2014. január 21. kedd

jan. 21
0:12
P. División: az Athletic Bilbaóban fordított a Valladolid ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 20. fordulójában az Athletic a 65. percig egygólos hátrányban volt Bilbaóban a Valladolid ellen, de végül sikerült fordítania, és végül hárommal nyert. Hazai oldalon a duplázó Ibai Gómez előbb egyenlített, majd a hajrában ő szerezte meg csapata harmadik találatát.
jan. 21
0:16
NS: A kéziválogatottnak volt tartása - jöhetnek az osztrákok - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
jan. 21
0:20
Barca: Megerősítem, Neymar 57.1 millióba került - Rosell (She)
A Barcelona klubelnöke, Sandro Rosell továbbra is kiáll amellett, hogy a nyáron 57.1 millió euróba került a brazil Neymar szerződtetése. Amint arról a nap folyamán már beszámoltunk: az El Mundo című lap ugyanakkor úgy tudja, hogy a katalánok ennél sokkal többet, összesen 95 milliót költöttek a brazilra.
jan. 21
0:30
Videó: szerencsés, de szép gólokkal nyert a Bilbao (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában az Athletic Bilbao 4–2-re nyert hazai pályán a Valladolid ellen. Valdet Rama találatáért – aki a vendégek, egyben a mérkőzés utolsó gólját szerezte – érdemes megnézni az összefoglalót.
jan. 21
3:30
Aus. Open: a hárított meccslabda adott lendületet a kínainak (She)
A kétszeres döntős (2011, 2013) Li Na az idei Australian Open első elődöntőse, miután nagyon simán, 6:2, 6:2-re legyőzte az olasz Flavia Pennettát a legjobb nyolc között. A kínai annak a gyümölcsét is élvezheti, hogy Ana Ivanovics eltakarította az ágról Serena Williamset, így a szerb vagy a kanadai Eugenie Bouchard lesz az ellenfele a csütörtöki elődöntőben.
jan. 21
5:18
Aus. Open: elődöntőbe jutott a kanadai tinédzser (She)
A szerb Ana Ivanovics legyőzésével életében először jutott Grand Slam-elődöntőbe a kanadai szupertehetség, Eugenie Bouchard, aki két és fél óra alatt elért győzelemmel lett hazája első Australian Open-elődöntőse. A 19 éves teniszező a legjobb négy között a Flavia Pennettát nagyon simán, 6:2, 6:2-re legyőző Li Nával találkozik.
jan. 21
7:06
Férfi kézi: még nem tudni, Ancsinnak mennyit kell kihagynia (She)
A Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott csapatorvosa, dr. Erdélyi Gábor a hétfői, házigazdáktól elszenvedett 28–24-es vereség alkalmával megsérült Ancsin Gábor állapotával kapcsolatban elmondta, hogy elkezdték az átlövő fizioterápiás kezelését, de azt még nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia.
jan. 21
7:24
Férfi kézi: még nem tudni, Ancsin mennyi időre dőlt ki (She)
A Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott csapatorvosa, dr. Erdélyi Gábor a hétfői, házigazdáktól elszenvedett 28–24-es vereség alkalmával megsérült Ancsin Gábor állapotával kapcsolatban elmondta, hogy elkezdték az átlövő fizioterápiás kezelését, de azt még nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia.
jan. 21
7:26
Ajánló: csoportelsők lehetnek a franciák - program (She)
Újabb három mérkőzéssel folytatódnak a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság küzdelmei. A középdöntő második fordulójában a franciák bebiztosíthatják továbbjutásukat – sőt az eredmények számukra kedvező alakulása esetén a csoportelsőségüket is –, a legnagyobb figyelem azonban minden bizonnyal az egyaránt négypontos lengyelek és svédek összecsapását övezi.
jan. 21
7:42
Serena után Sarapova is kiesett Ausztráliában (Metropol)
A nap meccsét Rafael Nadal játszotta de az talán még érdekesebb, ahogy Federer elbúcsúztatta Tsongát.
jan. 21
8:00
Ajánló: Roma-Juve, pályán a Real és a City - program (She)
Kupameccsekkel teszik elviselhetővé az unalmas szürke hétköznapokat Európa élcsapatai. Kedden este Angliában, Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban is mérkőzéseket rendeznek. A Manchester City például 6–0-s előnnyel utazik Londonba, a West Ham otthonába az FA-kupában, míg a Real Madrid Barcelonában, az Espanyol ellen kell helytállnia a spanyol Király-kupában. A nap rangadója…
jan. 21
8:18
Felkészülés: a DVTK lemondta a Haladás elleni meccset (She)
A labdarúgó NB I-re készülő DVTK lemondta a Bükre tervezett edzőtáborát, így a pénteki, Haladás elleni felkészülési meccsét is – írja a nyugat.hu.
