2014. február 9. vasárnap

febr. 9
0:09
Primera División: kikapott az Atlético, élen maradt a Real (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 23. fordulójában a forduló előtt listavezető Atlético Madrid két góllal kikapott a kiesés elől menekülő Almería otthonában, így október óta először szenvedett vereséget, és rosszabb gólkülönbsége miatt visszacsúszott a második helyre.
febr. 9
0:13
NS: Urbán megmondja; Nyár nyolcmillióért; Citromízű banán - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
febr. 9
0:17
NB II-es felkészülés: győzött az Újváros, kikapott a Sopron (She)
Három másodosztályú csapat nemzetközi felkészülési mérkőzésen lépett pályára szombaton. Az Antalyában edzőtáborozó Dunaújváros cseh első osztályú csapatot vert meg, míg a szintén Antalyában tartózkodó Nyíregyháza két mérkőzésen két sorral lépett pályára – román ellenfelét legyőzte, a bolgár ellenféllel döntetlent játszott. A Sopron Bécsben, a Rapid Wien második csapatától kapott ki.
febr. 9
1:21
Ökölvívás: Harcsa és Darányi is aranyérmes a Bocskain (She)
Öt magyar versenyző közül ketten, Harcsa Zoltán (75 kg) és Darányi Zsolt (69 kg) hagyta el győztesen a ringet az 58. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékverseny szombati fináléiban, így a már pénteken biztosan aranyérmes Varga Miklóssal (60 kg) kiegészülve három kategóriában született hazai siker.
febr. 9
4:03
Böhnért kéziztek Norvégiában (Blikk)
Larvik – Vastapssal, könnyek között búcsúztak Karl Erik Böhntől (+48) a szurkolók pénteken este, a Larvik–Győr Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
febr. 9
4:07
Mohamed: újra lányom lesz! (Blikk)
Budapest – Noha már a terhesség hatodik hónapjában jár Mohamed Aida (37), azért a női tőrözők hétvégi Világkupa-versenyét sem hagyta ki.
febr. 9
6:09
Primera División - Élre ugrott a Real Madrid (Infostart)
A Primera División 23. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 4-2-re legyőzte a Villarrealt.
febr. 9
6:11
Primera División - Kikapott idegenben az Atlético Madrid (Infostart)
Az Atlético Madrid vereséget szenvedett az Almería vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában, a szombati játéknap negyedik, késő esti mérkőzésén.
febr. 9
7:03
Fed Kupa - Csoportmásodikok a magyarok (Infostart)
A Babos Tímea, Jani Réka-Luca páros 5:7, 7:5, 6:3-ra legyőzte Tara Moore-t és Jocelyn Rae-t, így a magyar válogatott 2-1-re megverte Nagy-Britanniát szombaton a tenisz Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport budapesti tornáján, és 2/1-es győzelmi mérleggel második lett a B csoportban.
febr. 9
7:03
Szocsi 2014: jönnek az alpesis sztárok és Szőcs Emőke is - program (She)
A mai az egyik legsűrűbb nap lesz a téli olimpián: csak 11-én és 19-én osztanak még nyolc aranyérmet. Az alpesi sízők rögtön egy klasszikus számmal, férfi lesiklással mutatkoznak be, a férfi sífutók 30 km-en kezdenek, a női gyorskorcsolyázók 3000 m-en. Véget ér a férfi szánkósok egyes versenye, dobogót hirdetnek a műkorcsolyázók új csapatversenyében és a férfi síugrók normálsáncán, továbbá…
febr. 9
7:05
Szeles Mónika oktat és könyveket ír (Infostart)
A gyerekekkel való foglalkozással és könyvírással telnek Szeles Mónika napjai, aki a Magyar Tenisz Napja elnevezésű program díszvendége Budapesten.
febr. 9
7:21
Légiósok: eltört Leandro járomcsontja, már megműtötték (She)
Edzésen szenvedett súlyos sérülést – eltört a járomcsontja – Leandro Almeida, a ciprusi Omonia brazil származású, honosított magyar válogatott labdarúgója, akit már meg is műtöttek.
