2014. február 25. kedd

febr. 25
0:09
Tenisz: Babos Tímeának esélye sem volt az első kiemelt ellen (She)
A brazíliai Florianópolisban zajló kemény pályás női tenisztorna első fordulójában a világranglista 94. helyén álló Babos Tímea két sima szettben kikapott az első helyen kiemelt spanyol Carla Suárez-Navarrótól, ezzel véget értek számára a küzdelmek.
febr. 25
0:10
Forma-1: Räikkönennek fogalma sincs, mennyire jó a Ferrari (Agroinform)
Ő hetedik, Alonso hatodik lett a négynapos bahreini teszten, de így sem tudja, mire mehet idén a Ferrari. Gond nincs.
febr. 25
0:27
Primera División: kimaradt a tizenegyes, vereség lett a vége (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának záró mérkőzésén a Villarreal idegenben egygólos győzelmet aratott az Espanyol ellen, amelynek csatára, Sergio García a 91. percben tizenegyest hibázott.
febr. 25
1:03
Futsal NB I: az ETO ezúttal nyolcat vágott ellenfelének (She)
A futsal NB I 21. fordulójának hétfői játéknapján a listavezető Rába ETO újabb fölényes sikert könyvelhetett el, miután 8–1-re nyert az Aramis otthonában. A Haladás szegedi vendégjátéka során a második félidőben kilenc perc leforgása alatt hat gól is született – abból kettő egy percen belül –, végül a szombathelyiek jöttek ki jobban az adok-kapokból.
febr. 25
7:21
NBA: Anthony ismét 44-et dobott, a Knicks megint kikapott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a New York sztárja, Carmelo Anthony ismét 44 pontot szórt, akárcsak három napja az Orlando ellen, de az extraklasszis teljesítmény ezúttal is kevés volt a győzelemhez. A Pelicans–Clippers és a 76ers–Bucks meccs egyaránt pontzuhatagot (130 pont fölött termeltek a csapatot) és vendéggyőzelmet hozott.
febr. 25
7:39
BL: Oroszországban a Dortmund, Megyeriéknél a United - program (She)
Tovább folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntői. Kedden kora este a Zenit a Borussia Dortmundot fogadja, majd este a Megyeri Balázst is soraiban tudó Olympiakosz lesz a Manchester United ellenfele.
febr. 25
7:41
Vb 2014: Mandzukic megúszta, csak egy meccset kapott - az eltiltások (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalosan is megerősítette, hogy négy játékosnak kell eltiltást letöltenie a nyári, brazíliai világbajnokság alatt.
febr. 25
7:57
Barca: Puyol döntött, a szezon végén távozik - sajtóhír (She)
A katalán Sport értesülései szerint az idény végén távozik a Barcelonától Carles Puyol, a katalánok 35 esztendős legendás labdarúgója. A válogatott középhátvéd mellett Jordi Roura edző is elhagyja a gránátvörös-kékeket.
febr. 25
7:59
Férfi kézi BL: a Zagreb levelét iktatják; az Aalborgot kellene kapni? (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének mai sorsolása előtt Vass Sándor korábbi szövetségi kapitány nyilatkozott a Digi Sport Reggeli Start című műsorában az MKB-MVM Veszprém esélyeiről, és beszélt a CO Zagreb tiltakozásáról is.
febr. 25
8:15
NBA: Anthony ismét 44-et dobott, a Knicks megint kikapott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony ismét 44 pontot szórt, akárcsak három napja az Orlando ellen, de az extraklasszis teljesítmény ezúttal is kevés volt a győzelemhez. A Pelicans–Clippers és a 76ers–Bucks meccs egyaránt pontzuhatagot (230 pont fölött termeltek a csapatot) és vendéggyőzelmet hozott.
febr. 25
8:33
Honvéd: magyar állampolgár lesz a légiós, válogatott lenne (She)
Beadta a magyar állampolgársági kérelmet Borisz Zsivanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd szerb középpályása. A 24 éves játékos elmondta, ha lehetőség nyílna, örömmel szerepelne a magyar válogatottban.
