2014. április 24. csütörtök

ápr. 24
6:48
Videó: kipihenten - „Kifogásnak jó, de Ausztria az Ausztria” (She)
A magyar jégkorong-válogatott magyar idő szerint csütörtök reggel 9 órakor Ausztria ellen játszik a Dél-Koreában zajló divízió 1/A-s világbajnokságon. Vas Jánosék nem edzettek tegnap, Rich Chernomaz szövetségi kapitány inkább pihenéssel próbálta frissíteni a társaságot. Az NSO Tv helyszíni riportja.
ápr. 24
7:24
NBA: pazar egyéni teljesítmény; kettővel megy a Miami (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-negyeddöntőjében Keleten a Miami Heat hazai közönség előtt sorozatban tizenegyedszer, a 2013–2014-es idény rájátszásában másodszor győzte le a Charlotte Bobcatset, így 2–0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. A Dallas Mavericks elvette a San Antonio Spurs pályaelőnyét, míg a Portland újabb sikere fantasztikus…
ápr. 24
8:00
Tenisz: végállomás - Babost Szöulban elsöpörte a „vihar” (She)
A negyedik helyen kiemelt Babos Tímea döntő szettben kikapott a világranglista 267. helyén álló, 19 esztendős Storm Sanderstől a Szöulban zajló kemény pályás női tenisztornán, ezzel befejeződtek számára a küzdelmek.
ápr. 24
8:36
Világfutball: megnyerték a BL-t, ott lehetnek a klub-vb-n (She)
Az észak- és közép-amerikai Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóján a sorozat legeredményesebb csapata, a mexikói Cruz Azul 1–1-et játszott az első meccsen gól nélküli döntetlent kiharcoló Toluca otthonában, így idegenben szerzett góljának köszönhetően megnyerte a kontinens legrangosabb trófeáját, és ott lehet a marokkói klubvilágbajnokságon.
ápr. 24
8:36
Teljes koncentrációra van szükség (Metropol)
Fazekas Nándor, az MKB-MVM Veszprém kapusa szerint úgy kell hozzáállni a szombati Bajnokok Ligája visszavágóhoz, mintha döntetlenről indulna a mérkőzés.
ápr. 24
8:54
Felkészülés: a Kisvárda hármat lőtt NB III-as ellenfelének (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda felkészülési mérkőzésen 3–0-s győzelmet aratott az NB III Keleti csoportjában szereplő Cigánd ellen – számolt be róla a klub honlapja.
ápr. 24
8:56
Jégkorong-vb: fordulatok után szlovén siker Ukrajna ellen (She)
A szlovén válogatott 5–3-as győzelmet aratott Ukrajna ellen a divízió 1/A jégkorong-világbajnokság 4. fordulójának első mérkőzésén, így a mieink ellen pályára lépő osztrákokat megelőzve a csoport élére állt.
ápr. 24
8:58
Videó: Henry gólpasszt adott triplázó társának, majd betalált (She)
A New York Red Bulls labdarúgócsapata magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott a Houston Dynamo felett az észak-amerikai profi bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján. A hazai pályán szereplő Red Bulls hőse a triplázó Bradley Wright-Phillips volt, de a szurkolók nagy kedvence, Thierry Henry is eredményes volt, sőt, gólpasszt adott a volt Manchester City-játékosnak. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 24
9:00
Jégkorong-vb: Vas János nem játszik Ausztria ellen (She)
Vas János kihagyja az Ausztria elleni csütörtöki találkozót a Dél-Koreában zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságon. Rutinos támadónkra sérülés miatt nem számíthat Rich Chernomaz szövetségi kapitány. A 9 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
ápr. 24
9:12
Jégkorong-vb: Magyarország-Ausztria élőben az NSO-n! (She)
Ausztria ellen folytatja szereplését a magyar jégkorong-válogatott a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. A közép-európai idő szerint 9 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
ápr. 24
9:30
Röpi: Eb-selejtezőn a férfi U20-as és a női U19-es csapat (She)
Péntektől szombatig Európa-bajnoki selejtezőn szerepel majd a férfi U20-as és a női U19-es röplabda-válogatottunk. Előbbiek hazai pályán, utóbbiak pedig Szlovéniában próbálnak majd szerencsét.
ápr. 24
9:30
Babos búcsúzott Szöulban (Metropol)
A magyar teniszező a negyeddöntőbe jutásért rendezett mérkőzésen három szettben kapott ki az ausztrál Storm Sanderstől.
