2014. április 6. vasárnap

ápr. 6
2:33
Videó: Horváth nem tudja eldönteni, jó vagy rossz a döntetlen (She)
Horváth Ferenc szívesen megnézte volna, hogy csapata, a Győri ETO mit tud a DVSC ellen. A két csapat debreceni meccsén a kiállítás mindent megváltoztatott, a vendégek csak a kontrákban láttak esélyt. Szakály Péter szerint már az első félidőben eldönthették volna a csatát. Kondás Elemér soha nem elégszik meg a döntetlennel, de most így alakult.
ápr. 6
4:03
Félmilliós kár az újpesti stadionban (Blikk)
Budapest – Legalább félmillió forintos kár keletkezett a Szusza Ferenc stadionban, ahol az újpesti focidrukkerek igencsak nehezen viselték, hogy kedvenceik a péntek esti bajnoki derbin 2-1-es vereséget szenvedtek az ősi rivális ferencvárosiaktól.
ápr. 6
7:21
Birkózó Eb - Veréb István drámai csata után bronzérmes (Infostart)
A szabadfogásúak 86 kilogrammos kategóriájában szereplő Veréb István - tusgyőzelemmel - bronzérmet nyert a birkózó Európa-bajnokságon, a finnországi Vantaában.
ápr. 6
7:21
Tenisz: Babos Tímeáék döntőt játszanak Monterreyben (She)
A Monterreyben zajló WTA-tornán a párosok versenyében Babos Tímea és a fehérorosz Olga Govorcova bejutott a fináléba, miután a Date Krumm Kimiko, Karolina Plisková japán, cseh kettős nem állt ki az elődöntőben.
ápr. 6
7:39
Ma indul az Everestre Klein Dávid (Infostart)
Ma kora délután indul útnak Klein Dávid hegymászó, aki a Mount Everest oxigénpalack nélküli megmászására készül a SPAR Everest Expedíció keretében.
ápr. 6
7:39
NBA: hosszabbításos sikerrel rájátszásban a Bobcats (She)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján a Charlotte Bobcats a franchise történetében másodszor bejutott a rájátszásba, miután hosszabbításban, 96–94-re győzött Clevelandben. A kiegyensúlyozottabb csapatteljesítményt nyújtó vendégek a Cavaliersben 44 pontot jegyző Kyrie Irving parádés teljesítménye ellenére tudtak nyerni.
ápr. 6
7:57
NHL: még a Blues sem tudta megtörni a Colorado sorozatát (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) folytatta győzelmi sorozatát a Colorado Avalanche, amely a Nyugati főcsoportban vezető St. Louis Blues otthonában nyert 4–0-ra, és ezzel már hat meccse veretlen.
ápr. 6
9:09
FTC: A szurkolók által igazi harcosokká váltunk - Leonardo (She)
Leonardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros brazil középpályása szerint az Újpest elleni győzelem nagy lökést adhat a továbbiakban. A légiós gólja ellenére nem érzi magát százszázalékos állapotban, de ígéri, lesz még ennél jobb is.
ápr. 6
9:27
Videó: szétesve - Kubica az utat sem találta (She)
Teljesen szétesett Robert Kubica az idei Portugál Ralin. A lengyel versenyző a Ford volánja mögött néha még az utat sem találta. Íme!
ápr. 6
9:27
Birkózó Eb - Választással indult az utolsó versenynap (Metropol)
Helsinkiben voksoltak a magyar birkózók.
ápr. 6
9:27
Tenisz: Kikre figyeljünk a salakszezonban? - I. rész (Agroinform)
Nyakunkon a salakszezon rajtja, így összegyűjtöttük, hogy mely játékosokra lesz érdemes odafigyelni a szemcsés borításon
ápr. 6
9:45
Ajánló: pályán a Liverpool, az Arsenal, a Roma és a Napoli (She)
Pályán az üldözők a topligákban: az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójában a második Liverpool és a negyedik Arsenal is idegenben lép pályára, csakúgy mint az olaszoknál (Seria A) a második Roma és a harmadik Napoli. Tekintsék meg a programot!
