2014. január 28. kedd

jan. 28
0:12
Primera División: a Sociedad könnyen elintézte az Elchét (She)
A Real Sociedad 4–0-ra legyőzte az Elchét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 21. fordulójának záró mérkőzésén. A hazaiaknál Antoine Griezmann kétszer is betalált, ezzel megerősítette harmadik helyét a góllövőlistán, immár 14 találatnál jár.
jan. 28
0:16
NS: pszichológus Tuijp ügynöke; Véber kiakadt; „Danika” Genovában - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jan. 28
0:30
Tenisz: a korábbi Roland Garros-győztes gyors búcsúja (She)
A 2010-ben Roland Garros-győztes olasz Francesca Schiavone már a nyitókörben kiesett hétfőn a 710 ezer dollár (159 millió forint) összdíjazású, Párizsban zajló fedett pályás női tenisztornán.
jan. 28
0:48
Primera División - Hengerelt a Real Sociedad (Infostart)
Hengerelt a Real Sociedad a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén, amelyen 4-0-ra legyőzte az Elche csapatát.
jan. 28
0:48
NB I: Kecskemétről Kaposvárra, majd Diósgyőrbe igazol a kapus (Agroinform)
Antal Botond tavasszal a sereghajtó Kaposvár hálóját fogja őrizni, a következő szezontól pedig a Diósgyőr játékosa lesz.
jan. 28
4:42
Dzurják nyerésre áll a leukémia ellen (Blikk)
Budapest — Napról napra jobban érzi magát Dzurják József (52).
jan. 28
6:30
Szocsi 2014 - Hercegi rekord Mexikóból (Infostart)
A mexikói alpesi síelő, Hubertus von Hohenlohe rekordot állít fel, amennyiben rajthoz áll a pénteken kezdődő szocsi olimpián.
jan. 28
7:24
Győri ETO: trombózis után négyhetes kihagyás a védőnek (She)
Védőjére, Vladimir Djordjevicsre február végéig biztosan nem számíthat Horváth Ferenc, a Győri ETO FC vezetőedzője, hiszen a szerb játékos térdében trombózis volt.
jan. 28
7:26
NBA: otthon kapott ki a Bulls, a Nets, a Bucks és a 76ers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában vendéglátóként kapott ki a Bulls, a Nets, a Bucks és a 76ers.
jan. 28
7:42
Mezőkövesd: Véber azt állítja, átvágták Vaskóék, a védő cáfol (She)
Véber György, a Mezőkövesd-Zsóry labdarúgócsapatának vezetőedzője rendkívül bosszús, hogy a tizenkétszeres válogatott Vaskó Tamást szerződtette az NB I másik abszolút újonca, a Puskás Akadémia – a tréner amondó, csúnyán átvágták őt és csapatát.
jan. 28
7:44
NHL: hatot kapott az Islanders, lenullázott San Jose (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Boston Bruins New Yorkban hat gólt lőtt, és hárommal nyert az Islanders ellen. A Los Angeles Kings vendégként egy gólt lőtt, de így is győzött a hazai környezetben lenullázott San Jose Sharks ellen.
jan. 28
8:00
Női kézi: négy jelölt van, 10 nap múlva megnevezik a kapitányt (She)
Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elárulta, hogy a női válogatottnál négy kapitányjelölt van a szűkített listán, amely vegyes, tehát magyar és külföldi szakember neve is szerepel rajta. A sportvezető reményei szerint tíz nap múlva a nyilvánosság előtt is megnevezhetik Karl Erik Böhn utódját.
jan. 28
8:18
F1: bemutatók és a tesztelés első napja élőben az NSO-n! (She)
Kedden hat csapat autójának bemutatásával, majd azt követően az első tesztnappal kezdetét veszi a Formula–1-es felkészülés intenzív szakasza Jerezben. A Red Bull, a Mercedes és a Caterham először mutatja meg az autóját, és a négykerekűjéről eddig csak grafikát közlő Williams és Force India is leleplezi a kocsiját. A teszt 9 órától 17 óráig tart majd. Kövesse az eseményeket folyamatosan frissülő…
jan. 28
8:20
Ajánló: Pool-Everton, pályán az MU, Arsenal, Real trió - program (She)
Hétközi fordulót rendeznek az angol Premier League-ben, a keddi játéknapon lép pályára a Manchester United és a listavezető Arsenal. A liverpooli Pool–Everton derbi ezúttal nemcsak a nevében az: a két gárdát mindössze egy pont és egy rivális választja el egymástól. Spanyolországban a Real Madrid egygólos előnnyel várja a Király-kupa negyeddöntőjének hazai visszavágóját az Espanyol ellen.
