2014. április 13. vasárnap

ápr. 13
0:00
Videó: Pölöskei bombázott, az MTK ötöt vágott a Lokinak (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 24. fordulójában az MTK hazai pályán 5–2-re legyőzte az éllovas Debrecent. Izgalmas mérkőzésen, rengeteg helyzettel élményszámba menő futballt mutatott be a két csapat, így nemcsak a hét szerzett gól, hanem a helyzetek miatt is érdemes megtekinteni az összefoglalót!
ápr. 13
0:12
Videó: Di María megküzdött, Bale könnyű gólt lőtt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Real Madrid hazai pályán 4–0-ra legyőzte az Almería csapatát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 33. fordulójában, ezzel visszavette (ha csak ideiglenesen is, hiszen az Atlético Madrid vasárnap játszik a kieső helyen álló Getaféval) a tabella első helyét. A gólok sorát Ángel di María nyitotta a 28. percben, majd a második félidő elején jött…
ápr. 13
5:54
NBA: a Miami legyőzésével rájátszásban az Atlanta (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában az Atlanta hazai pályán 98–85-re megverte a Miamit, és ezzel biztosította helyét a rájátszásban. Ugyancsak biztos playoff-résztvevő a Dallas, amely a Phoneix legyőzésével jutott tovább és a Washington, amely a Milwaukee ellen nyert.
ápr. 13
6:30
Profi boksz: döntetlen közeli meccsen simán kihozták Pacmant (She)
Manny Pacquiao–Timothy Bradley – másodszor. 2012-ben Bradley a pontozóknál – a háromból kettőnél – megverte a Fülöp-szigeteki klasszist. Most fordult a kocka. Bradley látványosan kezdett, de a mérkőzés második fele inkább Pacmané volt. Végül egy szoros meccsen nagyon simán, egyhangú pontozással a fülöp-szigetekit hozták ki győztesnek, aki ezzel elnyerte a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú…
ápr. 13
8:54
NHL: 12 gólt hozó meccsen győzött a Nashville (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszában a Nashville Predators egy tizenkét gólt hozó meccsen, 7–5-re győzött a Chicago Blackhawks ellen.
ápr. 13
8:54
Vereségével bajban a Barcelona (Metropol)
A címvédő FC Barcelona nagy meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a Granada otthonában.
ápr. 13
8:54
La Liga: Ancelotti is meglepődött a Barcelona újabb vereségén (Agroinform)
A szombati eredmények után azonnal a Real Madrid lett a spanyol bajnokság első számú favoritja.
ápr. 13
8:56
Videó: hosszú böjt - aranyérem lett a szemléletváltás eredménye (She)
Huszonhét év után nyert ismét bajnokságot a Kecskemét férfi röplabdacsapata, amely a Magyar Kupa döntője után a bajnoki fináléban is a 2007 óta folyamatosan aranyérmes Kaposvárt győzte le. A nagy hagyományokkal rendelkező klub a hazai röplabda-utánpótlás fellegvára, azonban a várva várt felnőttsikerhez szükség volt egy jól működő menedzsmentre is. Az NSO Tv riportja.
ápr. 13
8:56
Biztosan győzött a Real Madrid (Metropol)
Hazai pályán győzött az utolsó előtti Almería ellen a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.
ápr. 13
8:58
Műrepülés: Besenyei nyolcadik lett a rovinji időmérőn (She)
Akciódús volt a kvalifikáció a Red Bull Air Race második állomásán, Horvátországban. A kvalifikációs futamon az osztrák Hannes Arch volt a leggyorsabb, ötvözte agresszív stílusát a pontossággal, s így 15 századmásodperccel megelőzte az idénynyitón győztes Paul Bonhomme-ot.
ápr. 13
9:12
Ajánló: Haladás-Honvéd, Győri ETO-KTE - program (She)
Közelíthet a Győr, előzhet a Haladás: így lehetne összefoglalni a labdarúgó NB I 24. fordulójának vasárnapra maradt két mérkőzésének tétjét. Ha az ETO legyőzi a Kecskemétet, öt pontra megközelítheti az éllovas DVSC-t, míg a szombathelyiek egy Honvéd elleni sikerrel felléphetnek a dobogóra. Tekintsék meg a hazai programot, benne az NB III-as meccsekkel!
ápr. 13
9:12
Megszakadt a Debrecen veretlenségi sorozata (Metropol)
A listavezető Debrecen 5-2-es vereséget szenvedett a kiesés elkerüléséért harcoló MTK otthonában.