febr. 25
8:35
Válogatott: Pintér csapata még az ebédlőben is tolódik - Csank (She)
Csank János, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya – ő volt az utolsó szakember, akivel a nemzeti csapatunk továbblépett egy selejtezőcsoportból (még 1997-ben) és pótselejtezőt játszhatott – a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt az Eb-sorsolásról, a magyar válogatottról.
febr. 25
8:37
Videó: „Nem kincstári optimizmus, odaérhetünk a 2. helyre” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal a magyar labdarúgó-válogatott 2016-os Európa-bajnoki selejtezős ellenfeleit vette górcső alá.
febr. 25
8:51
Férfi kosár: fegyelmi okokból távozik a körmendi játékos (She)
Már nem a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Körmend játékosa Muhammad El-Amin, miután a vasi klub szerződést bont vele.
febr. 25
8:53
Roda: Némethtel hosszú távra terveznek a klubnál (She)
A holland élvonalbeli Roda labdarúgócsapata hosszabbítana Németh Krisztiánnal. A magyar válogatott támadó szerződése a szezon végén lejár, opciós joggal egy évvel meghosszabbíthatják. A klub azonban még többet akar.
febr. 25
9:09
DVSC: a Diósgyőr ellen már visszatérnek az ultrák (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva szurkolói döntöttek, s a Diósgyőr elleni bajnokin már ismét a helyszínen fogják buzdítani kedvenceiket.
febr. 25
9:09
Bajnokok Ligája: A mostani az utóbbi évek legjobb Real Madridja - Raúl (Agroinform)
A Real Madrid legendája úgy véli, a királyi gárda évek óta nem látott remek formában van.
febr. 25
9:27
Videó: diadal - üres kapus találat, Hetényi gólpassz (She)
Mint beszámoltunk róla, jól tért vissza a háromhetes olimpiai pihenőről a Sapa Fehérvár AV 19: a magyar csapat 3–0-ra győzött az Innsbruck vendégeként az osztrák első osztályú profi jégkorongbajnokság (EBEL) hétfői játéknapján, és ezzel megerősítette helyét az alsóházi tabella élén, a rájátszást érő összesített hetedik helyen. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
febr. 25
9:29
Kézi: Szeged helyett Szkopjéban köthet ki a BL-győztes horvát (She)
Sajtóhírek szerint a horvát Blazenko Lackovic a macedón Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatával folytat előrehaladott tárgyalásokat, s bár korábban a Pick Szegeddel is szóba hozták a balátlövőt, úgy tűnik, mégsem a magyar együttest választja.
febr. 25
9:31
Anglia: Megtettük az első nagy lépést előre - Bogdán (She)
A Bogdán Ádámmal felálló Bolton labdarúgócsapata a hétvégén megszerezte idei első győzelmét az angol másodosztályban (Chamiponship), méghozzá Tőzsér Dániel csapata, a Watford ellen (2–0). A magyar válogatott kapus reméli, hogy ez a siker erőt ad a folytatásra és elindulnak feljebb a tabellán.
febr. 25
9:45
Eurochallenge: Újabb bombasiker kapujában az Olaj (Agroinform)
Ha az Olaj legyőzi a Cholet együttesét, ott lesz a legjobb nyolc között az Eurochallenge sorozatban.
febr. 25
10:21
Videó: a „Kígyó térről” is bevarrta a szabaddobást a kézis (She)
A dán női kézilabda-bajnokság legutóbbi játéknapján Maria Adler volt a HC Odense–Vejen EH mérkőzés hőse, miután a balátlövő szinte a félpályáról, időn túli szabaddobásból bevágta a felsőbe a labdát. Csapata ezzel a találattal 24–23-ra nyert. Íme!
febr. 25
10:21
A Barca 13,6 millió eurót fizetett be Neymar ügyében (Metropol)
Az FC Barcelona jogászai szerint fennáll a veszély, hogy a megkötött szerződések után járó pénzügyi kötelezettségek többféleképpen értelmezhetők.