jan. 21
8:18
Jöhet a Super Bowl (Metropol)
A Super Bowlt február 2-án – magyar idő szerint 3-án 0.30-tól – az East Rutherford-i MetLife Stadiumban rendezik.
jan. 21
8:20
Légiósok: Leandro valószínűleg Magyarországon folytatja (She)
Leandro, a ciprusi Omonia Nicosiától elvágyódó brazil-magyar labdarúgó az egyik helyi internetes portálnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy minden bizonnyal Magyarországon folytatja a pályafutását, ha sikerül megegyeznie a válás körülményeiről jelenlegi klubja elöljáróival.
jan. 21
8:22
Kecskemét: 19 éves magyar támadót tesztel Bekő Balázs (She)
Tizenkilenc éves magyar támadót tesztel a héten a KTE-Phoenix Mecano NB I-es labdarúgócsapata Eisenberger Tamás személyében.
jan. 21
8:36
NHL: a Pittsburgh és a Detroit is otthon kapott nagy pofont (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján hazai pályán kapott ki a Pittsburgh Penguins és a Detroit Red Wings is. Előbbi a Florida Pantherstől 5–1-re, míg utóbbi a St. Louis Bluestól 4–1-re kapott ki.
jan. 21
8:36
Vereség a címvédő dánoktól (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétfőn 28-24-re kikapott a házigazda dán csapattól, így biztossá vált, hogy nem jut az elődöntőbe.
jan. 21
8:36
Eurochallenge: Fel tud-e állni a padlóról Szolnok? (Agroinform)
Az önbizalomtól duzzadó szlovén Krka együttese vendégeskedik kedden a Tiszaligetben.
jan. 21
8:38
Videó: Fradi-Újpest - nyolcgólos derbi lelőtt kulaccsal (She)
Az FTC-ESMTK jégkorongcsapata 5–3-ra legyőzte az Újpestet a Mol Liga alapszakaszának legutóbbi fordulójában. A zöld-fehérek egy könnyed első harmad után magukra húzták a lilákat, aki remek egyéni akciók révén ráijesztettek a Fradira. A vendégek a harmadik harmadban még a kapust is lehozták, ám egyenlíteniük nem sikerült, így vereséggel távoztak Pesterzsébetről.
jan. 21
8:54
NHL: megszakadt a Pittsburgh nagy hazai sorozata (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján hazai pályán kapott ki a Pittsburgh Penguins és a Detroit Red Wings is. Előbbi a Florida Pantherstől 5–1-re, míg utóbbi a St. Louis Bluestól 4–1-re kapott ki.
jan. 21
8:56
Aus. Open: Berdych először jutott négy közé Melbourne-ben (She)
A Melbourne-ben zajló Australian Open férfi egyesének negyeddöntőjében a hetedik helyen kiemelt Tomás Berdych négy játszmában legyőzte a harmadikként rangsorolt David Ferrert, így pályafutása során negyedszer jutott be Grand Slam-torna elődöntőjébe.
jan. 21
8:58
NB II: a Nyíregyháza újabb élvonalbeli játékossal erősített (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus leigazolta a Kaposvári Rákóczi középpályását, Jánvári Gábort – adta hírül a szon.hu.
jan. 21
9:00
Labdarúgás: két argentin világbajnok balesetet szenvedett (She)
Autóbalesetet szenvedett Osvaldo Ardiles, korábbi argentin világbajnok labdarúgó – értesült a Sky Sports és a BBC.
jan. 21
9:12
NBA: a Miami bánta az Atlanta idénycsúcsát; botlott a Portland (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a címvédő Miami Heat 121–114-es vereséget szenvedett az Atlanta Hawks otthonában, amely ebben a szezonban még egyszer sem dobott olyan sok pontot (71-et) az első félidőben, mint ezen a találkozón. A Nyugati főcsoport második helyén álló Portland Trail Blazers pontgazdag meccsen maradt alul Houstonban, a Los Angeles…
jan. 21
9:12
Atlantában is kikapott a címvédő Miami (Metropol)
A Miami Heat az utóbbi hat meccsén negyedszer szenvedett vereséget.
jan. 21
9:12
Olasz Kupa: A Roma visszavágna a Juventusnak (Agroinform)
Az Olasz Kupa negyeddöntőjében a bajnoki éllovas Juventus az AS Roma vendége lesz.
