2014. április 15. kedd

ápr. 15
0:30
Primera División: lecsapott a házi gólkirály, nyert a Bilbao (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 33. fordulójának záró mérkőzésén az Athletic Bilbao hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a Málaga ellen. A baszkok sikeréből két góllal vette ki a részét a házi gólkirály, a tizenöt találatnál tartó Aritz Aduriz, aki az első és a második félidő elején is beköszönt, míg a végeredményt egy szerencsés góllal Ander Herrera állította be.
ápr. 15
7:24
Kaposvár: nem edzhet a Zalaegerszegről igazolt légiós (She)
Az NB I-ben sereghajtó Kaposvár labdarúgócsapata télen Zalaegerszegről szerződtette a 27 éves szlovén kapust, Safet Jahicot, aki azonban eddig nem sok lehetőséget kapott, jelenleg pedig sérüléssel bajlódik.
ápr. 15
7:42
NBA: teljes a playoffmezőny, hárman érték el a 40 pontot (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján phoenixi győzelmével a Memphis Grizzlies is biztosította helyét a rájátszásban, így teljes a playoff mezőnye. A játéknapon hárman is elérték a 40 dobott pontot. A Jazzt megverő Lakersben Nick Young 41-et szórt, Tyreke Evans ugyancsak 41 pontjával győzelemre vezette a Pelicanst a Thunder ellen, míg a Minnesota Kevin Love…
ápr. 15
7:42
Bundabotrány: újabb ügy tárgyalása kezdődik (Metropol)
2013 májusában a magyar ügyészség összesen 45 fő ellen emelt vádat négy különböző vádirat alapján.
ápr. 15
7:44
Arsenal: Játékosaim szinte biztosra vették a BL-t - Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere elismerte: elképzelhető, hogy játékosai biztosra vették a BL-helyet – ehhez képest a londoniak a Premier League 5. helyére csúsztak vissza és kétpontos hátrányban vannak a szenzációs formában futballozó Everton mögött.
ápr. 15
8:00
Ajánló: DVSC-DVTK az MK-ban, pályán az Arsenal és a Dortmund - program (She)
Ha kedd, akkor kupameccsek! No és persze egy elmaradt angol bajnoki! A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében a Debrecen a Diósgyőrt látja vendégül, Németországban pedig a Borussia Dortmund a Wolfsburgot. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójából elhalasztott Arsenal–West Ham bajnokit ma pótolják.
ápr. 15
8:18
NB I: Váczi Zoltán szerint fölösleges az új Fradi-stadion (She)
A korábban többek között a Vasasban és a Ferencvárosban is futballozó, kétszeres válogatott középpályás, Váczi Zoltán az LMP színeiben indult az április 6-i országgyűlési választásokon – erről, és a labdarúgásunk problémáiról nyilatkozott a Digi Sport Regeli start című műsorában.
ápr. 15
8:20
UEFA: a Barca után a Cityt és a PSG-t is kizárhatják az átigazolásokból (She)
Angol sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester City és a francia elsőosztályú PSG hamarosan súlyos büntetésben részesül a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségtől (UEFA), mert megszegte a pénzügyi fair play szabályait.
ápr. 15
8:36
NB I: „Ebből a futásból hány van? - kérdezi a magyar fiatal” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa vezetőedzője, Tóth Bálint az elmúlt hetekben többször is kifejtette, hogy a magyar labdarúgás egyik nagy problémája a fiatalok mentalitásában keresendő. A szakember a Digi Sport Reggeli start című műsorában is elmondta a véleményét.
ápr. 15
8:54
PAFC: felvették a kapcsolatot Szélesi Zoltánnal (She)
Az élvonalbeli Puskás AFC labdarúgócsapatának elöljárói felvették a kapcsolatot a közelmúltban szabadon igazolhatóvá vált Szélesi Zoltánnal. Benczés Miklós újabb rutinos, válogatott labdarúgóra számíthatna, bár a furcsa újpesti időszakot maga mögött tudó – hónapokon keresztül magányosan készülő – védő nincs játékban. Igaz, ingyen megszerezhető.
ápr. 15
8:54
Búcsúzik a Ferrari csapatfőnöke (Metropol)
„A döntésemet azért hoztam meg, hogy olyasmit tegyek, ami felrázza, és jót tesz a csapatnak.”
