2014. április 27. vasárnap

ápr. 27
0:00
NS: Veszprém-gála a PSG ellen; 6 pont a Loki előnye - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
ápr. 27
0:12
Primera División: kiesése napján is kikapott a Betis (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 35. fordulójában a négymeccses idegenbeli nyeretlenségi sorozatát megszakító Real Sociedad 1–0-ra legyőzte a sereghajtó Betist, amely a Getafe győzelmének következtében már a nap korábbi szakaszában elvesztette első osztályú tagságát. A ligautolsó zsinórban ötödször kapott ki.
ápr. 27
0:30
Klicsko megvédte címét (Infostart)
Könnyedén megvédte profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoki címét Volodomir Klicsko az ausztrál Alex Leapai ellen, az ukrán óriás az ötödik menetben kiütéssel nyerte a szombat este a németországi Oberhausenben.
ápr. 27
0:30
Férfi kézi EHF-kupa: a román élcsapat bejutott a final fourba (She)
A román bajnok HCM Constanta ugyan 34–28-as vereséget szenvedett Lundban, ám négy gólt megőrzött előnyéből, így 59–55-ös összesítéssel búcsúztatta a Lugit, és bejutott a férfi kézilabda EHF-kupa berlini final fourjába, ahol egyelőre rajta kívül csak a házigazda Füchse szereplése biztos.
ápr. 27
0:34
Eurofutball: Vanczákék kiesés elleni hadjárata sikerrel zárult (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Vanczák Vilmost végig a soraiban tudó Sion hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Aaraut, így tízpontnyi előnyre tett szert a Lausanne-nal szemben, vagyis biztossá tette a bennmaradását, hiszen a sereghajtónak már csak három meccse van hátra.
ápr. 27
0:48
Férfi kosár: Hanga soha nem látott teljesítményt nyújtott (She)
Sosem látott dolog történt hazánk legmagasabban jegyzett kosarasával, Hanga Ádámmal, aki ugyan ott volt a Bilbao elleni, igen fontos spanyol bajnoki meccsen, de több, mint 13 játékperce alatt meg sem kísérel(het)te, hogy kosárra dobjon, ám legalább nyert a Laboral.
ápr. 27
6:48
Kamuti Jenő a vívószövetség általános alelnöke (Infostart)
Egyhangúlag általános alelnökké választotta szombaton a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) Kamuti Jenőt.
ápr. 27
6:48
Férfi kézi: Puljezevics 41 évesen is értékes, reaktiválták (She)
A német másodosztályban szereplő TV Hüttenberg férfi kézilabdacsapata a kiesés elkerüléséért küzd, és a vezetők úgy döntöttek, hogy a hátralévő nyolc fordulóra megerősítik a csapatot, ezért szerződtették Puljezevics Nenadot.
ápr. 27
7:24
NBA: egyenlített a Thunder és a Pacers, vezet a Mavericks (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában az Indiana Pacers és az Oklahoma City Thunder is idegenben tudott egyenlíteni a főcsoport negyeddöntő negyedik mérkőzésén, előbbi az Atlanta Hawks ellen nyert három ponttal, utóbbi hosszabbításban győzte le a Memphis Grizzliest. A Dallas Mavericks 2–1-re vezet a San Antonio Spursszel szemben, míg a Miami Heat már csak egy…
ápr. 27
7:42
NHL: továbbment a Boston, még élnek a Los Angeles-i Királyok (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában a Boston újabb, 4–2-es győzelmével lezárta a Detroit elleni párharcot, míg a Pittsburgh a Columbus, a Colorado pedig a Minnesota ellen szerezte meg a 3–2-es vezetést az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban. A San Jose másodszor fejezhette volna be a Los Angeles elleni csatát, de ismét kikapott.
ápr. 27
8:18
Klicsko megvédte világbajnoki címét (Metropol)
Az ukrán óriás kiütéssel nyert ausztrál ellenfele ellen.
ápr. 27
8:36
Cselgáncs Eb: két magyar bronzérmes (Metropol)
A 90 kilogrammosok között szereplő Tóth Krisztián és a 78 kilósok kategóriájában versenyző Joó Abigél is bronzérmet nyert szombaton.
