2014. április 19. szombat

ápr. 19
0:12
Videó: Pölöskey fordulásból mentett pontot a Pécsnek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 25. fordulójának pénteki mérkőzésén a Puskás Akadémia már a hatodik percben vezetéshez jutott Szakály Dénes büntetőjével, de a Pécsi MFC Pölöskey Péter 24. percben esett találatával egyenlíteni tudott. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 19
0:30
Videó: így néz ki egy rossz szakítási kísérlet lassítva (She)
A tel-avivi súlyemelő Európa-bajnokságon egészen érdekes pillanatokat is rögzítettek, hiszen szuperlassított felvételekkel is kiszolgálták a nézőket a közvetítő csatornától. Így lehetünk szemtanúi az olasz Mirco Scarantino elhibázott, 116 kilogrammos szakítási kísérletének, amelynek végén a súly hátrabillenti a sportolót, aki inkább elvetődik a pódiumon. Mondhatnánk: szakítani akart, de végül őt…
ápr. 19
5:00
F1: Kínai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A pénteki szabadedzéseken a Mercedesnek váratlan kihívója akadt Fernando Alonso Ferrarija személyében, de a spanyol csak egy körön volt veszélyes az első három versenyt megnyerő istálló pilótáira, a hosszabb menetek elemzése után kiderült, hogy a németek és az olaszok közé férkőzhet a Red Bull és a Williams is. Mindez száraz pályára vonatkozik, ám szombaton nagy szerepet játszhat a csapadék.…
ápr. 19
6:12
Kajakkal szelte át az Atlanti-óceánt egy lengyel férfi (Infostart)
Elmondása szerint kajakkal, egyedül szelte át az Atlanti-óceán északi részét egy 67 éves lengyel férfi.
ápr. 19
6:12
F1: Ricciardóé az esős szabadedzés Sanghajban (She)
A pénteki szabadedzéseken száraz pályán remeklő Mercedes-duó és Fernando Alonso mért kört sem futott a szombati esős tréningen a Kínai Nagydíjon, amelyen a Red Bullt kormányzó Daniel Ricciardo volt a leggyorsabb. A magyar idő szerint 8 órakor kezdődő időmérő edzés az előrejelzések szerint szintén vizes pályán zajlik majd.
ápr. 19
7:06
NHL: a Detroit letette névjegyét keleten, újabb Montreal-siker (She)
A Montreal Canadiens a második mérkőzést is megnyerte idegenben a Tampa Bay ellen, így 2–0-ra vezet a két csapat rájátszásbeli párharcában. A Detroit is idegenbeli győzelemmel kezdett Bostonban, így szintén elvette ellenfele pályaelőnyét. Nyugaton az Anaheim foggal-körömmel ragaszkodik az alapszakaszban kőkemény munkával megszerzett kedvezményezettségéhez, a második, Dallas elleni mérkőzését is…
ápr. 19
7:24
Ajánló: teljes olasz forduló, pályán a Chelsea és a Bayern (She)
Jó hírünk van: szombat délután sem unatkoznak a labdarúgás szerelmesei. Az olasz bajnokságban a 34. forduló minden mérkőzésére sor kerül – köztük a Fiorentina–Roma összecsapásra –, míg az angol élvonalban pályára lép a Chelsea és a Tottenham. A Bundesliga mai játéknapján rendezik a már bajnok Bayern München és a Borussia Dortmund soros találkozóját, a francia Ligakupa döntőjében pedig a Ligue…
ápr. 19
7:42
Ajánló: a Videoton Újpestre, a DVSC Paksra látogat (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójának szombati játéknapján a listavezető DVSC-Teva az MVM-Paks otthonában lép pályára, míg első számú üldözője, a Győri ETO a Lombard Pápa vendége lesz. A játéknap leginkább várt mérkőzése minden bizonnyal az Újpest–Videoton találkozó, de ne feledkezzünk meg az NB II-ről sem, ahol a Siófok a Dunaújvárost, míg a Balmazújváros az éllovas Nyíregyházát fogadja, amely a…
ápr. 19
8:00
F1: Kínai Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Esős időben rendezik meg Sanghajban a Kínai Nagydíj időmérő edzését. A szintén vizes pályás szabadedzésen nem futott mért kört a két Mercedes és Fernando Alonso, nekik hozzá kell szokniuk, milyen a vizes pályás sanghaji pálya. A délelőtti tréninget az élen záró Daniel Ricciardo meglepetést szerezhet, akár a pole pozícióra is esélyes. A Bahreini Nagydíjról baleset okozásáért öt rajthelyes büntetést…
ápr. 19
8:18
Döntetlent játszott a Pécs a Puskással Székesfehérváron (Metropol)
Az újonc csapat utoljára kényszerült Székesfehérváron fogadni riválisait, ugyanis felcsúti stadionját hétfőn avatják fel.