jan. 21
9:14
NHL: megszakadt a Pittsburgh sorozata (Metropol)
A Florida Panthers vendégként legyőzte a Pittsburgh Penguinst az NHL legutóbbi játéknapján.
jan. 21
9:16
Két magyar dzsúdós érem Csádból (Metropol)
Krizsán Szabolcs arany-, Urbancsok Tamás pedig bronzérmet nyert az Africa Open elnevezésű nemzetközi cselgáncsversenyen.
jan. 21
9:48
Napoli: a Barcelona középpályását vinnék januárban (She)
Sajtóhírek szerint Rafa Benítez, az olasz élvonalbeli Napoli vezetőedzője szerződtetné Alex Songot, az FC Barcelona középpályását a januári átigazolási időszakban.
jan. 21
9:48
Berdych az első férfi elődöntős (Metropol)
A cseh játékos kedden a harmadikként rangsorolt spanyol David Ferrert verte 3 óra 4 perces csatában.
jan. 21
9:50
Chelsea: rekordösszegért viheti Matát az MU - sajtóhír (She)
A telegraph.co.uk értesülései szerint David Moyes, a Manchester United menedzsere hajlandó lenne klubrekordot jelentő 37 millió fontot fizetni Juan Matáért, a Chelsea spanyol támadójáért.
jan. 21
9:52
Trinidad: Adams temetése és 6 nyeretlen meccs után emocionális siker (She)
Pár nappal Akeem Adams temetése után emocionális győzelmet aratott a Civic FC a Police FC ellen a Trinidad és Tobagó-i labdarúgó bajnokságban. A győztes csapat kapusa, Akini Adams, a korábbi Fradi-légiós testvére.
jan. 21
9:54
Légiósok: Laczkó kisebb sérülése ellenére kezdeni fog (She)
A vádlisérüléssel bajlódó Feczesin Róbert mellett Laczkó Zsolt is külön edzett az olasz másodosztályban szereplő Padova keretétől hétfőn, de amíg a csatár játéka kérdéses a Trapani elleni pénteki bajnokin, a védő minden bizonnyal helyet kap a klub kezdőcsapatában.
jan. 21
9:56
Videó: Romarinho káprázatos csellel csapta be védőjét (She)
A brazil Paulista A1 labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában a Corinthians 2–1-re nyert a Portuguesa otthonában. A vendégek egyik legjobbja Romário Ricardo da Silva, művésznevén Romarinho volt, aki nemcsak okos góllal, de látványos csellel is szórakoztatta csapata szurkolóit.
jan. 21
10:06
Élőben közvetítik a holnapi Magyarország-Ausztria kézilabda mérkőzést (Infostart)
Élőben közvetíti szerdán 18.15-től a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságról a Magyarország- Ausztria találkozót.
jan. 21
10:06
Légiósok: Stieber András bombagóllal kezdte az évet (She)
Jól indult a 2014-es év Stieber Andrásnak, az angol Aston Villa utánpótláskorú játékosának, aki az U21-es csapat első ide bajnokiját eldöntő bombagólt szerzett az Everton tartalékjai ellen.
jan. 21
10:06
Átigazolás: Tovább bővül a francia különítmény Newcastle-ben (Agroinform)
A Szarkák megegyeztek a Montpellier-vel, Rémy Cabella nem a téli időszakban, hanem júliusban költözik Angliába.
jan. 21
10:24
Női kézi: az egri lányok a végsőkig küzdenek, hogy megvédjék „várukat” - fotó (She)
Ötletes plakáttal hirdeti soron következő NB I-es mérkőzéseit az Eszterházy KFSC-Globál SAFE női kézilabdacsapata, amely egy héten belül megmérkőzik a két listavezetővel, a Győri ETO-val és a Ferencvárossal. A még pont nélkül álló sereghajtó játékosai a kép erejéig az egri várvédő nők bőrébe bújva ígérik, a végsőkig küzdenek.
