2014. január 23. csütörtök

jan. 23
0:12
NS: csúnya vég - 8. a csapat - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jan. 23
0:30
Videó: hihetetlen öngól is segítette a Barcát a kupában (She)
Bár a Levante labdarúgócsapata a hétvégi bajnokihoz hasonlóan ismét meglepte a Barcelonát, a katalánok Cristian Tello mesterhármasának és egy kapitális öngólnak köszönhetően végül könnyedén nyertek 4–1-re a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Nézze meg a meccs góljait!
jan. 23
0:48
Videó: drámai végjáték és pocsék 11-esek után MU-búcsú (She)
Elképesztő végjáték után a Sunderland labdarúgócsapata tizenegyesekkel búcsúztatta a Manchester Unitedet az Angol Ligakupa elődöntőjében. Az MU Jonny Evans fejesével vezetett, ám mivel az odavágón a Sunderland 2–1-re nyert, a szabályok értelmében a rendes játékidő után jöhetett a hosszabbítás. A 118. percben Phil Bardsley közeli góljával sokkolta a hazaiakat, ám Javier Hernández is betalált a 121.…
jan. 23
6:12
Esküvődömping az olimpia nyitónapján (Infostart)
A bejelentkezések alapján kilencszáz házasságkötésre számítanak az orosz fővárosban a szocsi téli olimpia február 7-i nyitónapján.
jan. 23
7:06
Aus. Open: Cibulková és Li Na vívja a női egyes fináléját (She)
Az Australian Open női egyesének elődöntőjében a 20. helyen kiemelt Dominika Cibulková imponáló játékkal, mindössze három játékot elveszítve kiejtette az ötödikként rangsorolt Agnieszka Radwanskát, így bejutott a fináléba, ahol a torna meglepetésemberét, a kanadai Eugénie Bouchard-t búcsúztató Li Na lesz az ellenfele, aki harmadszor döntőzhet Melbourne-ben.
jan. 23
7:42
Liverpool: tízmillióért jöhet az egyiptomi szélső (She)
Az angol Daily Express egyiptomi lapinformációkra hivatkozva arról számol be, hogy a Liverpool labdarúgócsapata megegyezett a svájci FC Basellel Mohamed Szalah átigazolásáról.
jan. 23
8:00
Belgium: folytatódik Januzaj csábítása a vb előtt (She)
Szerdán az Old Traffordon tekintette meg a Manchester United–Sunderland Ligakupa-elődöntőt Marc Wilmots, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki az MU fiatal támadóját, Adnan Januzajt figyelte.
jan. 23
8:02
Haladás: kell az exújpesti védő, szerződést ajánlanak (She)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a haladas.hu-n tudatta, hogy a csapattal együtt készülő volt Újpest-, KTE- és CZ Jena-védő, Dvorschák Gábor meggyőzte edzésmunkájával Artner Tamás vezetőedzőt, így szerződést kaphat.
jan. 23
8:18
NBA: Duranték San Antonióban is nyertek; kitömték a ligaelsőt (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Kevin Durant vezette Oklahoma City Thunder 111–105-re győzött a San Antonio vendégeként, így sorozatban öt győzelemnél jár a bajnokságban, és négynél a Spurs ellen. Az amerikai válogatott klasszis ezúttal 36 pontig jutott, ami azt jelenti, hogy zsinórban a kilencedik meccsén termelt 30 pont fölött. A…
jan. 23
8:36
Li és Cibulkova női döntő Melbourne-ben (Infostart)
A kínai Li Na és a szlovák Dominika Cibulkova találkozik az ausztrál nyílt teniszbajnokság szombati női egyes döntőjében.
jan. 23
8:54
Férfi kézi Eb: Sokat romboltunk ezen az egy meccsen - Zubai (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott szerdán az osztrákok ellen 25–24-es vereséggel zárta az Európa-bajnokságot. A nehezen megmagyarázható kudarcot Zubai Szabolcs szerint csak magának „köszönheti" a csapat, amely szinte belehajszolta ellenfelét a győzelembe.
jan. 23
8:54
Kialakult a teljes 2014-es mezőny (Metropol)
A Bahreini Nagydíj is villanyfényben zajlik majd.
jan. 23
8:56
Anglia: kétmillió fontot gombolt le négy nagy meglepetéssel (She)
Mintegy kétmillió fontot kaszált négy fogadással Barney Curley, Anglia egyik híres-hírhedt „fogadómágusa” – írja a Guardian. A lóversenyek „héjájának” számító Curley négy, 2010 óta nyeretlen lovat játszott meg Lingfieldben, Kemptonban és Catterickben – mindegyik tipp be is jött, a fogadóirodák nagy bánatára.