ápr. 27
8:54
Ajánló: Pool-Chelsea, Valencia-Atlético, Villarreal-Barca - program (She)
A Liverpool futballcsapata vasárnap óriási lépést tehet az angol élvonalbeli bajnokság megnyerése felé, ha délután hazai pályán legyőzi a Chelsea-t. Ma pályára lép a két együttes mögött álló Manchester City is. Spanyolországban az Atlético Madrid és a Barcelona idegenbeli fellépésére vetül a legnagyobb figyelem, a Bundesligában kettő, a Serie A-ban pedig hat mérkőzést rendeznek. Íme, az európai…
ápr. 27
8:56
Videó: Klicsko ütött, Leapai kifeküdt - az ukrán K. O.-ja (She)
Vladimir Klicsko könnyedén legyőzte Alex Leapait az Oberhausenben szombaton megrendezett bokszgálán. A keményen küzdő ausztrál sokáig bírta az ukrán gyilkos erejű ütéseit. Aztán az ötödik menetben Leapai még felállt az első padlózásból, de utána Klicsko gyorsan lezárta az összecsapást. Íme, a kiütés!
ápr. 27
9:12
Ajánló: ETO-Újpest, Pécs-Honvéd - hazai program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma két mérkőzést rendeznek, a Győr az Újpestet, a Pécs a Honvédot fogadja. Ugyancsak két találkozóra kerül sor az NB III-ban is, mindkettő a Nyugati csoportban.
ápr. 27
9:12
A nap mérkőzése: Karnyújtásnyira első Premier League-címétől a Liverpool (Agroinform)
Ha Brendan Rodgers együttese legyőzi a Chelsea-t, gyakorlatilag bajnoknak tekinthető a Liverpool.
ápr. 27
9:48
Profi boksz: Klicskót világkörüli turnéra vinné edzője (She)
Mint ismeretes, az ukrán Vladimri Klicsko (62-3, 52) szombaton, Oberhausenben ötödik menetes K.O.-győzelemmel védte meg a Bokszvilágszervezet (WBO), a Nemzetközi Bokszszövetség (IBF), a Bokszvilágszövetség (WBA) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú világbajnoki öveit az ausztrál Alex Leapai (30-4-3, 24) ellen. Az összecsapást követően az ukrán edzője, Jonathon Banks világkörüli…
ápr. 27
10:06
Barcelona: A szomorúság életem végéig elkísér - Guardiola (She)
Pep Guardiola nemcsak egykori kollégáját, hanem egyik legjobb barátját is elveszítette Tito Vilanova halálával. A Bayern München vezetőedzőjét nagyon megviselte, hogy korábbi segítője nincs már közöttünk.
ápr. 27
10:08
Videó: „Az ember álla leszakad” - magyar szurkolók a hoki-vb-n (She)
Nem véletlenül mondta Hetényi Zoltán, a magyar jégkorong-válogatott kapusa a gojangi hoki-vb-n a magyar szurkolásról, hogy „az ember álla leszakad". Sok magyar drukker pénzt és időt nem sajnálva utazott el Dél-Koreába, hogy a helyszínen buzdítsa a játékosokat. Mi kell a szurkoláshoz? Mi a véleménye a Nemzetközi Jégkorongszövetség elnökének? Minden kiderül az NSO Tv helyszíni riportjából!
ápr. 27
11:00
Videó: Tomoriék csak megszorongatták Görbiczéket (She)
Mint arról már beszámoltunk, sorozatban tizedszer nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát a Győri ETO, miután a dabasi döntőben 34–29-re legyőzte a Ferencvárost. A bronzérmet a Siófok szerezte meg a Veszprém elleni 11 gólos győzelemmel. A Sport Klub felvételei.
ápr. 27
11:00
Eurochallenge: A harmadik helyért küzd a Szolnok (Agroinform)
Ami nem sikerült a Triumph ellen, az összejöhet a Gaziantep ellen. A bronzért küzd vasárnap az Olaj.
ápr. 27
11:02
Tenisz: Meglepetés döntő Barcelonában (Agroinform)
A kolumbiai Santiago Giraldo és a japán Kei Nisikori játssza a barcelonai 500-as teniszviadal döntőjét vasárnap délután.