ápr. 15
8:54
Monte-Carlói tenisztorna: Kedden pályára lép Djokovics, Tsonga és Berdych is (Agroinform)
A monte-carlói Masters-viadal keddi játéknapján bemutatkoznak a nagyágyúk, pályára lép többek között Novak Djokovics is.
ápr. 15
8:56
NB III: Pintér Attiláék váratlanul elküldték a komlói edzőt (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportjának utolsó helyén álló Komlónál Vas Lászlót Nagy Tamás váltotta a kispadon.
ápr. 15
9:12
Törölték az olimpiai bajnok eltiltását (Infostart)
A Nemzetközi Tollaslabda Szövetség (BWF) azonnali hatállyal visszaadta a versenyzési engedélyét Li Jong Dae olimpiai bajnok dél-koreai tollaslabdázónak, akit januárban doppingvétség miatt egyéves eltiltásra ítéltek.
ápr. 15
9:12
Videó: Van Persie nagyon keményen edz a visszatérésért (She)
Mint ismert, térdszalaghúzódás miatt a klubidény teljes hátralévő részét kihagyhatja Robin van Persie. A Manchester United holland sztárja azonban nagyon keményen dolgozik a visszatérésért, amiről az általa megosztott videó is tanúskodik. Íme!
ápr. 15
9:14
Újpest: Nehezen viselem a tartalék szerepét - Balajcza (She)
Nyolc év frontvonal után kénytelen a tartalékok szerepét megszokni Balajcza Szabolcs. Az Újpest labdarúgója 2006-ban került a Megyeri útra, ám jelen állás szerint nagyon úgy néz ki, hogy a szezon végén váltani kényszerül, miután nem igazán számítanak rá. A korábban éveken át stabilan első számú kapus most a kispadot koptatja, egy Magyar Kupa-győzelem azonban szép búcsút jelentene a számára.
ápr. 15
9:30
FA-kupa: ötvenezer jegyet kap a két döntős (She)
Huszonötezer jegyet kapott a labdarúgó FA-kupa döntőjére az Arsenal és a Hull City is, a legolcsóbb belépő 47 fontba (17 ezer forint), a legdrágább 115 fontba (csaknem 43 ezer forint) kerül.
ápr. 15
9:32
Női kézi: a Budaörs megint lemaradhat a feljutásról (She)
Ahogy tisztul a kép a női kézilabda-együttesek NB I-es helyezését illetően, úgy lesz egyre nagyobb a zűrzavar a következő szezon mezőnye kapcsán. Az NB I/B Nyugati csoportjában a Szekszárd ugyan legyőzte a hétvégén a Budaörsöt, de elképzelhető, hogy nem kíván élni a feljutás lehetőségével.
ápr. 15
9:48
Afrika: hihetetlen, de megdőlt Roger Milla 1994-es korrekordja (She)
Megdőlt a kameruni futball-legenda, Roger Milla 1994-ben felállított rekordja! A mauritiusi Kersley Appou szombaton 43 évesen és 353 naposan lépett pályára hazája válogatottjában, ezzel ő lett az afrikai labdarúgás valaha volt legidősebb, pályára lépő válogatott játékosa.
ápr. 15
9:48
Vb-2014: 200 ezer jegyet kínál a FIFA (Metropol)
A brazíliai világbajnokság június 12-én kezdődik. Kedden indul az utolsó jegyértékesítési szakasz.
ápr. 15
9:50
Videó: járja be Ön is a felcsúti Pancho Arénát! (She)
Mint ismert, az idei Puskás-Suzuki-kupa csúcseseményeként a rangos utánpótlástorna döntőjével húsvéthétfőn nyitja meg kapuit a Puskás Akadémia új stadionja, a Pancho Aréna. A megnyitó előtt Ön is megtekintheti az Arénát az alábbi videón.
ápr. 15
9:52
Férfi kézi: a Veszprémből is megy játékos a Celjébe (She)
Nemcsak a Celjéből érkeznek játékosok (Lékai Máté, Gasper Marguc) az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatához, fordítva is lesz mozgás a két csapat között: Zsivan Pesics a szlovénoknál folytatja pályafutását, 2016-ig kötelezte el magát a beálló.
