2014. április 13. vasárnap

ápr. 13
15:48
Bundesliga 2.: Sváb csapata még nehezebb helyzetbe került (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 30. fordulójának vasárnapi játéknapján a Sváb Dánielt végig a kispadon tartó Cottbus vezetett, de 2–1-re kikapott a fontos három pontot szerző Bochum otthonában, így hátránya továbbra is négy pont az osztályozós pozíciót jelentő helyen álló, de egy meccsel kevesebbet játszó Dynamo Dresden mögött.
ápr. 13
15:48
Twitter: Murray barátnője jótékonykodik, Alonso kedvet kapott a tekeréshez (Agroinform)
A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát.
ápr. 13
15:50
Férfi kosár: megvan a Falco új edzője, a Körmend ellen debütál (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathely hivatalos honlapján bejelentette, hogy Kálmán László lesz a távozó Andjelko Mandics utódja a vezetőedzői poszton.
ápr. 13
16:06
Primera División - Vendégsiker a sevillai rangadón (Infostart)
A vendég Sevilla kétgólos győzelmet aratott a városi rivális, sereghajtó Real Betis ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén.
ápr. 13
16:06
Videó: „Tök mindegy, hogy közelebb kerültünk-e a Veszprémhez, ha..." (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata nyerte meg a Magyar Kupát, miután a Pécsen rendezett döntőben 27–21-re nyert a Pick Szeged ellen. A finálé után a bakonyiaktól Nagy László és Schuch Timuzsin, míg a szegediektől Ilyés Ferenc, illetve Zubai Szabolcs értékelt az NSO Tv-nek.
ápr. 13
16:08
Férfi kézilabda MK - Megvédte címét a Veszprém (Infostart)
Sorozatban hatodszor, összesítésben pedig 23. alkalommal nyerte meg a férfi kézilabda Magyar Kupát a Veszprém, miután a vasárnapi, pécsi döntőben legyőzte a nagy rivális Szeged csapatát.
ápr. 13
16:08
Asztalitenisz: Póta Georgina BL-győztes lett (She)
Póta Georgina csapata, a TTC Berlin Eastside nyerte meg a női asztalitenisz Bajnokok Ligáját, mivel a döntő második, vasárnapi mérkőzésén is legyőzte a Fenerbahcét.
ápr. 13
16:42
NB I: Haladás-Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Szombathelyi Haladás–Budapest Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 13
16:42
Bundesliga: Guardiola szerint törvényszerű a visszaesés (Agroinform)
A Borussia Dortmund 3-0-ra nyert a Bayern München otthonában a Bundesliga 30, fordulójának szombati meccsén.
ápr. 13
16:44
Női kézi EHF: a Lada vár a Fehérvár kiejtőjére (She)
A Lada vár a Fehérvárt kiejtő Esbjergre a női kézilabda EHF-kupa döntőjében, miután az orosz belharcot hétgólos hátrányból megfordította az Asztrahanocska ellen.
ápr. 13
16:44
Premier League: Legyőzte a Cityt, és kezébe vette a bajnoki cím sorsát a Liverpool (Agroinform)
Sima meccsnek indult, végül kiélezett, izgalmas találkozón gyűjtötte be fő riválisa ellen a három pontot a Liverpool.
ápr. 13
16:46
PL: feltámadt a Pool otthonában a Man. City, mégis kikapott (She)
A Premier League 34. fordulójának rangadóján a Liverpool hazai pályán 3–2-re legyőzte a Manchester Cityt. A „vörösök” az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, amit azonban a manchesteriek a második játékrészben ledolgoztak. A vendégek ennek ellenére vereséggel távoztak az Anfieldről, mert Vincent Kompany hatalmas hibáját követően Philippe Coutinho megszerezte a győztes gólt. A találkozó…
ápr. 13
16:48
Videó: Kompany hibáját kihasználva nyert a Liverpool (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Liverpool 3–2-re megnyerte a Manchester City elleni rangadót az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában, ezzel pedig az aranyérem legfőbb várományosává lépett elő. Raheem Sterling és Martin Skrtel góljával megléptek a hazaiak az első félidőben, ám David Silva találata és Glen Johnson szerencsétlen mozdulata, mellyel saját kapujába…
ápr. 13
17:00
Premier League - Hazai siker a liverpooli rangadón (Infostart)
A listavezető, házigazda FC Liverpool 3-2-es győzelmet aratott a Manchester City ellen az angol labdarúgó Premier League 34. fordulójának vasárnapi rangadóján, ezzel nagy lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé.
