2014. január 20. hétfő

jan. 20
0:12
NFL: a Denver legyőzte a New Englandet, a Super Bowlba jutott (She)
A Denver Broncos hazai pályán az Amerikai főcsoport döntőjében visszavágott a New England Patriotsnak az alapszakaszban elszenvedett idegenbeli vereségért, és bejutott a február 2-ai Super Bowl-ba. Miközben Peyton Manning támadóegysége végig olajozottan működött, Tom Brady és a Patriots csak a negyedik negyedben lendült bele, amikor már késő volt. A Super Bowl másik résztvevőjéről a…
jan. 20
0:30
Roma: a brazil válogatott szélső a „farkasokat” választotta (She)
A tízszeres brazil válogatott szélső, Michel Bastos vasárnap megérkezett Olaszországba, és hétfőn átesik az orvosi vizsgálatokon, hogy aztán fél évre aláírjon az AS Roma labdarúgócsapatához.
jan. 20
4:06
NFL: Super Bowlban a védelmi derbit behúzó Seattle (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) konferenciadöntőjében a Seattle Seahawks hazai pályán 23–17-re legyőzte a San Francisco 49erst, így bejutott a Super Bowlba.
jan. 20
4:24
Magyar buli a Dakaron (Blikk)
Valparaíso - Fergeteg-parti a Dakaron, magyar szereplőkkel. A terepraliverseny befutója a chilei Valparaísóban valóságos népünnepély volt, tízezrek köszöntötték a kéthetes küzdelem „túlélőit”.
jan. 20
5:00
Australian Open - Sarapova is búcsúzott a nyolcaddöntőben (Infostart)
A női világranglistán harmadik Marija Sarapova meglepetésre kiesett a nyolcaddöntőben a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon, az év első Grand Slam-tornáján.
jan. 20
5:18
Primera División - A Barcelona pontokat vesztett (Infostart)
A címvédő és listavezető Barcelona csak 1-1-es döntetlent játszott a tabellán 10. Levante vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 20
5:20
A Real Madrid egy pontra megközelítette riválisait (Infostart)
Az Atlético Madrid nem tudta kihasználni az éllovas FC Barcelona botlását, miután csak döntetlent ért el a vendég Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén. Riválisainak pontvesztése eredményeként a Real Madrid hátránya 1 pontra csökkent.
jan. 20
7:06
NBA: Durant vezetésével gázolt a Thunder, remek Spurs (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában az Oklahoma Thunder a 30 pontig jutó Kevin Durant vezérletével 108–93-ra legyőzte a Sacramentót. A nyugati főcsoportban vezető San Antonio Spurs begyűjtötte 32. győzelmét a keleti sereghajtó Milwaukee Bucks ellen.
jan. 20
7:08
Aus. Open: újabb meglepetés, Sarapova is kiesett (She)
A világelső Serena Williams után Marija Sarapova is búcsúzott az Australian Openen: a harmadik helyen kiemelt orosz teniszező szettelőnyről kapott ki Dominika Cibulkovától. Jelena Jankovics számára is véget ért az ausztráliai viadal, a szerbet a román Simona Halep búcsúztatta.
jan. 20
7:42
Férfi kézi Eb: a házigazda vár a magyar csapatra - program (She)
Nehéz mérkőzés vár a magyar válogatott a férfi kézilabda Európa-bajnokságon: a mieink hétfőn este a házigazda Dániával csapnak össze. A középdöntő I. csoportjának hétfői programjában Macedónia Izlanddal, míg Ausztria Spanyolországgal találkozik. Program.
jan. 20
7:44
NHL: hazai siker a playoffszagú Chicago-Bostonon (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) vasárnapi játéknapján a 2013-as Stanley-kupában érdekelt Chicago Blackhawks és Boston Bruins remek, már-már a rájátszásra emlékeztető mérkőzésén 3–2-es hazai siker született szétlövéssel.
jan. 20
8:18
A Mocsai-csapat újabb fontos mérkőzése - Élő tv-sportközvetítések (Infostart)
A hétfői és keddi élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
jan. 20
8:18
FTC: Mutu csapata érdeklődik Besic iránt - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a román élvonalbeli Petrolul Ploiesti labdarúgócsapata érdeklődik Muhamed Besic, a Ferencváros légiósa iránt. A 21 éves bosnyák védő szerződése 2016 nyaráig érvényes a zöld-fehéreknél.
