2014. április 26. szombat

ápr. 26
0:12
Eurofutball: Lovrencsics beállt és gólt készített elő - videó (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának első fordulójában a Lovrencsics Gergőt a 76. percben bevető Lech Poznan hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Wisla Kraków ellen. A kézrögzítőt viselő magyar válogatott szélső pályára lépését követően két perccel gólpasszt adott Kasper Hämäläinennek, aki beállította a végeredményt.
ápr. 26
0:16
NFL: ismét másolta egymást a Seahawks és a 49ers - holtszezon-figyelő 1. (She)
Már két hét sincs hátra a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseményéig, a 2014-es játékosbörzéig. A szabadügynökpiac lényegi része már lezajlott, így ideje áttekinteni, hogyan próbálták megerősíteni/egyben tartani keretüket a rájátszásba jutott együttesek. Holtszezon-figyelőnk első részében a Nemzeti főcsoport playoffba jutott együtteseit…
ápr. 26
4:42
Lipcsei Betta a bíróságon vesz elégtételt (Blikk)
Budapest – Bíróságra készül a bundabotrány miatt Lipcsei Betta (26), s ő lesz majd az általa kezdeményezett ügyekben a felperes.
ápr. 26
5:36
Jégkorong-vb: Magyarország-Japán élőben az NSO-n! (She)
A magyar jégkorong-válogatott a japánokkal játszik a dél-koreai divízió 1/A világbajnokság utolsó fordulójában. Kiesni már nem tudunk, de a dobogóra sincs már esélyünk, míg ha az ázsiaiak nyerni tudnak  a rendes játékidőben, akkor feljutnak az elitbe. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 26
6:30
Jégkorong-vb: Chernomaz nem volt elégedett az edzésmunkával (She)
Az első harmad után 1–1-re áll a magyar jégkorong-válogatott Japánnal a divízió 1/A világbajnokság utolsó fordulójában. A mieink számára tulajdonképpen tét nélküli a mérkőzés, hiszen ki nem eshetünk, de már fel sem juthatunk, viszont egyértelmű: minden mérkőzést komolyan kell venni. A tegnapi szünnapon tréning várt a válogatottra, és ezen Rich Chernomaz szövetségi kapitány nem volt teljesen…
ápr. 26
7:06
NBA: Washingtonban éledtek újjá a chicagói remények (She)
A Chicago Bulls 100–97-re győzött a Washington Wizards otthonában az NBA-rájátszás első fordulójának harmadik mérkőzésén. Mike Dunleavy 35 ponttal vette ki a részét a sikerből, ami különösen azért volt fontos, mert az első két meccset a Bulls hazai pályán elveszítette. A Brooklyn Nets a Toronto Raptorst5 győzte le, így ez a párharc is 2–1-re módosult.
ápr. 26
7:24
Rajtol a Széchenyi evezős emlékverseny a Margitszigeten (Infostart)
A Danubius Nemzeti Hajósegylet (DNHE), a Magyar és a Budapesti Evezős Szövetség, valamint a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség 24. alkalommal rendezi meg a gróf Széchenyi István-emlékversenyt a Margitszigeten. Az idén kétnapos esemény a hazai évad ünnepélyes nyitányának számít.
ápr. 26
7:42
NHL: ismét hosszabbítás, már előnyben a Blackhawks (She)
A Philadelphia egyenlített a New York Rangers elleni párharcban az NHL Keleti főcsoportjának negyeddöntőjében. A Flyers Steve Mason kapus védéseinek is köszönhetően 2–1-re nyert a negyedik mérkőzésen. Nyugaton a Chicago nagyon értékes sikert aratott, miután hosszabbításban 3–2-re felülmúlta a St. Louis Bluest, s már csak egy győzelem választja el a továbbjutástól – pedig az első két meccs még…
ápr. 26
8:18
Jégkorong-vb: zárásként legyőztük a japánokat! (She)
A magyar jégkorong-válogatott szétlövéssel 5–4-re nyert Japán ellen a dél-koreai divízió 1/A világbajnokság utolsó fordulójában. A mieink a harmadik harmad végén Vas Márton góljával harcolták ki a ráadás lehetőségét, amely nem hozott gólt. Az idegek harcában pedig mi voltunk a jobbak.