ápr. 24
9:32
El: veretlenek csatája, avagy Benfica-Juve - program (She)
Ami a Bajnokok Ligájában a Real Madrid–Bayern München, az az Európa-ligában a Benfica–Juventus: előre hozott döntő. Mindkét együttes a BL-ből pottyant át az El-be, egyelőre veretlen a sorozatban, a portugálok a hétvégén bajnokok lettek, és minden bizonnyal az olaszok is azok lesznek. A Benfica három évvel ezelőtt az elődöntőben bukott el, tavaly az amszterdami fináléban, és most is a trófea…
ápr. 24
9:48
Légiósok: Lovrencsics sérült karral készül a csatára (She)
Csapata edzésén szerencsétlenül esett és könyöksérülést szenvedett Lovrencsics Gergő. A Lech Poznan 25 esztendős szélsője a szerda délutáni kivizsgálást követően kézgépet kapott a bal karjára, abban kell edzenie – de hogy mérkőzést játszhat-e, egyelőre nem tudja.
ápr. 24
10:06
Lombard: nem súlyos az elefántcsontparti sérülése (She)
Nem súlyos a Lombard Pápa elefántcsontparti csatárának, Georges Griffithsnek a sérülése.
ápr. 24
10:06
Adria Liga: Összejön-e az álomdöntő az Adria Ligában? (Agroinform)
Mindenki a Zvezdát és a Partizant várja a döntőbe, de a két zágrábi csapat keresztbe tehet a belgrádiaknak.
ápr. 24
10:08
Haladás: húszmilliót érne a játékosoknak a bronzérem (She)
A harmadik hely 20 millió forintot, a negyedik pedig – abban az esetben, ha nemzetközi kupaindulást jelent – 10 milliót érne az NB I-es Haladás játékosainak.
ápr. 24
10:08
Bajnokok Ligája: Ronaldo félt, Robben többet várt a Realtól (Agroinform)
Franz Beckenbauer a várakozásoknak megfelelően csalódott a Bayern Münchenben, amelyből hiányzott a dinamika.
ápr. 24
10:42
Videó: hiába a rövidbe lőtt bombagól, az ex-Betis-csatár volt a hős (She)
A Cruz Azul labdarúgócsapata nyerte az észak- és közép-amerikai Bajnokok Ligáját, miután a mexikói házidöntő visszavágóján 1–1-es döntetlent játszott a Toluca otthonában, így idegenben lőtt góllal diadalmaskodott. A Cruz Azul Hugo Mariano Pavone találatával szerzett vezetést a 41. percben, Edgar Benítez a 63. percben egyenlített, több gól azonban nem esett. A Cruz Azul 1997 után hódította el ismét…
ápr. 24
11:00
Bajnokok Ligája - Mennyi az esélye a Real Madridnak Münchenben? (Infostart)
Minden fontos mutatóban a címvédő Bayern München volt a jobb, kivéve a végeredményt: a Real Madrid hazai pályán nyert 1-0-ra, ennél fogva előnyösebb helyzetből várhatja a keddi németországi visszavágót a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 24
11:00
F1: megkezdődött Ecclestone büntetőpere Münchenben (She)
Megkezdődött csütörtökön a müncheni tartományi bíróságon a Formula–1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone ellen korrupció vádjával kezdeményezett büntetőper.
ápr. 24
11:00
Megkezdődött Ecclestone büntetőpere Münchenben (Metropol)
A 83 éves brit üzletembert korrupcióval vádolják.
ápr. 24
11:02
Megkezdődött Bernie Ecclestone büntetőpere Münchenben (Infostart)
Megkezdődött csütörtökön a müncheni tartományi bíróságon a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone ellen korrupció vádjával kezdeményezett büntetőper.
ápr. 24
11:18
Chelsea: Mourinho megkapta az engedélyt a pihentetésre (She)
Egybehangzó angol sajtóhírek szerint José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere megkapta az engedélyt a vezetőségtől és Roman Abramovics tulajdonostól, hogy pihentesse több játékosát a Liverpool elleni hétvégi rangadón az Atlético Madriddal szembeni jövő heti Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára.
ápr. 24
11:20
Videó: az U19-es válogatott ötöt vágott Törökországnak (She)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott 5–2-re nyert Törökország korosztályos csapata ellen felkészülési mérkőzésen Felcsúton. Mészöly Géza tanítványai végig magabiztosan futballoztak, távolt és közelről is sok lövéssel próbálkoztak. Bobál Gergely triplázott, mellette Mervó Bence és Farkas Zoltán volt eredményes. Nézze meg a meccs góljait!