ápr. 13
9:30
Ajánló: Liverpool-Man. City rangadó, pályán a Chelsea - program (She)
A vasárnapi külföldi focimenüből kiemelkedik az angliai kínálat: a Liverpool és a Manchester City a bajnoki címet is befolyásoló rangadót vív, de pályára lép a Chelsea is, míg szintén ma rendezik az FA-kupa másik elődöntőjét. Tekintsék meg a programot!
ápr. 13
9:48
Az MTK otthonában szakadt meg a Debrecen veretlenségi sorozata (Infostart)
A listavezető Debrecen 5-2-es vereséget szenvedett a kiesés elkerüléséért harcoló MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 13
9:48
Boksz: Pacman két évre tervez; Bradley elismeri vereségét (She)
Amint arról élő tudósításunkban beszámoltunk, a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (55–5–2, 38 K. O.–T. K. O.) egyhangú pontozással megverte Las Vegasban az amerikai Timothy Bradleyt (31–1–0, 12 K. O.–T. K. O.) a WBO váltósúlyú világbajnoki övéért kiírt mérkőzésen, így visszavágott a két évvel ezelőtti vitatható vereségért. A 35 éves filippinó a meccs után elmondta, még két évre tervez, míg…
ápr. 13
10:06
Bundesliga: Klopp szerint majdnem tökéletes meccset játszottak (She)
A bajnoki cím csaknem négy héttel ezelőtti besöprése óta nem nyert meccset a Bundesligában a Bayern München, egy-egy döntetlen, illetve vereség után megint kikapott, most éppen hazai pályán a Dortmundtól, méghozzá 3–0-ra! Jürgen Klopp szerint majdnem tökéletes meccset játszottak, míg Pep Guardiola a barcelonai időszakával vont párhuzamot.
ápr. 13
10:06
Monte-Carlói tenisztorna: Federer újra indul Monacóban, de Nadal és Djokovics a favorit (Agroinform)
Vasárnap rajtol a monte-carlói salakos Masters-viadal, melyen Nadal a kilencedik győzelméért száll harcba.
ápr. 13
10:42
Primera División - Biztosan győzött a Real Madrid (Infostart)
Hazai pályán biztosan győzött az utolsó előtti Almería ellen a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.
ápr. 13
10:42
Videó: Totti elcsúszott, de ez így volt tökéletes a Roma számára (She)
Magabiztos, 3–1-es győzelmet aratott az AS Roma hazai pályán az Atalanta ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 33. fordulójában. A „farkasok” Rodrigo Taddei góljával kerültek előnybe, amelyet még a szünet előtt Adem Ljajics duplázott meg. A második félidőben Gervinho is beköszönt, a bergamóiak szépítő találatát pedig Giulio Migliaccio szerezte. Nézze meg a gólokat!
ápr. 13
10:44
Primera División - Vereségével bajban a Barcelona (Infostart)
A címvédő FC Barcelona nagy meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a Granada otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 13
10:44
Barcelona: Négy-öt góllal kellett volna nyernünk - Martino (She)
A Barcelona argentin vezetőedzője, Gerardo Martino a tegnap a Granadától elszenvedett bajnoki vereség után arról beszélt, hogy a meccs képe alapján simán győzniük kellett volna. Az 1–0-s fiaskó után viszont már nem a saját kezükben van a sorsuk, de szerdán a kupában már új meccs jön a Real Madrid ellen, immár arra kell koncentrálniuk.
ápr. 13
11:00
Videó: Lovrencsics szerencsés gólpassza a Górnik ellen (She)
A Lech Poznan könnyedén nyert 3–0-ra a Górnik Zabrze vendégeként a lengyel labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. A poznaniaknál Lovrencsics Gergő végigjátszotta a mérkőzést, ráadásul a 31. percben ő adta a passzt a vezető gól előtt Lukasz Teodorczyknak. Íme!
ápr. 13
11:18
Videó: Pacquiao anyukája vudu átkokat szórt Bradleyre (She)
Manny Pacquaio pontozásos győzelmet aratott Timothy Bradley felett a magyar idő szerint vasárnap hajnalban a Bokszvilágszervezet (WBO) váltósúlyú övéért rendezett világbajnoki mérkőzésen. Az összecsapást a helyszínen nézte (inkább izgulta) végig Fülöp-szigeteki klasszis édesanyja is, aki sajátos módon drukkolt fiának. Vudu átkokat szór az amerikai bokszolóra!
ápr. 13
11:19
NB I: Garami és Kondás szerint is az MTK ragadta meg a kulcspillanatokat (Agroinform)
Az MTK és a Debrecen vezetőedzője szerint is megérdemelten nyertek a kék-fehérek 5-2-re a listavezető ellen.