ápr. 26
8:36
A magyar válogatott szétlövés után 5-4-re legyőzte a japán csapatot (Infostart)
A magyar válogatott szétlövés után 5-4-re legyőzte a japán csapatot a dél-koreai Kojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokság szombati, utolsó fordulójában, ezzel a negyedik vagy az ötödik helyen végez.
ápr. 26
8:36
Divízió I-es vb - győzelem a japánok ellen (Metropol)
A magyar válogatott szétlövés után 5-4-re legyőzte a japán csapatot a dél-koreai Kojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 26
8:54
Jégkorong-vb: Ausztria feljutott, Hetényi a legjobb (She)
Ausztria férfi jégkorong-válogatottja feljutott az A-csoportba, ahová még Japán vagy Szlovénia kerül a divízió 1/A világbajnokságról. Hetényi Zoltánt a torna legjobb magyar játékosának választották.
ápr. 26
8:56
Videó: térden csúszva ütött gólt az olimpiai hős (She)
Zseniális gólt szerzett T. J. Oshie, a St. Louis Blues játékosa a Chicago Blackhawks elleni jégkorongmérkőzésen az NHL legutóbbi játéknapján. Oshie a második harmad 12. percében térden csúszva ütötte be a pakkot a kapuba. A találkozót a Blackhawks nyerte hosszabbításban 3–2-re. Oshie volt az, aki négy kísérletet is értékesített a hatból, s ezzel az Egyesült Államok szétlövéssel legyőzte…
ápr. 26
9:12
Jégkorong-vb: osztályozza a magyar játékosokat! (She)
Két győzelemmel és három vereséggel, hat ponttal zárt a magyar jégkorong-válogatott a dél-koreai divízió 1/A világbajnokságon. Osztályozza játékosaink vb-n nyújtott teljesítményét 1–10-ig!
ápr. 26
9:12
Férfi kézilabda BL: Hátrányként kezelt előnyből juthat Final Fourba a Veszprém (Agroinform)
Az idegenbeli győzelem után optimisták lehetnek Nagy Lászlóék, de ők inkább óvatosan készülnek a PSG ellen.
ápr. 26
9:14
Snooker-vb: Bajban a címvédő Ronnie O'Sullivan (Agroinform)
A világklasszis angol snookeres két szakaszt követően 9-7-es hátrányba került honfitársa Joe Perry ellen.
ápr. 26
9:30
Pápa: szerződést bontottak a védővel - újra igazolhatnak? (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapata és Dlusztus András.
ápr. 26
9:30
Jégkorong: Győzelemmel búcsúzott Magyarország a világbajnokságtól (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott szétlövéses mérkőzésen 5-4-re legyőzte Japán válogatottját.
ápr. 26
9:48
Ajánló: Giggsszel az MU, pályán a Bayern és a Real (She)
Igen tekintélyes futballkínálatból szemezgethetünk ezúttal is. Az angol bajnokságban pályára lép a Manchester United – immár Ryan Giggs irányításával. Németországban ma játszik a Bayern München és a Borussia Dortmund is, előbbi BL-ellenfele, a Real Madrid pedig az Osasunát fogadja a spanyol élvonalban. Inter–Napoli rangadó lesz Olaszországban.
ápr. 26
9:48
Sportfogadás: Az Unibet sem fogad már orosz játékosokat (Agroinform)
Köszönhetően az Oroszországban kialakult helyzetnek, a Betfair után az Unibet sem fogad már orosz játékosokat.
ápr. 26
10:06
Ajánló: Puskás-Vidi, DVSC-KTE és NB II-es forduló az étlapon (She)
A bajnokesélyes címvédő DVSC és a bronzéremre hajtó Videoton is pályára lép ma az NB I 26. fordulójában. Előbbi a Kecskemétet fogadja, utóbbi a Puskás Akadémia otthonába látogat. Hét mérkőzést rendeznek a másodosztályban.
