2014. április 6. vasárnap

ápr. 6
14:35
PL: Everton-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 33. fordulójában a tabella ötödik helyén álló Everton a negyedik Arsenalt fogadja. Roberto Martínez együttese zsinórban a hatodik bajnoki meccsét nyerheti meg, míg az  „ágyúsok" szeretnének javítani pocsék mérlegükön, a londoniak ugyanis a legutóbbi tíz bajnokijukból csak hármat tudtak megnyerni. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 6
14:37
Portugál rali: Ogier sorozatban negyedszer nyert (She)
Egymás után negyedszer nyert a rali-világbajnokság portugáliai versenyén a címvédő Sébastien Ogier, aki ezzel az idei szezonban már harmadszor nem talált legyőzőre.
ápr. 6
14:39
Serie A: a Laziót még az emberhátrány sem hátráltatta (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Lazio hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Sampdoriát. A házigazdát még az sem zavarta meg, hogy Lucas Biglia második sárga lapja után az 57. perctől kezdve emberhátrányban játszott.
ápr. 6
14:51
Chelsea: A tabella hamis képet mutat - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere továbbra is amondó, hiába vezetik a Premier League-et, a tabella hamis képet mutat, ez pedig nem vet jó fényt a bajnokságra sem.
ápr. 6
15:09
Serie A: Cagliari-Roma bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójában a második helyen álló Roma a 15. pozícióban elfoglaló Cagliari otthonában lép pályára. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
ápr. 6
15:09
Premier League: Idegenben nincs akkora nyomás rajtunk - Moyes (Agroinform)
A címvédő Manchester United 4-0-ás győzelmet aratott a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 6
15:11
Tipp: A Dinamo Kijev ezt a rangadót már nem bukhatja el (Agroinform)
Az ukrán bajnokság vasárnapi rangadóján a Dinamo Kijev a Metaliszt Harkivot fogadja
ápr. 6
15:27
Videó: Győrben továbbra is a címvédés a cél (She)
A tavasz egyik nagy rangadóját rendezték a labdarúgó NB I huszonharmadik fordulójában: a Debrecen 2–2-es döntetlent játszott a Győri ETO-val. A tabella első és második helyezettje között 8 pont van, de Horváth Ferenc csapata nem adja fel a harcot, továbbra is bízik benne, hogy meg tudja védeni címét.
ápr. 6
15:45
Bundesliga 2.: tovább tart Királyék hazai k-fóbiája (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 29. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 3–0-ra kikapott a Karlsruhétől. A magyar kapus végigvédte az összecsapást, amelyen a vendégek támadója, Rouwen Hennings mesterhármast jegyzett – az elsőt tizenegyesből szerezte.
ápr. 6
15:47
F1: jövőre jöhetnek az amerikaiak és a Honda B-csapata (She)
Bernie Ecclestone biztos benne, hogy az amerikai Gene Haas kapja meg az egyik jogot arra, hogy a 2015-ös Formula–1-es világbajnoki sorozatban induljon. Ezen kívül még egy csapat szerepelhet a következő szezonban újoncként, a pletykák szerint a Honda szervez B-csapatot a McLarennek.
ápr. 6
16:03
Ogier nyerte a portugál-ralit (Infostart)
Egymás után negyedszer nyert a rali-világbajnokság portugáliai versenyén a címvédő Sebastien Ogier, aki ezzel az idei szezonban már harmadszor nem talált legyőzőre.
ápr. 6
16:03
Videó: Lovrencsics pazar kapáslövése és gólpasszai (She)
Mint beszámoltunk róla, Lovrencsics Gergő volt az egyik főszereplője a Lech Poznan szombat esti győzelmének: a magyar szélső négy gólban vállalt szerepet, csapata 6–1-re verte meg a Jagielloniát a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság alapszakaszának 29. fordulójában. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 6
16:03
Bundesliga: Lesz olyan játékos, aki Lewandowski nyomdokaiba lép Dortmundban (Agroinform)
Jürgen Klopp csapata a lengyel támadó vezetésével nyert szombaton, és tett újabb lépést a bajnoki ezüstérem felé.
