2014. március 2. vasárnap

márc. 2
16:03
IFAB: marad a kapusok „háromszoros büntetése” (She)
A labdarúgás szabály-előkészítő és -alkotó testületeként működő IFAB elutasította azt a felvetést, hogy enyhítsenek a kapusok „háromszoros büntetésén”.
márc. 2
16:05
Kosár: Natasa Kovacsevics a FIBA Europe nagykövete (She)
Az Európai Kosárlabda-szövetség (FIBA Europe) a sportág ifjúsági nagykövetévé nevezte ki Natasa Kovacsevicset, akinek a HAT-AGRO UNI Győr szeptemberi buszbalesete után térd alatt amputálni kellett az egyik lábát.
márc. 2
16:07
F1: Hamilton zárta az élen az utolsó tesztnapot (She)
Lewis Hamilton zárta az élen a Formula–1-es csapatok utolsó tesztnapját, a Mercedes pilótája Valtteri Bottast és Fernando Alonsót megelőzve lett az első, de három századdal elmaradt Felipe Massa szombati eredményétől. Az utolsó napon több autó is korai zárásra kényszerítette csapatát, s amíg ez a Lotustól nem volt szokatlan, a McLarenben, a Williamsben és a Force Indiában is kimúlt a Mercedes-…
márc. 2
16:09
Birkózás: Lőrincz aranyérmes, Módos megsérült (She)
Az ezúttal 71 kilogrammban szereplő Lőrincz Tamás nagyszerű birkózással arany-, míg Bácsi Péter (80 kg) és Varga Ádám (98 kg) egyaránt bronzérmet nyert a hagyományos szombathelyi kötöttfogású birkózó Golden Grand Prix vasárnapi zárónapján, amelyen az olimpiai és világbajnoki bronzérmes Módos Péter súlyos sérülést szenvedett.
márc. 2
16:11
Síugrás: Stoch egy méterre a sáncrekordtól Lahtiban (She)
A finnországi Lahtiban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt a lengyel Kamil Stoch nyerte meg a német Severin Freund és az osztrák Gregor Schlierenzauer előtt.
márc. 2
16:21
NB I: Laczkó, Ugrai, Pavlovic és Dibusz is kezd a Fradinál (She)
Kijelölték a kezdőcsapatokat a Ferencváros–Győri ETO NB I-es labdarúgó-bajnokira. A fővárosiaknál az új szerzemények – Laczkó Zsolt, Ugrai Roland, Mateo Pavlovic és Dibusz Dénes – kezdőként debütálnak a bajnokságban.
márc. 2
16:23
Anglia: „Ha fehér lennék, több mint tíz évig lettem volna kapitány” (She)
A korábbi angol válogatott hátvéd, Sol Campbell a Sunday Times-ban folytatásokban megjelenő önéletrajzában elmondta, több mint tíz éven keresztül lehetett volna csapatkapitány az angol válogatottban, ha fehérnek születik.
márc. 2
16:25
Atlético-Real: Marcelo és Carvajal is a padon - kezdőcsapatok (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 17 órakor kezdődő Atlético Madrid–Real Madrid spanyol élvonalbeli bajnokira. A hazaiaknál nincs meglepetés Diego Simeone összeállításában, a Realnál viszont a kispadon kezd Marcelo és Daniel Carvajal is.
márc. 2
16:39
Válogatott: változás a finn keretben a győri meccsre (She)
Változtatott keretén a finn labdarúgó-válogatott a Magyarország elleni szerdai felkészülési mérkőzésre. Az északiaknál Teemu Tainio kikerült a csapatból, helyére a Honka középpályását, Mehmet Hetemajt nevezték.
márc. 2
16:39
Átigazolás: Mourinhóval üzletelne az Inter (Agroinform)
A Chelsea-ben játszó John Obi Mikellel erősítené meg a középpályáját nyáron az Inter együttese.
márc. 2
16:41
NB I: Ferencváros–Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Győri ETO FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 2
16:43
Hollandia: győzött az Ajax, Adorján nem érti kihagyását (She)
Az éllovas Ajax 2–1-re győzött a Feyenoord ellen idegenben a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában, míg az üldöző Twente csak ikszelt. A Groningen keretében Adorján Krisztián nem szerepelt, csapata 1–1-es döntetlent játszott a Cambuurral. A magyar légiós a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, nem érti, miért maradt ki.