jan. 28
8:36
Monaco: Chicharito vagy Osvaldo jöhet Falcao pótlására (She)
Az angol Daily Express információi szerint a francia bajnoki címre hajtó Monaco labdarúgócsapata Javier „Chicharito” Hernándezzel, vagy Pablo Daniel Osvaldóval pótolhatja a térdsérülésével hónapokra kieső csatárt, Radamel Falcaót.
jan. 28
8:36
NBA: Durant repíti az Oklahomát (Metropol)
A sorozatban 11. meccsén legalább 30 pontot elérő Kevin Durant 41 pontjával az Oklahoma City legyőzte a vendég Atlantát.
jan. 28
8:38
Felkészülés: külföldön a Fradi és a Vidi, itthon az MTK (She)
Három magyar élvonalbeli labdarúgócsapat játszik ma felkészülési mérkőzést: a Ferencváros és a Videoton külföldön, az MTK itthon lép pályára.
jan. 28
8:38
Gól nélkül maradtak (Metropol)
A Buffalo Sabres és a San Jose Sharks sem ütött gólt az NHL hétfői játéknapján.
jan. 28
8:40
F1: itt a Mercedes, az orrkoncepció a Ferrariéhoz hasonló - fotók (She)
A Mercedes Formula–1-es istálló a jerezi teszt előtt bemutatta 2014-es versenygépét, a W05-öst. Az ezüst autó kigördülése csak a nap első bemutatója – a nap eseményeit élőben követhetik az NSO-n! A Mercedes orrkoncepciója a Ferrariéhoz hasonlatos, a csapat az autón a #KeepFightingMichael felirattal üzen a síbalesete után mesterséges kómában fekvő Michael Schumachernek.
jan. 28
8:54
F1: leleplezték a címvédésre szánt Red Bullt - fotók! (She)
A Mercedes után percekkel a Red Bull Racing is leleplezte új Formula–1-es versenyautóját, a Red Bull RB10-est. A 2013-as évadban taroló Red Bull több más istállóhoz hasonlóan a jerezi teszt első napján mutatta be autóját – a tesztnapról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk!
jan. 28
8:54
Premier League: A fejek döntik el a Mersey-parti derbit (Agroinform)
Mindkét csapat menedzsere kemény lélektani harcot vár a Liverpool és az Everton kedd esti rangadójától.
jan. 28
8:56
Válogatott: Dzsudzsákot és Némethet sem engedi el a klubja (She)
Dzsudzsák Balázst és Németh Krisztiánt sem engedi el klubja, az orosz Dinamo Moszkva, valamint a holland Roda a magyar labdarúgó-válogatott egyhetes, törökországi edzőtáborába.
jan. 28
9:12
Kaposvár: Mindenáron ki akartak nyírni - Prukner László (She)
Prukner László, a Kaposvártól a hónap elején távozó szakvezető korábban a Nemzeti Sportnak már beszélt arról, hogy belső feszültségek, illetve kívülről érkező támadások is megnehezítették a munkáját a somogyi klubnál. Az edző egy interjúban ezt megerősítette, és nagyon élesen fogalmazott az őt ért támadásokról, azt mondta, bizonyos körök el akarták lehetetleníteni, vagyis az ő…
jan. 28
9:12
Győzni is meg kell tanulni (Metropol)
Melbourne-ben kilépett az örök vesztes szerepéből Wawrinka, aki eddig a vereségekből merített erőt.
jan. 28
9:14
Videó: Dollnak a Moniz által elkezdett munkát kell folytatnia (She)
Lisztes Krisztián és Nyilas Elek, a Ferencváros labdarúgócsapatának egykori játékosai szerint jó döntés volt Thomas Doll kinevezése, és ha folytatja a Ricardo Moniz által elkezdett munkát, akkor eredményes lehet a Fradi.