ápr. 6
16:05
Premjer-liga: Dzsudzsákék nagy pofont kaptak az Anzsitól (She)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló Dinamo Moszkva meglepetésre 4–0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Anzsi Mahacskala otthonában az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 24. fordulójában. A magyar válogatott középpályás végigjátszotta a találkozót korábbi klubja ellen. A dagesztániak szezonbeli második győzelmüket aratták a bajnokságba.
ápr. 6
16:21
F1: Brad Pitt sem mondja a filmjéről azt, hogy pocsék - Todt (She)
Jean Todt FIA-elnöknek és a Mercedes-istálló vezetőinek is elegük van abból, hogy sokan a 2014-es F1-et bírálják. A napokban Adrian Newey, a Red Bull technikai igazgatója lesújtó véleményt alkotott a sorozatról, míg Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke Todttal és Bernuie Ecclestone-nal akart találkozni Bahreinben, hogy az F1 új szabályainak módosításairól beszéljenek.
ápr. 6
16:23
Davis-kupa: Federer hozta a kötelezőt, négy között a svájciak (She)
A férfi teniszezők Davis-kupájának negyeddöntőjében a továbbjutásukat már korábban biztossá tevő címvédő csehek mérkőzést sem vesztve győzték le Japánt.
ápr. 6
16:39
PL: az Everton könnyedén legyőzte az Arsenalt otthon (She)
A Premier League 33. fordulójában az Everton nagyon sima, 3–0-s győzelmet aratott az Arsenal fölött hazai pályán. Steven Naismith és Romelu Lukaku is eredményes volt, a kegyelemdöfést Mikel Arteta öngólja adta meg a londoniaknak. A liverpooliak így már csak egy pontra vannak a negyedik helytől, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak, mint az Arsenal.
ápr. 6
16:41
Eredivisie: botlott az Ajax, még életben a Feyenoord-remények (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 31. fordulójának rangadóján az Ajax 1–1-es döntetlent játszott a Vitesse otthonában.
ápr. 6
16:43
F1: Bahreini Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A Mercedes indul az első sorból a Formula–1 történetének 900. világbajnoki futamán Bahreinben, ahol a naplemente utáni percekben kezdődik a 2014-es idény első villanyfényes futama. Kövesse a versenyt frissülő cikkünkkel és élő körről körre tudósításunkkal!
ápr. 6
16:57
Női kézi KEK: a Viborg után a Zvenyigorod is idegenben nyert (She)
A női kézilabda EHF-kupa elődöntőjének első mérkőzésen, az „orosz ágon” az Asztrahanocska hazai pályán 31–24-re legyőzte a Ladát. A párharc győztese a Fehérvár–Esbjerg továbbjutójával csap össze a sorozat fináléjában.
ápr. 6
16:57
Evezés: Fogadj arra, hogy káromkodni fognak! (Agroinform)
Vasárnap kora este rendezik meg a világ legrégebbi evezős versenyét, a hagyományos Oxford-Cambridge viadalt.
ápr. 6
16:59
Torna: Makra egy szer híján tarolt a Matolay-emlékversenyen (She)
Három szeren győzött Makra Noémi a tornászok Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyének második napján a szerenkénti finálékban.
ápr. 6
17:01
Videó: gusztustalan szabálytalanság a holland bajnokságban (She)
Visszataszító jelenet a holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Willem II–Dordrecht (3–1) mérkőzésen: a vendégek egyik játékosa megcsavarta a meccsen két gólt szerző Ruud Boymans mellbimbóját (!).
ápr. 6
17:15
PL: West Ham-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 33. fordulójában az éllovas Liverpool a West Hamhez látogat. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, online közvetítésünk segítségével!
ápr. 6
17:15
Esélye sem volt az Arsenalnak (Metropol)
A negyedik helyezett Arsenal gyenge teljesítményt nyújtva háromgólos vereséget szenvedett az őt követő Everton vendégeként.
ápr. 6
17:17
Serie A: Destro triplájával győzött az AS Roma (She)
Az AS Roma 3–1-re győzött a Cagliari otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójában. A fővárosiak mindhárom gólját Mattia Destro szerezte. A Fiorentina legyőzte az Udinesét hazai pályán, a Torino fordítani tudott a Catania vendégeként.