jan. 23
9:12
Mocsai: egyben kell tartani a csapatot (Infostart)
Mocsai Lajos szerint óriási dolog, hogy a magyar válogatott nyolcadikként zárt a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon - a nyolc közé kerülés volt a szövetség célja.
jan. 23
9:12
Videó: Böőr a Dunaújvárossal együtt térne vissza az NB I-be (She)
Böőr Zoltán a Dunaújváros PASE csapatkapitányaként tevékeny részese volt a Ferencváros ellen 3–3-mal záruló felkészülési mérkőzésnek is. Úgy látja, hogy a zöld-fehérekkel igenis számolni kell majd az NB I tavaszi fordulóiban, hiszen Thomas Doll, az új vezetőedző munkájának hatása már most is tapasztalható. Ettől függetlenül főképp a saját céljával foglalkozik, amely nem kevesebb, minthogy…
jan. 23
9:12
Messi jubilált és négy gólpasszt adott (Metropol)
A Levante ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen Lionel Messi 400. alkalommal lépett pályára és mindegyik gólt ő készítette elő. Cristian Tello három gólt lőtt.
jan. 23
9:12
Kosárlabda: Visszatért Szolnokra a korábbi kedvenc (Agroinform)
A magyar válogatott Obbie Trotter egy súlyos sérülés követően egykori sikere helyszínén lendülne ismét játékba.
jan. 23
9:14
Mocsai egyben tartaná a csapatot (Metropol)
A szövetségi kapitány szerint szerint óriási dolog, hogy a magyar válogatott nyolcadikként zárt a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 23
9:14
Szocsi 2014: Frenzel és Lamy Chappuis a norvégok ellen - északi összetett előzetes (Agroinform)
Bivalyerősnek tűnik a norvégok kerete a szocsi olimpián északi összetettben, de az egyéni aranyakhoz ez kevés lehet.
jan. 23
9:16
Manchester United: Moyes nem magyarázkodott a pocsék bizonyítvány miatt (Agroinform)
A Manchester United tizenegyesekkel kikapott a Sunderlandtől az Angol Ligakupa elődöntőjének visszavágóján.
jan. 23
9:30
NHL: szétlövésben kapott ki a Chicago, sima Pittsburgh-siker (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Detroit szétlövés után 5–4-es győzelmet aratott a Chicago Blackhawks ellen, amely a legutóbbi öt meccsét megnyerte a Red Wings ellen. Ami nem sikerült a Pittsburghnek a Floridával szemben, az a Montreal ellen összejött, míg a Calgary Flames rettenetes hazai szériája a végéhez ért.
jan. 23
9:30
Férfi kézilabda Eb: Mocsai szerint egyben kell tartani a csapatot (Agroinform)
A szövetségi kapitány szerint óriási dolog, hogy a magyar válogatott nyolcadikként zárt a dániai Európa-bajnokságon.
jan. 23
9:32
Felkészülés: Chile legázolta a szintén vb-résztvevő Costa Ricát (She)
Fölényes, 4–0-s győzelmet aratott Chile labdarúgó-válogatottja a szintén világbajnoki résztvevő Costa Rica ellen játszott felkészülési mérkőzésen. A chileiek az első félidőben még csak egygólos előnyt szereztek, ám a szünet után Pablo Hernández két gyors találatával eldöntötte a meccset, majd Carlos Munoz megadta a kegyelemdöfést. A chileiek a legutóbbi tizenkét találkozójukból csupán egyet…
jan. 23
9:34
Ajánló: Atlético-Athletic a négy közé jutásért - program (She)
Csütörtökön is az országos kupaküzdelmek lesznek fókuszban a nemzetközi labdarúgás porondján. A spanyol Király-kupában az Atlético Madrid az Athletic Bilbaót fogadja a negyeddöntő első fordulójában, míg az Olasz Kupában a Fiorentina a Sienát, és a párharc továbbjutója az elődöntőben majd az Udinesével találkozik. A Francia Kupában két negyedosztályú meglepetéscsapat, az előző körben a…
jan. 23
9:36
NB II: korábbi nyíregyházi játékosokkal erősíthet a Cegléd (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE az ősszel egyaránt Nyíregyházán futballozó Minczér Tiborral és Katona Györggyel erősítheti meg a keretét.
