2014. április 18. péntek

ápr. 18
0:12
Everton: Tim Howard 2018-ig meghosszabbította szerződését (She)
Tim Howard, az Everton labdarúgócsapatának amerikai kapusa 2018-ig meghosszabbította szerződését a liverpooli klubbal.
ápr. 18
0:30
NAC: Babosra kapusedzőként sem számítanak Bredában (She)
Kapusként és kapusedzőként sem szolgálja a nyártól a NAC Breda labdarúgócsapatát Babos Gábor.
ápr. 18
4:06
Alonso az élen, Räikkönen mért kör nélkül kezdett Sanghajban (She)
Fernando Alonso és a Ferrari zárta az élen a Kínai Nagydíj első szabadedzését Nico Rosberg Mercedese előtt. Ám a Ferrarinál nem lehet felhőtlen az öröm, Kimi Räikkönen műszaki hiba miatt nem ment mért kört. A Mercedesnél Lewis Hamilton ülte végig kényszerből a gyakorlás kétharmadát. A bahreini hőség után kicsit visszatért a télbe a Formula–1-es mezőny, Sanghajban igazán hűvös reggelre ébredtek a…
ápr. 18
5:54
F1: Alonso az élen, Räikkönen mért kör nélkül Sanghajban (She)
Fernando Alonso és a Ferrari zárta az élen a Kínai Nagydíj első szabadedzését Nico Rosberg Mercedese előtt. Ám a Ferrarinál nem lehet felhőtlen az öröm, Kimi Räikkönen műszaki hiba miatt nem ment mért kört. A Mercedesnél Lewis Hamilton ülte végig kényszerből a gyakorlás kétharmadát. A bahreini hőség után kicsit visszatért a télbe a Formula–1-es mezőny, Sanghajban igazán hűvös reggelre ébredtek a…
ápr. 18
6:48
Videó: ha nincs labda, a lovakkal bánik jól az ETO-játékos (She)
Tudta, hogy a labdarúgás mellett mi a szenvedélye Leandro Martíneznek? Talán kevesen gondolták volna, hogy a Győri ETO játékosa korábban kezdett el lovagolni, mint focizni. Mindenesetre az argentin születésű, ám korábban az olasz utánpótlás-válogatottban is bemutatkozó labdarúgó jelenleg is két ló boldog tulajdonosa. Arturo és Choco az édesapja gondoskodását élvezi, amikor Martínez Győrben…
ápr. 18
7:06
Lavina sodort el hegymászókat a Mount Everesten (Infostart)
Egy lavina elsodort több hegymászót a Mount Everest oldalán; négyen vagy öten eltűntek, mások megsebesültek - jelentette be pénteken a nepáli idegenforgalmi miniszter.
ápr. 18
7:06
NHL: tripla hosszabbításban kapott ki a címvédő (She)
A St. Louis háromszori hosszabbításban győzte le a Chicagót az NHL-playoff első körének első mérkőzésén. A Colorado a St. Louishoz hasonlóan a hajrában mentette hosszabbításra a Minnesota elleni összecsapását, és ha márt megtette, ki is használta az alkalmat, és a 14 másodperccel a harmadik harmad vége előtt egyenlítő Paul Stastny győztes góljával előnyt szerzett a párharcban. Keleten a New York…
ápr. 18
7:24
FTC: az új stadion előtt szobrot állítanak Albertről - fotó (She)
Méltó emléket állít Albert Flóriánnak a Ferencváros. A „Császárnak” becézett legendáról több mint háromméteres, egész alakos bronzszobor készül, amelyet az idén átadandó új futballstadion előtt helyeznek majd el – írja a Blikk.
ápr. 18
7:26
Hegymászás: gyilkos lavina az Everesten, Klein biztonságban (She)
Tizenöt kísérőt sodort el az a lavina, amely péntek reggel átsöpört a Mount Everestre vezető úton – jelentették be a nepáli hatóságok. A baleset ezer méterrel feljebb történt, mint ahol Klein Dávid expedíciója jelenleg tart.
ápr. 18
8:00
F1: Kínai Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Fernando Alonso első szabadedzésen megszerzett elsősége után bizakodva várhatja a Kínai Nagydíj folytatását a Ferrari – főleg, ha sikerül megjavítani Kimi Räikkönen autóját is. A Mercedesnél sem minden tökéletes, Lewis Hamilton autójával problémák voltak – vajon ott sikerül túljutni a nehézségeken? Kövesse a második szabadedzést frissülő cikkünkkel!