ápr. 24
11:36
Hosszú Katinkának csak a hideg volt az ellenfele 400 m vegyesen (Infostart)
Hosszú Katinka hatalmas fölénnyel, 4:38:81 perces teljesítménnyel nyerte a 400 méteres vegyesúszás döntőjét a nyílt brazil bajnokságon, Sao Paulóban.
ápr. 24
11:36
Jégkorong-vb: túlórás vereség Ausztriától (She)
A magyar jégkorong-válogatott túlórás vereséget szenvedett Ausztriától a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. Legjobbjaink szombaton Japán ellen zárják a tornát, az 5.30 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
ápr. 24
11:36
Hosszú Katinkának csak a hideg volt az ellenfele (Metropol)
A Vasas világ- és Európa-bajnoknője 4:38:81 perces teljesítménnyel nyerte a 400 méteres vegyesúszás döntőjét a nyílt brazil bajnokságon, Sao Paulóban.
ápr. 24
11:36
Tenisz: Kiesett Ferrer, hullanak a nagy nevek Barcelonában (Agroinform)
A barcelonai tenisztorna második körében nyolc kiemelt játékos búcsúzott, köztük David Ferrer és Fabio Fognini.
ápr. 24
11:38
Jégkorong divízió I-es vb - Ausztria-Magyarország 5-4 (Infostart)
A magyar válogatott hosszabbításos mérkőzésen 5-4-es vereséget szenvedett csütörtökön az osztrák csapattól a dél-koreai Kojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokság negyedik fordulójában.
ápr. 24
11:38
Tenisz: Babosnak a második forduló volt a végállomás Szöulban (Agroinform)
Babos Tímea vereséget szenvedett a második fordulóban az 50 ezer dollár összdíjazású szöuli keménypályás tenisztornán.
ápr. 24
11:40
Jégkorong: Remek kezdés után drámai vereség az osztrákoktól (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott hosszabbításos mérkőzésen 5-4-es vereséget szenvedett Ausztria csapatától.
ápr. 24
11:54
Férfi kézi: Zubai sérülése dacára is játszik, Szöllősi hiányzik (She)
Célegyenesbe fordul a férfi kézilabda-bajnokság, az élcsoport négy csapata, a Veszprém, a Balatonfüred, a Szeged és a Csurgó már érmekért harcol. Zubai Szabolcs súlyos sérülése dacára is ott lesz az utóbbi két csapat rangadóján, míg Szöllősi Szabolcs el sem utazhatott a meccsre.
ápr. 24
11:54
Vereség az osztrákoktól (Metropol)
Ezzel eldőlt, hogy a magyar jégkorong válogatott nem juthat fel a világelitbe.
ápr. 24
11:56
Úszás: Hosszú Katinkának csak a hideg volt az ellenfele (She)
Hosszú Katinka hatalmas fölénnyel, 4:38:81 perces teljesítménnyel nyerte a 400 méteres vegyes úszás döntőjét a nyílt brazil bajnokságon, Sao Paulóban.
ápr. 24
12:12
Ökölvívás: Puhány vagyok, sírok. Nem tudták? - Klicsko (She)
Vladimir Klicsko nem igazán húzta fel magát egyik kesztyűpartnere, Sherman Williams sommás véleményén, aki a napokban telekürtölte a sajtót azzal, hogy ő mennyire jól és a világbajnok mennyire gyengén teljesített az edzések során, és szerinte Alex Leapainak a hétvégén jó esélye van legyőzni az ukrán bokszolót.
ápr. 24
12:30
MTK: 2020-ig 6.5 milliárd a létesítmények fejlesztésére (She)
Az MTK a múlt év végén rendezte valamennyi saját, valamint a beolvadó BSE adósságát, és jelenleg senkinek sem tartozik.
ápr. 24
12:30
Senkinek sem tartozik az MTK (Metropol)
Az egyesület 2020-ig összesen 6,5 milliárd forintot tervez sportlétesítményeinek fejlesztésére fordítani.
ápr. 24
12:32
Férfi kézi junior Eb: egy csoportban a svédekkel és a szlovénokkal (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség elkészítette a nyári ausztriai junior férfi kézilabda Európa-bajnokság (július 24.–augusztus 3.) csoportbeosztását, amelynek értelmében a magyarok Svédországgal, Szlovéniával és Izraellel szerepelnek a D-csoportban.
