2014. április 19. szombat

ápr. 19
14:38
Videó: Pellegrini puszit, a szurkolók óriási élményt kaptak (She)
A Manchester City labdarúgócsapata csak hétfőn játszik bajnoki mérkőzést a West Bromwich Albion ellen, így a hétvégén még van ideje készülni. A pénteki nap mozgalmasan telt a bajnoki címre pályázó együttesnél, ugyanis a délelőtti edzés után a játékosok és Manuel Pellegrini menedzser a szurkolókkal találkozott. Röpködtek az aláírások, készültek a közös fotók, sőt, az egyik szurkoló puszit is adott…
ápr. 19
14:54
10 gólt lőtt a Real Madrid a Melbourne-nek (Metropol)
A spanyol gárda sikerével elsőként biztosította helyét a húsvét hétfői döntőben.
ápr. 19
14:54
Átigazolás: A Milan helyett a Unitedet erősítheti a Valencia hátvédje (Agroinform)
Úgy tűnik, nem tudja végleg megszerezni a Milan a Valenciától Adil Ramit, aki a Manchester United játékosa lehet.
ápr. 19
15:12
AutoGP: megvan Kiss Pál Tamás első futamgyőzelme! (She)
Megszerezte első futamgyőzelmét az AutoGP-ben Kiss Pál Tamás: a Zele-istálló magyar versenyzője megnyerte a Francia Nagydíj első futamát. Kiss Pál Tamás Markus Pommert és Kimija Szatót utasította maga mögé.
ápr. 19
15:12
Kínai Nagydíj: Mire érdemes fogadni Sanghajban? (Agroinform)
A Mercikben nincs érték, de ha ügyesen taktikázunk, szépen kaszálhatunk a Kínai Nagydíj eredményeivel. Tippek.
ápr. 19
15:14
Bundesliga 2.: Király végigvédte csapata győztes meccsét (She)
Az 1860 München hazai pályán 2–1-re győzött az Arminia Bielefeld ellen a másodosztályú német labdarúgó-bajnokságban. A találkozón a müncheni csapat kapuját végig Király Gábor védte.
ápr. 19
15:30
Bundesliga: Braunschweig-Bayern élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában a bajnoki címét már bebiztosító, három bajnoki meccs óta nyeretlen Bayern München a sereghajtó Braunschweighez látogat, amely hazai pályán öt találkozó óta nem talált legyőzőre. Kövesse nyomon a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
ápr. 19
15:48
Barcelonai tenisztorna - Fucsovics sikere a selejtezőben (Infostart)
Fucsovics Márton sikerrel vette a selejtező első fordulóját, így már csak egy győzelemre van a főtáblától az 1,84 millió euró (561 millió forint) összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 19
15:48
FTC: hamarabb lesz kész a stadion, Platininek is szólnak (She)
Épül-szépül a Ferencváros új stadionja, lassan a befejező fázisába érkezik az építkezés. Fürjes Balázs, a kiemelt budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos szerint a határidő előtt befejeződik az építkezés.
ápr. 19
15:50
Primera División - A Barcánál Puyol is kidőlt a sorból (Infostart)
Folytatódott a sérüléshullám a spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona háza táján: ezúttal a veterán védő, Carles Puyol dőlt ki a sorból.
ápr. 19
15:50
Premier League: győzött a Spurs, ellépett a Man. Unitedtől (She)
A Premier League 35. fordulójának nyitó mérkőzésén a Tottenham 3–1-es győzelmet aratott a városi rivális Fulham felett.
ápr. 19
16:06
Premier League - Nyert a Tottenham (Infostart)
A Tottenham két góllal legyőzte a kiesés ellen küzdő Fulhamet az angol labdarúgó Premier League 35. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 19
16:06
Puskás-Suzuki-kupa: a felcsúti csapat döntőzik a Reallal (She)
A Puskás Akadémia 1–0-ra legyőzte a horvát Dinamo Zagrebet a Puskás-Suzuki-kupa szombati játéknapján Felcsúton, amivel eldőlt, hogy a házigazdák csapata is ott lesz az U17-es labdarúgótorna hétfői döntőjében.
ápr. 19
16:06
NB I: Nem tudta elszórakozni a biztos győzelmet a Győr Pápán (Agroinform)
2-1-re legyőzte idegenben a Lombard Pápát a címvdédő Győri ETO az OTP Bank Liga 25. fordulójában.
ápr. 19
16:08
NB I: izzadt Pápán, de végül begyűjtötte a 3 pontot az ETO (She)
A labdarúgó NB I. 25. fordulójának első szombati találkozóján a Győri ETO idegenben 2–1-re legyőzte a Lombard Pápát.
