2014. március 2. vasárnap

márc. 2
0:09
P. División: hazai pályán elkapta a fonalat az újonc (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén az újonc Elche 1–0-ra legyőzte a Celta Vigót, így sorozatban az ötödik hazai találkozóján maradt veretlen, sőt már 361 perce nem kapott gólt saját közönsége előtt. A győztes találat Carles Gil nevéhez fűződik, aki először volt eredményes a spanyol első osztályban.
márc. 2
0:13
NS: Ljubljanából jelentjük; mentális nullák; a lóvá tett sportág... - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
márc. 2
3:45
Másfél óráig birkózott Obama Putyinnal - közben befutottak az orosz tengelattjáró-elhárító hajók (Behaviour)
márc. 2
5:51
Női kézilabda BL - Négyes döntőbe jutott a Győr ljubljanai sikerével (Infostart)
Bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti négyes döntőjébe a címvédő Győri Audi ETO KC, miután szombat este győzött a szlovén Krim Ljubljana vendégeként.
márc. 2
6:09
Dubaj: Federer újabb tornagyőzelme - videó (Infostart)
Roger Federer három játszmában legyőzte a cseh Tomas Berdychet az 1,9 millió dollár (427 millió forint) összdíjazású, keménypályás dubaji férfi tenisztorna szombati döntőjében.
márc. 2
7:03
F1: zárul a felkészülés, az utolsó tesztnap percről percre (She)
Vasárnap az idény előtti tesztelés utolsó napját tartják meg Szahírban, nincs több alkalmuk a csapatoknak arra, hogy az Ausztrál Nagydíj előtt gyakoroljanak. Szombaton Sebastian Vettel fél körig jutott, fontos lenne a Red Bullnak, hogy ma körözni tudjon a világbajnoka. A Mercedesnél Lewis Hamilton, a Ferrarinál Fernando Alonso, a McLarennél Jenson Button, a Williamsnél Valtteri Bottas zárja a…
márc. 2
7:05
NHL: a Chicago kiütötte a Pittsburghöt a rangadón (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság szombati játéknapjának három meccséről már korábban beszámoltunk, később további hét találkozót rendeztek. A Chicago 5–1-re győzött a Pittsburgh elleni rangadón, míg a játéknap leggógólgazdagabb mérkőzésén a Columbus 6–3-rra nyert a Florida ellen.
márc. 2
7:21
Nem engedik a pólós üzengetést a vb-n (Infostart)
Büntetést kaphatnak azok a labdarúgók, akik a mezük alatt viselt pólójukon kívánnak üzenni a nyári brazíliai világbajnokságon.
márc. 2
7:21
NBA: újabb Indiana-siker, a Miamiban Wade volt a vezér (She)
A ligát vezető Indiana szezonbeli 45. győzelmét könyvelhette el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján – a Pacers Bostonban nyert 102–97-re. A Keleti főcsoport második helyén álló Miami ezúttal elsősorban Dwyane Wade vezérletével győzött az Orlando ellen.
márc. 2
7:57
Newcastle: Pardew lefejelt egy játékost - 37 milliós büntetés, videó (She)
A Newcastle United tegnapi, Hull City elleni idegenbeli meccse nem csak a „szarkák" 4–1-es győzelméről marad emlékezetes, hanem a vendégek menedzsere, Alan Pardew sportszerűtlen viselkedéséről is. A szakember lefejelte a Hull középpályását, David Meylert, amiért klubja azonnal meg is büntette 100 ezer fontra, vagyis mintegy 37.6 millió forintnak megfelelő összegre.
márc. 2
8:15
Vb 2014: fémlemezek hullottak az „égből” - videó (She)
Kisebb baleset történt szombaton az idei brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik helyszínén, a Belo Horizonte-i Mineirao Stadionban.
márc. 2
8:51
F1: Schumacherről kanyart neveznek el Szahírban (She)
A bahreini versenypálya tulajdonosai Michael Schumacherről nevezik el a célegyenes végi 1-es kanyart. Ebbe a legenda családja is beleegyezett.
