2014. április 5. szombat

ápr. 5
14:17
F1: Bahreini Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A hétvége utolsó napsütéses edzésével folytatódik a Mercedes által uralt Bahreini Nagydíj, amelyen a harmadik szabadedzést tartják meg a villanyfényes időmérő előtt. Ki kerül legközelebb a Mercedeshez a sűrű üldözőbolyból? Kövesse a tréninget folyamatosan frissülő cikkünkkel!
ápr. 5
14:19
Birkózó Eb: Lám Bálint bronzéremért küzdhet este (She)
Bár Knipli Csongor (59 kg), Kiss Balázs (96 kg) és Kozák István (66 kg) lemaradt a vigaszágról a vantaai birkózó Eb-n, a nehézsúlyú Lám Bálint eljutott oda, és 1:40 perc alatt tussal győzött a román Tiberiu Barbazan ellen, így este bronzéremért léphet szőnyegre a svéd Johan Euren ellen.
ápr. 5
14:21
Lengyelország: Itt túl negatívan nézik a dolgokat - Moniz (She)
A korábbi Ferencváros-tréner, a Lechia vezetőedzőjének a nemrégiben kinevezett Ricardo Moniz hosszú interjút adott a trojmiasto.pl lengyel portálnak, amelyben beszélt futballról alkotott filozófiájáról is. A gdanskiak irányítójaként sikerrel bemutatkozó holland szakember a Piast Gliwice elleni győzelmet hozó bemutatkozás után beszélt arról, mit várhatnak tőle a lengyel szurkolók.
ápr. 5
14:23
Videó: Szalaiék zenés, a Bayern München golfos gólöröme (She)
A német labdarúgó Bundesliga hivatalos Youtube-csatornája összeállította a bajnokság történetének leglátványosabb gólörömeit. A tízes listában helyet kapott a Mainz zenés ünneplése Szalai Ádámmal és a Bayern München golfos fiesztája is. Íme!
ápr. 5
14:33
Eb 2016: Allegri nem vállalja a görög válogatott irányítását (She)
Michele Frola, az AC Milan korábbi vezetőedzőjének, Massimiliano Allegrinek a tanácsadója a calciomercato.com-nak elmondta, hogy biztosan nem a 46 esztendős szakember veszi át a magyar nemzeti csapattal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban érdekelt görög labdarúgó-válogatott irányítását.
ápr. 5
14:51
Újabb hírek Szivós Mártonról (Infostart)
Esély van arra, hogy Szivós folytassa karrierjét - nyilatkozta a világbajnok vízilabdás barátja.
ápr. 5
14:51
Női kézi EHF-kupa: fehérvári siker Dániában az elődöntőben (She)
A Fehérvár KC 25–24-re nyert a dán Team Esbjerg otthonában a női kézilabda EHF-kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 5
14:53
Férfi vízi ob I: a listavezető Szolnok csak három gólt kapott (She)
A listavezető Szolnok könnyedén, 14–3-ra múlta felül a vendég Pécset a férfi vízilabda ob I 25. fordulójának első szombati mérkőzésén.
ápr. 5
14:55
Labdarúgás: Kaká Madridba igazolása volt a legrosszabb üzlet (She)
A labdarúgás gazdasági ügyeivel is foglalkozó futbolfinanzas.com vizsgálata szerint Kaká AC Milanból Real Madridba igazolása volt a labdarúgás történetének legrosszabb üzlete. A cikkben kizárólag gazdasági szempontokat figyelembe véve állították össze a listát.
ápr. 5
14:57
Bayern: nagy bajba kerülnének, ha Neuer megsérülne (She)
Ebben a szezonban már nem léphet pályára a német bajnoki címét már bebiztosító Bayern München labdarúgócsapatának második számú kapusa, Tom Starke, aki könyöksérülést szenvedett a bajorok egyik edzésén.
ápr. 5
15:09
Vízilabda: a professzor szerint Szivós folytathatja pályafutását (She)
Merkely Béla professzor, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központ igazgatójának véleménye szerint Szivós Márton nagy valószínűséggel folytathatja pályafutását, azután, hogy kezdődő infarktus miatt kórházba került, majd megműtötték.
ápr. 5
15:09
Edzőkérdés: Kirúgták Sami Hyypiät, Lewandowskival kell kiharcolni a BL-t (Agroinform)
A gyógyszergyári csapat péntek este kikapott Hamburgban, ez volt a 11. vereség a szezonban.
