4–0-s legyőzése után.
ápr. 30
13:42
Légiósok: megvan Gera visszatérésének időpontja (She)
A hétvégén még nem léphet pályára Gera Zoltán, az angol élvonalbeli West Bromwich labdarúgócsapatának középpályása – közölte a klub hivatalos honlapja. A magyar légiós jövő hét szerdán, a Sunderland elleni hétközi bajnokin térhet vissza.
ápr. 30
13:42
A Veszprémé az első meccs a négyes döntőben (Metropol)
A kézilabda BL szombati elődöntője 15.15-kor kezdődik.
ápr. 30
13:42
A nap mérkőzése: A védekezés az új támadás, avagy Chelsea-Atlético (Agroinform)
A Chelsea az Atlético Madridot fogadja szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján.
ápr. 30
13:44
Videó: sajátos német rekordot állított fel a Leverkusen védője (She)
Robert Hilbertnek nem sikerült valami jól a legutóbbi 12 meccs a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Leverkusen védője összesen öt tizenegyest hozott össze a szabálytalanságaival, s ez az adat (öt büntető egy szezon alatt) rekord a Bundesliga történetében.
ápr. 30
13:44
Barcelona: Neymar nem adja fel, hisz a bajnoki címben (Agroinform)
A fogadóirodák már kevés esélyt adnak a Barca címvédésére, de a csapat brazil sztárja, az utolsó percig küzdeni fog.
ápr. 30
14:00
Sznúker-vb: O’Sullivan két szakasz után elődöntős (She)
A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjébe jutott a címvédő Ronnie O’Sullivan és Mark Selby is.
ápr. 30
14:02
MLSZ: 11 klub kapta meg az NB I-es licencet első fokon (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjának beszámolója szerint a kérelmezők közül első fokon tizenegy NB I-es klub kapta meg az induláshoz szükséges licencet a 2014–2015-ös szezonra, míg az NB II-es licencet tízen.
ápr. 30
14:18
Úszás: Ian Thorpe-ot kiengedték a kórházból (She)
Ian Thorpe, az ausztrálok ötszörös olimpiai bajnok úszója felgyógyult a vállműtéte után kapott súlyos bakteriális fertőzéséből, és elhagyhatta azt a sydneyi kórházat, ahol három héten át ápolták.

Keresés