ápr. 13
11:21
Premier League: Pellegrininek mindegy, csak ne a Chelsea legyen a bajnok (Agroinform)
A Manchester City menedzsere elégedetlen José Mourinho és Brendan Rodgers külső kommunikációjával is.
ápr. 13
11:36
Hanga egyéni csúccsal ünnepelte születésnapját (Infostart)
A Laboral Kutxa Vitoriát erősítő Hanga Ádám egyéni szezoncsúcsot jelentő 14 ponttal ünnepelte 25. születésnapját szombaton volt csapata, a vendég Manresa ellen a spanyol kosárlabda-bajnokságban.
ápr. 13
11:36
Hanga egyéni csúccsal ünnepelt (Metropol)
A Laboral Kutxa Vitoriát erősítő Hanga Ádám egyéni szezoncsúcsot jelentő 14 ponttal ünnepelte 25. születésnapját szombaton.
ápr. 13
12:12
Huszonöt éve történt a Hillsborough-stadionkatasztrófa (Infostart)
Huszonöt éve, 1989. április 15-én élte át legszörnyűbb tragédiáját az angol labdarúgás, amikor a Liverpool-Nottingham FA Kupa-elődöntőben a sheffieldi Hillsborough-stadionban 96 szurkolót tapostak halálra.
ápr. 13
12:30
Női kézi EHF: Ez volt a legvadabb élményem - a Fehérvárt kiejtő gól szerzője (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, egészen hihetetlen körülmények között búcsúzott az EHF-kupától a Fehérvár női kézilabdacsapata. A dán Esbjerg továbbjutást jelentő góljának szerzője, Tove Seest pályafutása legvadabb élményéről beszélt.
ápr. 13
12:32
Férfi kézilabda MK: a Tatabánya nyerte meg a bronzmeccset (She)
A Grundfos-Tatabánya szerezte meg a bronzérmet a férfi kézilabda Dalkia Magyar Kupában, miután vasárnap a pécsi helyosztón legyőzte a B. Braun Gyöngyös csapatát. A meccs nagy részében a Tatabánya irányította a játékot, s bár a Gyöngyös a második félidőben feljött két gólra, nem volt ereje fordítani.
ápr. 13
12:48
Videó: a lelátóról „szaltózott” a pálya mellé az ideges drukker (She)
Bár már egy hete történt, felvételt még csak most közöltek arról a szurkolóról, aki a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójában rendezett Eintracht Frankfurt–Mainz mérkőzésen lezuhant a lelátóról. Történt, hogy a hazaiak végezhettek el szabadrúgást éppen a vendégek szurkolói előtt, az egyik drukker pedig – némi alkohol elfogyasztása után – a székéből hirtelen felpattanva…
ápr. 13
13:06
Férfi kézi MK: Veszprém-Szeged élőben az NSO-n (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa pécsi négyes döntőjében összejött a slágermeccs: az MKB-MVM Veszprém a Pick Szegeddel csap össze a végső sikerért. Kövessék nyomon a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 13
13:06
Rájátszásban az Atlanta és a Dallas (Metropol)
Nyugaton a Dallas Mavericks a Phoenix felett aratott hárompontos sikert.
ápr. 13
13:06
Premier League: Tippelőink versenyben tartják a Liverpoolt és sok gólt várnak a rangadótól (Agroinform)
A bajnoki címről is dönthet a Manchester City liverpooli látogatása, amellyel kapcsolatban olvasóink is tippeltek.
ápr. 13
13:08
FA-kupa: Wenger a nyögvenyelős továbbjutás után a bajnokságra koncentrál (Agroinform)
Nem sokat foglalkozott a Wigan elleni, tizenegyesekkel megnyert kupaelődöntővel az Arsenal menedzsere.
ápr. 13
13:42
Premjer-liga: itt az Anzsi újabb nagy bravúrja (She)
A Dinamo Moszkva legyőzése után újabb bravúrt vitt véghez az Anzsi Mahacskala az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-liga). A 25. fordulóban a sereghajtó dagesztáni együttes gól nélküli döntetlenre végzett a Lokomotiv Moszkva otthonában, a fővárosi csapat így elveszítette a forduló előtti listavezető pozícióját.
ápr. 13
13:44
Női vízilabda: Szücs Gabriella csapata megvédte címét (She)
Hazai pályán védte meg címét a női vízilabda Euroligában a Szücs Gabriella személyében magyar világbajnoki bronzérmest is a soraiban tudó Sabadell.
ápr. 13
14:18
Primera División: a Sevilla nyerte meg a városi derbit (She)
A Sevilla nyerte meg a Real Betis elleni városi derbit (2–0) a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. A Sevillánál Kevin Gameiro duplázott, a sereghajtó a 30. perctől emberhátrányban játszott Juan Carlos kiállítása miatt.