ápr. 19
16:10
NB I: Kecskemét-MTK élőben az NSO-n! (She)
KTE-Phoenix Mecano–MTK Budapest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 19
16:12
NB I: Paks-DVSC-Teva élőben az NSO-n! (She)
MVM Paks-Debreceni VSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 19
16:14
NB II: teljes fordulót rendeznek szombaton - élő eredménykövető (She)
Szombaton teljes fordulót rendeznek a labdarúgó NB II-ben. Az éllovas Nyíregyháza Spartacus a Balmazújvároshoz látogat, a 24. forduló rangadóján a Szparit üldöző Dunaújváros a tabellán harmadik Siófoknál vendégszerepel. Kövessék a mérkőzések alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 19
16:24
A Barcánál Puyol is kidőlt a sorból (Metropol)
Folytatódott a sérüléshullám a spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona háza táján: ezúttal a veterán védő dőlt ki a sorból.
ápr. 19
16:42
Labdarúgó NB I - Egy góllal nyert a Győr Pápán (Infostart)
A címvédő Győr 2-1-re nyert Pápán a labdarúgó NB I 25. fordulójának első szombati mérkőzésén.
ápr. 19
16:42
Férfi kézi BL: PSG-Veszprém negyeddöntő élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén az MKB-MVM Veszprém a Paris Saint-Germain otthonában lép pályára. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
ápr. 19
16:42
Egy góllal nyert a Győr Pápán (Metropol)
Az immár hat bajnoki óta veretlen vendégek sikerükkel két pontra csökkentették hátrányukat a listavezető Debrecennel szemben.
ápr. 19
17:00
Öttusa vk - Kasza Róbert ezüstérmes (Infostart)
Kasza Róbert - a győztes orosz Ilja Frolovtól alig elmaradva - ezüstérmet nyert az öttusázók kínai világkupaversenyén Csengtuban.
ápr. 19
17:00
Német 3. liga: majd' 40 ezren Lipcsében; feljutó Heidenheim (She)
Új arc a Bundesliga 2-ben: az éllovas 1. FC Heidenheim az Elversberg elleni idegenbeli 1–1-es döntetlennel a 35. fordulóban kiharcolta a feljutást a német  3. Ligából.
ápr. 19
17:00
A Puskás Akadémiával döntőzik a Real Madrid (Metropol)
A 17 éven aluliak számára hetedik alkalommal írták ki a Puskás Suzuki Kupa utánpótlás-labdarúgótornát.
ápr. 19
17:02
Öttusa vk: minimális különbség, Kasza ezüstérmes (She)
Kasza Róbert – a győztes orosz Ilja Frolovtól alig elmaradva – ezüstérmet nyert az öttusázók kínai világkupaversenyén Csengtuban.
ápr. 19
17:18
Serie A: Balotelli diadalra vezette a száguldó Milant (She)
Folytatta kiváló sorozatát a Milan az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A): a szombaton megrendezett 34. forduló délutáni programjában az európai kupahelyek után kapaszkodó milánóiak Mario Balotelli főszereplésével 3–0-ra megverték a Livornót – ez volt zsinórban az ötödik sikerük. A Napoli értékes pontokat hagyott Udinében, az Inter fontos győzelmet aratott Parmában, a Lazio és…
ápr. 19
17:20
PL: a játékvezető belenézett a labdába, le kellett cserélni (She)
Az első félidőben le kellett cserélni Chris Foy játékvezetőt a Newcastle–Swansea Premier League-bajnokin, miután arcon találta a labda.
ápr. 19
17:22
Videó: „Nem akarunk a körülmények áldozatai lenni” (She)
Megoszlanak a vélemények a körülményekről az utolsó edzés után a magyar hokiválogatottnál a vasárnap kezdődő dél-koreai divízió 1/A-s világbajnokságon, már ami a helyi körülményeket illeti. Azari Zsolt elég rossznak ítélte meg a helyzetet, azonban Diego Scandella másodedző ezzel ellentétesen látja. Az NSO Tv helyszíni riportja.
ápr. 19
17:36
Serie A - Sorozatban ötödször nyert a Milan (Infostart)
A csapnivaló szezonkezdést követően jól hajrázó AC Milan - sorozatban ötödik győzelmét aratva - simán nyert az alsóházi Livornóval szemben a Serie A szombati 34. fordulójában.
ápr. 19
17:36
Tenisz: Wawrinka-Federer házidöntő Monte-Carlóban (She)
A Monte-Carlóban zajló férfi tenisztornán svájci házi döntőt rendeznek, miután a 3. helyen kiemelt Stanislas Wawrinka és a negyedikként rangsorolt Roger Federer is sikerrel vette az elődöntőt.
ápr. 19
17:38
Federer legyőzte Djokovicot (Infostart)
A volt világelsők csatájában Roger Federer két szettben legyőzte Novak Djokovicot szombaton a 2,89 millió euró (887 millió forint) összdíjazású monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna elődöntőjében.