jan. 28
9:16
F1: bemutatták a Force India „hangyászát” is - fotók (She)
A Force India VJM07 bemutatásával folytatódott Jerezben az első 2014-es Formula–1-es tesztnap. A csapat korábban már közölt grafikát az autóról (ez jótékonyan takarta a „hangyászorrot"), most pedig kigördítette a pályára a dominánsan fekete új gépet. A jerezi tesztnapról élő tudósításban számolunk be az NSO-n!
jan. 28
9:30
Szocsi 2014: nem tudni, Pulai miért nem kapott kvótát (She)
Hivatalos magyarázat egyelőre nincs, mindössze annyi biztos, hogy a szánkós Pulai Imre nem jutott kvótához a téli olimpiára. Az mno.hu mai cikkében egyenesen rejtélynek nevezte a történteket.
jan. 28
9:30
Premier League: Rangadó kedden, rangadó szerdán (Agroinform)
Hétközi fordulót rendeznek a Premier League-ben, ráadásul igen pikánsnak tűnik a felhozatal...
jan. 28
9:32
Milan: 10 ezer eurót fizet a sportszerűtlen Balotelli (She)
Tízezer eurós (hárommillió forint) pénzbüntetést kapott Mario Balotelli, az AC Milan olasz válogatott labdarúgója, aki a vasárnapi bajnoki mérkőzésen obszcén gesztussal sértegette a Cagliari szurkolóit. A liga fegyelmi bizottságának indoklása szerint a támadó „sértő és kihívó mozdulattal hergelte a közönséget”.
jan. 28
9:48
PSG: egyezség a Newcastle-vel, Cabaye 20 millióért jön (She)
A francia L'Équipe értesülései szerint hétfő éjjel egyezség született a Paris Saint-Germain és a Newcastle United labdarúgócsapata között, így a PSG megvásárolja Yohan Cabaye-t.
jan. 28
9:48
Eurochallenge: A jó szolnoki folytatásban bízva (Agroinform)
A szolnoki kosárcsapat Franciaországba látogat, ahol a bukik szerint nincs esélye. Biztos ez?
jan. 28
9:50
Videó: így készül a Fradi a románok ellen (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a törökországi Belekben a román Rapid Bucuresti ellen lép pályára ma 16 órakor. A zöld-fehérek kemény edzésekkel készülnek a Rapid ellen.
jan. 28
9:52
NB II: Heffler Norbert játszani akar, ezért igazolt Sopronba (She)
A Nemzeti Sport Online már a hónap elején jelezte, hogy a paksi Heffler Norbert iránt érdeklődik az NB II-es Soproni VSE, majd vasárnap már arról írtunk, a középpályás meg is érkezett a másodosztályú csapathoz – egy nappal később be is jelentették a szerződtetését: fél évre kölcsönbe igazolt Supka Attila vezetőedző együtteséhez.
jan. 28
9:54
PAFC: az anyagiakon múlt Berki debreceni és győri szerződése (She)
Az anyagiak miatt hiúsult meg Berki István debreceni és győri szerződése. Amint arról korábban már beszámoltunk: az NB III-as Csákvár 19 éves, korosztályos válogatottja iránt több élvonalbeli klub is intenzív érdeklődést mutatott a téli átigazolási időszakban, ő azonban az újonc Puskás Akadémia FC-hez igazolt.
jan. 28
10:06
F1: az új Ferrari már az első körében lerobbant (She)
Már az első körben lerobbant az új Ferrari Kimi Räikkönen alatt a Formula–1-es csapatok jerezi tesztelésének első napján. A gyakorlást megszakították piros zászlóval.
jan. 28
10:24
Itt a Red Bull idei Forma-1-es modellje (Metropol)
A négynapos tesztelés előtt mutatta be az idei Forma-1-es autóját a Red Bull és a Mercedes is.
jan. 28
10:42
Ilyen a Red Bull és a Mercedes idei Formula -1-es modellje (Infostart)
Közvetlenül a spanyolországi Jerezben kezdődő, négynapos tesztelés előtt mutatta be az idei Forma-1-es autóját az egyéniben és a konstruktőrök között is címvédő Red Bull, valamint a csapatok között tavaly másodikként zárt Mercedes.