ápr. 13
14:18
Átigazolás: Ba az általa búcsúztatott PSG-hez menne a Chelsea-ből (Agroinform)
Elvágyódik a Chelsea-ből az együttes szenegáli csatára, Demba Ba a kevés játéklehetőség miatt.
ápr. 13
14:20
PL: Agüero a kispadon, Suárez és Sturridge a kezdőben (She)
Mindkét menedzser kijelölte kezdőcsapatát a Premier League 34. fordulójának rangadójára, a 14.37 órakor kezdődő Liverpool–Manchester City rangadóra. A hazaiaknál a bevett támadótrió kezd, vagyis Luis Suárez mellett Raheem Stering és Daniel Sturridge rohamozhatja a vendégek kapuját, míg a Citynél a sérüléséből felépülő Sergio Agüero kispados, a kezdőben Edin Dzeko kap lehetőséget. Vállalja a…
ápr. 13
14:36
PL: Liverpool-Man. City rangadó élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 34. fordulójának csúcsrangadóján a Liverpool fogadja a Manchester Cityt. A tét nem kicsi, hiszen az a csapat, amelyik nyerni tudna, az nagy lépést tehetne a bajnoki cím felé. Izgalmas mérkőzésre van tehát kilátás, kövesse velünk együtt a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 13
14:36
Férfi kézilabda MK: A második félidőben őrölte fel a Veszprém a Szegedet (Agroinform)
Harminc percen át tudta tartani a tempót a kihívó támadásban, de a szünet után eldőlt a Magyar Kupa pécsi döntője.
ápr. 13
14:38
Serie A: a volt Juve-csatár mentette meg a Parmát (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 33. fordulójában a Parma 1–1-re végzett a Bologna otthonában. A házigazda Nicolo Cherubin révén került előnybe, a vendégek egy pontot érő gólját a korábbi Juventus-játékos, Raffaele Palladino szerezte.
ápr. 13
14:40
Videó: elképesztő Denver-kosarak, a szenvedő fél az Utah (She)
A Denver Nuggets kosárlabdacsapata szoros csatában 101–94-re nyert hazai pályán az Utah Jazz ellen az észak-amerikai profi liga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Nuggets közönsége azonban nem csak a győzelemnek örülhetett, mert kedvencei olykor látványos megoldásokkal is szolgáltak. Az este tíz legszebb jelenete közé három is bekerült. Íme!
ápr. 13
14:42
Atlétika: pályacsúcs a londoni maratonin, Mo Farah csak 8. (She)
A férfiaknál a világcsúcstartó kenyai Wilson Kipsang, a nőknél pedig honfitársa, a kétszeres világbajnok Edna Kiplagat nyerte meg vasárnap a londoni maratoni futóversenyt.
ápr. 13
14:44
Férfi kézi MK: sorozatban hatodszor nyert a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Magyar Kupa pécsi négyes döntőjében létrejött a slágermeccs: az MKB-MVM Veszprém a Pick Szegeddel csapott össze a végső sikerért. A szoros első félidő után a másodikban már nem tudta tartani a lépést a Szeged, a bakonyiak végül 27–21-re nyertek. A Veszprém sorozatban hatodik, összességében 23. kupasikerét aratta.
ápr. 13
15:12
Serie A - Döntetlen Bolognában (Infostart)
A nemzetközi kupaszereplésre hajtó Parma csak döntetlent ért el a kiesés ellen küzdő Bologna otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén.
ápr. 13
15:12
Serie A: Napoli-Lazio bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 33. fordulójának vasárnap délutáni bajnokiján a harmadik helyezett Napoli a hetedik Laziót fogadja. Az előző fordulóban a Parma otthonában vereséget szenvedő nápolyiak egy győzelemmel fontos lépést tehetnek a BL-selejtezőt érő bronzérmes pozíció bebiztosítása felé, míg a legutóbbi két bajnokijukon hat pontot gyűjtő fővárosiak az Európa-liga-indulásért…
ápr. 13
15:30
Videó: Sterling remek gólját Skrtel fejjel duplázta meg (She)
Raheem Sterling góljával már a 6. percben megszerezte a vezetést a Liverpool a Manchester City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójának rangadóján. Az angol játékos Luis Suáreztől kapott remek labdát, majd elfektetve a védelmet, Joe Hart kapujába lőtt. Húsz perccel később Steven Gerrard szögletére érkezett menetrendszerűen Martin Skrtel, és védhetetlenül…
ápr. 13
15:30
Megvédte címét a Veszprém (Metropol)
A csapat a vasárnapi, pécsi döntőben legyőzte a nagy rivális Szeged csapatát.

Keresés