jan. 23
10:06
Hollandia: „Németh káromkodott, rossz példa a fiataloknak” (She)
Németh Krisztián rossz példát mutatott a fiataloknak heves reklamálásával, amelyért kiállítás járt az AZ Alkmaar ellen elveszített Holland Kupa-meccsen – véli Serdar Gözübüyük játékvezető, aki felmutatta a piros lapot a Roda magyar labdarúgójának. Mint arról beszámoltunk, a 25 éves csatárra öt mérkőzésre szóló eltiltást kért a fegyelmi bizottság.
jan. 23
10:24
Mezőkövesd: megegyeztek Rajczival, fél évre jön (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd-Zsóry megegyezett Rajczi Péterrel, aki a szezon végéig ír alá Véber György csapatához.
jan. 23
10:26
MU: Moyes nem szólt bele, hogy ki rúgja a tizenegyeseket (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Manchester United labdarúgócsapatának játékosai mindössze egyszer találtak be a szétlövés során a Sunderland elleni angol Ligakupa-elődöntő visszavágója végén, így nem jutottak be a fináléba. David Moyes, az MU menedzsere elmondta, nem szólt bele abba, hogy ki lője a tizenegyeseket.
jan. 23
10:42
A New York Knicks maradt a legértékesebb csapat (Infostart)
Továbbra is a New York Knicks a legértékesebb csapat az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
jan. 23
10:42
Vb 2014: kész a hetedik stadion, a gyönyörű Dűnék Arénája (She)
Átadták a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság hetedik kész stadionját, a natali Dunas Arenát (a Dűnék Arénája). A 45 ezres létesítményt – melynek „mindennapi” használói az América-RN és az ABC lesznek – a régi Machadao helyére építették.
jan. 23
10:42
Milan: Seedorf új típusú focit épít Milánóban (Agroinform)
Egyelőre az új vezetőedzővel sem indult meg a szekér: a vörös-feketék kikaptak az Udinesétől az Olasz Kupában.
jan. 23
11:00
Kerékpár: enyhíthetik Armstrong örökös eltiltását (She)
Amennyiben Lance Armstrong érdemben segíti a Nemzetközi Kerékpáros-szövetséget (UCI) a sportág és saját doppingos múltjának feltárásában, enyhíthetik örökös eltiltását Brian Cookson UCI-elnök szerint.
jan. 23
11:02
Videó: szabályos gólt vettek el a PSG-től, kiestek (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Zlatan Ibrahimovicot csak a 66. percben, csereként bevető Paris Saint-Germain hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Montpellier-től, ezzel pedig búcsúzott a Francia Kupától a legjobb 32 között. A dolog „szépséghibája”, hogy a játékvezető a 10. percben les miatt érvénytelenítette a PSG-s Lucas Digne találatát, majd tíz perccel később Daniel Congré megszerezte a…
jan. 23
11:18
Francia Kupa: Eggyel kevesebb trófea, amit a PSG megnyerhet idén (Agroinform)
Harminchárom veretlenül megvívott hazai tétmérkőzés után a párizsiak vereséget szenvedtek a Parc des Princes-ben.
jan. 23
11:36
F1: a Williams bemutatta idei autójának terveit - kép (She)
A Formula–1-es csapatok közül a Force India után a Williams is bemutatta a 2014-es idényre készülő autójának terveit. Az idén Valtteri Bottas és Felipe Massa által vezetett autók a szokásoknak megfelelően az első teszten még sötétkék színben pompáznak, a végleges festést csak később láthatjuk meg.
jan. 23
11:38
Röplabda nemzetközi kupák: minden magyar továbbjutott (She)
A nemzetközi porondon és a Magyar Kupában is a visszavágókat játszották szerda este. A külföldi csapatok közül minden magyar érdekeltségű klub továbbjutott, míg idehaza az elődöntőben a Gödöllő legyőzte a Békéscsabát, s így bejutott a fináléba.
jan. 23
11:54
WBA: Gera bízik az új edző áldásos tevékenységében (She)
Gera Zoltán szerint jó hatással lesz Pepe Mel menedzser érkezése a csapatára, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Bromwichra. A 34 éves magyar középpályás úgy véli, a spanyol tréner pozitív változásokat hoz, irányításával javulni fog az együttes.
jan. 23
11:56
Videoton: José Gomes maradéktalanul elégedett (She)
José Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője maradéktalanul elégedetten értékelt a Lokomotiv Plovdiv ellen 1–1-re végződő felkészülési mérkőzés után. A portugál szakember úgy véli, jó úton járnak a céljaik megvalósítása felé.
