2014. április 10. csütörtök

ápr. 10
0:12
BL: Martino szerint az elején túl nagy volt a különbség (She)
A Barcelona vezetőedzője, Gerardo Martino úgy véli, elsősorban az első húsz percben mutatott gyenge játékuk miatt szenvedtek 1–0-s vereséget az Atlético Madrid otthonában a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, és emiatt kellett búcsúzniuk a sorozattól.
ápr. 10
0:30
NS: emlékezés a BEK-elődöntőre; kit vinne Suljic Újpestre? - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
ápr. 10
7:06
Taktikai Zóna: Busz, bekkelés, betonvédelem II. (Agroinform)
Nemcsak a védekezéssel törődött Diego Simeone együttese, amely Koke gólja mellett három kapufát is lőtt.
ápr. 10
7:24
Tenisz: a hórihorgas amerikai lemondhat a címvédésről (She)
A Houstonban zajló salakpályás férfi tenisztorna második fordulójában a címvédő, és első helyen kiemelt John Isner döntő szettben kikapott a világranglista 101. helyén álló Dustin Browntól – akinek már a második játszma rövidítésében is volt két meccslabdája –, így idejekorán véget értek számára a további küzdelmek. A 29 esztendős német versenyző pályafutása során először győzött le top10-es…
ápr. 10
7:42
NBA: szárnyal a Bulls; James különös rekordja (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Chicago Bulls 102–87-re nyert a Minnesota Timberwolves vendégeként, így sorozatban a hatodik sikerét könyvelhette el, de nem panaszkodhat a Charlotte Bobcats sem, amely egymást követő ötödik meccse után hagyhatta el győztesen a pályát. A playofftagságát már korábban bebiztosító Indiana Pacers legutóbbi…
ápr. 10
8:18
NHL: rájátszásban a Columbus és a Detroit, Jágrék elszálltak (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Detroit Red Wings szétlövés után ugyan kikapott a Pittsburgh Penguins otthonában, de sorozatban 23. alkalommal így is biztosította a helyét a rájátszásban. A Dallas Stars vendégeként 3–1-es győzelmet arató Columbus Blue Jackets szintén kvalifikálta magát a playoffba, míg a Los Angeles Kings annak ellenére is…
ápr. 10
8:36
Videó: „Huszti balja fantasztikus, nem véletlenül kedvenc” (She)
Még mindig nagy rajongója a Chelsea-nek és José Mourinhónak. Huszti Szabolcs bal lábát fantasztikusnak tartja, a finn válogatottal pedig kijutna a labdarúgó Európa-bajokságra. Interjú Mikael Forssell-lel.
ápr. 10
8:54
Videó: a Barca-szurkolók megtapsolták az Atlético sikerét (She)
Sportszerűen reagáltak a Barcelona szurkolói, miután lefújták az Atlético Madrid ellen 1–0-ra elveszített mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A katalánok kiesését jelző hármas sípszó után a vesztes fél drukkerei megtapsolták a győzteseket.
ápr. 10
9:12
NB II: miskolci játékos sértegetése miatt nem pacsiznak a nyíregyiek (She)
A miskolci nevelésű Polényi Gábort ért atrocitás miatt a labdarúgó NB II-ben listavezető Nyíregyháza játékosai a Sopron elleni bajnokin nem fognak pacsizni a szurkolókkal.
ápr. 10
9:12
Atlétika: Fogadj egy Aranylabdás focista maratoni futására! (Agroinform)
Az olimpiai bajnok Mo Farah mellett Michael Owen futására is érdemes lesz figyelni vasárnap a London maratonin.
ápr. 10
9:14
Fürth: Korcsmár megsérült, véget ért a szezonja (She)
Nem segítheti csapatát a feljutásért folytatott harcban Korcsmár Zsolt, a német második ligás Greuther Fürth magyar védője. Korcsmár edzésen szenvedett vállsérülést.
ápr. 10
9:14
Edzőkérdés: Közeleg a Wenger-éra vége az Arsenalnál? (Agroinform)
Az Arsenal korábbi legendája, Ian Wright szerint eljött az ideje az edzőcserének. A lehetséges utódot is megnevezte.
ápr. 10
9:16
Atlético: túl drága lenne Courtois játéka a Chelsea ellen (She)
Enrique Cerezo, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának elnöke a sikeres Bajnokok Ligája-negyeddöntőt követően elmondta, ha a Chelsea-t kapják a négy között, le kell mondaniuk a csúcsformában védő Thibaut Courtois játékáról, ugyanis nem kívánják kifizetni a kölcsönszerződésben szereplő összeget.