jan. 21
10:26
Videó: Kobe Bryant a kispadnál öltönyben nézte végig a drámát (She)
Tíz mérkőzést rendeztek magyar idő szerint kedd hajnalban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Los Angeles Lakers hosszabbítás után 102–100-as vereséget szenvedett a Chicago Bulls otthonában. A mindent eldöntő kosarat Taj Gibson szerezte egy remek betörés után a dudaszó pillanatában. A vendégek sztárja, Kobe Bryant sérülése miatt nem játszott…
jan. 21
10:28
Haladás: volt újpesti is pályára léphet a mai meccsen (She)
A labdarúgó NB I-re készülő Haladás vendégjátékosa, az edzésekre bekéredzkedő Dvorschák Gábor is pályára léphet kedden a szlovén NK Maribor elleni felkészülési mérkőzésen, miután jelezte, ha van rá mód és lehetőség, szívesen játszana. Ha netán elnyeri a szakmai stáb tetszését, nem zárható ki, hogy a felek – ismét – leülnek beszélgetni egy esetleges jövőbeni együttműködés részleteiről.
jan. 21
10:30
Genoa: további erősítés a Juventustól, Tőzsért eladnák (She)
Paolo De Ceglie után Marco Motta is a Genoához szerződhet a Juventusból. De Ceglie vasárnap az Inter ellen bemutatkozott a kikötővárosiaknál, s Motta még januárban követheti. Olasz sajtóhírek szerint a Genoa öt játékosát is eladná, megfelelő ajánlat esetén Tőzsér Dániel is távozhat.
jan. 21
10:42
Autósport: az F1-ből kiszorult Di Resta visszatér a DTM-be (She)
Paul di Resta az idén két hónappal a Formula–1-es mezőny előtt versenyez a Hungaroringen, a Force Indiától elbocsátott skót ugyanis visszatér korábbi sikerei színhelyére, a német túraautó-bajnokságba – emellett jó eséllyel az F1-es Mercedes-istálló tartalék pilótája lesz. Heikki Kovalainennek sem marad hely az idén az F1-ben.
jan. 21
11:00
MTK: Garami már a Győrbe és a Fradiba is vitte volna Torghellét (She)
Garami József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK szakmai igazgatója elismerte, már a Győri ETO és a Ferencváros trénereként is szerette volna szerződtetni Torghelle Sándort, ám a csatárt csak most, a budapesti kék-fehérek szakvezetőjeként tudta csapatához csábítani.
jan. 21
11:00
Tizenöt napos eltiltás a vancouveri edzőnek (Metropol)
A Calgary Flames elleni meccs szünetében megpróbált erőszakkal bejutni a vendégek öltözőjébe.
jan. 21
11:02
NB II: két volt Vasas-játékos ismét a kerettel készül (She)
Hétfőn elkezdődtek a szerződés előkészítő tárgyalások a próbajátékon lévő játékosokkal a Vasas NB II-es labdarúgócsapatánál – adta hírül a vasassc.hu  Az együttessel készül két korábbi angyalföldi játékos, Nagy Tamás és Katona Máté is.
jan. 21
11:04
Férfi kézi Eb: Akkor játszom, ha nincs fájdalmam - Ancsin (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az első vizsgálatok szerint nem súlyos Ancsin Gábor, a magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövőjének térdsérülése, a Pick Szeged játékosa azonban csak akkor vállalja a játékot az osztrákok elleni utolsó középdöntős Európa-bajnoki meccsen, ha nincs fájdalma.
jan. 21
11:06
DVTK: román, norvég és kazah ellenféllel is összecsapnak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján ismertette teljes téli felkészülési programját, amelyből kiderül, hogy a diósgyőriek román, norvég és kazah csapattal is megmérkőznek tíznapos törökországi edzőtáborozásuk során.
jan. 21
11:08
Átigazolások: a korábbi válogatott csatár az NB III-ba tart (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a télen tovább erősödhet a labdarúgó NB III-ban szereplő Andráshida csapata.
jan. 21
11:10
MLSZ: menesztették az U15-ös, az U16-os és az U17-es szövetségi edzőt (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport tegnap beszámolt, ma elkezdődött a „tisztogatás” a magyar utánpótlás válogatottaknál: információink szerint az U15-ös, az U16-os és az U17-es szövetségi edzőt már menesztette a Magyar Labdarúgó-szövetség. A női válogatott szövetségi kapitánya, Vágó Attila magától mondott le.
jan. 21
11:12
Videó: csúnyán arcon találta a német teniszező a labdaszedőt (She)
Kellemetlen eset történt az Australian Open férfi egyéni versenyének nyolcaddöntőjében. A spanyol David Ferrer a német Florian Mayer ellen játszott, amikor az egyik adogatásnál a német rosszul fogadott egy labdát, amely pontosan a bírói emelvény mellett álló labdaszedő gyereket találta arcon. Szerencsére az ijedtségen kívül nem lett baja a fiatalnak. Mayernek nem ez volt az első hibája a tornán, a…

Keresés