ápr. 26
10:24
Videó: Oly közel voltunk a feljutáshoz, mégis oly távol - Sofron (She)
Sofron István nagyon csalódott, hogy nem sikerült a feljutás a magyar jégkorong-válogatottnak a divízió I/A világbajnokságon. Azért hozzátette, hogy ez igen jó eredmény az átalakulóban lévő csapatunktól. Hetényi Zoltán úgy véli, ilyen játékkal kevesek vagyunk a feljutáshoz. Értékelések a japánok elleni győzelem után.
ápr. 26
10:42
Kosárlabda: A bronzéremért játszhat az Olaj (Agroinform)
Bár közel volt a bravúrhoz, végül kikapott az EuroChallenge elődöntőjében a magyar bajnok.
ápr. 26
10:44
Sportfogadás: Íme, a II. Pinnacle Puzzle végeredménye! (Agroinform)
Véget ért a II. Pinnacle Puzzle - egy János keresztnévre hallgató szlovákiai lakos is található a nyertesek között.
ápr. 26
11:18
Videó: Vas Márton volt a szétlövés hőse Japán ellen (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, Magyarország szétlövéssel 5–4-re legyőzte Japánt a divízió 1/A világbajnokság utolsó játéknapján. Íme a hosszabbítás és a szétlövés!
ápr. 26
11:20
Jégkorong-vb: Szlovénia vb-aranyérmesként jutott föl (She)
Szlovénia visszajutott az elit jégkorong-vb mezőnyébe, miután a dél-koreai divízió 1/A világbajnokság utolsó játéknapján 3–1-re legyőzte Ausztriát.
ápr. 26
11:36
Benkó tizedik az ausztráliai hegyikerékpáros vk-futamon (Infostart)
Benkó Barbara a tizedik helyen végzett sprintben a hegyikerékpáros világkupa-sorozat ausztráliai futamán.
ápr. 26
11:36
DVSC: meghalt egy munkás a Nagyerdei Stadionnál (She)
Meghalt egy építőmunkás szombat reggel a debreceni Nagyerdei Stadionnál – közölte a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft. kommunikációs vezetője az MTI-vel.
ápr. 26
11:36
Bundesliga: Guardiola nevetéssel gyógyítaná Ribéryt (Agroinform)
Aggódik Franck Ribéry gyenge formája miatt, de orvosolhatónak tartja a helyzetet a Bayern München vezetőedzője.
ápr. 26
11:38
Barca: Messi nem lenne jobb játékos máshol - Iniesta (She)
Andrés Iniesta, az FC Barcelona labdarúgója szerint Lionel Messi részéről nem lenne jó döntés, ha elhagyná a katalánokat.
ápr. 26
12:12
MU: Louis van Gaal három évre ír alá - sajtóhír (She)
A holland De Telegraaf értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzseri pozícióját nyártól elvállaló Louis van Gaal három évre ír alá a „vörös ördögökhöz”.
ápr. 26
12:12
Premier League: Gerrardékra bajnoki döntő, Giggsre új szerepkör vár (Agroinform)
A Liverpool a Chelsea ellen léphet közelebb a bajnoki címhez a Premier League 36. fordulójában.
ápr. 26
12:14
NB II: visszatérhet a korábbi válogatott csatár az SZTK-ba (She)
Felépült izomszakadásából Majoros Árpád, a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima támadója, és pályára léphet a mai, Ajka elleni bajnoki mérkőzésen.
ápr. 26
12:30
Videó: „A magyar hoki még nem való a legmagasabb osztályba” (She)
Az NSO Tv szakértője, Szélig Viktor is értékelte a magyar jégkorong-válogatott teljesítményét a divízió 1/A világbajnokságon. A korábbi válogatott játékos szerint nagy siker lett volna a feljutás, de attól még nem lett volna nagyobb a merítési lehetőség, és aki követi ezt a sportot, láthatja, hogy a magyar hoki egyelőre nem való az élvonalba.
ápr. 26
12:48
Vb 2014: Januzaj ne jöjjön Brazíliába - Mirallas (She)
Az Everton belga válogatott labdarúgója, Kevin Mirallas szerint Marc Wilmots szövetségi kapitánynak nem lenne szabad kivinne Adnan Januzajt, a Manchester United középpályását a világbajnokságra.