ápr. 10
9:16
Bajnokok Ligája: A srácoknak nem ismeretlen az érzés - Martino szerint túlélik a kiesést (Agroinform)
A vezetőedzőt okolja a katalán sajtó a Barcelona BL-búcsújáért, az trénernek magyarázkodnia kell döntései miatt.
ápr. 10
9:18
Ajánló: az El-ben is kialakul az elődöntő mezőnye - program (She)
A legrangosabb európai kupasorozatban, a Bajnokok Ligájában már kialakult a legjobb négy mezőnye, csütörtök este pedig kiderül, hogy az Európa-ligában mely csapatok lesznek ott az elődöntőben. A Valencia tetemes hátrányból fut neki a Basel elleni visszavágónak, a másik három párharcban ugyanakkor a Juventus, a Benfica és a Porto csak egygólos előnyre tett szert az első mérkőzésen. De nemcsak…
ápr. 10
9:20
Foci a barátságért: Mészöly Géza a program magyarországi fővédnöke (She)
Mészöly Géza, utánpótlás szövetségi edző magyarországi fővédnökként csatlakozott a „Foci a barátságért" társadalmi támogató programhoz, amelynek keretében 16 ország gyermeklabdarúgói találkoznak egymással, hogy megvitassák,  hogyan lehet hatásosan közvetíteni a labdarúgáson keresztül a program alapelveit, a tradíciót, békét, barátságot, győzelmet, egészséget, egyenlőséget, sportszerűséget és…
ápr. 10
9:30
Schalke: Huntelaar megint sérült, Szalai visszakerülhet (She)
Megsérült a Schalke 04 labdarúgócsapatának szerdai edzésén Klaas-Jan Huntelaar, a gelsenkircheniek holland csatárklasszisa. Játéka kérdéses az Eintracht Frankfurt elleni pénteki bajnokin, és ha kiesik, akkor Szalai Ádám kerülhet a helyére.
ápr. 10
9:48
Brazília: vizsgálat indult Ronaldinho intézete ellen (She)
Río Grande do Sul állam számvevőszéke vizsgálatot indított a korábbi Barcelona-játékos, Ronaldinho jótékonysági intézete ellen közpénzekkel való visszaélés miatt – írja a Marca.
ápr. 10
9:48
Jégkorong: Ausztria és Szlovénia ellen hangol a vb-re a magyar csapat (Metropol)
Kilencvenöt százalékban már a világbajnoki keret lép pályára a Papp László Budapest Sportarénában.
ápr. 10
10:06
Szivós Márton: sérülés, nem betegség (Infostart)
Szivós Márton feltétlenül szeretne ott lenni a nyári, budapesti vízilabda Európa-bajnokságon, de csak a hat hét múlva sorra kerülő vizsgálaton dől el, tényleg játszhat-e az Eb-n.
ápr. 10
10:06
Videó: még a kapus is nevetett a bámulatos védésen (She)
Szenzációs védést mutatott be Marc-André Fleury, a Pittsburgh Penguins kapusa az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján. A Detroit Red Wings elleni mérkőzésen a rendes játékidő és a hosszabbítás sem hozott döntést, így szétlövés következett. Ennek során Fleury hanyatt vetődve hárította Daniel Alfredsson kísérletét. A szétlövést a Pittsburgh nyerte.
ápr. 10
10:06
Euroliga: Real Madrid vagy CSZKA Moszkva? (Agroinform)
Gyakorlatilag már csak egy lényegi kérdés maradt az Euroligában: ki nyeri az F csoportot?
ápr. 10
10:08
BL: Mourinhónak mindegy, kit kapnak az elődöntőben (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem foglalkozik vele, kit kapnak a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének pénteki sorsolásán.
ápr. 10
10:10
West Brom: Gera akár négy hetet is kihagyhat (She)
Négyhetes kihagyásra kényszerülhet Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar légiósa.
ápr. 10
10:24
Manchester United: ez a bűn vezetett a kieséshez (Infostart)
David Moyes, a Manchester United vezetőedzője bűnnek nevezte, hogy csapata a vezető gól után azonnal kapott egyet a címvédő Bayern Münchentől, amellyel szemben végül alulmaradt a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcának szerdai visszavágóján.