ápr. 5
15:11
Angol foci: Új stadionnal lépne feljebb a Tottenham (Agroinform)
A 2017/2018-as idényben már egy új arénában játszaná bajnoki meccseit a Tottenham Hotspur.
ápr. 5
15:13
Női kézilabda EHF Kupa: Idegenben szerzett előnyt a Fehérvár az elődöntőben (Agroinform)
A Fehérvár idegenben egygólos előnyt szerzett a dán Esbjerg ellen az EHF Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 5
15:27
F1: Hamilton maradt az élen, Vettel kicsúszott (She)
A hétvége utolsó napsütéses edzésével folytatódott a Mercedes által uralt Bahreini Nagydíj, a harmadik szabadedzésen is Lewis Hamilton volt a leggyorsabb Nico Rosberg előtt. A harmadik helyre a hétvégén remek Sergio Pérez jött be, megelőzve a két Williamst. A pénteken mindkét edzést a 3. helyen záró Fernando Alonso a 7. lett a Ferrarival. Sebastian Vettel kicsúszott, a világbajnok csak közepesen…
ápr. 5
15:29
Bundesliga 2.: újabb lépéssel közelebb a feljutáshoz a Köln (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 29. fordulójában az éllovas 1. FC Köln hazai pályán 2–0-s győzelmet aratott a kieső helyen álló Bielefeld felett, így újabb lépést tett az első osztály felé vezető úton – a „kecskések” előnye jelenleg kilenc pont a harmadik helyezett Paderborn előtt.
ápr. 5
15:31
Videó: álomszép lesgólt szerzett a Manchester City (She)
Gyönyörű gólt szerzett a Manchester City a Southampton ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. A találkozó első félidejének végén Yaya Touré passzolt középre Edin Dzekóhoz, aki sarokkal továbbított David Silvához. A spanyol egy állítás után középre passzolt, Samir Nasrinak már csak annyi volt a dolga, hogy a kimozduló Paulo Gazzaniga mellett a kapuba gurítson.…
ápr. 5
15:33
Bundesliga: Augsburg-Bayern München élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati mérkőzésén az Augsburg a bajnoki címet rekordsebességgel elhódító Bayern Münchent fogadja a bajor derbi keretében. Mivel a Pep Guardiola együttesének igazi téttel már nem bír a mai találkozó, a vezetőedző több kulcsjátékosát is pihenteti a Manchester United elleni BL-negyeddöntő visszavágója előtt – kövesse a találkozó alakulását folyamatosan…
ápr. 5
15:45
Túraautó-vb: íme, Michelisz idei Hondája új festésével! (She)
Megjelent a látványterv Michelisz Norbert 2014-es Honda Civicjéről. A magyar versenyző 5-ös rajtszámú autója az idén piros-fekete színkombinációban lesz látható. Michelisz szerdán és csütörtökön 200 kilométeren át tesztelte új autóját, amely már úton van Marokkóba a jövő hét végi idénynyitó felé.
ápr. 5
15:47
PL: a City kiütötte a „szenteket”; Anglia szomorkodhat (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójának első szombati mérkőzésén a Manchester City hazai pályán 4–1-re legyőzte a Southamptont. A „szentek” remek formában futballozó angol támadója, Jay Rodriguez megsérült, és könnyen lehet, hogy a vb-ről is lemarad.
ápr. 5
16:03
NB I: Lombard Pápa-Pécsi MFC élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 5
16:03
NB I: Hassal szerzett gól után ünnepelt Kispesten a Diósgyőr (Agroinform)
Idegenben győzte le a Diósgyőr a Budapest Honvédot az OTP Bank Liga 23. fordulójában.
ápr. 5
16:05
NB I: Paks-MTK élőben az NSO-n! (She)
MVM-Paks-MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 5
16:07
NB I: a DVTK nyeretlenségi szériája Kispesten ért véget (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a Diósgyőr 2–1-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd otthonában. A fővárosiak szereztek vezetést a kilencedik percben, a vendégek azonban fordítani tudtak, így 2013. október 19. után újból nyertek a bajnokságban idegenben.
