2014. január 12. vasárnap

jan. 12
0:12
Primera División: nem tudta kihúzni a hajrát az Elche (She)
Hiába szerzett vezetést Cristian Herrera révén az újonc Elche, döntetlennel végződött a Sevilla elleni mérkőzése a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A csereként beállt 22 éves támadó remek csúsztatással talált be a 82. percben, ám hét percre rá José Antonio Reyes előkészítése után Daniel Carrico szépen a kapuba fejelt, és egyenlített. Az Elche négy vesztes meccs után szerzett ismét…
jan. 12
0:30
Africa Race: rózsaszín helyett hideg - Dakarban a mezőny (She)
Az utolsó napon már nem tartottak versenybe számító szakaszt az Africa Race-en – a versenyzők, soraikban a Kovács Miklós vezette Scaniával és a Szalay Balázs irányította Opellel örömautózás után érkeztek meg a Rózsaszín-tó partjára.
jan. 12
1:06
Primera División: Támadásban hiányzott a szikra - Martino (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti csúcsrangadója, az Atlético Madrid–Barcelona mérkőzés, amely után egyik edző sem lehetett elégedett, ám elégedetlennek sem tűntek.
jan. 12
2:00
NFL: a Saints legyőzésével főcsoportdöntős a Seahawks (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának második körében, a Nemzeti főcsoport elődöntőjében a hazai pályán játszó Seattle Seahawks 23–15-re legyőzte a nagyot hajrázó New Orleans Saintst, így bejutott az NFC döntőjébe.
jan. 12
2:00
Taktikai Zóna: Bajnoki döntő, első rész (Agroinform)
Az utolsó fordulóban megrendezendő visszavágó miatt extraóvatosak voltak a spanyol éllovasok.
jan. 12
5:18
Primera División - Döntetlent ért el a Barcelona Madridban (Infostart)
Nem született gól a spanyol labdarúgó-bajnokságot azonos pontszámmal vezető FC Barcelona és Atlético Madrid szombati összecsapásán, így a 19. forduló, azaz "féltáv" után a katalánok jobb gólkülönbségükkel elsők a tabellán.
jan. 12
5:36
NFL: a Patriots szétfutotta a sokat hibázó Coltsot (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának második körében, az Amerikai konferencia elődöntőjében a New England Patriots hazai pályán hat futott TD-nek köszönhetően 43–22-re legyőzte az Indianapolis Coltsot.
jan. 12
7:06
Hazai győzelmek a női kézilabda NB I - ben (Infostart)
Mind a négy mérkőzésen hazai siker született a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
jan. 12
7:24
Rapport vereséggel kezdett Wijk aan Zee-ben (Infostart)
Rapport Richárd vereséggel kezdte meg szereplését a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertornán: a szombati nyitófordulóban a fülöp-szigeteki Wesley So múlta felül.
jan. 12
7:24
Ukrajna: Moniz családi okok miatt nem írt még alá (She)
Az ukrán FK Szevasztopol labdarúgócsapatánál vállalhat munkát Ricardo Moniz. A Ferencvárostól másfél hónapja távozó holland szakember egyelőre családi okok miatt nem írta alá szerződését, amit az elkövetkezendő napokban tehet meg. A klub elnöke tolerálja a késlekedést.
jan. 12
8:00
Szocsi 2014: 85 szakértő dolgozik a doppinglaborban (She)
Megkapta a szükséges jóváhagyást, így dolgozhat a februári téli olimpia alatt a szocsi doppinglaboratórium. Az engedélyt, hivatalosan az akkreditálást, szombaton adta meg a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA).
jan. 12
8:02
NHL: Calgaryban nyert a Pittsburgh, LA-ben a Detroit (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján népszerű végeredmény volt a 2–1 – négy találkozó zárult így, igaz, ezek közül egy-egy szétlövéssel, valamint hosszabbítás után dőlt el –, és a vendégcsapatok is szorgalmasan gyűjtötték a győzelmeket. A játéknap tíz mérkőzéséből ugyanis nyolcat nyertek meg a vendégek.
jan. 12
8:04
NBA: Nowitzki 40 pontot szórt, mégis kevéssel nyert a Dallas (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Dallas Mavericks a 40 pontot szerző Dirk Nowitzki vezérletével három ponttal nyert pályaválasztóként  a New Orleans Pelicans ellen.