jan. 20
8:18
Seedorf győzelemmel debütált (Metropol)
Az AC Milan nagy küzdelemben, büntetőből szerzett góllal győzött.
jan. 20
8:20
Az Atlético is döntetlent játszott (Metropol)
Az Atlético Madrid nem tudta kihasználni az éllovas FC Barcelona botlását.
jan. 20
8:36
NB I: közel a megegyezés Rajczi és a Kövesd között (She)
Noha egyelőre egyedül edz a közelmúltban a Kecskemét labdarúgócsapatával közös megegyezéssel szerződést bontó Rajczi Péter, könnyen lehet, hogy hamarosan eldől a jövője. Az újonc Mezőkövesd-Zsóry szakmai stábja ugyanis szívesen látná a 32 éves, tizenegyszeres válogatott csatárt. Véber György jól ismeri a korábbi újpesti kedvenc erényeit, no meg persze a hibáit is, az edző úgy érzi, a támadó…
jan. 20
8:36
Sarapova is búcsúzott, Federer a negyeddöntőben (Metropol)
A 26 éves orosz versenyzőt a szlovák Dominika Cibulkova búcsúztatta három játszmában hétfőn. Nadal továbbjutott.
jan. 20
8:38
Aus. Open: egy győzelem, egy vereség az ifjú magyar mérlege (She)
Egyesben búcsúzott az Australian Opentől a juniorok között Stollár Fanny: a magyar teniszező az új-zélandi Rosie Chengtől kapott ki két szettben (6:4, 6:4). Stollár a mérkőzésen 18 kettős hibát és ugyanennyi ki nem kényszerített hibát követett el.
jan. 20
8:54
Australian Open - Azarenka könnyed győzelme (Infostart)
A címvédő, második helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka két könnyed játszmában nyert az amerikai Sloane Stephens ellen a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság hétfői nyolcaddöntőjében.
jan. 20
8:54
NBA: Véget ért az Orlando rossz sorozata (Metropol)
Tíz vereségből álló sorozatot szakítottak meg a Celtic elleni győzelemmel.
jan. 20
8:54
Férfi kézilabda Eb: Megszakíthatjuk a két hétig tartó dán bulit? (Agroinform)
A házigazda, címvédő, vb-második Dánia következik. Nem a magyar válogatott a hétfő esti meccs esélyese.
jan. 20
8:56
Denver-Seattle meccs a nagydöntőben (Metropol)
A Super Bowlt magyar idő szerint február másodikán lesz.
jan. 20
8:56
Barcelona: A következő tíz meccsen kilencszer nyerni fogunk - Martino (Agroinform)
A Barcelona 1-1-re végzett a Levante vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 20
9:12
Szocsi-2014 - A kínai elnök ott lesz az olimpia megnyitóján (Infostart)
A kínai államelnök, Hszi Csin-ping ott lesz a téli olimpiai játékok megnyitóján Szocsiban - jelentette be a külügyminisztérium hétfőn.
jan. 20
9:12
NB II: exújpesti a Balmaz harmadik igazolása (She)
Megvan a harmadik téli igazolása is a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújvárosnak. Bakos Bence és Vólent Roland után az Újpestben nevelkedő Privigyei Ádám érkezett a klubhoz.
jan. 20
9:14
Videó: Doll könnyedsége hozza el a Fradi aranykorát? (She)
Szűcs Mihály szerint a ferencvárosi labdarúgók tudása az új vezetőedző, Thomas Doll magabiztosságával és könnyedségével párosulva szép tavaszt hozhat el az élvonalbeli klub számára. A zöld-fehérek korábbi játékosa, aki jelenleg az NB III-as Soroksár szakmai igazgatója, a két együttes egymás elleni felkészülési mérkőzése után nyilatkozta ezt az NSO Tv-nek. Bár a Soroksár a Fradi egyik…
jan. 20
9:16
NB I: tömegverekedésbe torkollott a PMFC teremfoci-döntője (She)
Tömegverekedésbe torkollott a Komlón rendezett KBSK Labdarúgó Teremtorna döntője, amelyben az NB I-es PMFC és a házigazda Komló vett részt.