ápr. 19
17:38
Túraautó-vb: Michelisz Norbert a 6. lett az időmérőn (She)
Michelisz Norbert a hatodik lett a túraautó-világbajnokság (WTCC) franciaországi állomásának időmérőjén. Az első futamon az élről Sébastien Loeb indulhat.
ápr. 19
17:40
Bundesliga: kétgólos Bayern- és Dortmund-siker (She)
A német labdarúgó Bundesliga 31. fordulójában győzött a listavezető és már bajnok Bayern München, illetve a második helyen álló Borussia Dortmund is, az élcsoport tagjai közül viszont vereséget szenvedett a Borussia Mönchengladbach, így a 4. helyért hajtó csapatok közül megléphet a Leverkusen és a Wolfsburg.
ápr. 19
17:42
Videó: kimaradtak a pápai ziccerek, megúszta a Győri ETO (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 25. fordulójának első szombati találkozóján a Győri ETO idegenben 2–1-re legyőzte a Lombard Pápát. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 19
17:54
Bundesliga - BL-induló a Dortmund (Infostart)
Bebiztosította Bajnokok Ligája-indulását a következő szezonra a Borussia Dortmund a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
ápr. 19
17:54
NB I: ikszelt Pakson a DVSC, már csak három pontra az ETO (She)
A labdarúgó NB I. 25. fordulójában a DVSC-Teva idegenben 0–0-s döntetlent játszott az MVM Pakssal, így „csak” három pontra növelte az előnyét a második Győri ETO előtt.
ápr. 19
17:54
Férfi kézilabda BL: Nagyszerű alapot teremtett a Veszprém a csillagok háborújának visszavágójára (Agroinform)
A bakonyiak óriási küzdelemben, fordulatos mérkőzésen 28-26-ra győztek a Paris Saint-Germain otthonában.
ápr. 19
17:56
NB I: Felbőszült Honvédra számít a Ferencváros edzője (Agroinform)
Fővárosi rangadót rendeznek vasárnap az OTP Bank Ligában: a Ferencváros a Honvédhoz látogat a 25. fordulóban.
ápr. 19
18:12
Primera División - Nem bírt az Osasunával a Valencia (Infostart)
Döntetlenre végzett a szebb napokat látott, jelenleg nyolcadik Valencia a kieséstől fenyegetett Osasuna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 19
18:12
NB I: ikszelt Pakson a DVSC, már csak három pontra az ETO (She)
A labdarúgó NB I. 25. fordulójában a DVSC-Teva idegenben 0–0-s döntetlent játszott az MVM Pakssal, így „csak” három pontra növelte az előnyét a második Győri ETO előtt.
ápr. 19
18:14
NB I: a Kecskemét három góllal megverte az MTK-t (She)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a KTE-Phoenix Mecano első félidei jobb játékával 3–0-ra megverte a többet támadó, de a helyzeteit kihagyó MTK-t.
ápr. 19
18:16
NB I: Újpest-Videoton élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
ápr. 19
18:18
NB II: gólgazdag döntetlent játszott a ZTE és a Sopron (She)
A labdarúgó NB II 24. fordulójának nyitó mérkőzésén a Sopron 3–3-as döntetlent játszott a ZTE-vel. A házigazda soproniak az első félidő után 3–2-re vezettek, de Lendvai Miklós együttese a hajrában egyenlíteni tudott.
ápr. 19
18:20
Férfi kézi BL: kétgólos Veszprém-siker Párizsban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén az MKB-MVM Veszprém idegenben 28–26-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint.
ápr. 19
18:22
PL: menetel a Crystal Palace; arcon lőtt, lecserélt játékvezető (She)
Az első félidőben le kellett cserélni Chris Foy játékvezetőt a Newcastle–Swansea Premier League-bajnokin, miután arcon találta a labda. A 35. fordulóban tovább folytatódott a Crystal Palace remeklése, a Southampton nem bírt az Aston Villával.
ápr. 19
18:24
Anglia: Tőzsér fontos láncszem volt, csapata újra győzött (She)
Győzelemmel folytatta veretlenségi sorozatát a Watford az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship): Tőzsér Dániel csapata 3–1-re verte az Ipswichet a 43. forduló szombati játéknapján, és a hazaiak második gólját a magyar légiós készítette elő.
ápr. 19
18:30
Primera División: az Osasuna lerázta magáról az 1-16-ot (She)
Az Osasuna szombaton pontot szerzett az őt az utóbbi években mindig legyőző Valenciától: a két csapat pamplonai mérkőzése 1–1-et hozott a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 34. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 19
18:30
A Kecskemét legyőzte az MTK-t (Metropol)
KTE-Phoenix Mecano - MTK Budapest 3-0 (2-0)
ápr. 19
18:32
Serie A: Juventus-Bologna élőben az NSO-n! (She)
A Serie 34. fordulójában az éllovas Juventus a kiesés elől menekülő Bolognát fogadja. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Keresés