ápr. 27
11:04
Férfi kézilabda EHF-kupa: A Veszprém után a Szegeden a sor (Agroinform)
Hazai pályán dolgozná le a Lisszabonban összeszedett hátrányt a Pick Szeged a Sporting ellen az EHF-kupában.
ápr. 27
11:18
Kempo-vb: összetettben bronzérmes a magyar válogatott (She)
Összetettben bronzérmet szerzett a magyar válogatott a budapesti IKF kempo-világbajnokságon.
ápr. 27
12:12
Férfi kézi BL: Gudmundsson fetrengő barcásokról beszélt (She)
A Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapatának edzője, Gudmundur Gudmundsson szerint a Barcelona tisztességtelen eszközöket bevetve ejtette ki együttesét a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 27
12:12
NB I: Horváth nem változtat, Újpesten fejlődést várnak (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 26. fordulójában a címvédő Győri ETO az Újpest csapatát fogadja.
ápr. 27
12:30
NB I: hihetetlen paksi statisztika a diósgyőri 4-0 után (She)
Az MVM-Paks NB I-es labdarúgócsapata tegnap 4–0-ra győzött a DVTK vendégeként. A tolnaiak az elmúlt egy évben másodszor szereztek négy gólt idegenbeli bajnokin...
ápr. 27
12:48
Adria Liga: Horvát házi döntő Belgrádban (Agroinform)
Nemhogy az álomdöntő nem jött össze, de még szerb csapat sem jutott be a belgrádi fináléba az Adria Ligában.
ápr. 27
12:50
Sportfogadás-suli: Ilyen egy trader ideális környezete (Agroinform)
A következő cikkünkből megtudhatod, hogy traderként és sportfogadóként milyen munkakörnyezet ajánlott leginkább.
ápr. 27
12:52
Premier League: A nyomás a Chelsea-n van - Rodgers (Agroinform)
Vasárnap eldőlhet a Premier League bajnoki címének sorsa, a listavezető Liverpool a második Chelsea-t fogadja.
ápr. 27
13:06
Videó: Neuer a gólpasszkirály - kapusok főszerepben (She)
A német labdarúgó Bundesliga Youtube-csatornája összeállította a bajnokság történetének tíz legjobb gólpasszát, amit kapusok szolgáltattak a társaknak. Íme!
ápr. 27
13:24
Videó: szemeteszsák Somálián - a Fradi a Föld napján (She)
A Ferencváros is tevékenyen részt vett a Föld napjára (áprilsi 22.) szervezett szemétszedésen. Nemcsak a labdarúgók, hanem valamennyi szakosztály szorgalmasan gyűjtögette a hulladékot. A hangulatra nem lehetett panasz, pedig a labdarúgók igen nehéz sorozat után vállalták a munkát. A FradiMedia videója.
ápr. 27
13:42
Úszás: sikerek, rend, biztonság - és MOB-dicséret (She)
Jelentős plusszal zárta a 2013-as évet a MÚSZ, a szövetségnek immáron nincs tartozása, miközben a medencében aratott diadalok és a parton elért sportdiplomáciai sikereknek köszönhetően Magyarország a nemzetközi úszósport egyik legfontosabb szereplője lett. A MOB képviselője kijelentette: ha akarnának, sem tudnának kivetnivalót találni a szövetség működésében.
ápr. 27
14:00
P. División: az Almería pocsék sorozata Barcelonában szakadt meg (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a kiesés ellen harcoló Almería 2–1-re nyert az Espanyol otthonában.
ápr. 27
14:00
Tenisz: Azarenka kihagyja a madridi és a római tornát is (Agroinform)
Az egykori világelső lábsérülése továbbra sem jött rendbe, így két salakos tornát is kihagyni kényszerül.
ápr. 27
14:02
Sportfogadás: Exkluzív bónusz és új iroda a hatharom.com kínálatában (Agroinform)
18500 Ft-os bónuszt ajánl minden hatharom.com-on keresztül regisztrált új ügyfélnek a Betway. Ezt vétek kihagyni!
ápr. 27
14:18
Forma-1: Nem csak új csapatok, női versenyző is jöhet? (Agroinform)
Gene Haas amerikai pilótát hozna az F1-be. Ha Danica Patrick lesz a befutó, női pilótája is lehet a sorozatnak.