ápr. 19
8:20
Ricciardo nyerte az esős harmadik szabadedzést (Metropol)
A Kínai Nagydíj szombati harmadik, esős szabadedzésén a második legjobb köridőt a brazil Felipe Massa, a harmadikat pedig a francia Romain Grosjean futotta.
ápr. 19
8:36
Videó: kemény kritika a volt Fradi-edzőtől - exkluzív riport (She)
Luka Modric, Ivica Olic, Mario Mandzukic – csak néhány név azok közül, akik már befutottak topcsapatokban és csak néhány száz kilométerre tőlünk, Horvátországban tanulták a futballt. Az NSO Tv exkluzív videójában bemutatjuk a horvát labdarúgás egyik legjobb utánpótlásbázisának számító Dinamo Zagrebet, illetve a korábban a Ferencvárost, a Videotont és a Vasast is irányító Marijan Vlaktól megtudjuk,…
ápr. 19
8:36
Monte-Carlói tenisztorna: Federer-Djokovics a nap slágermeccse (Agroinform)
Ferrer-Wawrinka és Federer-Djokovics elődöntőket rendeznek a monte-carlói salakpályás tenisztorna szombati játéknapján.
ápr. 19
8:38
Barca: Alexis gyávának nevezte Martinót - vagy mégsem? (She)
Újabb hír látott napvilágot a katalán Sport napilapban, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni: Alexis Sánchez, a Barcelona chilei támadója – aki a Real Madrid ellen elveszített Király-kupa-döntőn csak a 87. percben lépett pályára – gyávának nevezte edzőjét, Gerardo Martinót, miután az argentin szakember nem jelölte őt a kezdőcsapatba.
ápr. 19
8:54
Chelsea: Lamparddal, A. Cole-lal és Terryvel is hosszabbítanának (She)
Három ikonjával, John Terryvel, Frank Lamparddal és Ashley Cole-lal is hosszabbítani tervez a Chelsea.
ápr. 19
9:12
DVSC: Ezek a legveszélyesebb mérkőzések - Kondás (She)
A kiesés ellen küzdő MVM-Pakshoz látogat a listavezető DVSC-Teva a labdarúgó NB I 25. fordulójában. Kondás Elemér a találkozóval kapcsolatban a dvsc.hu-nak nyilatkozott.
ápr. 19
9:14
F1: a két Red Bullt megelőzve Hamilton indulhat az élről (She)
A Formula–1-es világbajnokság Kínai Nagydíjának időmérő edzése a Mercedes brit pilótájának, Lewis Hamiltonnak a sikerével zárult. A pályafutása 34. pole pozícióját elkönyvelő versenyző mögött a két Red Bull végzett, Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel sorrendben. A Ferrari finn pilótája, Kimi Räikkönen csak a 11. helyen zárt, Pastor Maldonado (Lotus) nem vett részt az edzésen.
ápr. 19
9:30
Újpest: A helyzetek kialakítása sem megy - Vignjevics (She)
A Videotont fogadja az Újpest szombaton az NB I 25. fordulójában. A lila-fehérek vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics az ujpestfc.hu-nak nyilatkozott a mérkőzéssel kapcsolatban.
ápr. 19
9:30
Kínai Nagydíj: Esőben is nagy Hamilton-fölény az időmérőn (Agroinform)
A Mercedes brit versenyzője mögött a Red Bull pilótái, Daniel Ricciardo és Sebastian Vettel végeztek.
ápr. 19
9:48
Hamilton nyerte az időmérő edzést (Metropol)
A 29 éves versenyzőnek ez az idei harmadik, pályafutása során pedig a 34. pole pozíciója.
ápr. 19
10:06
Primera División - Begyűjtötte az újabb három pontot az éllovas (Infostart)
Egy lépéssel közelebb került a bajnoki címhez a listavezető Atlético Madrid, amely két góllal nyert a 15. helyezett Elche ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
ápr. 19
10:06
Videó: kikezdett a csinos partjelzőnővel a Juventus edzője? (She)
Dagad a botrány Brazíliában, miután a catarinense állami labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus vezetőedzője, Celso Teixeira állítólag szexista megjegyzéseket tett együttese Chapecoense elleni mérkőzésén Maira Americano Labes partjelzőnő felé. Történt, hogy valaki a mérkőzésen bekiáltotta a pályára, hogy „Jó csaj vagy!”, és bár sokan azt hitték, hogy Teixeira mester volt, az edző csupán a…
ápr. 19
10:24
La Liga: Simeonéra nem hallgatnak a játékosai (Agroinform)
Az Atlético két pénteki tizenegyesének egyikénél sem fogadták meg az edzőjük javaslatát a játékosok, de így is nyertek.