febr. 25
10:21
Karrier: Gerrardot a szakma legjobbja dicséri (Agroinform)
Andrea Pirlo szerint a Liverpool ikonja tökéletesen alkalmazkodott új, visszavontabb szerepköréhez.
febr. 25
10:39
Vb 2014: pszichológussal törnék meg az angol 11-esek átkát (She)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Sky Sportsnak nyilatkozva elmondta: elképzelhető, hogy külön pszichológust alkalmaznak a brazíliai világbajnokságon, hogy felkészítse a játékosokat a tizenegyesrúgásokra. Anglia a vb-történet legrosszabb tizenegyesrúgó csapatának számít.
febr. 25
10:57
Bajnokok Ligája: Orosz télben a Dortmund, görög katlanban a United (Agroinform)
Kedden az Olimpiakosz - Manchester Untied és a Zenit - Borussia Dortmund találkozóval folytatódnak a nyolcaddöntők.
febr. 25
11:15
F1: Ecclestone fél a Schumacherrel kapcsolatos rossz hírektől (She)
A Formula–1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone aggódik a december végi síbalesete óta mesterséges kómában fekvő Michael Schumacher miatt.
febr. 25
11:33
Videó: hiába Anthony 44 pontja, Nowitzki a főszereplő (She)
Mint beszámoltunk róla, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hajnali mérkőzésein a Dallas veteránja, Dirk Nowitzki volt a főszereplő – hiába szerzett 44 pontot az ellenfél Knicks sztárja, Carmelo Anthony. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
febr. 25
11:33
Karrier: A spanyolok lemondhatnak Zidane-ról? (Agroinform)
Zinedine Zidane legidősebb fia egyelőre a francia válogatottat választotta a spanyollal szemben.
febr. 25
11:35
DVTK: nyáron kezdődhet a diósgyőri stadion újjáépítése (She)
Nyáron kezdődhet a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK stadionjának újjáépítése – véli Sebestyén László országgyűlési képviselő, aki azt is elmondta, hogy a kormány 4.5 milliárd forintot biztosít a létesítmény felújítására.
febr. 25
11:37
Férfi kézi: Prodanovics visszatér a Pick Szegedbe - sajtóhír (She)
A handball-planet.com kézilabdás szakportál értesülése szerint Rajko Prodanovics visszatér a Pick Szegedbe.
febr. 25
11:51
Videó: bravúros védés után mutogatott a kapus - kiállították (She)
Az azerbajdzsáni élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Qabala 0–0-s döntetlent játszott a Revannal. A találkozó 73. percében a vendégek lengyel kapusa, Lukasz Sapela hárított egy büntetőt, majd az ünneplés hevében mutogatott, amiért a játékvezető kiállította. Íme!
febr. 25
11:51
Párbajtőrös ezüstérem (Metropol)
Siklósi Gergely a kadett Eb-n szerepelt sikerrel.
febr. 25
12:09
Vb 2014: ennyire népszerűtlen még nem volt a torna Brazíliában (She)
A házigazda braziloknak már csak 52 százaléka lelkesedik a nyári labdarúgó-világbajnokságért.
febr. 25
12:11
Férfi kézi BL: a nyolcaddöntő sorsolása élőben az NSO-n (She)
Kedden az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában tartják a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását. Az MKB-MVM Veszprém az első kalapból várja a párosítást, ellenfele az Aalborg, a Vardar Szkopje vagy a Wisla Plock lehet. Kövessék a sorsolást folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
febr. 25
12:13
Lombard: Dunaszerdahelyen folytathatja a rutinos védő (She)
Nagyon úgy tűnik, hogy Szabó Ottó a tavasszal már nem a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa játékoskeretének lesz tagja.
febr. 25
12:27
Férfi kézi BL: a lengyel Wisla Plock lesz a Veszprém ellenfele (She)
A Wisla Plock lesz az MKB-MVM Veszprém ellenfele a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A párharc első mérkőzésén a veszprémiek idegenben lépnek parkettre az Eklemovics Nikolát is soraiban tudó lengyel csapat ellen.