márc. 2
16:57
NB III: Lisztes betalált, Nyilas 11-est rontott (She)
A Soroksár 2–0-ra nyert az ESMTK vendégeként a labdarúgó NB III Középcsoportjában, amelyet így újra hatpontos előnnyel vezet a Szeged előtt.
márc. 2
16:57
La Liga: Nagy kínok árán szerzett pontot a Real az Atlético ellen (Agroinform)
Sokáig győzelemre álltak a Matracosok, végül Cristiano Ronaldo elintézte, hogy egyedül maradjon a tabella élén a Real.
márc. 2
16:59
Serie A: nagy lehetőséget szalasztott el a Verona (She)
Emberelőnyben sem tudta kicsikarni a győzelmet a Hellas Verona hazai pályán a Bologna ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában. A gól nélküli döntetlen azt jelenti, hogy az Inter maradt az ötödik a tabellán.
márc. 2
16:59
Angol Ligakupa: Pellegrini 11 év után nyert trófeát, a Cityé lett a Ligakupa (Agroinform)
A Manchester City 3-1-re legyőzte a Sunderlandet az Angol Ligakupa vasárnapi döntőjében, a londoni Wembley Stadionban.
márc. 2
17:15
Marad a szőnyegen Deák Bárdos Mihály (Blikk)
Európa-bajnok kötöttfogású birkózónk, Deák Bárdos Mihály 39 évesen sem tud elszakadni a szőnyegtől. Noha edzői visszavonulást javasolnak neki, ő még egy évet mindenképpen vállal, a szombathelyi tornán például bronzmeccsig jutott.
márc. 2
17:15
Serie A: nagy lehetőséget szalasztott el a Verona (She)
Emberelőnyben sem tudta kicsikarni a győzelmet a Hellas Verona hazai pályán a Bologna ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában. A gól nélküli döntetlen azt jelenti, hogy az Inter maradt az ötödik a tabellán.
márc. 2
17:17
Angol Ligakupa: a Man. City sikerével zárult a döntő (She)
A Manchester City nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 3–1-re legyőzte a Sunderlandet. Az első félidőben Poyet együttese került előnybe Fabio Borini remek lövését követően, amit a City a második félidőben egy perc alatt eltüntetett és megfordított. Előbb Yaya Touré szerzett hatalmas gólt, egy perccel később Samir Nasri volt eredményes. A végeredményt végül a csereként beállt Jesús…
márc. 2
17:19
P. División: Atlético-Real derbi élőben az NSO-n! (She)
Madridi derbi élőben a Nemzeti Sport Online-on! A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a listavezető Real Madrid egyik üldözőjéhez, a városi rivális Atlético Madridhoz látogat. A találkozó alakulását nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 2
17:33
Vízilabda Eb: teljes a mezőny a férfiaknál is (She)
A vasárnapi orosz–holland selejtezős párharc visszavágója nyomán teljessé vált a nyári budapesti vízilabda Európa-bajnokság 12 csapatos férfi mezőnye.
márc. 2
17:35
Bundesliga: fél tucat gólt kaptak a „farkasok” (She)
Nagy vereségbe szaladt bele a Wolfsburg a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójában: a „farkasok” 6–2-re kikaptak a Hoffenheim vendégeként.
márc. 2
17:51
Videó: Touré parádés gólját hetekig lehetne mutogatni (She)
A Manchester City 0–1-ről fordítva 3–1-re nyert a Sunderland ellen a labdarúgó angol Ligakupa döntőjében. A Sunderland Fabio Borini góljával szerzett vezetést, majd Yaya Touré az 55. percben elképesztő tekeréssel egyenlített. Egy perc sem telt el, amikor Samir Nasri találatával már előnybe került a City, majd a 90. percben Jesús Navas bebiztosította a manchesteriek sikerét. Nézze meg a gólokat!
márc. 2
17:53
Eredivisie: Olyan arcod van, mint egy Ajax-drukkernek - Pelle a riporternek (She)
Graziano Pelle hiába szerzett vezetést a Feyenoord labdarúgócsapatának az Ajax elleni holland bajnoki rangadón, 2–1-re végül a vendég amszterdamiak nyertek. Az olasz csatár kissé elvesztette a fejét a mérkőzés utáni interjú során.