ápr. 6
17:33
Makra Noémi tovább remekel (Infostart)
A szombati egyéni összetettbeli győzelmét követően ugrásban, felemás korláton és gerendán sem talált legyőzőre Makra Noémi a női tornászok Budapesten rendezett 20. Matolay Elek nemzetközi emlékversenyének vasárnapi napján.
ápr. 6
17:33
Ausztria: a bécsi derbin is a zöld-fehérek győztek (She)
A pénteki budapesti derbi után a szomszédos Ausztriában is fővárosi rangadót rendeztek, és az Újpest–FTC-hez (1–2) hasonlóan Bécsben is a zöld-fehérek győztek. A Rapid Wien 1–0-ra legyőzte az Austria Wient a 309. bécsi derbin Marcel Sabitzer találatával, ezzel megerősítette második helyét a már bajnok Salzburg mögött.
ápr. 6
17:51
Anelka Brazíliába szerződik (Infostart)
Brazíliában, az Atlético Mineiro labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Nicolas Anelka.
ápr. 6
17:51
Bundesliga: Huszti-kapufa, Hannover-vereség a nagy riválistól (She)
A német labdarúgó Bundesliga 29. fordulójában a sereghajtó, kiesés elől menekülő Eintracht Braunschweig 3–0-ra legyőzte a Hannovert, amelyben Huszti Szabolcs végigjátszotta a mérkőzést. A sereghajtó győzelmével igencsak sűrű lett a hátsó régió, a 13. helyezett Hannovert és a 18. Braunschweiget mindössze négy pont választja el egymástól.
ápr. 6
17:53
Bundesliga - Kikapott a Hannover (Infostart)
A Hannover háromgólos vereséget szenvedett az Eintracht Braunschweig otthonában a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 6
17:53
Videó: az Everton szemrevaló gólokkal verte meg az Arsenalt (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Premier League 33. fordulójában az Everton nagyon sima, 3–0-s győzelmet aratott az Arsenal fölött hazai pályán. Steven Naismith és Romelu Lukaku is eredményes volt, a kegyelemdöfést Mikel Arteta öngólja adta meg a londoniaknak. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 6
17:55
Birkózó Eb: Lőrincz Tamás aranyérmes! (Infostart)
Lőrincz Tamás aranyérmet nyert a kötöttfogásúak 71 kilogrammos súlycsoportjában a birkózó Európa-bajnokság zárónapján a finnországi Vantaában.
ápr. 6
17:55
Birkózó Eb: Lőrincz Tamás Európa-bajnok! (She)
Lőrincz Tamás négy perc után két vállra fektette az azeri Rasul Chunayevet a vantaai birkózó Európa-bajnokság 71 kilogrammos kötöttfogású döntőjében, így azok után, hogy 2006-ban és 2013-ban 66 kilogrammban nyert, ideiglenes súlycsoportjában is Európa-bajnok lett.
ápr. 6
18:09
Birkózó Eb - Szabó László ötödik (Infostart)
Szabó László ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 75 kilogrammos kategóriájában a Vantaában zajló birkózó Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
ápr. 6
18:09
Női kézilabda NB I: idegenben nyert a Veszprém és a DVSC (She)
A női kézilabda NB I 9–12. helyéért vívott rájátszásának első körében a Debrecen és a Veszprém is győzelmet aratott idegenben.
ápr. 6
18:27
Sznúker: Ting Csün-huj nyerte meg a vb előtti utolsó tornát (She)
Ting Csün-huj (Ding Junhui) győzelmével ért véget a világbajnokság előtti utolsó sznúkertorna, a China Open Pekingben. A kínai játékos a világelső ausztrál Neil Robertsont győzte le a döntőben 10–5-re.
ápr. 6
18:45
A BGF az egyetemi vízilabdabajnok (Infostart)
A Budapesti Gazdasági Főiskola csapata nyerte a második alkalommal kiírt magyar egyetemi-főiskolai vízilabda-bajnokságot, mivel a vasárnapi döntőben 16-9-re legyőzte az Eötvös Loránd Tudományegyetem együttesét.