ápr. 15
10:06
Félbeszakadt Babos mérkőzése (Infostart)
A döntő szettben eső miatt félbeszakadt Babos Tímea mérkőzése a 250 ezer dollár (55,5 millió forint) összdíjazású keménypályás Kuala Lumpur-i női tenisztorna nyitófordulójában.
ápr. 15
10:06
Tenisz: Babos már kezdett belejönni, amikor félbeszakadt a meccse (She)
A döntő szettben eső miatt félbeszakadt Babos Tímea mérkőzése a 250 ezer dollár (55.5 millió forint) összdíjazású kemény pályás Kuala Lumpur-i női tenisztorna nyitó fordulójában.
ápr. 15
10:08
Vb 2014: csaknem 200 ezer jegyet kínál a FIFA keddtől (She)
Csaknem 200 ezer belépőt kínál megvételre a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokság kedden induló, utolsó jegyértékesítési szakaszában.
ápr. 15
10:24
Elérte az alaptábort Klein Dávid (Infostart)
Elérte a Mount Everest 5200 méteres magasságban fekvő alaptáborát Klein Dávid hegymászó, aki a SPAR Everest Expedíció keretében arra készül, hogy első magyarként oxigénpalack használata nélkül jut fel a világ legmagasabb csúcsára.
ápr. 15
10:24
Videó: furcsa büntetővel kapott ki az NB II listavezetője (She)
A labdarúgó NB II 23. fordulójában a listavezető Nyíregyháza Spartacus hazai pályán 1–0-ra kikapott a Soproni VSE-től. A találkozót egy furcsa tizenegyes döntötte el, amelyet 3:05-től tekinthet meg.
ápr. 15
10:24
NBA: az Indiana a keleti első (Metropol)
A címvédő Miami Heat LeBron James, illetve Chris Bosh nélkül sima vereséget szenvedett a Washington Wizards vendégeként.
ápr. 15
10:24
Euroliga: Előnyt szerezhet a Barcelona és a Real Madrid (Agroinform)
Kedden megkezdődnek az Euroliga negyeddöntői, ahol a két spanyol nagyágyú könnyedén előnybe kerülhet.
ápr. 15
10:26
Félbeszakadt Babos mérkőzése (Metropol)
A magyar játékos a harmadik játszmában 1:0-ra vezetett a cseh Kristyna Pliskova ellen, amikor az eső miatt félbeszakították a találkozót.
ápr. 15
10:26
Vízilabda: A Benedek-csapat ezúttal az olimpiai bajnokkal küzd meg! (Agroinform)
Magyarország válogatottja tétnélküli mérkőzésen fogadja Horvátország pólósait.
ápr. 15
10:28
Elérte az alaptábort Klein Dávid (Metropol)
A hegymászó arra készül, hogy első magyarként oxigénpalack használata nélkül jut fel a világ legmagasabb csúcsára.
ápr. 15
10:42
Swansea: elismerték, valóban verekedés volt az edzésen (She)
A Swansea labdarúgócsapatánál elismerték, valóban volt némi dulakodás az egyik edzésen, de a klub közleménye szerint a helyzetet gyorsan kezelték, így minden rendben van.
ápr. 15
11:00
Everton: Barkley a Liverpoolba? Martínez csak nevet ezen (She)
A Daily Star brit bulvárlap keddi kiadásában azt állítja, információi szerint a Liverpool labdarúgócsapata 38 millió fontos ajánlatot tesz a városi rivális Everton szenzációs szezont futó középpályására, a háromszoros angol válogatott Ross Barkleyra.
ápr. 15
11:02
Videó: Neymart csúnyán leoltotta az ellenfél játékosa (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Granada 1–0-ra nyert az FC Barcelona ellen. A találkozón a kelleténél jóval feszültebben viselkedett Neymar. A brazil sztár közelről Manuel Iturra arcába ordította, hogy „hijo de puta", azaz kurafi, míg a chilei egy kézmozdulattal jelezte, hogy büdös a lehelete Neymarnak. Íme!
ápr. 15
11:04
Inter: „Torres megfelelő lenne számunkra, bár...” (She)
Marco Fassone, az olasz Internazionale labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója egy rádiós műsorban elismerte, hogy kiszemeltjeik között szerepel a spanyolok világ- és Európa-bajnok támadója, Fernando Torres.