ápr. 18
8:00
A Veszprémnek már a kölni négyes döntő a tét (Metropol)
Az MKB–MVM Veszprém a francia PSG Handball csapatával játszik szombaton a Bajnokok Ligájában.
ápr. 18
8:18
Barcelona: Messi becsapva érzi magát - értékesítenék? (She)
Az Esport3 televíziós társaság értesülései szerint Lionel Messi környezete úgy véli, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona labdarúgócsapata a nyáron értékesíteni szeretné a négyszeres aranylabdás klasszist, aki egy helyre biztosan nem menne – Madridba.
ápr. 18
8:36
Serie A: Mit hoz a nyuszi a BL-ért és az EL-ért hajtóknak? (Agroinform)
Minden meccset lejátszanak szombaton Olaszországban, így a Parma-Inter és a Fiorentina-Roma rangadókat is.
ápr. 18
8:54
Több halottja van a lavinának a Mount Everesten (Infostart)
Legalább hat nepáli hegyi vezető meghalt és kilenc eltűnt, amikor lavina sodorta el őket a Mount Everest nepáli oldalán - közölték a hatóságok pénteken.
ápr. 18
8:54
Férfi kézi: „Nem hagyhatjuk a PSG-nek a könnyű gólokat” (She)
A PSG elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonására készülő MKB-MVM Veszprém balszélsője, Iváncsik Gergő a Digi Sport Reggeli start című műsorában beszélt a párizsi mérkőzésről, mely szombaton 16.30 órakor kezdődik.
ápr. 18
9:12
Videó: gólt lőtt, majd eltört a lába - lemarad a vb-ről (She)
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Dinamo Zagreb 3–0-ra nyert az RNK Split otthonában. A találkozón a chilei válogatott Junior Fernándes a 30. percben gólt lőtt, majd rendkívül súlyos sérülést szenvedett, miután egy hátulról történt szabálytalanság következtében eltört a lába, így biztosan nem lehet ott a nyári világbajnokságon. Íme!
ápr. 18
9:30
Honvéd-FTC: csak a buszos vendégeket engedik be - az ultrák metróznak... (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata vasárnap a Honvédhoz látogat a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A mérkőzésre utazó vendégszurkolók részére az Üllői útról különbuszt indítanak, a hivatalos tájékoztatás szerint a kispesti szervezők csak a különbuszokkal érkező, érvényes jeggyel rendelkező drukkereket engedik majd be a Bozsik József Stadionba, a Ferencváros ultrái azonban már jelezték, ők…
ápr. 18
9:48
PAFC: Szélesi Zoltán a szezon végéig aláírt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a szezon végéig szóló szerződést kötött Szélesi Zoltánnal. A 32 éves futballista – akivel az újonc egyesület már napokkal ezelőtt felvette a kapcsolatot – legutóbb az Újpest labdarúgója volt, de a PAFC-hoz már szabadon igazolható játékosként került.
ápr. 18
9:50
F1: Hamilton Alonso előtt, Maldonado a falban Kínában (She)
A második szabadedzésen is Ferrari–Mercedes csata zajlott az első helyért, s ezúttal nem Fernando Alonso, hanem Lewis Hamilton zárt az élen, igaz, csak 141 ezreddel megelőzve a Scuderia spanyol pilótáját, a tavalyi futam győztesét. Mögöttük Nico Rosberg lett a harmadik, majd a két Red Bull következett. Az első futamok Mercedes-motoros fölénye tűnni látszik, az első tízben négy autót hajtott…
ápr. 18
10:06
Vitorlázás: az árboc is a helyén, kész Fa Nándor hajója (She)
Az árbocot is helyére emelték, így már útra kész Fa Nándor új hajója, a Spirit of Hungary, amellyel visszatér az óceáni versenyvitorlázáshoz.
ápr. 18
10:06
Monte-Carlói tenisztorna: Megállíthatatlannak tűnik a Nadal, Djokovics, Federer trió (Agroinform)
Pénteken a monte-carlói salakpályás tenisztorna negyeddöntőire kerül sor, igazi sztárparádé a terítéken.
ápr. 18
10:08
Sportfogadás-suli: Erre figyelj, ha snooker vb-meccsre fogadsz! (Agroinform)
Összegyűjtöttük azokat a szempontokat, amikre érdemes lesz odafigyelni a snooker vb-n, mielőtt fogadást kötünk.
ápr. 18
10:24
Világfutball: a Boca legendája az Arsenal új vezetőedzője (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal de Sarandí vezetőedzőjeként folytatja munkáját Martín Palermo, a Boca Juniors korábbi kiváló csatára.