ápr. 19
10:42
Kínai Nagydíj - Ricciardo nyerte az esős harmadik szabadedzést (Infostart)
Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati harmadik, esős szabadedzésén.
ápr. 19
10:44
Kínai Nagydíj - Hamilton nyerte az időmérő edzést (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Formula-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így ő indulhat majd az élről a vasárnapi futamon.
ápr. 19
11:00
F1: Daniel jobb nálam, össze kell szednem magam - Vettel (She)
Sebastian Vettel az idén négyből három időmérő edzésen kikapott Daniel Ricciardótól, új csapattársától. Bár kétszer is műszaki hiba hátráltatta a németet, a Kínai Nagydíj kvalifikációja után nem kereshetett kifogást.
ápr. 19
11:00
Premier League: Suárez lőheti közelebb a bajnoki címhez a Liverpoolt (Agroinform)
Papíron könnyűnek ígérkező meccsen léphet közelebb a bajnoki címhez a Liverpool a Premier League 35. fordulójában.
ápr. 19
11:02
Atlético: Még négy „döntő” a bajnoki címig - Simeone (She)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, Diego Simeone a péntek esti, Elche elleni 2–0-s győzelem után is arról beszélt, hogy a hátralévő mérkőzésekre döntőkként kell tekinteniük, ha a szezon végén bajnoki címnek akarnak örülni.
ápr. 19
11:18
Barcelona: Az Atlético ellen már játszanék - Neymar (She)
A Barcelona brazil labdarúgója, Neymar bízik benne, hogy az Atlético Madrid elleni szezonzáróra visszatérhet. Mindez persze csak akkor érdekes, ha annak a mérkőzésnek még lesz tétje.
ápr. 19
11:54
Videó: Mario Balotelli zsákolt, és ezt be is vallotta (She)
Az AC Milan labdarúgócsapatának játékosa, Mario Balotelli úgy döntött, hogy a levegő ura lesz, ám ezúttal nem fejjel, hanem a kezével alkotott. A csatár a klub milanellói edzőcentrumában mutatta meg zsákolótudását, majd a videóban azért megerősítésként hozzátette, hogy ez valóban igazi mozdulat volt. Íme!
ápr. 19
11:54
Kínai Nagydíj: Ricciardo kihozza az autóból a legtöbbet, én szenvedek - Vettel (Agroinform)
Lewis Hamilton és Daniel Ricciardo elégedett volt a Forma-1-es Kínai Nagydíj időmérőjével, Sebastian Vettel nem annyira.
ápr. 19
11:56
Forma-1: Maldonado addig tekergette a gombokat, míg baj nem lett belőle - videó (Agroinform)
Két hete Gutierrezt öklelte fel a zabolázatlan venezuelai, most saját magát sodorta bajba figyelmetlenségével.
ápr. 19
12:12
Real Madrid: CR ismét edzésbe állt, de nem volt ezzel egyedül (She)
Ismét edzésbe állt Cristiano Ronaldo, a Real Madrid kétszeres aranylabdás klasszisa, aki a „királyiak” legutóbbi négy mérkőzésén nem lépett pályára. A portugál támadó mellett a hozzá hasonlóan sérüléséből lábadozó brazil balhátvéd, Marcelo is bekapcsolódott a felkészülésbe.
ápr. 19
12:14
Tenisz: Fucsovics visszavágott a hollandnak a tavalyi vereségért (She)
A világranglista 183. helyén álló Fucsovics Márton több mint másfél órás mérkőzésen, döntő szettben legyőzte  a 270. helyezett holland Boy Westerhofot – akitől 2013-ban kemény borításon kikapott – a Barcelonában zajló salakpályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
ápr. 19
12:30
Vb 2014: Falcao ott lehet Brazíliában - orvosa bizakodó (She)
Radamel Falcao, a kolumbiai válogatott labdarúgója felépülhet keresztszalag-szakadásából a nyári világbajnokságig – mondta bizakodva az őt kezelő térdspecialista, José Carlos Nuronha.
ápr. 19
12:30
NBA: A vártnál is keményebb lehet az első kör keleten (Agroinform)
Szombaton rajtol a rájátszás az NBA-ben - elsőként a Keleti főcsoport párharcait vettük górcső alá.