ápr. 13
17:00
Női kosár Euroliga: a Galata nyerte meg a török házidöntőt (She)
A Galatasaray fennállása során először nyerte meg a női kosárlabda Euroligát, miután a Jekatyerinburgban rendezett nyolcas döntő vasárnapi záró meccsén legyőzte a szintén török Fenerbahcét.
ápr. 13
17:00
Részvételi rekord a 29. Vivicittán (Metropol)
Összesen 20.750 nevezést regisztrált az eseményt rendező Budapest Sportiroda.
ápr. 13
17:02
Brazília: három meccs után szerződést bontottak Adrianóval (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Atlético Paranaense rövid közleményben tudatta, hogy szerződést bontott Adrianóval, akivel februárban egyéves kontraktust kötött.
ápr. 13
17:18
Serie A - Nyert a Napoli, a Fiorentina és az Internazionale (Infostart)
A papírformának megfelelően a harmadik Napoli, a negyedik Fiorentina és az ötödik Internazionale is nyert vasárnap az olasz labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában.
ápr. 13
17:18
Serie A: öt meccs, 27 gól - nyert a Napoli, az Inter és a Fiorentina is (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 33. fordulójának vasárnap 15 órakor kezdődő öt mérkőzésén összesen 27 gól esett. A Napoli a három gólt szerző Gonzalo Higuaín vezérletével 4–2-re verte meg a Laziót, a Fiorentina 5–3-ra győzött a Verona vendégeként, az Inter pedig négyet vágott a Sampdoriának. Alberto Paloschi mesterhármast szerzett a Chievóban, amely 4–2-re nyert Livornóban.
ápr. 13
17:20
Videó: Gerrard elsírta magát a City elleni győzelem után (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Liverpool 3–2-re legyőzte a Premier League 34. fordulójának rangadóján a Manchester Cityt. Ez a siker bajnoki címet is hozhat a „vörösöknek”, hiszen lépéselőnybe kerültek a tabellán. Nem meglepő tehát, hogy csapatkapitányuk, a régóta ekkora sikerre áhítozó Steven Gerrard a lefújást követően elsírta magát, majd társaival összeölelkezve egy rögtönzött…
ápr. 13
17:36
Bundesliga: megvan a szezon leggyorsabb gólja (She)
A Bayer Leverkusen hazai pályán 2–1-re legyőzte a Herthát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. Stefan Kiessling 40 másodperc elteltével juttatta vezetéshez a házigazdát, ezzel a Bundesliga leggyorsabb gólját szerezte a szezonban.
ápr. 13
17:38
Torna: Makra Noémi négy szeren nyert az ob-n (She)
Makra Noémi mind a négy szert megnyerve diadalmaskodott vasárnap a nők országos szerenkénti bajnokságán a Körcsarnokban.
ápr. 13
17:54
Póta Georgina BL-győztes a berlini asztalitenisz-csapattal (Infostart)
Póta Georgina csapata, a TTC Berlin Eastside nyerte a női asztalitenisz Bajnokok Ligáját, mivel a döntő második, vasárnapi mérkőzésén is legyőzte a Fenerbahcét.
ápr. 13
17:54
Eurofutball: góllal kezdte a bajnokságot a magyar légiós (She)
A finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Gruborovics Tamást végig a soraiban tudó Inter Turku – amely első meccsén van túl a Veikkausliga 2014-es kiírásában – kétgólos győzelmet aratott a Jaro otthonában. A vendégek első gólját a szegedi születésű középpályás szerezte meg a nyolcadik percben.
ápr. 13
17:56
Gyász: elhunyt egy motorversenyző a Simoncelliről elnevezett pályán (She)
Egybehangzó sajtóhírek szerint az olasz gyorsaságimotoros-bajnokság misanói versenyén életét vesztette Emanuele Cassani.
ápr. 13
17:58
WTCC: az utolsó kör volt Michelisz veszte (She)
A kilencedik helyen zárt Michelisz Norbert az idénynyitó Marokkói Nagydíj első futamán a túraautó-világbajnokságban (WTCC). A sorozatban debütáló Citroën szerezte meg az első három helyet José María López, Sébastien Loeb, Yvan Muller sorrendben.