ápr. 18
10:26
Győr: „A stílushoz kell edzőt választani, és nem fordítva” - Horváth (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője, Horváth Ferenc összevönt edzést tartott az NB III-as és az U21-es csapatnak. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott az ETO TV-nek.
ápr. 18
10:42
Győr: „A stílushoz kell edzőt választani” - Horváth (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC vezetőedzője, Horváth Ferenc összevont edzést tartott az NB III-as és az U21-es csapatnak. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott az ETO TV-nek.
ápr. 18
10:44
Videó: Bale nem először lőtt káprázatos gólt a „lelátóról” (She)
Szinte az egész világ Gareth Bale szerdai találatáról beszél, amelyet a Real Madrid–FC Barcelona Király-kupa-döntő (2–1) 85. percében szerzett. A gól különlegességét az (is) adta, hogy a madridiak szélsője az oldalvonalon kívülre futva száguldott el védője mellett. Bale nem először szerez ilyen gólt, már ebben az esztendőben is volt hasonló találata. Március 5-én felkészülési mérkőzésen a walesi…
ápr. 18
10:46
Kaposvár: „Ha tudnám, miért vagyunk ennyire rosszak, már szóltam volna” (She)
Ülőideg-gyulladásából felépülve egy év kihagyás után játszik ismét bajnokikat Bank István. A két hete a Mezőkövesd ellen visszatérő (3 percet kapott, majd 16 percet játszott a DVTK ellen is) védő már egy megújult csapatban futballozhat, de véleménye szerint ez sem jobb, mint a régi.
ápr. 18
10:48
Hollandia: Otigbáék edzője a 2009-es bajnokhoz szerződik (She)
Bajnoki riválishoz szerződik Marco van Basten, a Heerenveen labdarúgócsapatának vezetőedzője: a 49 éves szakember az AZ Alkmaar trénere lesz a nyártól – jelentette be utóbbi klub hivatalos honlapján.
ápr. 18
10:50
NB II: a Szparinál gyorsítanák Szokol Zsolt gyógyulását (She)
Speciális kezelést kapott a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza futballistája, Szokol Zsolt, hogy az orvosok felgyorsítsák a gyógyulását.
ápr. 18
11:00
Videó: alkotott Maldonado a Kínai Nagydíj szabadedzésén (She)
A Formula–1-es a Kínai Nagydíj első és második szabadedzésén is szét volt csúszva Pastor Maldonado. A Lotus venezuelai pilótája először a kormánnyal babrált és pördült meg, majd délután összetörte az E22-esét.
ápr. 18
11:18
Kínai Nagydíj - Hamilton nyerte a második szabadedzést (Infostart)
A legutóbbi két futamon, Malajziában és Bahreinben első Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
ápr. 18
11:18
Tottenham: a Milannál megbukó Allegri érkezik - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint Massimiliano Allegri lesz a nyártól az angol élvonalbeli Tottenham labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az olasz szakembert januárban menesztették az AC Milantól a gyenge eredmények miatt.
ápr. 18
11:18
Útra kész Fa Nándor új hajója (Metropol)
Az árbocot is helyére emelték, így menetkész a Spirit of Hungary, amellyel Fa Nándor visszatér az óceáni versenyvitorlázáshoz.
ápr. 18
11:18
Monte-Carlói tenisztorna: Ferrer felőrölte Dimitrovot (Agroinform)
Ferrer két szettben legyőzte Dimitrovot a monte-carlói tenisztornán, mi pedig górcső alá vettük a találkozójukat.
ápr. 18
11:20
Jégkorong: Vas Márton csatlakozhat a csapathoz (Agroinform)
Vas Márton ott lehet a magyar jégkorong-válogatottban a vasárnap kezdődő dél-koreai divízió I/A-világbajnokságon.
ápr. 18
11:36
Videó: Bale nem először lőtt káprázatos gólt a „lelátóról” (She)
Szinte az egész világ Gareth Bale szerdai találatáról beszél, amelyet a Real Madrid–FC Barcelona Király-kupa-döntő (2–1) 85. percében szerzett. A gól különlegességét az (is) adta, hogy a madridiak szélsője az oldalvonalon kívülre futva száguldott el védője mellett. Bale nem először szerez ilyen gólt, már ebben az esztendőben is volt hasonló találata. Március 5-én felkészülési mérkőzésen a walesi…
ápr. 18
11:36
Tipp: A Wigan sikerével profitálnánk pénteken (Agroinform)
Uwe Rösler tanítványai kedvenc ellenfelük testén át léphetnek nagyot a rájátszás felé.