febr. 9
7:39
NBA: a Utah legyűrte a Miamit, nyert a Suns és a Spurs (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a Miami Heat ötpontos vereséget szenvedett a Utah Jazz vendégeként. A Phoenix Suns házigazdaként, míg a San Antonio Spurs vendégként nyert.
febr. 9
7:41
NHL: hetet kapott az Ottawa, a Capitals lehajrázta a Devilst (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Boston Bruins súlyos csapást mért az Ottawa Senatorsra, míg a New York Islanders, a Nashville Predators és a Carolina Hurricanes házigazdaként szenvedett háromgólos vereséget. A Washington Capitals az 51. percig gól nélküli meccsen a hajrában lőtt hármat, és végül lenullázta a New Jersey Devilst.
febr. 9
7:43
NB II: U-válogatott hátvédet igazolt a Vasas (She)
A Vasas Facebook-oldala arról számolt be, hogy a 20 esztendős utánpótlás-válogatott védő, Pál Dávid két és fél éves szerződést írt alá a labdarúgó NB II-ben szereplő angyalföldi csapathoz.
febr. 9
7:57
Labdarúgás: Lazio-Roma, pályán az MU, a Barca és a Schalke - program (She)
Az európai labdarúgó-topligák mai felhozatalából kiemelkedik a római derbi: ezúttal a középmezőnyben szerénykedő Lazio fogadja a bajnokság egyik meghatározó alakulatát, a Romát. Az angol élvonalban a Manchester Unitedhez a Fulham érkezik, míg a Spanyolországban lépéskényszerbe – és hárompontos hátrányba – kerülő Barcelona Sevillába látogat. A Nemzeti Sport Online négy összecsapást is élőben…
febr. 9
8:15
NB II: aláírt Gyirmóton a korábbi Fulham-kapus (She)
Ahogy azt a Nemzeti Sport Online korábban előrevetítette, a legutóbb Angliában védő 28 éves kapus, Somogyi Csaba aláírta szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrhöz.
febr. 9
8:33
Felkészülés: a lelátóról nézheti Dzsudzsák a Vidit - program (She)
Vasárnap öt élvonalbeli magyar labdarúgócsapat is felkészülési mérkőzésen lép pályára: ketten Spanyolországban, hárman Törökországban. Mind közül a legrangosabb ellenfelet a Videoton csípte meg magának: a fehérváriak a Dinamo Moszkvával játszanak. Az orosz klub honlapján olvasható friss információ szerint az együttes magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs vélhetően pihenőt kap mára, így kihagyja a…
febr. 9
8:35
Kazahsztán: orosz váltja a korábbi Loki-edzőt a kispadon (She)
Az orosz Jurij Krasznozsan lett a kazah labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
febr. 9
8:37
NB II: korábbi élvonalbeli védőt igazolt a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba megegyezett a legutóbb Kecskeméten futballozó jobbhátvéddel, Koszó Balázzsal – számolt be róla a beol.hu.
febr. 9
8:39
Szocsi 2014: bajnokavatás a férfi lesiklóknál - élő! (She)
A mai az egyik legsűrűbb nap lesz a téli olimpián: csak 11-én és 19-én osztanak még nyolc aranyérmet. Az alpesi sízők rögtön egy klasszikus számmal, férfi lesiklással mutatkoznak be, a férfi sífutók 30 km-en kezdenek, a női gyorskorcsolyázók 3000 m-en. Véget ér a férfi szánkósok egyes versenye, dobogót hirdetnek a műkorcsolyázók új csapatversenyében és a férfi síugrók normálsáncán, továbbá…
febr. 9
8:51
Videó: Szeles Mónika könyvet ír és kicsiknek tart edzéseket (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szeles Mónika a Magyar tenisz napja programjának díszvendége Budapesten. A kilencszeres Grand Slam-torna-győztes korábbi világelső az NSO Tv kamerája előtt arról is beszélt, hogy vállalná-e felnőtt teniszezők felkészítését is.