jan. 20
9:18
Australian Open: Nadal három és fél órás csatát vívott (She)
Rafael Nadal nagy csatában győzte le Nisikori Keit az Australian Openen: a spanyol teniszező három és fél óra alatt múlta felül japán riválisát, aki kétszer is közel került ahhoz, hogy szettet nyerjen a világelső ellen, ám sikerült neki.
jan. 20
9:30
A Real Madridtól kapott ötös után menesztették a Betis edzőjét (Infostart)
Gabriel Calderon lett a spanyol labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Real Betis új vezetőedzője, miután a klub vasárnap menesztette a csapatot eddig irányító Juan Carlos Garridót.
jan. 20
9:30
NB I: tömegverekedés a PMFC teremfocidöntőjén (She)
Tömegverekedésbe torkollott a Komlón rendezett KBSK Labdarúgó-teremtorna döntője, amelyben az NB I-es PMFC és a házigazda Komló vett részt.
jan. 20
9:32
Férfi kézilabda Eb - A franciák legyőzték a horvátokat (Infostart)
Az olimpiai bajnok francia válogatott két góllal legyőzte a horvát csapatot a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság aarhusi középdöntős csoportjának vasárnapi rangadóján.
jan. 20
9:32
Kaposvár: a másfél éve inaktív ukrán kapust tovább tesztelik (She)
A néhány napja a Zalaegerszegtől szerződtetett szlovén Safet Jahic után újabb kapust szeretne igazolni a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Kaposvár.
jan. 20
9:34
NB II: Sopron után Kisvárdán a korábbi Fradi-játékos (She)
A bajnoki címmel és kupagyőzelemmel is büszkélkedő, legutóbb a Soproni VSE-ben játszó Bognár Zsolt az NB II-es újonc Kisvárdánál folytatja pályafutását.
jan. 20
9:36
Videó: bombagólokkal győzött a DAB az Újpest ellen (She)
Nem volt egy súlycsoportban az Újpest a Dunaújvárossal a jégkorong Mol Liga vasárnapi fordulójában. A 6–1-es végeredmény is ezt jelzi, ráadásul a DAB nem akármilyen gólokkal ütötte ki a lilákat. Összefoglaló és értékelés.
jan. 20
9:48
Washingtonban tanulmányozták az amerikaiak Szocsiból való evakuálását (Infostart)
Az amerikai hadsereg és a titkosszolgálatok képviselői készenléti terveket tanulmányoztak az olyan esetleges válsághelyzetekkel kapcsolatban, amelyekben amerikai állampolgárokat lenne szükséges kimenekíteni a szocsi téli olimpia helyszínéről - jelentette vasárnap Washingtonból a Reuters hírügynökség.
jan. 20
9:48
Légiósok: ma eldőlhet Leandro sorsa Cipruson (She)
Hétfőn eldőlhet Leandro, a ciprusi élvonalban szereplő Omonia Nicosia brazil-magyar labdarúgójának sorsa – írja az ant1iwo.com.
jan. 20
9:48
NFL: Álomelődöntő után álom-Super Bowl! (Agroinform)
A nagydöntőbe a legjobb támadósorral rendelkező Denver Broncos és a legjobban védekező Seattle Seahawks jutott be.
jan. 20
9:50
Premier League: Moyes nem adja fel, Mourinho szerint végleg elszállt a Manchester United (Agroinform)
A Chelsea elleni vereséget követően tovább nőtt a szakadék az élmezőny és a címvédő Manchester United között.
jan. 20
10:06
Lombard: a héten kiderülhet, Kenesei visszatér-e Pestre (She)
Számos játékos távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápától, amelynél csökkentik a játékosok fizetését. A Nemzeti Sport Online még a Vasas januári felkészülésének kezdetén számolt be róla, hogy az angyalföldieknél szóba került Kenesei Krisztián neve, aki a héten ül le tárgyalni a pápai klub tulajdonosával a sorsáról.