márc. 2
8:51
A nap mérkőzése: Ki lesz az úr Madridban? (Agroinform)
Az Atlético Madrid vasárnap a Real Madridot fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 2
8:53
Videó: Jakabos Zsuzsanna a fájdalmat már legyőzte (She)
Komoly küzdelmet folytatott és győzött Jakabos Zsuzsanna a fájdalommal szemben, ami a vállát érintette. Kiváló úszónk már edzhet a vízben, de erősíteni még nem tud. Az NSO Tv-nek elmondta, nyáron a berlini Eb-n az érem a cél, de ehhez vissza kell nyerni a formáját.
márc. 2
9:27
Vb 2014: Kranjcar és Halilovic sincs a horvát keretben (She)
Niko Kranjcar és Igor Bubnjic is kimarad sérülés miatt a horvát labdarúgó-válogatott keretéből a következő Svájc elleni felkészülési mérkőzésen, de hiányozni fog a Barcelonába tartó Alen Halilovic is.
márc. 2
9:29
Profi boksz: elmaradt a szenzáció, Salido győzött (She)
Történelmi tettet készült végrehajtani az ukránok kétszeres olimpiai bajnoka, Vaszil Lomacsenko és második profi mérkőzésén próbálta megszerezni a Bokszvilágszervezet (WBO) pehelysúlyú övét a mexikói Orlando Salidótól, azonban megosztott pontozással végül alulmaradt.
márc. 2
9:45
Vb 2014: újabb csúszás Sao Paulóban, átadás csak május közepén (She)
Újabb csúszást kell elkönyvelnie a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA) az idei brazíliai labdarúgó-világbajnokság nyitómeccsének otthont adó stadion átadását illetően: az Arena Corinthians csak május közepén, alig egy hónappal a torna rajtja előtt lesz kész..
márc. 2
9:47
Ajánló: FTC-ETO, DVTK-DVSC, NB III-as meccsek (She)
Két érdekes mérkőzés is maradt vasárnapra a labdarúgó NB I 18. fordulójából: a Ferencváros a Győri ETO-t, míg a DVTK a DVSC-t fogadja. NB II-es meccset ugyan nem rendeznek ma, de több NB III-as találkozó is szerepel a hazai focimenüben. Íme!
márc. 2
10:21
Topligák: Atlético-Real M., Milan-Juve - program (She)
Több rangadót is rendeznek az európai labdarúgó topligákban a nap folyamán: a spanyoloknál az Atlético Madrid és a Real Madrid, az olaszoknál az AC Milan és a Juventus csap össze egymással. Angliában a Manchester City a Sunderland ellen vívja a Ligakupa döntőjét. Tekintsék meg a programot!
márc. 2
10:21
Angol Ligakupa: Toronymagas favorit a City, de a múlt óvatosságra inti (Agroinform)
A bajnokesélyes Manchester City a kiesés ellen harcoló Sunderlanddal csap össze, ám nem lefutott a párharc.
márc. 2
10:23
Vb 2014: a Barca B-ből kapott meghívót a két kameruni tini (She)
A kameruni labdarúgó-válogatott keretébe meghívót kapott a Barcelona tartalékjai közül két 18 éves játékos, Macky Frank Bagnack és Jean Marie Dongou is.
márc. 2
10:23
Premier League: A Newcastle 37 millióra büntette az ellenfelet lefejelő menedzsert (Agroinform)
A Newcastle 4-1-re nyert a Hull City otthonában, de a meccs nem ezért került középpontba.
márc. 2
10:25
Karrier: Thiagónak Javi Martínez segített Münchenben (Agroinform)
Thiago Alcántara beilleszkedett Münchenben, remek formában futballozik.
márc. 2
10:57
Videó: minőségi ollózás az albán válogatottól (She)
Az ollózós gólok mindig látványosak, de Hamdi Salihi találata közülük is kiemelkedik. Az izraeli Hapoel Acre albán labdarúgója a Maccabi Haifa elleni bajnokin mutatta be az alábbi videóban látható parádés mozdulatot.