ápr. 19
12:32
Videó: Courtois három hatalmas bravúrt mutatott be fél perc alatt (She)
A péntek esti Atlético Madrid–Elche spanyol labdarúgó-bajnoki mérkőzésen nemcsak Miranda és Diego Costa gólja kellett az Elche legyőzéséhez, hanem a kapus, Thibaut Courtois bravúrjai is. A belga futballista az első félidő 25. percében előbb nagy vetődéssel tolta szögletre a labdát, majd a sarokrúgás után egy kellemetlen fejest hárított bravúrral, sőt, még a kapu felé pattogó labdát is elütötte.…
ápr. 19
12:32
Jégkorong: Kőkemény vb vár a hoki-válogatottra (Agroinform)
Vasárnap a házigazda Dél-Korea ellen kezd a magyar válogatott a divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 19
12:48
Csillag Tünde döntős a ljubljanai tornász vk-n (Infostart)
Az Európa-bajnokságra készülő Csillag Tünde döntőbe jutott a tornászok ljubljanai világkupáján felemáskorláton.
ápr. 19
12:48
Torna-vk: Csillag Tünde döntős felemáskorláton (She)
Az Európa-bajnokságra készülő Csillag Tünde döntőbe jutott a tornászok ljubljanai világkupáján felemáskorláton.
ápr. 19
13:06
Videó: a svéd bajnoknál is elgurult a gyógyszer, ami a húsvétot illeti (She)
Húsvét alkalmából szépen lassan ellepik a furábbnál furább és viccesebbnél viccesebb sportos felvételek a videomegosztókat. Alább a Malmö labdarúgócsapatának játékosai gondolták úgy, hogy labda helyett ezúttal egy gumi húsvéti tojást próbálnak minél hosszabb ideig a levegőben tartani. A dekázás győztese a klub Stockholmban született chilei védője, Miiko Martín Albornoz lett 76 érintéssel.
ápr. 19
13:08
Premjer-liga: Pintér a padról nézte a fontos győzelmet (She)
Fontos győzelmet aratott a Tom Tomszk az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 26. fordulójában: 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Krilja Szovjetovot, ezzel nagy lépést tett a bennmaradás felé. Pintér Ádám kispados volt a hazaiaknál.
ápr. 19
13:24
Barcelona: a B-csapat belső védője is a meccskeretben (She)
A kisebb sérülését maga mögött hagyó Marc Bartra mellett a B-csapat középhátvédje, a 22 esztendős Sergi Gómez is bekerült az Athletic Bilbao elleni spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésre készülő FC Barcelona meccskeretébe.
ápr. 19
13:24
Premier League: A Chelsea segédedzője szerint valamit ilyentájt fel kell áldozni (Agroinform)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere kihagyta klubja aktuális bajnoki fordulót felvezető sajtótájékoztatóját.
ápr. 19
13:26
Anglia: Moyes tiszteletet kér, Martínez kritizálja az MU-t (She)
A Manchester United labdarúgócsapata az Evertonhoz látogat vasárnap a Premier League 35. fordulójában. A címvédő menedzsere, David Moyes először ül le a Goodison Park vendég kispadjára és bízik benne, hogy a hazai szurkolók tisztelettel fogadják. Eközben Roberto Martínez éles kritikát fogalmazott meg kollégájával szemben.
ápr. 19
13:26
NBA: Bárhol borulhat a papírforma nyugaton (Agroinform)
Szombaton rajtol a rájátszás az NBA-ben - ezúttal a Nyugati főcsoport párharcait vettük górcső alá.
ápr. 19
13:42
Férfi vízi ob I: majdnem elszórakozta előnyét a KSI (She)
Két góllal nyert a KSI az Ybl ellen a férfi vízilabda ob I alsóházi rájátszásának szombat déli összecsapásán.
ápr. 19
13:42
Forma-1: A McLaren bepereli a Red Bullt (Agroinform)
A wokingiakat felbőszítette, hogy a Red Bull egy velük szerződésben álló mérnököt csábított vissza magához.
ápr. 19
14:00
NB I: Lombard Pápa-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Győri ETO találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 19
14:36
Puskás-Suzuki-kupa: a Reallal avatják a Pancho Arénát (She)
A címvédő Real Madrid 10–0-ra verte meg a Melbourne Football Institute együttesét a 17 éven aluliak számára hetedik alkalommal kiírt Puskás Suzuki Kupa utánpótlás-labdarúgótorna szombati nyitó mérkőzésén, ezzel minden idők legnagyobb különbségű sikerét aratta az évente sorra kerülő viadalon.

Keresés