jan. 20
10:08
DVTK: Benczés és Gallardo is szeretne részt venni Rakaczki búcsúztatóján (She)
Rakaczki Bence halála sokakat mélyen érintett, így Benczés Miklóst is, aki Diósgyőrben együtt dolgozott a fiatal kapussal. A Puskás Akadémia jelenlegi vezetőedzője elmondta, mindenképp szeretne ott lenni Rakaczki búcsúztatóján – akárcsak Francisco Gallardo, a DVTK korábbi, a Puskás jelenlegi spanyol légiósa is.
jan. 20
10:24
Formula-1: a Dacia 2015-ben beszáll a sorozatba - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a Dacia 2015-ben beszáll a Formula–1-be.
jan. 20
10:26
Aus. Open: Murray négy meccslabdát is elpocsékolt (She)
Andy Murray négy szettben legyőzte Stéphane Robert-t az Australian Open nyolcaddöntőjében, így bejutott a legjobb nyolc közé. A brit teniszező négy meccslabdát is elpuskázott, az ötödiket azonban már kihasználta, és elbúcsúztatta a 33 éves francia játékost.
jan. 20
10:28
Videó: Manning-parádé, thriller Seattle-ben, NFL-álomdöntő (She)
Mint beszámoltunk róla, a Denver Broncos és a Seattle Seahawks jutott be az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjébe. A Broncos Peyton Manning vezérletével 26–16-ra győzte le a haloványabb Tom Brady irányította New England Patriotsot. A Seattle Seahawks–San Francisco 49ers csata óriási izgalmak után dőlt el az előbbi javára. Összefoglalók.
jan. 20
10:42
Szocsi 2014 - Így etetik majd a sportolókat (Infostart)
Egzotikus ételekre nem kell számítaniuk a szocsi téli olimpián részt vevő sportolóknak, a szájízüknek megfelelően fognak nekik főzni - nyilatkozta vasárnap a lifenews orosz hírtelevíziónak a játékok tíz séfjének egyike.
jan. 20
10:42
Aranycipő: CR közelít Suárezhez, Ibra a top 10-ben (She)
Két ponttal megközelítette Luis Suárezt, a Liverpool labdarúgóját az Aranycipőért folytatott versenyben Cristiano Ronaldo, a Real Madrid immár kétszeres aranylabdás játékosa miután szombaton hatalmas gólt rúgott a Betis elleni bajnokin. A portugállal ellentétben az uruguayi Suárez és az Atlético Madrid ásza, Diego Costa sem talált be az elmúlt hétvégén.
jan. 20
10:44
Primera División: megvan a sereghajtó idénybeli 3. edzője (She)
Gabriel Calderón lett a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Betis vezetőedzője. Az argentin tréner a Real Madridtól elszenvedett hazai vereség (0–5) után menesztett Juan Carlos Garridót váltja a kispadon.
jan. 20
10:46
DVTK: szombaton kísérik utolsó útjára Rakaczki Bencét (She)
Január 25-én, szombaton 11 órától Miskolcon lesz a 20 éves korában elhunyt Rakaczki Bence temetése – közölte a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapja.
jan. 20
11:00
Barcelona: 95 millióba került Neymar a katalánoknak? (She)
Bár Sandro Rosell, a Barcelona labdarúgócsapatának elnöke korábban hangsúlyozta, Neymarért „csupán” 57 millió eurót fizetett a katalán együttes, az El Mundo értesülései szerint a Santostól megvett brazil támadó ennél sokkal többe került a Barcának.
jan. 20
11:18
Játékvezetés: Puhl és Vágner harca osztja meg a bírótársadalmat - Bede (She)
Másfél évtizede két ember, Puhl Sándor és Vágner László szembenállása osztja puhlistákra és vágneristákra a magyar labdarúgó-játékvezetők világát – ebben látja Kassai Viktor vb-kudarcának okát az NB I-rekorder Bede Ferenc korábbi játékvezető, aki a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: Puhl volt a jobb topbíró, Vágner pedig a sokkal jobb vezető. Az MLSZ-nek most mérlegelnie kell,…
jan. 20
11:18
Látványos volt az idei Dakar (Metropol)
A Dakarra nem lábat lógatni mennek a fotósok. Idén is remek képeket készítettek, ezekből válogattunk.

Keresés