ápr. 6
18:45
Videó: nagy ütközés - Gutiérrez autója megpördült a levegőben (She)
A Formula–1-es Bahreini Nagydíj 40. körében Pastor Maldonado nekihajtott Esteban Gutiérrez autójának, amely az ütközés következtében megpördült a levegőben. Íme, az eset!
ápr. 6
18:45
Lőrincz Tamás ismét aranyérmes (Metropol)
Aranyérmet nyert Lőrincz Tamás a kötöttfogásúak 71 kilogrammos kategóriájában a birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 6
18:46
Euroliga: Idén is a Jekatyerinburg lehet a befutó (Agroinform)
Hétfőn megkezdődik a női Euroliga nyolcas döntője, melyet idén is a házigazda Jekatyerinburg nyerhet.
ápr. 6
18:47
Eredivisie: Németh csapata ikszelt; ocsmány fault - videó (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 31. fordulójában Németh Krisztián együttese, a Roda hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az AZ Alkmaarral. A magyar légiós csak a kispadról figyelte végig a találkozót, amelyen Guy Ramos a 81. percben piros lapot kapott. A hazai védő emellett egy igencsak alattomos szabálytalansággal is jelentkezett a meccsen, azért még nem kapott…
ápr. 6
18:48
Premjer Liga: Dzsudzsákékat kitömte az Anzsi (Agroinform)
A Dinamo Moszkva 4-0-ra kikapott az Anzsi Mahacskala otthonában az orosz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában.
ápr. 6
18:49
Férfi vízilabda: a BGF lett az egyetemi bajnok (She)
A Budapesti Gazdasági Főiskola csapata nyerte a második alkalommal kiírt magyar egyetemi-főiskolai vízilabda-bajnokságot, mivel a vasárnapi döntőben 16–9-re legyőzte az Eötvös Loránd Tudományegyetem együttesét.
ápr. 6
18:50
Bahreini Nagydíj: Kiváló verseny, és újabb Mercedes-siker (Agroinform)
Hamilton megint nyert, Rosberg második lett, a verseny pedig végre kiválóra sikeredett Bahreinben.
ápr. 6
18:51
F1: óriási csatában Hamilton nyerte meg a 900. futamot (She)
A brit Lewis Hamilton nyerte meg a Formula–1 történetének 900. világbajnoki futamát Bahreinben, óriási csatában megelőzve mercedeses csapattársát, a német Nico Rosberget. A dobogó legalsó fokára a Force Indiával versenyző mexikói Sergio Pérez állhatott fel.
ápr. 6
19:03
Birkózó Eb - Bácsi Péter is aranyérmes! (Infostart)
Bácsi Péter aranyérmet nyert a kötöttfogásúak 80 kilogrammos súlycsoportjában a birkózó Európa-bajnokság zárónapján, vasárnap a finnországi Vantaában.
ápr. 6
19:03
Birkózó Eb: Lőrincz után Bácsi Péter is Eb-győztes lett (She)
Lőrincz Tamás után Bácsi Péter is aranyérmet nyert a vantaai birkózó Európa-bajnokság záró napján, miután 1:0-ra legyőzte a török Selcuk Cebit a fináléban a kötöttfogásúak 80 kilogrammos súlycsoportjában.
ápr. 6
19:05
Bahreini Nagydíj - Hamilton győzött, kettős Mercedes-siker (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, amely az egy héttel ezelőtti malajziai versenyhez hasonlóan kettős Mercedes-sikert hozott, Nico Rosberg lett ugyanis a második.
ápr. 6
19:05
PL: a Liverpool győzni tudott a West Ham otthonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 33. fordulójában a Liverpool a West Hamhez látogatott, és Steven Gerrard két büntetőből szerzett góljával nyerni tudott. A hazaiaktól Guy Demel volt eredményes, az egykori liverpooli Andy Carroll egyértelmű szabálytalansága után. Zsinórban kilencedik sikerével újabb lépést tett a bajnoki cím felé a Pool, mely vezeti a tabellát a Chelsea és…

Keresés