ápr. 10
10:24
FIFA: az argentinok háromszor annyit rontottak, mint mi (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta legfrissebb világranglistáját, melyen a magyar válogatott egy helyet rontott, így Peru mögött és Nigéria előtt jelenleg a 44. Az élmezőnyben is történt változás: az argentin válogatott három helyet visszacsúszott, a brazilok ugyanennyit előreléptek, s ezzel a két dél-amerikai csapat holtversenyben a hatodik pozíciót foglalja el. Az…
ápr. 10
10:24
Szivós Márton: sérülésnek tekintem, nem betegségnek (Metropol)
Egy cél van a fejemben: szeretnék ott lenni az Európa-bajnokságon.
ápr. 10
10:26
Moyes bűnnek tartja a gyorsan bekapott gólt (Metropol)
Guardiola: nem volt könnyű. Az Atlético a bajnoki aranyra koncentrál.
ápr. 10
10:42
Videó: vicces rajzfilmben idézik meg a Bahreni Nagydíjat (She)
Újabb remekművet alkottak a MiniDrivers alkotói. A sorozatban a Formula–1-es szezon futamait örökítik meg rajzfilm formájában. A Bahreini Nagydíj minden fontos mozzanata szerepel az alkotásban, ami azoknak is vicces lehet, akik nem követték figyelemmel a futamot.
ápr. 10
10:42
Bajnokok Ligája: Courtois csak nagyon sok pénzért védhet a Chelsea ellen (Agroinform)
Úgy tűnik, két meccs erejéig le kell mondania kapusáról az Atléticónak, ha szembekerül a BL-ben a Chelsea-vel.
ápr. 10
10:44
BL: csak a két kapus futott kevesebbet Messinél (She)
Lionel Messi sem tudott segíteni a Barcelonának az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján, a fővárosiak 2–1-es összesítéssel léptek tovább. A meccs statisztikájából kiderül, hogy a két kezdőcsapat tagjai közül csupán a két kapus, José Manuel Pinto és Thibaut Courtois futott kevesebbet Messinél, aki csak nem egészen feleannyit teljesített, mint a másik oldalon a győztes…
ápr. 10
11:00
Egy helyet rontott a magyar válogatott a FIFA-világranglistán (Infostart)
A magyar válogatott egy helyet rontva 44. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul az Európa- és világbajnok spanyolok vezetnek.
ápr. 10
11:00
Dinamo: Dzsudzsákot megviselte Petrescu távozása (She)
Dan Petrescu, a Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának kedden menesztett vezetőedzője a román Sportnak elmondta, játékosai közül Dzsudzsák Balázst viselte meg legjobban a távozása.
ápr. 10
11:54
PL: Mourinho pénzbüntetést és figyelmeztetést kapott (She)
Nyolcezer fontra büntették, valamint megrovásban részesítették José Mourinhót, a Chelsea menedzserét, miután Chris Foy játékvezető kiállította az Aston Villa elleni vesztes angol bajnoki végén.
ápr. 10
11:54
A Bayern ellen jubilál Klopp (Metropol)
A dortmundiak vezetőedzője 200. alkalommal ül majd csapata kispadján a bajnokságban, éppen a nagy rivális ellen jubilál.
ápr. 10
11:55
Magyar válogatott: Egy hellyel hátrébb a ranglistán a Pintér-csapat (Agroinform)
A magyar válogatott egy helyet rontva 44. a FIFA legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján.
ápr. 10
12:12
Óriási dologra készül Kemény Dénes (Infostart)
Megtérülnek a különféle uszodaépítési programok - hangsúlyozta Kemény Dénes az InfoRádió Aréna című műsorában. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke szerint ha sikerül végigvinni az elképzeléseket, minden tízéves gyerek fog tudni úszni Magyarországon és biztosított lesz az átlagemberek napi uszodai mozgása, ami kórházi betegek számának csökkenésében is megmutatkozik majd. A teljes beszélgetést…
ápr. 10
12:12
Videó: Rummenigge „esernyői” - a legszebb Bayern-gólok (She)
A Bundesliga hivatalos Youtube-csatornája összeállította a Bayern München labdarúgócsapata legnagyobb sztárjainak legszebb góljait. A tízes listán szerepel többek között Lothar Matthäus, a korábbi magyar szövetségi kapitány is egy szenzációs kapáslövéssel. A győztes Karl-Heinz Rummenigge esernyőcsel-sorozata lett.