ápr. 24
12:48
Vízilabda: Szombathelyen fog dolgozni Gyöngyösi (She)
Jó két hete vált biztossá, hogy Gyöngyösi András és a Spandau férfi vízilabdacsapatának útjai nyáron elválnak, akkor még csak annyit árult el a szakember, hogy itthon folytatná, és lehetőleg gyerekekkel dolgozna, csapatot építene. Most már az sem titok, hogy ez a magyarországi város Szombathely, ahol Gyöngyösi lesz a következő szezonban bemutatkozó felnőttcsapat edzője, de nyilván a…
ápr. 24
12:48
Európa Liga: Ez csak bemelegítés lesz, a valódi elődöntőket a jövő héten rendezik (Agroinform)
Mind a négy résztvevő vezetőedzője óvatosan készül az Európa Liga elődöntőinek első mérkőzéseire.
ápr. 24
12:50
MTK: 2017-ig hosszabbítottak Bese Barnabással (She)
A Sándor Károly Akadémián nevelkedett Bese Barnabás 2017-ig meghosszabbította szerződését az élvonalbeli MTK labdarúgócsapatával, számolt be róla a klub hivatalos facebook oldala.
ápr. 24
13:06
Videó: „Oké, elbaltáztuk, de a vébé legjobb harmadát produkáltuk!” (She)
A magyar jégkorong-válogatt hosszabbításban 5–4-es vereséget szenvedett Ausztriától a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokság ötödik játéknapján. A mérkőzés után az NSO Tv szakértője, Szélig Viktor elmondta, hogy egyáltalán nincs miért csalódottnak lenni, mert látszott a csapaton a győzni akarás, a küzdeni tudás, illetve, hogy a fiatal, első világbajnokságukon szereplő fiatalokra maximálisan…
ápr. 24
13:08
Cselgáncs Eb: Csernoviczki győzött, ketten már búcsúztak (She)
Csernoviczki Éva győzött első mérkőzésén, ezzel negyeddöntőbe jutott a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokságon.
ápr. 24
13:10
NB II: 750 milliós támogatást kap a Nyíregyháza, ha feljut (She)
Teljesítményhez kötött, öt évre és 750 millió forintra szóló támogatási szerződést köt a Nyíregyháza Spartacus FC Kft.-vel a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely önkormányzata, ha a labdarúgócsapat júniusban feljut az NB I-be – erről a helyhatóság közgyűlése döntött csütörtöki ülésén a nyírségi nagyvárosban.
ápr. 24
13:24
Videó: áramszünet és csalódás - „Mi indítottuk el az osztrák lavinát” (She)
Mint ismert, a magyar jégkorong-válogatott 5–4-es vereséget szenvedett Ausztriától a Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokságon. A mérkőzés után Sebők Balázs, Kovács Csaba és Bartalis István értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 24
13:26
BL: Beckenbauer csalódott a Bayern München játékában (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke, Franz Beckenbauer csalódott a német együttes játékában a Real Madrid elleni szerdai Bajnokok Ligája-elődöntőn. Mint ismert, a blancók 1–0-ra megnyerték a találkozót Karim Benzema találatával. Visszavágó jövő héten kedden az Allianz Arenában.
ápr. 24
13:42
UEFA: senkit nem zárnak ki; a PSG szabályt szeghetett (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini a Le Parisiennek adott nyilatkozatában elárulta, hogy egyetlen csapatot sem zárnak ki az európai kupaporondról amiatt, mert megszegte volna a pénzügyi fair play szabályait, bár azt nem zárta ki, hogy a katari kézben lévő Paris Saint-Germain nem a törvényben leírtak szerint járt el bizonyos esetekben.
ápr. 24
14:00
Ennyit költhet fejlesztésre az MTK 2020-ig (Infostart)
Az MTK a tavalyi év végén rendezte 130 milliós forintos saját, valamint a beolvadó BSE 658 milliós adósságát - ezeket a kormány átvállalta -, és jelenleg nincs tartozása.
ápr. 24
14:00
FTC: világításpróba az új ferencvárosi stadionban - fotók (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros épülő stadionjában belső világításpróbát tartottak – derül ki az új Ferencvárosi stadion hivatalos Facebook-oldalán megjelentetett friss képekből. A közeljövőben átadásra kerülő aréna napról napra szebb látványt nyújt.

Keresés