ápr. 27
14:36
Serie A: Toni duplázott, a Verona felnégyelte a Cataniát (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 35. első vasárnapi mérkőzésén a Verona hazai pályán 4–0-ra kiütötte a Cataniát. A hazaiaknál Luca Toni duplázott, így 20 góljával beérte Ciro Immobilét a mesterlövészek versenyében, de lecserélése után percekig duzzogott.
ápr. 27
14:54
Videó: majdnem nyakát törte a drukker, hogy elkapja a labdát (She)
Az amerikaiakat minden bizonnyal megbabonázza egy feléjük szálló labda látványa. Olyannyira, hogy testi épségüket is képesek feláldozni, hogy elkapják. Mint ahogy az alábbi videóban, a New York Yankees és a Los Angeles Angels közötti baseballmeccsen látható.
ápr. 27
15:12
PL: Liverpool-Chelsea „bajnoki döntő” élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 36. fordulójának rangadóján a listavezető Liverpool a második helyen álló Chelsea-t fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
ápr. 27
15:30
Premier League: kiütéses sikerével menekül a Sunderland (She)
A Premier League 36. fordulójában a Sunderland hazai pályán a duplázó Connor Wickham vezérletével 4–0-ra kiütötte a Cardiff Cityt, így elmozdult a kiesőzónából.
ápr. 27
15:30
La Liga: Ancelotti nem védekezne, gólt szerezne Münchenben (Agroinform)
A Real Madrid 4-0-ra verte otthon az Osasunát a spanyol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombati meccsén.
ápr. 27
15:32
Bayern München: Thiago a vártnál hamarabb edzésbe állt (She)
Thiago Alcántara, a Bayern München spanyol válogatott középpályása a vártnál hamarabb felépült részleges térdszalagszakadásából, és a hétvégén már két edzésen is részt vett.
ápr. 27
15:34
Cselgáncs Eb: a férfiak és a nők is kiestek a csapatversenyben (She)
A legjobbjait nélkülöző férfi és a női magyar válogatott is kiesett vasárnap a franciaországi Montpellier-ben zajló cselgáncs Európa-bajnokságon.
ápr. 27
15:48
Bundesliga 2.: Stieberék már csak osztályozós helyen állnak (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 32. fordulójában a Paderborn hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Sandhausent, ezzel megelőzte a Stieber Zoltánt és Korcsmár Zsoltot foglalkoztató Greuther Fürthöt és feljött az automatikus feljutást jelentő második helyre.
ápr. 27
16:06
Férfi kézi BL: a Kiel 18 góllal volt jobb a Metalurgnál (She)
A Kiel hazai pályán 34–26-ra győzött a Metalurg Szkopje ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így összesítésben 18 góllal bizonyult jobbnak a macedón csapatnál.
ápr. 27
16:06
Kiestek a férfiak és a nők is a csapatversenyben (Metropol)
A legjobbjait nélkülöző férfi és a női magyar válogatott is kiesett vasárnap a franciaországi Montpellier-ben zajló cselgáncs Európa-bajnokságon.
ápr. 27
16:08
Ligue 1: a PSG megint nem tette biztossá bajnoki címét (She)
A Paris Saint-Germain vezetett, de végül 1–1-es döntetlent ért el a bennmaradásért küzdő Sochaux otthonában a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 35. fordulójának vasárnapi játéknapján, így matematikailag még mindig nem bajnok.
ápr. 27
16:24
Tenisz: Dimitrov megszerezte harmadik ATP-trófeáját (She)
A bolgár Grigor Dimitrov megszerezte harmadik ATP-trófeáját, miután a bukaresti salakpályás tenisztorna döntőjében 81 perc alatt 7:6, 6:1-re legyőzte a címvédő cseh Lukás Rosolt.
ápr. 27
16:26
Férfi kosár: véget ért a Real Madrid történelmi menetelése (She)
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság (ACB Liga) 28. fordulójában a Real Madrid hiába nyerte meg az utolsó negyedet tizenöt ponttal (39–24), végül 110–105-re kikapott a második helyezett Pamesa Valenciától, amely a fővárosiak elképesztő sorozatainak vetett véget.

Keresés