ápr. 6
9:47
Birkózó Eb: három magyar győzelemmel indult a záró nap (She)
Bácsi Péter (80 kg) és Lőrincz Tamás (71 kg) szerb, Szabó László (75 kg) finn ellenfelet legyőzve jutott a legjobb 16 közé a vantaai Európa-bajnokság utolsó napján kötöttfogásban.
ápr. 6
9:49
DVTK: Törökországból érkezett megfigyelő nézte Futácsot (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Futács Márkót, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK támadóját Törökországból érkező megfigyelő nézte a Budapest Honvéd elleni 2–1-re megnyert bajnokin.
ápr. 6
10:03
Újpest-FTC: legalább félmilliós kár a Szusza Ferenc Stadionban (She)
Legalább félmillió forintos kár keletkezett a Szusza Ferenc stadionban, ahol az újpesti focidrukkerek igencsak nehezen viselték, hogy kedvenceik a péntek esti bajnoki derbin 2–1-es vereséget szenvedtek az ősi rivális ferencvárosiaktól – számolt be róla a Blikk.
ápr. 6
10:03
NB I: A győriek megnézték volna tizenegy a tizenegy ellen (Agroinform)
Az egyenlítőgólt megszerezte, győzni azonban nem tudott a DVSC-TEVA az emberhátrányba kerülő ETO ellen.
ápr. 6
10:21
Haladás: Óriási dolog lenne a gólkirályi cím - Radó (She)
Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 20 éves támadóját bár foglalkoztatja a gólkirályi cím, számára a csapat eredményessége az első.
ápr. 6
10:23
Barca: döntöttek a Camp Nou bővítéséről, jöhet a névszponzor (She)
A Barcelona klubtagjai szombat este szavazáson nagy többséggel döntöttek a Camp Nou tervezett bővítéséről, emellett lehetőséget adtak rá, hogy a stadion a jövőben névszponzort kapjon.
ápr. 6
10:39
Bővítik a Nou Campot (Infostart)
A klubtagok megszavazták a Nou Camp átépítését, így a Barcelona labdarúgócsapatának stadionját 98 ezresről 105 ezresre bővítik.
ápr. 6
10:39
Döntöttek a Nou Camp bővítéséről (Metropol)
2021-re teljesen megújul a barcelonai aréna.
ápr. 6
10:41
Birkózó Eb – Lőrincz Tamás, Bácsi és Szabó is győzött (Metropol)
Három magyar győzelemmel indult a Vantaaban zajló birkózó Európa-bajnokság utolsó napja, melyen Lőrincz Tamás, Bácsi Péter és Szabó László is nyert és bejutott a legjobb 16 közé.
ápr. 6
10:57
Videó: Everestre fel! - „Ez nem egy emléktúra lesz” (She)
A nagy kihívás, amelynek az egész világon csupán mintegy kétszáz ember tudott megfelelni. Amely eddig az összes magyar kísérletezőn kifogott. Klein Dávid is többször közel került hozzá, célját azonban idén végre el is érheti: oxigénpalack nélkül feljutni a Mount Everest csúcsára. Az NSO Tv stábja az indulás előtt beszélgetett Kelin Dáviddal.
ápr. 6
10:57
La Liga: Ancelotti büszke, hogy ilyen mentalitású csapata van (Agroinform)
A Real Madrid 4-0-ra nyert a Real Sociedad otthonában, és folytatja a tabellán előtte állók üldözését a bajnokságban.
ápr. 6
10:59
Kézi: a szegedi lányok is jobbulást kívántak Szivósnak - fotó (She)
A női kézilabda NB I/B Keleti csoportját magabiztosan vezető Szeged KKSE tagjai is üzentek a vízilabdás Szivós Mártonnak, aki péntek este kezdődő infarktus miatt került kórházba, ahol megműtötték. Mint beszámoltunk róla, a kiváló pólós – köszönhetően az időben elvégzett beavatkozásnak – már jól van, és minden esélye megvan rá, hogy folytathatja pályafutását.
ápr. 6
11:33
Brazília: „világjáró” Anelka Ronaldinho csapattársa lesz (She)
Az eltiltása miatt a West Bromwich Albiontól távozott Nicolas Anelka ezúttal Brazíliában kötött ki, és a Ronaldinhót is foglalkoztató Atlético Mineiróban folytatja pályafutását.