ápr. 26
13:06
Parádésan kezdte a vb-t a címvédő magyar curlingpáros (Infostart)
Első négy mérkőzését magabiztosan nyerte Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt a vegyespárosok skóciai világbajnokságán.
ápr. 26
13:06
Curling: parádésan kezdte a vb-t a címvédő magyar páros (She)
Első négy mérkőzését magabiztosan nyerte meg Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt a curling vegyes párosok skóciai világbajnokságán.
ápr. 26
13:42
Női kézi MK: Erdősi remekelt, a Siófoké a bronzérem (She)
A Siófok szerezte meg a bronzérmet a női kézilabda Magyar Kupában, miután a 3. helyért kiírt mérkőzésen 32–21-re nyert a Veszprém ellen Dabason.
ápr. 26
13:42
Tragédia: Halálos baleset a debreceni stadionban (Agroinform)
Meghalt egy építőmunkás szombat reggel a debreceni Nagyerdei Stadionnál.
ápr. 26
13:44
Videó: Edin Dzeko „hihetetlen” lövése hídtól hídig (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City Youtube-csatornája promóciós kisfilmet készített a klubról. Ebben a bosnyák támadó, Edin Dzeko „hihetetlen" pontossággal rúgja fel a labdát egy hídra egy hölgy kezéhez.
ápr. 26
13:44
Manchester United: Louis van Gaal lesz David Moyes utódja (Agroinform)
A holland válogatott szövetségi kapitánya a világbajnokság után kezdi meg a munkát a Vörös Ördögöknél.
ápr. 26
13:46
Taktikai Zóna: Mit rontott el Moyes a Unitednál? (Agroinform)
Nem a keret volt gyenge, hanem a stílus, amit megpróbált rájuk erőltetni. Elemzés David Moyes manchesteri ténykedéséről.
ápr. 26
14:00
Cselgáncs Eb - Joó Abigél és Tóth Krisztián a legjobb nyolc között (Infostart)
Joó Abigél és Tóth Krisztián bejutott a legjobb nyolc közé a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján, ugyanakkor a további három magyar induló, Fogasy Gergő, Cirjenics Miklós és Bor Barna kiesett.
ápr. 26
14:00
Sznúker-vb: O'Sullivan kiszenvedte a továbbjutást Perry ellen (She)
Ronnie O'Sullivan is bejutott a negyeddöntőbe a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon. A címvédő angol játékos 13–11-re nyert Joe Perry ellen.
ápr. 26
14:00
Tóth Krisztián bronzérmes a cselgáncs EB-n (Metropol)
Tóth Krisztián bronzérmet nyert a 90 kilogrammosok kategóriájában a montpellier-i cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 26
14:02
Milan: Semmit nem tudtok a fociról! - Balotelli Bobanéknak (She)
A Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgócsapatának csatára, Mario Balotelli kifakadt, majd elviharzott a Roma elleni 2–0-s vereséget követő sajtótájékoztatóról.
ápr. 26
14:04
Női kézi MK: Győr-Ferencváros döntő élőben az NSO-n (She)
Csakúgy, mint tavaly, ezúttal is a Győr és a Ferencváros csap össze a női kézilabda Magyar Kupa döntőjében. Kövesse figyelemmel a dabasi aranycsata alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 26
14:18
Női kézilabda MK - A Siófoké a harmadik hely (Infostart)
A Siófok csapata szerezte meg a harmadik helyet a női kézilabda Magyar Kupa dabasi négyes döntőjében, miután a szombat déli bronzmérkőzésen magabiztosan győzte le a Veszprém együttesét.
ápr. 26
14:18
NB I: Puskás Akadémia-Videoton élőben az NSO-n (She)
A Puskás Akadémia a Videotont fogadja szombaton 14 órától a labdarúgó NB I 26. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 26
14:20
Eb 2020: 19 pályázat érkezett be a határidőig (She)
Pénteken lezárult a kandidálás a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésére, és az európai szövetség (UEFA) hivatalos közleménye szerint 19 pályázat érkezett be a határidőig. A kontinenstorna meccseire 13 különböző városban kerül majd sor.

Keresés