jan. 12
8:36
Mezőkövesd: lemondták a törökországi edzőtábort (She)
Törökországi edzőtábort tervezett a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd, ám a vezetőség lemondott a túráról.
jan. 12
8:38
Program: pályán a Man. City és a Pool, Barcelonában a Real (She)
Angliában a Premier League 21. fordulójában a vasárnapi játéknapon lép pályára a Manchester City és a Liverpool, mindkét klub vendégként. Spanyolországban a Real Madrid Barcelonában, az Espanyolnál vendégeskedik, s ha a fővárosiak nyernek, három pontra megközelítik a Barca, Atlético párost, miután utóbbiak tegnap 0–0-s döntetlent játszottak egymással a forduló rangadóján. A Nemzeti Sport…
jan. 12
9:12
Ajánló: rajt a kézi Eb-n, EBEL-hajrá, NFL-playoff (She)
Megkezdődik a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság, a magyar válogatott 18.15-kor a világbajnok Spanyolországgal mérkőzik, a találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti. Az osztrák jégkorongbajnokságban, az EBEL-ben az alapszakasz utolsó fordulóját rendezik, amelyben eldől, hányadik helyen végez a Sapa Fehérvár AV 19. Az itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő NFL-ben konferencia-…
jan. 12
9:12
A Barcelona az őszi bajnok Spanyolországban (Metropol)
A 19.forduló, azaz "féltáv" után a katalánok csak jobb gólkülönbségükkel elsők a tabellán.
jan. 12
9:12
Sportfogadás: Nézd az Australian Opent, és fogadj a Bet365-ön! (Agroinform)
A melbourne-i nyílt teniszbajnokságon valamennyi szupersztár ütőt ragad, így izgalmakban biztosan nem lesz hiány.
jan. 12
9:14
KTE: Burgos szóba került, edzőtábor viszont nincs (She)
Megfogyatkozni látszik a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano kerete, és bár a klub korábbi játékosával, Rafael Burgosszal szívesen erősítene Bekő Balázs, egyelőre csak annyi biztos, hogy nem utaznak edzőtáborba.
jan. 12
9:14
La Liga: Simeone 400 milliós különbségről beszélt, Martino magyarázkodott (Agroinform)
A Barcelona továbbra is jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a tabellát az Atlético Madriddal szemben.
jan. 12
9:16
Légiósok: Tőzsért és Feczesint vihetik, Laczkó maradhat (She)
Az olasz sajtó az elmúlt hetekben három olaszországi légiósunk lehetséges téli klubváltásával is foglalkozott. Tőzsér Dánielt (Genoa) a Bolognával, Feczesin Róbertet (Padova) a Juve Stabiával boronálták össze, Laczkó Zsolt (Padova) kapcsán pedig németországi lehetőségről írtak. A hírekkel kapcsolatban a három futballista menedzserét, Filipovics Vladant kérdeztük.
jan. 12
9:30
FTC: gyászmisével emlékeztek Akeem Adamsre (She)
Gyászmisével emlékeztek a Ferencváros december 30-án elhunyt trinidadi labdarúgójára, Akeem Adamsre. Az Ecseri úti Szent Kereszt-templomban megtartott szertartáson az élvonalbeli csapat tagjai mellett a szurkolók is leróhatták kegyeletüket.
jan. 12
9:32
Férfi kézi: a válogatott kapus távozik Gyöngyösről (She)
A Gyöngyösi férfi kézilabdacsapata nem hosszabbította meg Liszkai Szilveszter szerződését, a kapus így szabadon igazolhatóvá vált. Liszkai a szezon kezdetén érkezett a B. Braun Gyöngyöshöz, amelynek akkor mindhárom kapusa sérüléssel bajlódott. December 31-én járt le az akkor kötött kontraktus, a korábban sérült kapusok időközben felépültek, így a klub nem hosszabbította meg az újonnan igazolt…
jan. 12
9:48
Videó: Sterbik sérült, kontrák kiiktatva - így nyerhetnek kéziseink! (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott Spanyolország ellen kezd a dániai Európa-bajnokságon. Ilyés Ferencék meglepetésre készülnek, míg a Pick-Szeged vezetőedzője, a spanyol csapattal 2005-ben világbajnoki címet szerző Juan Carlos Pastor úgy véli, hogy Császár Gáboréknak csak a spanyolok legnagyobb fegyverének kiiktatásával lehet esélyük.