ápr. 6
11:35
PAFC: az új stadion öltözője a Real Madridét követi (She)
A hamarosan megnyitó Pancho Arénában ugyanolyan látvány fogadja majd az öltözőben a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC játékosait, mint a madridi Santiago Bernabéu Stadionban a Real Madrid sztárjait.
ápr. 6
11:37
Videó: Del Piero parádés szabadrúgása - dupla és gólpassz (She)
Az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Sydney 4–1-re nyert a Wellington Phoenix ellen. A találkozón a világbajnok olasz klasszis, Alessandro Del Piero két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. Íme, a mérkőzés összefoglalója!
ápr. 6
11:51
Birkózó Eb: eddig veretlenek a magyarok, Bácsi elődöntős (She)
A program furcsasága miatt, Lőrincz Viktor (85 kg) ugyan még be sem mutatkozott a vantaai Európa-bajnokság záró napján, míg Bácsi Péter (80 kg) már elődöntős. Ő már hármat nyert, míg Lőrincz Tamás (71 kg) és Szabó László (75 kg) kettőt-kettőt, így negyeddöntősök.
ápr. 6
12:09
FTC: Az összeesés szélén voltam - Gyömbér (She)
Gyömbér Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC középpályása nagyon boldog az Újpest ellen szerzett egyenlítő találata miatt, és bár tudja, hogy nem játszottak igazán jól, a szurkolóik átsegítették a csapatot a nehézségeken.
ápr. 6
12:09
NB I: José Gomesnek eszében sincs lemondani, bírja a nyomást (Agroinform)
Most már nem a bajnoki címért, hanem a dobogóért küzdhet a Videoton, amely szombaton Kecskeméten hasalt el.
ápr. 6
12:11
Boksz: horrorba illő sérülés után Brähmer-címvédés - fotó, videó (She)
A szombat esti rostocki Sauerland-gálán első ízben tette kockára tavaly december közepén begyűjtött Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú reguláris világbajnoki címét Jürgen Brähmer. A német bunyósra ezúttal a korábbi cirkálósúlyú világelső, a walesi Enzo Maccarinelli várt, akinek ugyan jól cseng a neve a szakmában, de már bőven túl van a fénykorán. A meccs végül Brähmer technikai…
ápr. 6
12:11
Magyar foci: Mi lenne, ha a fociban is lennének választások? (Agroinform)
Például lenne lehetőség az értelmes vitára. Programok kellenek, eszmék, érvek, és ellenérvek. Ferenczi programja.
ápr. 6
12:27
Videó: Bebé az MU megfigyelői előtt villogott (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulóban a Sporting 3–1-re nyert a Pacos de Ferreira ellen. A találkozón gyönyörű gólt lőtt a Manchester Unitedből Portugáliába kölcsönadott Bebé, akit ezúttal a „vörös ördögök” megfigyelői is megtekintettek. Tekintse meg a találatot 2:30-tól!
ápr. 6
12:27
Birkózó Eb – Bácsi és Lőrincz Tamás döntős (Metropol)
Bácsi Péter (80) után Lőrincz Tamás is döntőbe jutott, Szabó László pedig a bronzéremért léphet majd szőnyegre.
ápr. 6
12:29
Atlétika: Bekele csúccsal nyerte a párizsi maratonit (She)
Kenenisa Bekele 2:05:04 órás új versenycsúccsal nyerte meg a párizsi maratonit vasárnap.
ápr. 6
12:45
Birkózó Eb: Bácsi Péter döntős, Lőrincz és Szabó elődöntős! (She)
Magyar nap van Vantaaban. Lőrincz Tamás 16(!) másodperc alatt elintézte a fehérorosz Dzsemjanovicsot az Európa-bajnokság negyeddöntőjében, a 22 éves Szabó László (75 kg) óriási meglepetésre elődöntőbe jutott, az egész nap érinthetetlen Bácsi Péter pedig már döntős.
ápr. 6
12:45
Bekele versenycsúccsal nyerte a párizsi maratont (Metropol)
Kenenisa Bekele 2:05:04 órás új versenycsúccsal nyerte meg a párizsi maratonit vasárnap.