ápr. 13
18:30
Man. City: Touré szezonja véget ért, veszélyben a vb-je? (She)
Nemcsak a Liverpool elleni angol bajnoki rangadót, hanem Yaya Tourét is elveszítette a Manchester City labdarúgócsapata, amelynek menedzsere, Manuel Pellegrini a 3–2-es vereséggel végződő mérkőzést követően elmondta, az elefántcsontparti középpályás ebben a szezonban valószínűleg már nem léphet pályára.
ápr. 13
18:30
La Liga: Balhé a Camp Nounál, lesújtottak a drukkerek a Barcelonára (Agroinform)
Csalódott és dühös drukkerek várták az FC Barcelonát szombaton éjfélkor.
ápr. 13
18:32
WTCC: műszaki hiba, Michelisz nem indul a 2. futamon (She)
Nem tud rajthoz állni a túraautó-világbajnokság (WTCC) Marokkói Nagydíjának második futamán Michelisz Norbert. A Zengő Motorsport közlése szerint a szervópumpa meghibásodott az autójában. A magyar pilóta a harmadik helyről rajtolt volna.
ápr. 13
18:32
NB I: A Haladás két góllal verte a Honvédot (Agroinform)
A Haladás 2-0-ra verte otthon a Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának vasárnapi meccsén.
ápr. 13
18:34
Szabadidő: Berecz Lajos rajt-cél győzelme a 29. Vivicittán (She)
Minden korábbi részvételi rekordot megdöntött a vasárnapi 29. Vivicittá városvédő futás: az elmúlt évi létszámhoz képest idén 5100-zal nőtt a mezőny, összesen 20 750 nevezést regisztrált az eseményt rendező Budapest Sportiroda.
ápr. 13
18:36
NB I: a Haladás legyőzte odahaza a Honvédot (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójában a Haladás hazai pályán 2009 óta először győzte le a Budapest Honvédot. A kispestiek egykori játékosa, Hrepka Ádám szerezte a találkozó mindkét gólját, és ezzel a három ponttal a harmadik helyre lépett előre a szombathelyi csapat.
ápr. 13
18:38
NB I: Győr-Kecskemét élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO FC-KTE-Phoenix Mecano találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 13
18:48
A legjobb húszban a két magyar a Superbike-világbajnokságon (Infostart)
Mindkét futamon a legjobb húszban végzett a BMW Racing Team Toth két versenyzője, ifjabb Tóth Imre és Sebestyén Péter a gyorsasági motoros Superbike-világbajnokság Aragóniai Nagydíján vasárnap.
ápr. 13
18:48
Eredivisie: még nem bajnok az Ajax, nyert a Feyenoord (She)
Elmaradt a bajnokavatás a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie). A 32. fordulóban a Feyenoord idegenben 2–0-ra megnyerte a PSV elleni rangadót, így még matematikailag beérheti az ADO Den Haagot 3–2-re legyőző Ajaxot. A sorozatban negyedik bajnoki címére hajtó amszterdami együttes előnye hat pont két fordulóval a vége előtt.
ápr. 13
18:50
Videó: holland siker és két nagy bukás a Paris-Roubaix-n (She)
A 2014-es Paris-Roubaix országúti kerékpárverseny a holland Niki Tempstra győzelmét hozta. Az Omega Pharma-Quick Step harmadik számú versenyzője hat kilométerrel a cél előtt szökött meg a többek között a címvédő Fabian Cancellarát is cipelő élbolytól, és 23 másodpercre hízott előnyéből húszat meg is tartott.
ápr. 13
19:06
Tenisz: újabb spanyol tornagyőzelem Marokkóban (She)
A nyolcadik helyen kiemelt spanyol Guillermo García-López sikerével zárult a Casablancában rendezett salakpályás férfi tenisztorna. A 30 esztendős játékos a 160 perces döntőben honfitársát, az ötödikként rangsorolt Marcel Granollerst fektette két vállra.
ápr. 13
19:08
NB I: Rossi vállalja a felelősséget, Artner büszke (She)
A Haladás hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 24. fordulójában. A kispestiek vezetőedzője, Marco Rossi vállalja a felelősséget a kezdőcsapat összeállításáért, és úgy érzi, több játékosa sincs megfelelő állapotban. Artner Tamás, a szombathelyi csapat trénere büszke tanítványaira.