jan. 23
12:12
Vb 2014: Pelé szerint három csapat esélyes a diadalra (She)
A címvédő spanyol, a házigazda brazil, továbbá a német válogatottat tartja a leginkább esélyesnek a nyári labdarúgó-világbajnokság megnyerésére Pelé, minden idők egyik legjobb játékosa.
jan. 23
12:13
Monaco: Ranieri bosszús, az ellenfelet és a játékvezetőt is hibáztatja (Agroinform)
A hercegségbeliek kolumbiai támadója, Radamel Falcao súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a szerda esti kupameccsen.
jan. 23
12:14
Légiósok: a PSV-hez utazik a 16 éves magyar tehetség (She)
Több külföldi klub figyelmét is felkeltette a Rapid Wien utánpótláscsapatában szereplő 16 éves magyar U-válogatott védő, Szalai Attila, aki február első hetében a holland PSV-hez utazik tesztelésre – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 23
12:16
Videó: Sándor György óriási hibáját Nikolics javította (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Spanyolországban edzőtáborozó Videoton 1–1-es döntetlent játszott a bolgár bajnokság ötödik helyén álló Lokomotiv Plovdivval. Az ellenfél a második félidő elején szerzett vezetést Sándor György elképesztő hibáját követően: a középpályás rendkívül rosszul passzolt vissza Filip Pajovics kapusnak, aki a bal felső (!) sarok elől piszkálta ki a hazaadást. A megítélt…
jan. 23
12:30
Elhunyt Várady Béla (Metropol)
Életének 61. évében elhunyt Várady Béla 36-szoros válogatott, olimpiai ezüstérmes labdarúgó.
jan. 23
12:48
FTC: „Doll pontos passzjátékot és begyakorolt kombinációkat akar” (She)
Péter Antal két felkészülési mérkőzés után három gólnál jár a Ferencváros első csapatában. A 19 esztendős támadó a Dunaújváros elleni (3–3) dupláját követően a fradi.hu-nak adott értékelésében elmondta, hogy felszabadultan játszott, valamint beszélt az új vezetőedző, Thomas Doll elvárásairól is.
jan. 23
12:50
Lombard: három próbázótól megváltak, spanyol érkezhet (She)
Három próbajátékostól elköszönt a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard: Puskás Zoltán, Jagodics Bence és Nebojsa Basztajics sem Pápán folytatja a pályafutását – számolt be róla a papa-ma.hu. A három futballista nem győzte meg Tóth Bálint vezetőedzőt.
jan. 23
13:06
F1: Ericsson 11, Kobajasi 1 millió eurót hoz a Caterhamnek (She)
A svéd Marcus Ericsson több mint 11 millió eurót hoz szponzorai révén 2014-ben a Caterhamhez – tudta meg a finn Turun Sanomat.
jan. 23
13:24
FTC: svéd sztáredző is jöhetett volna Moniz helyére (She)
A svéd Fotbolldirekt információi szerint a Ferencváros Ricardo Moniz menesztése után felvette a kapcsolatot a 2013-as idényben a Malmővel svéd bajnokságot nyert Rikard Norlinggal. A klubjától novemberben távozó Norling visszautasította a megkeresést, mivel ekkor már előrehaladott tárgyalásokat folytatott a norvég Brann csapatával, és el is fogadta a bergeni ajánlatot.
jan. 23
13:24
Átigazolás: Hét ok, amiért Juan Matának a Manchester Unitedbe kell igazolnia (Agroinform)
Juan Mata egy-két napon belül a Manchester United játékosa lehet. Mindhárom fél profitál a transzferből, nézzük, miért!
jan. 23
13:26
Aus. Open: Wawrinkának egy brék elég volt a döntőhöz (She)
Az Australian Open férfi egyesének elődöntőjében a nyolcadik helyen kiemelt Stanislas Wawrinka 6:3, 6:7, 7:6, 7:6-ra legyőzte a hetedikként rangsorolt cseh Tomás Berdychet, így pályafutása során először jutott Grand Slam-tornán döntőbe. A meccsen csak egy játékot nyert a mindenkori fogadó – ez az első szettben a svájci nevéhez fűződött.
jan. 23
13:26
Australian Open: Wawrinka döntős, a nőknél Cibulková készülhet bravúrra Li ellen (Agroinform)
A hölgyeknél a fő esélyessé előlépett kínai legyőzte Eugenie Bouchard-t, a másik ágon viszont borult a papírforma.

Keresés