febr. 25
12:27
Karrier: A Honvéd szerb középpályása magyar válogatott lenne (Agroinform)
A Budapest Honvéd 24 éves szerb középpályása, Borisz Zsivanovics beadta a magyar állampolgársági kérelmet.
febr. 25
12:29
Válogatott: Eb-selejtezők Debrecenben és az Üllői úton (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a szeptemberben kezdődő Eb-selejtezősorozatban várhatóan Debrecenben és az Üllői úton játszhatja majd a hazai mérkőzéseit – tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t Sztancsik Tamás, a nemzeti csapat sajtófőnöke.
febr. 25
12:29
Férfi kézilabda BL: Lengyel csapat ellen folytatja a Veszprém (Agroinform)
A lengyel Wisla Plock csapatával találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a magyar bajnok.
febr. 25
12:31
Profi boksz: Maidana lesz Mayweather ellenfele Vegasban (She)
A súlycsoportoktól függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. az argentin Marcos Maidana ellen lép ringbe május 3-án Las Vegasban, az MGM Grand kaszinóban.
febr. 25
12:45
Videó: Bale góljától Ramosnak is felakadt a szeme (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában, a Real Madrid–Elche mérkőzésen káprázatos gólt rúgott Gareth Bale. A találatnál az egyik kamera épp a kispadot vette, ahol Sergio Ramosnak kis híján felakadt a szeme a gól láttán. Íme!
febr. 25
12:47
Győr: „A kimagasló támadókat mi sem tudjuk megfizetni” (She)
Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO korábbi kapusa, jelenlegi sportigazgatója a kisalfold.hu-nak adott nyilatkozatában elárulta, a kimagasló képességű támadókat még ők sem tudnák megfizetni, így nem bánja, hogy a téli átigazolási időszakban nem sikerült csatárt szerződtetni.
febr. 25
13:21
Férfi kézilabda BL - Lengyel ellenfelet kapott a Veszprém (Infostart)
A csoportgyőztes MKB-MVM Veszprém a lengyel Wisla Plockkal találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
febr. 25
13:21
Videó: Bale góljától Ramosnak is tátva maradt a szája (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában, a Real Madrid–Elche mérkőzésen káprázatos gólt rúgott Gareth Bale. A találatnál az egyik kamera épp a kispadot vette, ahol Sergio Ramosnak kis híján felakadt a szeme a gól láttán. Íme!
febr. 25
13:23
Formula-1: Massát követte korábbi versenymérnöke (She)
Felipe Massa után korábbi versenymérnöke is a Ferraritól a Formula–1-es Williams csapathoz szerződött. Rob Smedley a brit istállónál az autók teljesítményéért felelős vezető lesz, s a munkát áprilisban, a Bahreini Nagydíj előtt kezdi majd meg.
febr. 25
13:25
Női kézi: elutasítva - elhalasztják az Érd-FTC MK-meccset (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség fellebbviteli bizottsága elutasította az Érd beadványát, és fenntartotta a versenybizottság korábbi határozatát, amelynek alapján későbbi időpontra halasztják az eredetileg szerdára kiírt Érd–Ferencváros Magyar Kupa-negyeddöntőt, a Fradi a Siófokkal játszik bajnokit helyette.
febr. 25
13:39
Férfi kézi: bizalomhiány - elküldték a montenegrói kapitányt (She)
A Montenegrói Kézilabda-szövetség megszüntette Zoran Kasztratovics férfi szövetségi kapitány szerződését, miután úgy ítélte meg, nem tud együtt dolgozni a keret rutinos tagjaival.
febr. 25
13:39
Vb 2014: Nem hibáznak több tizenegyest az angolok? (Agroinform)
Hodgson pszichológus bevetésével érné el, hogy játékosai magabiztosabbak legyenek a tizenegyeseknél.
febr. 25
13:41
Dortmund: 2020-ig kitiltották a stadionból a náci drukkert (She)
A Zenit elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésére készülő Borussia Dortmund hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2020-ig kitiltotta stadionjából, a Signal Iduna Parkból azt a szurkolót, aki náci bekiabálással zavarta meg a Hamburg elleni bajnokit megelőző gyászszünetet.

Keresés