ápr. 13
19:10
Videó: Demba Ba szerencsés góljával nyert a Chelsea (She)
A Chelsea idegenben 1–0-ra legyőzte a Swansea City-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában, ezzel látótávolságon belül maradt a Liverpoolhoz képest. A három pontot eredményező gólt a 68. percben Demba Ba szerezte meglehetősen szerencsés körülmények között.
ápr. 13
19:24
Primera División: Suárez hibázott, a Valencia győzött (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 33. fordulójában a Valencia hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott az idegenben október óta nyeretlen Elche ellen, ezzel véget vetett hárommeccses nyeretlenségi sorozatának.
ápr. 13
19:26
PL: ismét Demba Ba bizonyult a Chelsea nyerőemberének (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában a 16. perctől emberelőnyben játszó Chelsea 1–0-ra nyert a Swansea vendégeként. A győztes gólt a 68. percben Demba Ba lőtte, aki a PSG elleni BL-meccsen is kulcsfontosságú találatot szerzett.
ápr. 13
19:28
Jégkorong, U18-as divízió 1/B vb: Szlovénia legyőzésével kezdtünk (She)
A Szlovénia ellen aratott ötgólos győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar U18-as jégkorong-válogatott a Székesfehérváron zajló divízó 1/B világbajnokságon.
ápr. 13
19:30
FA-kupa: története során először döntős a Hull City (She)
Fináléba jutott a Hull City az angol labdarúgó FA-kupában: az élvonalbeli együttes a vasárnapi elődöntőn 5–3-ra legyőzte a harmadosztályú Sheffield Unitedet. A Hull az Arsenallal találkozik a döntőben május 17-én, a londoni Wembleyben.
ápr. 13
19:32
NB III: otthon bukott az ETO II, zsinórban hetedszer kapott ki a Veszprém (She)
A labdarúgó NB III 23. fordulójában a Nyugaton második Győri ETO II otthon 2–1-re kikapott a Balatonfüredtől. A BKV Előre és az Újbuda hazai pályán, a Körmend idegenben nyert. A Középcsoport egyetlen vasárnapi meccsén a Dunaharaszti győzött.
ápr. 13
19:42
Bundesliga: a bajnokverés után kikapott az Augsburg (She)
A Hoffenheim hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Augsburgot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában. Az Augsburg legutóbb a bajnok Bayern Münchent fektette két vállra, ám a Hoffenheim ellen még gólt sem tudott szerezni.
ápr. 13
19:44
Műrepülés: Besenyei az első körben búcsúzott (She)
Besenyei Péter világbajnok műrepülő már az első körben búcsúzott vasárnap a Red Bull Air Race idei szezonjának második versenyén, amelyet a horvátországi Rovinjban rendeztek.
ápr. 13
19:46
WTCC: nem kellett sokáig várni Loeb első győzelmére (She)
Első versenyhétvégéjén megszerezte első futamgyőzelmét is a túraautó-világbajnokságban (WTCC) Sébastien Loeb. A sorozatban debütáló kilencszeres ralivilágbajnok francia pilóta a Marokkói Nagydíj második futamán diadalmaskodott, megelőzve csapattársát, José María Lópezt. A dobogó harmadik fokára Hugo Valente állhatott fel. Michelisz Norbert műszaki hiba miatt nem tudott rajthoz állni.
ápr. 13
20:00
Kézi: a Füchse mínusz 5-ről nyert a Flensburg ellen, először kupagyőztes (She)
A férfi kézilabda Német Kupa döntőjében a Füchse Berlin 22–21-re legyőzte a Flensburgot.
ápr. 13
20:00
Air Race: Besenyei kiesett (Metropol)
A győzelmet az osztrák Hannes Arch szerezte meg, a címvédő és az első futamon győztes brit Paul Bonhomme előtt.
ápr. 13
20:18
Jégkorong: újabb vereség, Szlovénia a hajrában kerekedett fölénk (She)
Második mérkőzését is elveszítette a Papp László Sportarénában a magyar jégkorong-válogatott, amely a dél-koreai rendezésű divízió 1/A világbajnokságra hangolva ezúttal négy góllal kapott ki a háromcsapatos felkészülési tornát megnyerő Szlovéniától, leendő vb-ellenfelünktől.

Keresés