jan. 12
10:06
NB II: a Puskás Akadémiából erősíthet a Békéscsaba (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba két Puskás Akadémia-játékossal, Károly Bálinttal és Gajdos Zsolttal erősítheti meg keretét.
jan. 12
10:06
Férfi kézilabda Eb: Megfogyva bár, de törve nem - harcra fel, fiúk! (Agroinform)
Vasárnap a világbajnok spanyol válogatott ellen kezdi meg szereplését a kontinenstornán a magyar válogatott.
jan. 12
10:08
Primera División: Végig győzelemre játszottunk - Villa (She)
Nem született gól az egymás elleni mérkőzésükön, így az Atlético Madridnak és a Barcelonának is be kellett érnie egy-egy ponttal a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 19. fordulójának rangadóján. A főszereplők közül David Villa és Xavi Hernández is elégedetten nyilatkozott a döntetlenről.
jan. 12
10:08
Tipp: Djokovics csúcsra tör, Melbourne királya lehet (Agroinform)
Január 13. és 26. között kerül sor az Australian Openre, melynek apropóján górcső alá vettük a férfi mezőnyt.
jan. 12
10:24
Barca: Iniestát sérülés miatt cserélték le a szünetben (She)
Andrés Iniestát sérülés miatt cserélték le a szünetben az Atlético Madrid elleni szombati, bajnoki rangadón (0–0), a Barcelona labdarúgójára vasárnap tüzetes orvosi vizsgálat vár.
jan. 12
10:42
FTC: pénteken temetik Adamset, győztek a rá emlékező honfitársai (She)
Pénteken lesz Akeem Adams temetése, a Ferencváros labdarúgójának holtteste a legfrissebb információk szerint kedden érkezik meg szülőhazájába, Trinidad és Tobagóba az őt december 30-ai haláláig Budapesten ápoló édesanyjával, Ancilla Dick-Adamsszel, valamint testvérével, Akinivel együtt.
jan. 12
10:44
Haladás: a Romániából hazatérő kapus is képbe került (She)
A háromévnyi romániai és görögországi légiósélet után Magyarországra visszatérő 28 éves kapust, Pogacsics Krisztiánt is kiszemelte magának a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás.
jan. 12
11:00
Jégkorong: fél év kihagyás vár a Fradi válogatottjára (She)
A Ferencváros-Budapest ESMTK jégkorongcsapatának 31 éves, korábbi válogatott támadója, Borbás Gergely, valamint a 25 éves svéd légiósa, Rickard Eriksson egyaránt keresztszalag-szakadást szenvedett.
jan. 12
11:18
F1: lassan fel kéne ébreszteni Schumachert a kómából (She)
Egyes szakorvosok szerint szép lassan el kellene kezdeni Michael Schumacher felébresztését a mesterséges kómából, miután a hétszeres Formula–1-es világbajnokot már két hete tartják mélyaltatásban.
jan. 12
11:18
Premier League: Ne Fergusont hibáztassák a gyenge eredményekért! - Wenger (Agroinform)
Arsene Wenger szerint nem Sir Alex Ferguson jelenléte miatt betlizik a Manchester United az Old Traffordon.
jan. 12
11:20
Videó: a cukorzáportól a „hazakísért” labdáig - NFL (She)
A papírformának megfelelően a New England Patriots és a Seattle Seahawks jutott be a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) NFC-, illetve AFC-konferenciadöntőjébe. Előbbi az Indianapolis Coltsot győzte le könnyedén 43–22-re, míg utóbbi 23–15-re diadalmaskodott a New Orleans Saints felett hazai pályán. Nézze meg mindkét mérkőzés összefoglalóját!
jan. 12
11:22
Férfi kézi Eb: ma, meccsük napján érkeztek meg Lazarovék (She)
Nem mondhatni, hogy nyugodt Eb-felkészülésen van túl a macedón férfi kézilabda-válogatott. Nem elég, hogy sérülés miatt Naumce Mojszovszki és Filip Lazarov is kidőlt a sorból, még az elutazásuk során is problémák akadtak.
jan. 12
11:24
Real: ki kezd ma? - Di María vagy Isco? Casillas vagy López? (She)
Carlo Ancelottit, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzőjét az Espanyol elleni vasárnapi idegenbeli bajnoki két kérdés foglalkoztathatta a kezdőcsapat összeállítását illetően. A kapuba Iker Casillas vagy Diego López álljon, illetve a támadószekció negyedik tagja Ángel Di María vagy Isco legyen?