febr. 9
9:09
Ronaldo nélkül is simán nyert a Real (Metropol)
Carlo Ancelotti együttese immáron 23 találkozó óta őrzi veretlenségét.
febr. 9
9:12
Real Madrid: Jesé az új csillag, a Real Ronaldo nélkül is elvégezte a munkát (Agroinform)
A Real Madrid Cristiano Ronaldo nélkül 4-2-re legyőzte a Villarrealt a spanyol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
febr. 9
9:27
Liverpool: ingyen érkezhet a Chelsea védője - sajtóhír (She)
Angol lapértesülések szerint Brendan Rodgers, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere szeretné szerződtetné a nyáron lejáró szerződésű Ashley Cole-t a Chelsea-től.
febr. 9
9:29
Videó: Messiék a tojáslabdával is ügyesek (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban lépéskényszerbe – és hárompontos hátrányba – kerülő Barcelona Sevillába látogat. A címvédő katalánok tojáslabdával hangolódtak az andalúzok ellen, de ha definiálni kellene, hogy mit is játszottak valójában, akkor nagy bajban lennénk.
febr. 9
9:45
NB II: régi-új támadó középpályás írt alá a Vasashoz (She)
A Vasas NB II-es labdarúgócsapata másfél éves szerződést kötött Nagy Tamással – írja a klub hivatalos Facebook-oldala.
febr. 9
9:45
Fed Kupa: csoportmásodikok a magyarok (Metropol)
A csoportkört 2 győzelemmel és 1 vereséggel záró magyarok másodikként végeztek a B jelű kvartettben.
febr. 9
9:48
Tipp: Duplázásra készül a Crvena zvezda (Agroinform)
A Crvena zvezda a Mega Vizura ellenében, hazai pályán védheti meg címét a kosárlabda Szerb Kupában.
febr. 9
10:03
NBA - Elverték a bajnok Miamit (Infostart)
Többségében fekete napjuk volt szombaton a hazai csapatoknak az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA): a legutóbbi játéknapon pályára lépett együttesek közül csupán három nyert otthonában, ugyanakkor négy helyszínen is a vendégek örülhettek.
febr. 9
10:03
NB III: Cigándon kötött ki a korábbi nyíregyházi támadó (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Cigánd SE-ben folytatja a pályafutását a korábbi kaposvári és nyíregyházi támadó, Katona György.
febr. 9
10:05
Gyász: elhunyt a korábbi francia válogatott védő (She)
Ötvenhét éves korában elhunyt Philippe Mahut, korábbi francia válogatott labdarúgó.
febr. 9
10:07
Videó: pusztító erejű zsákolás a legszebb az NBA-ből (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján is káprázatos megmozdulásokat láthattunk. Nézzük a tíz legszebbet!
febr. 9
10:21
Szocsi 2014: egy osztrák lett a „májer” férfi lesiklásban (She)
A férfi lesiklók versenyével az alpesi sízők is megkezdték szereplésüket a téli olimpián. A győzelmet meglepetésre az osztrák Matthias Mayer szerezte meg az olasz Christof Innerhofer és a norvég Kjetil Jansrud előtt.
febr. 9
10:24
Videoton: Aranyban mért siker (Agroinform)
José Gomes interjút adott a hatharom.com-nak. A portugál edző a kínos kérdésekre is határozottan, magabiztosan válaszolt
febr. 9
10:39
Videó: így utazott el a Vidi Málagába (She)
A Videoton labdarúgói újra Spanyolországban edzőtáboroznak, ahol többek között Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva ellen is pályára lépnek. Tekintse meg a fehérváriak utazásán készült videót!
febr. 9
10:41
Női röplabda: menesztették a Gödöllő edzőjét (She)
A sikeresebb tavaszi szereplés reményében felmentették a Gödöllő női röplabdacsapatának vezetőedzőjét, Szalay Attilát. Utódjáról a napokban döntenek.
febr. 9
10:57
Milan: „Szenved a csapat, Balotelli nem egy igazi bajnok” (She)
Zvonimir Boban, az AC Milan labdarúgócsapatának korábbi játékosa szerint a piros-feketék futballistái teljesen össze vannak zavarodva. Az egykori horvát válogatott középpályás külön kiemelte Mario Balotellit, aki szerinte semmit sem változott pályafutása kezdete óta.