ápr. 5
16:09
NB II: élő eredménykövetés a 22. fordulóról (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójának összes mérkőzését ma rendezik. A párosítások közül kiemelkedik a Nyíregyháza ceglédi és a Dunaújváros gyirmóti vendégjátéka. A Vasas Sopronban folytathatja jó sorozatát, míg a Kisvárda közvetlen rivális legyőzésével zárkózhat tovább. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével ön is nyomon követheti az eredmények alakulását.
ápr. 5
16:21
P. División: Atlético Madrid-Villarreal élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 32. fordulójában a tabella élén álló Atlético Madrid hazai pályán csap össze a Villarreallal. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 5
16:21
Továbbra is tart a Mercedes-fölény (Metropol)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb szombaton a Forma-1-es Bahreini Nagydíj harmadik szabadedzésén is.
ápr. 5
16:21
Bahreini Nagydíj: Mercedes-fölény a harmadik szabadedzésen is (Agroinform)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb szombaton a Forma-1-es Bahreini Nagydíj harmadik szabadedzésén is.
ápr. 5
16:23
Videó: ujjtöréssel megúszta bukását a salakmotoros (She)
Hüvelykujjtöréssel megúszta a salakmotoros világbajnoki sorozat első futamán történő csúnya bukását Darcy Ward ausztrál versenyző, aki az esést követően rövid időre elveszítette az eszméletét, és azonnal kórházba szállították.
ápr. 5
16:39
Férfi kosár NB I: szolnoki győzelem a bajnokok meccsén (She)
Szolnoki győzelem a legutóbbi két bajnok csatájában: az Olaj hazai pályán 77–72-re legyőzte a címvédő Alba Fehérvárt a férfi kosárlabda NB I középszakaszának szombati játéknapján, a 7. forduló nyitó mérkőzésén.
ápr. 5
16:57
NB I: Nyugi, hét meccs és már nem Rossi az edző! - Rossi (She)
A DVTK 2–1-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó NB I 23. fordulójában. Marco Rossi, a kispestiek vezetőedzője szerint csapata egyetlen gondja, hogy nem tud gólt szerezni, míg a diósgyőri Tomiszlav Szivics szerint hamarosan szép játék is párosul az eredményesség mellé.
ápr. 5
16:59
F1: Bahreini Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
Az idény első két időmérő edzése esős volt, így mindkét alkalommal be tudott férkőzni az egyik Red Bull a két Mercedes közé. Bahreinben viszont nem esik, ezért joggal reménykedhetnek a német csapatnál abban, hogy a tavalyi Brit Nagydíj óta először sikerül kisajátítani az első rajtsort. Vagy mégis megakadályozza ezt valaki? Kövesse velünk a Bahreini Nagydíj villanyfényes időmérőjét!
ápr. 5
17:01
Videó: Juan Mata gyönyörű gólt lőtt szabadrúgásból (She)
Juan Mata góljával a Manchestert United megszerezte a vezetést a Newcastle otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. A spanyol játékos szabadrúgásból nagyszerűen csavart a bal felső sarokba a 39. percben.
ápr. 5
17:15
Bahreini Nagydíj - Mercedes-fölény a harmadik szabadedzésen is (Infostart)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb szombaton a Formula-1-es Bahreini Nagydíj harmadik szabadedzésén is.
ápr. 5
17:15
Női vb-selejtező: simán kikaptunk a finnektől Győrben (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott világbajnoki kvalifikációs mérkőzésen hazai pályán 4–0-ra kikapott az esélyesebb, s továbbra is hibátlan finnektől, így négy találkozót követően két győzelemmel és két vereséggel a 7. számú selejtezőcsoport negyedik helyén áll.
ápr. 5
17:17
Premier League - Simán nyert a Manchester City (Infostart)
A Manchester City a papírformát érvényesítve simán, 4-1-re legyőzte a Southampton együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati nyitónérkőzésén.
ápr. 5
17:33
Bundesliga: szenzáció, bajnokit veszített a Bayern München! (She)
Elszenvedte első vereségét a Bayern München a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2013–2014-es kiírásában: a címvédő bajorok az Augsburg otthonában kaptak ki 1–0-ra a 29. forduló szombati játéknapján. A Bayern két nagy sorozata is megszakadt: a bajor csapat 53 meccs után kapott ki a bajnokságban, és 65 találkozó után először maradt szerzett gól nélkül a német élvonalban. Szalai…
ápr. 5
17:51
Életmentő műtét után: Szivós Márton gyógyulása teljes lehet (Infostart)
Teljesen felépülhet Szivós Márton világbajnok vízilabdázó Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájának igazgatója szerint. A vlv-nek részletes interjút adott a történtekről Merkely Béla professzor, aki éjszaka maga döntött a beavatkozásról.