márc. 2
10:59
Videoton: Kilátástalanul támadtunk - Gyurcsó (She)
A PMFC–Videoton (1–1) meccs után tegnap már idéztük az edzői véleményeket, most nézzük, miként látta a találkozót a pécsiek és a fehérváriak egy-egy kulcsembere.
márc. 2
11:15
Real Madrid: Khedira reménykedhet a világbajnokságban (Agroinform)
A Real Madrid német középpályása, Sami Khedira elkezdte a futóedzéseket, hamarosan ismét edzésbe állhat.
márc. 2
11:33
ETO: Amit tudni lehet a Fradiról, azt ismerem - Horváth (She)
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO újdonsült vezetőedzője felkészült a Ferencvárosból, amelytől nyílt játékot vár, csakúgy, mint saját csapatától.
márc. 2
12:09
Videó: kosaras elemek a Barcelona edzésén (She)
A szokásoknak megfelelően nagyszerű hangulatban vettek részt az edzésen a Barcelona labdarúgócsapatának játékosai. A tréningen a kosárlabda egyes elemei is előkerültek a hagyományos gyakorlatok mellett.
márc. 2
12:09
Milan: Balotelli a Juve és a spanyolok ellen sem játszhat (Agroinform)
Nem jött rendbe a Milan csatárának vállsérülése, a Juventus elleni rangadón és spanyolok ellen sem léphet pályára.
márc. 2
12:27
Dimitrov és Cibulkova győzött Acapulcóban (Metropol)
A férfiaknál a negyedik helyen kiemelt bolgár Grigor Dimitrov, a nőknél pedig az elsőként rangsorolt Dominika Cibulkova nyerte az acapulcói keménypályás tenisztornát.
márc. 2
13:21
Légfegyveres Eb: Major aranyérme a junioroknál (She)
Major Veronika aranyérmet nyert vasárnap a junior női futócéllövők 40 vegyes számában a moszkvai légfegyveres Európa-bajnokságon.
márc. 2
13:21
Schumacherről nevezik el a bahreini pálya első kanyarját (Metropol)
A németek ex-pilótája nyerte az első bahreini futamot 2004-ben.
márc. 2
13:21
Real Madrid: Mourinho átlag alatti edző volt a Realnál? (Agroinform)
A Real Madrid korábbi általános igazgatója, Jorge Valdano kritizálta José Mourinhót.
márc. 2
13:23
Videó: visszavonultatták a 76ers legendájának mezét (She)
Allen Iverson mezét felhúzták. A Philadelphia 76ers kosárlabda-legendája, a csapatot 2001-ben döntőbe juttató, korábbi MVP és négyszeres pontkirály 3-as számát visszavonultatták a Washington Wizards elleni meccs szünetében. A csapat tagjai a bemelegítésnél „Iverson 3” feliratú pólókban készültek.
márc. 2
13:39
Schumacherről nevezik el a bahreini pálya első kanyarját (Infostart)
Michael Schumacherről nevezik el az első kanyart a Forma-1-es Bahreini Nagydíjnak otthont adó szahíri pályán.
márc. 2
13:39
Tenisz: Dimitrov a második kilencvenes duplázó (She)
A bolgár Grigor Dimitrov nyerte meg az acapulcói tenisztorna férfi egyeseinek küzdelmét, miután a döntőben 7:6, 3:6, 7:6-ra legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont. A hölgyeknél a szlovák Dominika Cibulková lett a végső győztes a mexikói viadalon.
márc. 2
13:57
Premier League - Százezer fontos büntetés a Newcastle "fejelő" trénerének (Infostart)
Százezer fontos (körülbelül 37 millió forintos) büntetést kapott klubjától Alan Pardew, a Newcastle United labdarúgócsapatának vezetőedzője, amiért a bajnokság szombati játéknapján lefejelte a rivális Hull City egyik játékosát.