ápr. 6
13:03
MTK: Ha így tudunk hajtani, elindulunk felfelé - Kanta (She)
Kanta József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csapatkapitánya szerint tökéletesen felkészültek az MVM Paks elleni mérkőzésre, mindenki nagyon koncentrált volt, és az akarattal sem volt ezúttal probléma.
ápr. 6
13:05
Férfi kézi: vb-selejtezős ellenfelünk legyőzte a franciákat (She)
Míg a magyar férfi kézilabda-válogatott a németekkel vívott két felkészülési mérkőzést, addig vb-selejtezős ellenfelünk, Szlovénia a „szomszédban”, Dániában szerepel tornán. A szlovénok a házigazdától elszenvedett vereség után Simon Razgor (8 gól) és Jure Dolonec (5 gól) vezérletével legyőzték a franciákat. Boris Denic szövetségi kapitány együttese ma Norvégiával találkozik.
ápr. 6
13:21
Férfi kézi: horvátveréssel jutottak ki az Eb-re a juniorok (She)
A magyar férfi junior kézilabda-válogatott a házigazda Svájctól elszenvedett szombati vereség után vasárnap a másik erős csoportriválissal, a tavalyi korosztályos világbajnokság ezüstérmesével, Horvátországgal találkozott. Csoknyai István együttese az első félidő közepétől folyamatosan több góllal vezetett, és a drámai végjátékban egygólnyit megőrzött előnyéből, így bravúros, 25–24-es győzelmével…
ápr. 6
13:21
Premier League: Mourinho a függőség miatt kesereg (Agroinform)
A portugál nem tudott felhőtlenül örülni a Chelsea hétvégi sikerének, mert a csapat sorsa nem a saját kezében van.
ápr. 6
13:23
Birkózó Eb: Bácsi után Lőrincz Tamás is döntőbe jutott (She)
Két magyar döntős is lesz a vantaai Európa-bajnokság záró napjának esti programjában, miután Bácsi Pétert magabiztos győzelemmel követte Lőrincz Tamás a fináléba.
ápr. 6
13:57
Videó: gyönyörűen tekert a hosszúba a korábbi MU-játékos (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a CSZKA Moszkva 3–1-re nyert a Krilja Szovjetov ellen. A találkozón duplázott a 2009-2010-es szezonban még a Manchester United csapatát erősítő Zoran Tosics, és a második gólja különösen szép volt. Íme!
ápr. 6
13:59
Női kézi EHF-kupa: a Fehérvár játékosait méltatják a dánok (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Fehérvár KC 25–24-re nyert a dán Esbjerg otthonában a női kézilabda EHF-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Az ellenfélnél a magyar csapat játékosait méltatják, miközben Siti Eszter hangsúlyozza, még nem dőlt el semmi.
ápr. 6
14:15
P. División: a Granada megint nagy verést kapott Málagában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 32. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Málaga hazai pályán 4–1-re legyőzte a mérkőzésen büntetőt rontó Granadát.
ápr. 6
14:15
Ogier sorozatban negyedszer nyert (Metropol)
Egymás után negyedszer nyert a rali-világbajnokság portugáliai versenyén a címvédő Sebastien Ogier.
ápr. 6
14:17
Videó: Szato csúnya balesetet okozott Bahreinben (She)
A GP2-es sorozat első versenyén óriási balesetet okozott Szato Kimija Bahreinben. A japán 10 másodperces stop-and-go büntetést kapott, amiért kilökte Axcil Jefferiest. Íme!
ápr. 6
14:19
Real Madrid: 2016-tól Zidane lehet a vezetőedző - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint 2016-tól a francia Zinedine Zidane lehet a Real Madrid vezetőedzője.
ápr. 6
14:33
Bayern: Guardiola megvédte a tartalékos felállást (She)
Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője megvédte azon döntését, hogy tartalékos felállásban küldte pályára csapatát az Augsburg ellen.
ápr. 6
14:34
La Liga: Martino csak az eredménnyel elégedett, Simeone magasztos jelzőket használt (Agroinform)
A Barcelona és az Atlético Madrid is nyert szombaton a bajnokságban, a felek szerdán a BL-ben egymás ellen csatáznak.

Keresés