márc. 2
18:09
Mol Liga: egy sikerre a döntőtől az érsekújváriak (She)
A Mikron Nové Zámky jégkorongcsapata hosszabbítás után 3–2-re nyert a Miskolci Jegesmedvék otthonában a Mol Liga elődöntőjének 3. mérkőzésén, így 2–1-re vezet a párharcban, azaz már csak egy sikerre van a finálétól.
márc. 2
18:11
Átigazolások: Kínába igazolt a volt FTC-légiós (She)
A pekingi Baxy labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Felipe Félix, a Ferencváros korábbi légiósa. A kínai másodosztályú együtteshez igazoló 28 éves brazil csatár a 2011–2012-es szezonban hat NB I-es meccsen lépett pályára az FTC-ben, egy gólt szerzett.
márc. 2
18:27
Átigazolások: Kínába szerződött a volt FTC-légiós (She)
A pekingi Baxy labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Felipe Félix, a Ferencváros korábbi légiósa. A kínai másodosztályú együtteshez igazoló 28 éves brazil csatár a 2011–2012-es szezonban hat NB I-es meccsen lépett pályára az FTC-ben, egy gólt szerzett.
márc. 2
18:29
NB I: Zöld-fehérrel nem tudtam hibázni - Pintér (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Pintér Attila is kilátogatott az NB I első tavaszi fordulójának rangadójára, a Ferencváros–Győri ETO mérkőzésre a Puskás Ferenc Stadionba. A szakember az összecsapás szünetében a találkozót közvetítő M1-nek nyilatkozott is a meccsről.
márc. 2
18:45
Labdarúgó NB I - Ferencváros-Győr 1-1 (Infostart)
Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Győrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 18., idei első fordulójának vasárnapi játéknapján, a Puskás Stadionban.
márc. 2
18:45
NB I: Diósgyőr-Debrecen élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Debreceni VSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 2
18:46
NB I: A Győr megbüntette a tizenegyest hibázó Ferencvárost (Agroinform)
1-1-es döntetlennel zárult a zöld-fehér rangadó, Böde kihagyta a büntetőt, az ETO emberhátrányban egyenlített.
márc. 2
18:47
Serie A: Livorno-Napoli élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában a dobogós Napoli a kiesés elől menekülő Livorno otthonába látogat. Az eltiltott Gonzalo Higuaín nélkül felálló nápolyiak szeptember óta nem nyertek egymás után két idegenbeli mérkőzést (a 24. fordulóban a Sassuolót győzték le) a bajnokságban, az újonc Livorno pedig november óta nem hozott le Serie A-találkozót kapott gól nélkül – így mindkét…
márc. 2
18:49
NB I: három piros és iksz a Fradi-Győr bajnokin (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Ferencváros a Puskás Ferenc Stadionban fogadta a Győri ETO-t, és a két csapat 1–1-re végzett egymással. A gólokat Leonardo és Varga Roland szerezte, Michal Svecet, Lipták Zoltánt és Mateo Pavlovicot kiállították.
márc. 2
18:51
Cselgáncs: hét magyar érem Prágából és Varsóból (She)
Két ezüst- és öt bronzérmet gyűjtöttek a magyarok a hétvégén a cselgáncs világkupa-sorozat prágai, illetve varsói állomásán.
márc. 2
18:53
Ausztria: Gulácsi megsérült, a Salzburg nyert (She)
A Gulácsi Péterrel felálló Salzburg hazai pályán 6–3-ra legyőzte a Rapid Wient az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának rangadóján. A salzburgiak előnye már 22 pont a tabellán, legutóbb novemberben kapott ki az együttes – akkor épp a Rapid Wientől.
márc. 2
18:55
Vívás: magyar bronz a junior Európa-bajnokságon (She)
Bronzérmet nyert a párbajtőröző Bohus Réka a junior vívók jeruzsálemi Európa-bajnokságán.
márc. 2
19:03
Primera División: CR-góllal ikszelt a Real a derbin (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójában a listavezető Real Madrid 2–2-es döntetlent ért el a városi rivális Atlético Madrid otthonában. A királyiak Karim Benzema góljával már három perc után előnyben voltak, az Atlético viszont még a szünet előtt fordított. A végeredmény Cristiano Ronaldo állította be.