ápr. 5
17:51
Vízi: Egy pici rög nem állhat az utamba - Szivós a műtét után (She)
Világbajnok vízilabdázónk, Szivós Márton megnyugtatta az érte aggódókat, és köszönetet mondott azoknak, akiknek meggyőzték őt arról, hogy menjen kórházba. Amint arról korábban már beszámoltunk: a szegediek pólósa a péntek esti, Vasas vendégeként a fővárosban 10–9-re megnyert bajnokit követően kezdődő infarktus miatt kórházba került, ahol megműtötték.
ápr. 5
17:51
Kikapott a finnektől a női labdarúgó-válogatott (Metropol)
A magyarok továbbra is a negyedik helyen állnak a csoportban Franciaország, Finnország és Ausztria mögött.
ápr. 5
17:53
NB I: Torghelle-dupla, az MTK nyerte a kiesési csatát (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában szombaton a kiesés elől menekülő MTK Vass Patrik találatával és Torghelle Sándor duplájával 3–1-re legyőzte az MVM-Paksot idegenben.
ápr. 5
17:53
Másfél év után kikapott a Bayern (Metropol)
A címvédő együttes Augsburgban maradt alul. A csapat így nem lesz a Bundesliga történetének első veretlen bajnoka.
ápr. 5
18:09
Másfél év után kikapott a Bayern München (Infostart)
Másfél év után elszenvedte első vereségét a Bayern München a német labdarúgó-bajnokságban, a címvédő együttes Augsburgban maradt alul a 29. forduló szombati játéknapján.
ápr. 5
18:09
Primera División: Diego Costa nélkül is nyerni tudott az Atlético (She)
A Primera División 32. fordulójában a hazai pályán játszó Atlético Madrid tartalékos játékkal is nyerni tudott a Villarreal ellen 1–0-ra. A találkozó egyetlen gólját Raúl García szerezte az első félidőben.
ápr. 5
18:09
Bayern München: Mi lesz, ha Neuer megsérül? (Agroinform)
Könyöksérülés miatt véget ért a szezon Tom Starkének, és a Bayern München harmadik számú kapusa sem egészséges.
ápr. 5
18:11
Premier League - Magabiztosan nyert a Manchester United (Infostart)
A címvédő Manchester United rendkívül magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 5
18:11
PL: Mata-varázslattal nyert a MU; Gera beállt, majd megsérült (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Manchester United Juan Mata vezérletével 4–0-s győzelmet aratott a Newcastle otthonában. Gera Zoltán a 77. percben lépett pályára a West Bromban, amely 1–0-ra nyert a Norwich pályáján, s ezzel pontszámban beérte ellenfelét a tabellán. Gerát azonban hat perccel beállása után le kellett cserélni sérülés miatt.
ápr. 5
18:11
Nemzetközi foci: A Bayern eldobta a veretlenségét, de a United is spórolt szerdára (Agroinform)
Guardiola előre megmondta, hogy már nem érdekli a bajnokság, ennek megfelelő volt a Bayern felállása és az eredmény is.
ápr. 5
18:13
NB I: egy gól esett a Pécs pápai vendégjátékán (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a Lombard Pápa a Pécsi MFC-t fogadta. A hazaiak Nagy Tamás góljával a 29. percben szereztek vezetést. Bár a vendégek próbálkoztak az egyenlítéssel, ezúttal hiányzott belőlük a megfelelő átütőerő, így az eredmény nem változott.
ápr. 5
18:15
NB II: a Siófok hazai pályán nem bírt a kiesőjelölttel (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójában a feljutásért küzdő Siófok hazai környezetben képtelen volt legyőzni a Kozármislenyt, így további lépéshátrányba került a Dunaújvárossal szemben. A Vasas Sopronban játszott szintén 0–0-s döntetlent, pedig több, mint egy félidőn keresztül emberelőnyben volt. A ZTE és a Tatabánya ugyancsak ikszelt egymással.

Keresés