ápr. 18
11:38
Videó: dobogós álmok - 35 év után nyerne bronzot a DVTK (She)
Hat forduló van még hátra labdarúgó NB I 2013–2014-es szezonjából, de még minden kérdés nyitott. A Debrecen vagy a Győr lesz a bajnok? Odaér-e a Ferencváros a dobogóra? Jövőre is első osztályú marad-e a Paks? Az NSO Tv háromrészes sorozatában a főszereplők segítségével megvizsgáljuk a bajnokság hajráját.
ápr. 18
11:40
DVTK: több egyetemistát akarnak látni a meccseken (She)
Csütörtök délután együttműködési megállapodást kötött a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a DVTK.
ápr. 18
11:54
Útra kész Fa Nándor új hajója (Infostart)
Az árbocot is helyére emelték, így már útra kész Fa Nándor új hajója, a Spirit of Hungary, amellyel visszatér az óceáni versenyvitorlázáshoz.
ápr. 18
11:54
Ajánló: PAFC-Pécs, pályán az Atlético és a zöld-fehérek (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának nyitó mérkőzésén a bennmaradásért harcoló Puskás Akadémia FC a négy bajnoki óta nyeretlen Pécsi MFC-t fogadja. A spanyol élvonalban a listavezető Atlético Madrid kötelező feladat elé néz, míg a Ligue 1-ben Saint-Etienne–Rennes találkozóra kerül sor. Íme, a pénteki program!
ápr. 18
11:56
Férfi kézi: dziekujemy, Pocak! - távozik a lengyel kapus (She)
Piotr Wyszomirski két szezon után, a nyáron távozik a csurgói férfi kézilabdacsapattól – tudta meg a Nemzeti Sport. Az információt a klub hivatalos honlapja is bejelentette.
ápr. 18
12:12
F1: az új Ferrari-főnök azt hitte, Montezemolo viccel vele (She)
Marco Mattiacci azt hitte, Luca di Montezemolo szórakozik vele, amikor egy héttel ezelőtt felhívta, és közölte vele, hogy ő lesz a Ferrari Formula–1-es csapatának következő csapatfőnöke. Az üzletembernek nem volt lehetősége nemet mondani, az elnök már úgy hívta fel, hogy előtte lefoglalta a repülőjegyét.
ápr. 18
12:48
Szélesi Zoltán a Puskás Akadémiánál folytatja (Infostart)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia csapatában folytatja pályafutását Szélesi Zoltán.
ápr. 18
12:48
Női kézi BL: román bírók fújnak a Győr elődöntőjén (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a női Bajnokok Ligája május 3-4-i, budapesti négyes döntőjének játékvezetőit, ennek értelmében román bírók fújnak a Győri Audi ETO Midtjylland elleni elődöntőjén, míg a finálét a francia Bonaventura testvérpár vezeti.
ápr. 18
12:50
Tenisz: Babos idén negyedszer jutott döntőbe párosban (She)
Babos Tímea oldalán a tajvani Hao Csing-csannal bejutott a fináléba pénteken a 250 ezer dollár (55.5 millió forint) összdíjazású, Kuala Lumpur-i női kemény pályás tenisztorna páros versenyében.
ápr. 18
12:52
MU: Topjátékosok érkezésére számítok a nyáron - Mata (She)
A Manchester United játékosa, Juan Mata biztos benne, hogy sikeres jövő vár David Moyes irányítása alatt a csapatra.
ápr. 18
13:06
Férfi kézi BL: A PSG játékosai gyakran improvizálnak - Nagy L. (She)
Nagy László, az MKB-MVM Veszprém 33 esztendős jobbátlövője a PSG elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő kapcsán elmondta, hogy győzelemre hajtanak a szombati, párizsi első összecsapáson, és nem úgy kalkulálnak, hogy már a döntetlennel is jó helyzetbe kerülhetnek a veszprémi visszavágó előtt.
ápr. 18
13:24
Kajak-kenu: Fábiánné majdnem saját zsebből igazolt (She)
Nyolc hónapja küzd versenyzője átigazolásával, az is felvetődött benne, saját zsebből fizeti ki; életében először pénzt kérnek a motorcsónakért, pedig eredményei és kora alapján egy kis kivételezést várna el Fábiánné Rozsnyói Katalin, a kajaksportág sikeredzője, aki 11 férfi versenyzőjének több, mint felét tartja éremesélyesnek Rióban. Fábiánné a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta:…
ápr. 18
13:24
NB I: Szélesi a Puskás Akadémiához igazolt - hivatalos (Agroinform)
A Puskás Akadémia FC-ben folytatja pályafutását a 27-szeres válogatott védő.

Keresés