jan. 12
11:54
Videó: fel sem nézve emelt parádés gólt a mexikói focista (She)
Szépségdíjas góllal szerzett vezetést a León labdarúgócsapata az Atlas ellen a mexikói bajnokság 2. fordulójában. A 3. percben Carlos Pena kapott labdát a tizenhatos előterében, majd jobbal bokából fantasztikus gólt emelt a kapuba. Pena a 38. percben is betalált, vezérletével a León 3–1-re nyert hazai pályán, és két mérkőzés után a második helyen áll négy ponttal.
jan. 12
11:56
Haladás: Nem bánom, hogy ezt az évet még itt töltöm - Radó (She)
Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 20 éves támadója szerint jó tavaszi szereplés esetén biztosan lesz továbblépési lehetősége, így nem bánja, hogy nyáron a Videoton, majd a fehérorosz Dinamo Minszk ajánlata után sem váltott csapatot.
jan. 12
12:12
Női kézi: Szepesi térdszalagja elszakadt, vége a szezonjának (She)
A pontos orvosi vizsgálatok igazolták a félelmet, Szepesi Ivett bal térdében elszakadt az elülső keresztszalag, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának balszélsője féléves kihagyással számolhat.
jan. 12
12:12
Ligue 1: Hiába nyert a PSG, Blanc elégedetlen volt (Agroinform)
A Paris Saint-Germain 2-1-re nyert az Ajaccio otthonában a francia bajnokság 20. fordulójának szombati meccsén.
jan. 12
12:30
Kosár: feljelentették a Falco nőt verő játékosát - sajtóhír (She)
A frisss.hu szombathelyi oldal információja szerint az egyik budapesti klubban kosárlabdázó fiatal női játékos feljelentést tett Budapesten a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon, miután szilveszter éjszakáján Szombathelyen megverte őt a helyi élvonalbeli férfiklub egyik játékosa.
jan. 12
12:48
NFL: A 49ers bosszút állna, a Chargers megismételné a csodát (Agroinform)
Vasárnap kiderül, milyen mérkőzéseket rendeznek majd az NFL főcsoport döntőiben.
jan. 12
13:06
Labdarúgás: hosszabbított a világ legidősebb profija (She)
Újabb egy évvel szerződést hosszabbított a japán másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Jokohama a 46 éves Miura Kazujosival.
jan. 12
13:24
Síugró: Morgensternnek már nincs belső vérzése (She)
Javult az állapota Thomas Morgenstern háromszoros olimpiai bajnok osztrák síugrónak, akit pénteki bukása után kórházba kellett szállítani a világkupa-sorozat tauplitzi sírepülőversenyének edzéséről.
jan. 12
13:42
Videó: Ribéry „megpofozta” Alabát, aki aztán megsérült (She)
Jókedvűen, zokniban edzettek a Bayern München labdarúgói a legutóbbi katari tréningjük során. A csapat osztrák védője, David Alaba lett a társak célpontja, Franck Ribéryék néhány gyengébb pofont adva tréfálkoztak a játékossal. Alaba számára azonban rosszul ért véget az edzés, ugyanis összerúgott a Bayern fiatal futballistájával, Pierre Emile Höjbjerggel, és némi ápolás után csak segítséggel tudta…
jan. 12
13:43
Női kézilabda: Szepesi Ivett súlyosan megsérült (Agroinform)
Súlyos térdsérülése miatt véget ért az idény a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának balszélsője számára.
jan. 12
13:44
Sífutás: csapatsprintben teljes a norvég éremkollekció (She)
A csehországi Nove Mestóban a férfiak és a nők szabad stílusú csapatsprintjével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet az előbbieknél az oroszok, utóbbiaknál pedig a norvégok szerezték meg.
jan. 12
13:46
Blog: Nehezen prognosztizálható - hogyan szerepel a Mocsai-csapat? (She)
A dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság alatt a Nemzeti Sport Online-on rendszeres bloggal jelentkezik lapunk szakírója, Bálint Mátyás. Ezúttal a torna nyitánya előtt elemzi a Mocsai-csapattal kapcsolatos várakozásokat.
jan. 12
14:00
Primera División: sok helyzet, egy gól, Rayo-győzelem (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulója vasárnapi játéknapjának nyitó mérkőzésén a Rayo Vallecano 1–0-ra nyert  a Getafe otthonában.

Keresés