márc. 2
19:03
Három piros lap és döntetlen az FTC-Győr mérkőzésen (Metropol)
A Ferencváros büntetőt hibázott, majd nem sokkal később a győriek megszerezték az egyenlítő gólt.
márc. 2
19:05
Videó: nem adták meg Vargáéknak a „szellemgólt” (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 33. fordulójában a Varga Józsefet végig a soraiban tudó Middlesbrough 1–0-ra kikapott a Sheffield Wednesday otthonában. A mérkőzés egyik érdekes jelenete a vendégek játékosához, Jacob Butterfieldhez kapcsolódik, akinek lövése után a labda két kapufát is érintett, mire Chris Kirkland kezébe került. Kérdés, hogy bent volt-e a labda? A…
márc. 2
19:05
Döntetlen a madridi derbin (Metropol)
Nem valószínű, hogy az esti közös mozinézésről csevegnek.
márc. 2
19:21
Primera División - Döntetlen a madridi rangadón (Infostart)
A listavezető Real 2-2-es döntetlent játszott a harmadik helyen álló Atlético vendégeként vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának madridi rangadóján.
márc. 2
19:21
NB I: Hiányzott egy kis nyugalom - Thomas Doll (She)
Pontosztozkodással ért véget a Ferencváros–Győri ETO bajnoki a labdarúgó NB I első tavaszi fordulójában. Az 1–1-re végződött mérkőzés után az emberhátrányból pontot mentő győriek edzője, Horváth Ferenc tűnt elégedettebbnek, Thomas Doll, a fővárosiak trénere a higgadtságot hiányolta csapata részéről.
márc. 2
19:23
Női kosár NB I: a Sopron 25 ponttal nyert a Vasas ellen (She)
A Sopron hazai pályán 70–45-re nyert a Vasas ellen a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
márc. 2
19:39
Ligue 1: elefántcsontparti gólparádé a Lille meccsén (She)
Nehezen tudott csak nyerni a sereghajtó Ajaccio otthonában a Lille a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 27. fordulójában. A házigazda 21 éves elefántcsontparti csatára, Tallo kétszer is beköszönt az első félidőben, azonban a vendégek elefántcsontparti légiósa, Salomon Kalou háromszor volt eredményes (kétszer büntetőből) a meccsen, és ez döntőnek bizonyult.
márc. 2
19:41
Videó: négy gól és iksz a madridi derbin (She)
Nem bírt egymással az Atlético Madrid és a Real Madrid (1–1) a Vicente Calderón Stadionban a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 26. fordulójának rangadóján. Karim Benzema korai góljával a Real szerzett vezetést, de az első félidő vége a hazaiaknak sikerült remekül. Előbb Koke egyenlített egy lapos lövéssel, majd Gabi Fernández távoli bombája – Diego López benne volt a…
márc. 2
19:43
PL: Soldado góljával nyert a Spurs a Cardiff ellen (She)
A Tottenham Hotspur Roberto Soldado góljával 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Cardiff Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Az Aston Villa kitömte a Norwich Cityt, a Crystal Palace a hajrában mentett pontot a Swansea City vendégeként.
márc. 2
19:57
Bundesliga: történelmi mélyponton a Stuttgart (She)
Az Eintracht Frankfurt 2–1-re legyőzte hazai pályán a VfB Stuttgartot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójának záró mérkőzésén. A svábok az első félidőben még vezettek Martin Harnik találatával, de a házigazda az utolsó tíz percben fordított.
márc. 2
19:57
Vízilabda Eb: Az oroszok is jönnek Budapestre (Agroinform)
Az orosz-holland selejtezős párharc visszavágója nyomán teljessé vált a budapesti vízilabda Eb férfi mezőnye.
márc. 2
20:15
Belgium: Köteles nélkül rangadót veszített a Genk (She)
Az Anderlecht 2–0-ra megnyerte a Genk elleni rangadót a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A vendégek magyar kapusa, Köteles László sérülése miatt nem szerepelt a keretben. Az FC Bruges az éllovas Standard Liege ellen diadalmaskodott.
márc. 2
20:17
EBEL: győzelmével rájátszásba jutott a Volán! (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata 3–2-re nyert Dornbirnban az EBEL középszakaszának utolsó fordulójában, ezzel bejutott a rájátszásba.

Keresés