ápr. 10
12:30
Rio 2016: a szervezők garanciát adnak, időben kész lesznek (She)
A 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia szervezői garanciákat adnak, hogy mindennel időben elkészülnek, és közleményük szerint „nagyszerű játékokat" rendeznek.
ápr. 10
12:30
Európa Liga: A Sevilla türelemjátékra, a Juventus már az elődöntőre készül (Agroinform)
Csütörtökön kiderül, mely csapatok lesznek ott a négy között az Európa Liga elődöntőjében.
ápr. 10
13:06
WTCC - Rajtol a hétvégén az idei szezon (Infostart)
Marokkóban rajtol el a hétvégén a túraautó-világbajnokság (WTCC) idei szezonja, amelyben a Hondával versenyző Michelisz Norbert is érdekelt lesz, s amelynek magyarországi fordulójára május első hétvégéjén kerül sor a Hungaroringen.
ápr. 10
13:06
Arsenal: egy kezdőcsapatnyi hiányzó a kupaelődöntőn (She)
Nehéz helyzetben lesz Arsene Wenger a hétvégén: az Arsenal menedzsere egy komplett kezdőcsapatnyi játékosára nem számíthat szombaton a Wigan ellen az FA-kupa elődöntőjében – számolt be róla az Evening Standard.
ápr. 10
13:08
Videó: halifaxi jégvetítés - fergeteges meccs előtti show (She)
Ritkán látható műsorral rukkoltak ki Halifaxban, a Mooseheads jégkorongcsapatának otthonában. A kanadai junioregyüttes pályáján az egyik mérkőzést lézershow és meccsbejátszások vezették fel, szinte minden elképzelhetőt felhasználtak a megfelelő hangulat érdekében.
ápr. 10
13:10
Női kézi BL: a győri balszélső is lehet a legjobb fiatal játékos (She)
Nyilvánosságra hozták a női kézilabda Bajnokok Ligája legjobb fiatal játékosa címre pályázók tízes listáját, amelyben ott találjuk a Győri Audi ETO balszélsőjét, Korsós Dorinát is. A jelöltek mind 23 év alattiak, csapatuk bejutott a legjobb nyolcba, az adott játékos pedig meghatározó szerepet játszott az együttesében. A hivatalos zsűri mellett a szurkolók is beleszólhatnak az eredménybe – április…
ápr. 10
13:24
Mourinhónak fizetnie kell a bíró becsmérléséért (Infostart)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) 8000 fontos (2,9 millió forint) bírsággal sújtotta José Mourinhót, a Chelsea vezetőedzőjét.
ápr. 10
13:24
Euro 2020: az új Puskással pályázhatnánk az egyik helyszínre (She)
Simicskó István sportért felelős államtitkár szerint a tervezett ütemben megépül az új, 65 ezres Puskás-stadion, és érdemes lesz pályázni vele a 2020-as futball Eb egyik helyszínének. A sportpolitikus a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt arról is, hogy támogatja az önálló testnevelési egyetem létrehozását, valamint a társasági adórendszer további fenntartását.
ápr. 10
13:24
Mourinhónak fizetnie kell a bíró becsmérléséért (Metropol)
Az Angol Labdarúgó Szövetség 8000 fontos (2,9 millió forint) bírsággal sújtotta José Mourinhót, a Chelsea vezetőedzőjét.
ápr. 10
13:26
BL: a négy korábbi győztes edzőből három elődöntőbe jutott (She)
Mennyit számít a rutin? A Bajnokok Ligájában, úgy tűnik, nagyon sokat. A csoportkörben négy, korábban már BL-t nyerő edző kezdte meg a sorozatot, és közülük hárman (Carlo Ancelotti, Pep Guardiola, José Mourinho) végül bejutottak a legjobb négy közé a csapatukkal. Egyedül a csoportkörből nem továbblépő Napoli trénere, Rafa Benítez nem élte meg a BL-tavaszt. Vajon idén is korábban már győztes…
ápr. 10
13:28
Real Madrid: C. Ronaldo kihagyja a kupadöntőt - sajtóhír (She)
Az As információi szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója kihagyja szerdán a Barcelona elleni Király-kupa-döntőt. A portugál aranylabdás combizomszakadást szenvedett, ami miatt 15 napig nem lesz bevethető.
ápr. 10
13:42
Ilyen lesz idén a Kékszalag (Infostart)
Idén egy tíznapos fesztivál keretében kerül sor július 10-12-én a 80 éves Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásversenyre - hangzott el a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Keresés