febr. 9
11:33
Barca: Puyol megint sérült, nem utazott el Sevillába (She)
Ismét nem teljesen egészséges Carles Puyol, így a Barcelona labdarúgócsapata kapitánya nélkül volt kénytelen elutazni a ma esti, Sevilla elleni idegenbeli rangadóra. A 21 órakor kezdődő spanyol bajnokit a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
febr. 9
11:33
Osztrák arany férfi lesiklásban (Metropol)
Nagy meglepetésre az osztrák Matthias Mayer nyerte vasárnap a férfi lesiklást a szocsi téli olimpián.
febr. 9
11:35
Szocsi 2014: tovább tart a finn böjt, amerikai hódeszkaarany (She)
A női hódeszkások lejtő versenyének döntőjével folytatódott a téli olimpia az oroszországi Szocsiban. A győzelmet az amerikai Jamie Anderson szerezte meg a sokáig vezető finn Enni Rukajärvi és a brit Jenny Jones előtt. Az északiaknak így tizenkét éves böjt után továbbra sem született aranyérmük a téli játékokon.
febr. 9
11:36
Chelsea: Hazard, a trójai ló (Agroinform)
A Chelsea Eden Hazard triplájával legyőzte a Newcastle Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
febr. 9
11:38
Arsenal: Csapata után Wenger is hatalmasat zakózott - fotó (Agroinform)
Arsene Wengernek nemcsak csapata leszereplésével kellett megbirkóznia.
febr. 9
11:51
Videó: Torghelle a repüléstől sem fél (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK megérkezett a törökországi Belekbe, és bár az út nem volt zökkenőmentes, a csapat közben nagyon jól érezte magát, ami az alábbi videóból is kiderül.
febr. 9
11:53
Profi ökölvívás: Adrián Hernández gyors címvédése (She)
Az első perctől agresszívan fellépő címvédő gyors győzelmével fejeződött be az Adrián Hernández–Janiel Rivera  kislégsúlyú profi ökölvívó-világbajnoki WBC-címmérkőzés. Hernández ezzel a győzelemmel negyedik alkalommal védte meg az övét.
febr. 9
11:55
Szocsi 2014: 40 ezer néző szombaton, elégedett szervezők (She)
Elkelt a jegyek 92 százaléka a téli olimpia versenyeire – közölte vasárnap az orosz olimpiai szervezőbizottság sajtófőnöke.
febr. 9
12:27
Videó: a hét legkeményebb bunyói az NHL-ből (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján sem kegyelmeztek egymásnak az NHL hokisai. Nézzük a legszebb összecsapásokat!
febr. 9
12:29
Szocsi 2014: Cologna vb után olimpiát is nyert 30 km-en (She)
A férfi sífutók 30 km-es versenyével folytatódott a téli olimpia az oroszországi Szocsiban. A győzelmet a svájci Dario Cologna szerezte meg a címvédő svéd Marcus Hellner és a norvég Martin Johnsrud Sundby előtt.
febr. 9
12:45
Atlético: keményen bíróznak a vesztes madridiak (She)
Meglepő vereséget szenvedett az Atlético Madrid a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában – a kiesés elől menekülő Almería vendégeként kapott ki 2–0-ra –, ráadásul mindezt a hétközi, fájó kupavereséget követően. Az első reakciók erőteljes bírózásba csaptak a részükről.
febr. 9
12:47
Asztalitenisz: Póta Georgina hatodik a Top 12-n (She)
Póta Georgina a hatodik pozícióban zárta szereplését az asztaliteniszezők Európa-kupáján, Lausanne-ban. Az egykori Európa Top 12-verseny helyére lépő tornára ugyancsak a kontinens legjobb helyeken rangsorolt 12–12 férfi és női játékosa kapott meghívót, s a magyar versenyző – két visszalépést követően – második számú tartalékként került a mezőnybe.

Keresés