jan. 28
10:42
Brazília: elhagyatott a 40 millió euróhoz jutó Neymar-cég irodája (She)
Az N&N Sports cég, amelynek tulajdonosa a brazil futballista, Neymar édesapja, 40 millió euróval gazdagodott a Barcelona klasszisának nyári eladásakor. A globoesporte.com helyszínen járt riportere megállapította: a cég irodája egy Sao Vicente-i, kétszintes családi ház alsó részében található, azonban bármilyen üzleti és emberi tevékenységnek minimális nyoma van.
jan. 28
10:42
10 ezer eurót fizet Mario Balotelli (Metropol)
Az AC Milan labdarúgója vasárnapi bajnoki mérkőzésen obszcén gesztussal sértegette a Cagliari szurkolóit.
jan. 28
10:44
Fed-kupa: nem jön Viktorija Azarenka Budapestre (She)
Az előzetes reményekkel ellentétben nem játszik a tenisz Fed-kupa euro-afrikai-zóna 1. csoportjának budapesti tornáján a világranglistán második Viktorija Azarenka.
jan. 28
10:46
Szocsi 2014: sosem látott létszámú amerikai csapat indul (She)
A téli olimpiák történetének legnagyobb létszámú, 230 fős csapatát küldi a jövő pénteken kezdődő szocsi játékokra az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága (USOC).
jan. 28
11:00
F1: íme, a Mercedes és a Toro Rosso motorjának hangja (She)
Kedden elkezdődött a jerezi tesztelés, amelyen először láthatják az autókat az érdeklődők. Filmfelvételt elvileg tilos készíteni, de a hangokból egyre több kerül nyilvánosságra. Íme, a V6-os turbók hangja!
jan. 28
11:02
Videó: Luongo elképesztő, bottal védte a lehetetlent (She)
A Vancouver Canucks 4–2-re kikapott az Edmonton Oilerstől az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL). A meccsen Roberto Luongo, a hazaiak kapusa még 2–3-nál elképesztőt védett: lehetetlennek tűnő helyzetből, bottal ütötte ki a kapuja felé hulló korongot. A győzelemhez azonban ez is kevés volt.
jan. 28
11:04
Honvéd: szőkeség piros-feketében - új mezek, fotó! (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának hivatalos honlapja egy szőke modell segítségével mutatta be az együttes új, a tavaszi szezonban hazai pályán használatos szerelését.
jan. 28
11:18
Arsenal: olcsóbb jegyeket szeretnének a Pool-drukkerek (She)
Olcsóbb jegyeket szeretnének a liverpooli drukkerek csapatuk február közepi FA-kupa-találkozójára, amikor a sorozat 5. fordulójában az Arsenal vendégeként lépnek pályára a londoni Emirates Stadionban.
jan. 28
11:18
Forma-1: Elkezdődött a cirkusz, máris hátrányban a kicsik - fotók (Agroinform)
Kezdetét vette a Forma-1-es csapatok idei első hivatalos tesztelése Jerezben, ahol többen bemutatták az új autójukat is.
jan. 28
11:20
Kézi: Lékai legszívesebben a francia ligában folytatná (She)
Lékai Máté, a magyar férfi kézilabda-válogatott irányítója nyáron valószínűleg elhagyja a szlovén Celjét, és legszívesebben a francia ligában folytatná.
jan. 28
11:36
Videó: bámulatos képek az új Ferrari tervezéséről (She)
Fantasztikus videót készítettek az F14 T-re keresztelt Ferrari idei versenyautójának tervezéséről, átadásáról és a kész műről. Kár, hogy a Formula–1-es jerezi felkészülés első tesztnapjának első körében le is robbant.
jan. 28
11:36
MLSZ: Konferencia a magyar foci feljesztéséről (Agroinform)
Az MLSZ edzőközpontjában az utánpótlás nevelés kérdését járták körbe a résztvevők.
jan. 28
11:38
Átigazolás: Holland csatár érkezik Newcastle-ba (Agroinform)
A Mönchengladbach bejelentette, hogy csatára, Luuk de Jong orvosi vizsgálatra utazott a Newcastle Unitedhoz.

Keresés