ápr. 15
11:06
Franciaország: Zidane kapitány akart lenni, az elnök nem kért belőle (She)
Noël Le Graët, a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) volt elnöke könyvében azt állítja: Zinédine Zidane a 2012-es Európa-bajnokság és Laurent Blanc távozása után bejelentkezett a válogatott szövetségi kapitányi posztjára.
ápr. 15
11:08
Everest-expedíció: Klein Dávid elérte az alaptábort (She)
Elérte a Mount Everest 5200 méteres magasságban fekvő alaptáborát Klein Dávid hegymászó, aki a SPAR Everest Expedíció keretében arra készül, hogy első magyarként oxigénpalack használata nélkül jut fel a világ legmagasabb csúcsára.
ápr. 15
11:10
Real Madrid: különgép CR-éknek, a sérültek is ott lesznek a kupadöntőn (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgócsapata különgépet biztosít, így a sérült Cristiano Ronaldo is a helyszínen szurkolhat a szerda esti, FC Barcelona elleni Király-kupa-döntőn.
ápr. 15
11:18
Súlyos büntetés elé néz a Manchester City és a Paris Saint-Germain (Infostart)
Brit sajtóértesülések szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) súlyos büntetést szabhat ki többet között az angol Manchester Cityre, illetve a francia Paris Saint-Germainre.
ápr. 15
11:18
F1: elutasítva - marad Daniel Ricciardo büntetése (She)
Az FIA fellebbviteli bizottsága elutasította a Formula–1-ben szereplő Red Bull fellebbezését, így maradt Daniel Ricciardo büntetése az Ausztrál Nagydíjon.
ápr. 15
11:18
Magyar Kupa: Kondás győzelmre, Szivics gólra készül (Agroinform)
A Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a bajnoki listavezető Debrecen a Diósgyőr csapatát fogadja.
ápr. 15
11:20
Forma-1: Lelépett a bűnbak, Domenicali nélkül folytatja tovább a Ferrari (Agroinform)
Nagyon gyengén indult az idény a Ferrarinak, a pocsék kezdést a főnök Domenicali bánta. Magától mondott le, állítólag.
ápr. 15
11:36
Barcelona vagy Real Madrid? - Újabb összecsapás (Infostart)
A spanyol, egyszersmind a nemzetközi klubfutball klasszikus csúcsrangadója az FC Barcelona és a Real Madrid között ezúttal a Király Kupa döntőjében következik: a felek szerda este fél 10-kor csapnak össze a valenciai Mestalla Stadionban.
ápr. 15
11:36
Férfi kézilabda: Mikler Roland Veszprémben folytatja (She)
Mikler Roland Szegedről a honi riválishoz igazolt: a válogatott kapus hároméves szerződést kötött az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával.
ápr. 15
11:37
Férfi kézilabda: Mikler Roland Veszprémbe igazol - hivatalos (Agroinform)
Ősztől az MKB-MVM Veszprém játékosa lesz Mikler Roland, a Pick Szeged és a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa.
ápr. 15
11:54
Atlético: a Simeone, Costa párosra vágyik a Monaco - sajtóhír (She)
A France Football úgy tudja, hogy a nyári átigazolási szezonban a francia élvonalban újoncként második helyen álló Monaco labdarúgócsapata nagy erőket mozgósít majd a spanyol Atlético Madrid sikereiben főszerepet vállaló Diego Simeone vezetőedző, valamint a gólzsák Diego Costa megszerzéséért.
ápr. 15
11:54
A Barca 27., a Real Madrid 19. győzelmére készül (Metropol)
Ezúttal a Király Kupa döntőjében találkozik egymással a két nagy rivális.
ápr. 15
11:56
Videó: hálószaggató gól a holland válogatott védőtől (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Feyenoord 2–0-ra nyert a PSV otthonában. A találkozón Daryl Janmaat, a vendégek holland válogatott védője óriási erővel küldte a labdát kapásból a léc alá. Íme!
ápr. 15
11:58
Férfi kézi: Alilovic hosszabbított a Veszprémmel (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata három évvel hosszabbított horvát válogatott kapusával, Mirko Aliloviccsal, aki így 2018. június 30-ig marad.

Keresés