márc. 2
13:57
Alpesi sí: Miklós Edit óriási vk-rekordja (She)
A svájci Crans Montanában folytatódott a női alpesi sízők világkupa-sorozata, ahol ezúttal lesikló futamot rendeztek. Ezen indult a magyar Miklós Edit, aki huszonhatodikként rajtolva a negyedik legjobb idővel ért célba, s bár az utána indulók közül a verseny győztese, az osztrák Andrea Fischbacher megelőzte, így is minden idők legjobb magyar helyezését produkálva az ötödik helyen zárt.
márc. 2
13:59
FTC: Laczkó játszhat, Gyömbér az új kapitány (She)
Megérkezett Laczkó Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros új szerzeményének játékengedélye, így akár pályára is léphet a Győri ETO elleni bajnokin. A Fradi új csapatkapitányának Gyömbér Gábort választották a társak.
márc. 2
14:15
Primera Div.: a Betis pontot rabolt Villarrealból (She)
A BL-helyekre is eséllyel pályázó Villarreal hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó Betisszel a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap déli mérkőzésén.
márc. 2
14:33
Serie A: az Udinese egy hármast kapott Szardínián (She)
A Cagliari labdarúgócsapata hazai pályán 3–0-ra nyert az Udinese ellen a Serie A 26. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
márc. 2
14:33
Karrier: Visszalépés lenne a PSG után a Juventus - Verratti (Agroinform)
A Paris Saint-Germain ifjú titánját többször összeboronálták a Juventusszal.
márc. 2
15:09
Sífutás: norvég győzelmek Lahtiban (She)
A finnországi Lahtiban férfi 15 és női 10 km-es egyenkénti indítású, szabad stílusú versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az előbbieknél a norvég Martin Johnsrud Sundby, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Marit Björgen szerezte meg.
márc. 2
15:11
Angol Ligakupa: Man. City-Sunderland élőben az NSO-n! (She)
Az angol Ligakupa döntőjében ma összecsap egymással a Manchester City és a Sunderland Londonban, a Wembleyben. A pályaválasztó manchesteriek új rekordot állíthatnának fel azzal, ha kapott gól nélkül tudnák megnyerni a döntőt, ugyanis ebben az esetben úgy nyernék meg Ligakupát, hogy az egész sorozatban mindössze egyetlen találatot kaptak – erre korábban egyetlen csapat sem volt képes. A Sunderland…
márc. 2
15:13
PSG: A Juve visszalépés lenne - Verratti (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát erősítő Marco Verratti szerint egyértelműen visszalépés lenne számára, ha a Juventusba igazolna.
márc. 2
15:15
Férfi kézi: Matics elfogadná Lékait a szerb válogatottba (She)
Csalódást keltően szerepelt a szerb férfi kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokságon, ahol a csoportjából sem tudott továbbjutni. Vladan Matics szövetségi kapitány beszámolóját elsőre nem fogadta el a szerb szövetség, a szakember azonban kijelentette, nem mond le. Matics a Magyar Szónak adott interjúban beszélt a furcsa szerb mentalitásról, valamint hogy Lékai Mátét elfogadná a…
márc. 2
15:27
Alpesi sí vk - Miklós Edit ötödik Crans Montanában (Infostart)
Miklós Edit szenzációs teljesítményt nyújtva az ötödik helyen végzett a női alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi lesiklóversenyén, a svájci Crans Montanában.
márc. 2
15:27
Premier League: Mourinho szerint Magath meg tudja menteni a Fulhamet (Agroinform)
A Chelsea szombaton 3-1-re nyert a Fulham otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.
márc. 2
15:45
Videó: Borini éles szögből lőtt a Man City kapujába (She)
A Sunderland megszerezte a vezetést a Manchester City ellen a jelenleg is zajló angol labdarúgó Ligakupa döntőjében. A 10. percben Fabio Borini használta ki a City-védők bizonytalanságát, és éles szögből a hálóba lőtt.
márc. 2
15:47
Bundesliga 2.: Stieber becsavarta, a Fürth nyert (She)
A Greuther Fürth labdarúgócsapata a hajrában szerzett góllal 3–2-re legyőzte az FSV Frankfurtot a Bundesliga 2. vasárnapi játéknapján.

Keresés